Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Bevasarolt, de csak igy fert el😉<#idiota>
BooMiller
Muhaha

lac coo
De ahol modelleztek huplit, ott oriasi volt az biztos .Bar ennyi helyen valoban nem volt fizikalisan megcsinalva.....

Alexease
Az rF1-ben nem nagyon modellezgettek huplikat, ahol kellett, ott fakebump volt. Azt nem kezeli le az AC, azzal nem lehet gond.

Inkabb olyasmire tippelek, hogy az AC engine-nek (mint az osszes tobbi mostani modern cuccnak) sokkal reszleteseb aszfalt kell (vagis lehet hasznalni). Lehet, az AC valamit elszamol ezeken a regi tipusu 1-2m szeles/hosszu poliginokon. Talan szukseges neki X tavolsagonkent fizikalis info, hogy rendesen mukodjon.

Vagy egyszeruen a mostani ide-oda konvertalgatasnal, import-exportnal es a korai verzios plugin-nel valamit elszamol.
lac coo
Ez az ugrálás amúgy abból ered, hogy ugye fõleg rF1 nagyon nem tudott mit kezdeni az apró huplikkal, és ezért nagyra vannak modellezve, ami meg itt már sok ?

alma2
practicbe modban inditsd. De messze van meg a hasznalhatotol a palya, a kocsi ezen is ugral.

szerintem

Minkettõ brutál jó, köszi a linkeket.
oneal1
letöltöttem a nürbit, erre mikor beteszi a kocsit, úgy érkezik meg, hogy ki van törve a bal elsõ kerék....😄😄

erre van valami megoldás?

!Forza Ferrari!

Még 1 és befejeztem. 😄
http://earthexplorer.usgs.gov/
Itt ha a DataSet fülre váltottok, akkor megnézhetitek hol milyen módszerrel vannak feltérképezve pl a magassági adatok.

Igen úgy értettem a vonalat, hogy síkban nem nehéz megcsinálni, de hogy élethû legyen a magassággal is az szívás. Nemtudom a GPS-ek mennyire pontosak magasság alapján, de esetleg olyat lehetne csinálni hogy több vonalon is végigmenni a pályán, így beazonosítható lenne a pálya jobb és bal oldal közti különbség is. (Pl Nürburgring elsõ kanyar belsõ íve)

Nemtudom eddig hogy nem olvastam el, de most a Wiki-n megtaláltam hogy a GE is az SRTM adatait használja, ami alapján én is hozzárendelem a sik kmlhez a pontokat GPS-Analysevel. Csak ez néhány helyen ki van egészítve részletesebb dologgal.
Az USA Ned-je már van ahol 1/9ec szögmásodperces, 3.9méter sûrûséggel vett pontokkal. Viszont azt kellene tudni, (azt nem írják sehol) hogy ezek magasságba mennyire pontosak.

lac coo
Ha minden jól megy, lesz egy új build .....! 😛

Ma tuti nem lesz MP.
Ha minden jól megy akkor holnap igen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Marco a Hiteleres AC videóról: I think it would be fun even without the use of such bad words . Funny anyway, I think it's a good thing admit our mistakes with a bit of irony.

Staying ironic, I think this video represents as well the profile and attitude of those simracers who aren't able to understand how a short delay, a feature, a whole videogame should appear in a wider contest. So, I can't realize if this video is more focused on our recent mistake rather than on a little part of the simracing community..

Said that, I can't stop to laugh. Just brilliant.

p.s. - we are completing our tests, hopefully tomorrow we'll release the new build...
lac coo
Egyszer a ringet bepotyogtem maxba , a magassagi adatokat, hat eleg crossos lett a vegeredmeny 😊)))

Alexease
Igazabol a palya nyomvonala, az ive es a szintkulonbsegek a legnagyobb szivas. Foleg ha pontosat szeretne az ember. A tobbi mar "csak" "szorakozas" es sok-sok ido😊

A Google Earth (es Map) valtozoan publikalja a magassagi adatokat. Amerikaban (es meg nehany helyen) 10 meterenkent van 1-1 magassagi adat, mindenhol mashol (pl. Europa) 100 meterenkent.

Cegektol lehet vasarolni 1 meterest vagy 10cm-est, de eleg draga.
Magyarorszagon a foldtani intezet csinal radaros repulos mereseket, de az sem olcso;D
lac coo
Lesz ! Olyan devkitet kapsz , nem fogod elhinni ! 😊 Kulon felhoszerkesztovel ! 😛

lac coo
Ismert palya nyomvonalat lopni kell valahonnan.... 😊))

Alexease
Nem tudom mi a kenyelem abban a programbanéÖ Vagyis tudom, 3 monitor csilliard felbontasokkal😊
De amugy sem esik kezre, nekem hasznalhatatlan. Huszoneve 3D-zek, mar nagyon hozzaszoktam a 3DS-hez.

Palyat tudok csinalni, azzal nincs gond, csak kellene valami normalis AC DevKit, mert a jelenlegi megoldas csak idorablo ganyolas😄
lac coo
Mi a kerdes ?
Ha nincs senki miert tolnak... 😊 Emberek nelkul nehez 😊
Mikor volt elet beleraktam majd felmilla kilometert, igaz a vegen mar csak roman sracok voltak, azok szerintem maig szeretik.....

A pálya ívét mindenben könnyû megcsinálni. 😄
A többi dolog a nehéz, modellek, domborzat.

Nagyon sok jó tutorial van a Youtubeon pályaépítéshez is. GPS nyomvonal behozása, magasági adatokból domborzat felépítése stb.
Az AC fórumon láttam egy topicot. Egy protugál srác fejlesztget egy módszert. 2 videókamerát felszerel a kocsira, egymástól fél méterre, méterre. És a két kamera felvett képe alapján kiszámítja a környezet 3ds modelljét. <#idiota>
https://www.youtube.com/watch?v=uy49bTGuanE
Persze ez nem használható, pl egy játékban, de ha tényleg elég jól közelíti a valóságot akkor egy jó alap a pálya építésére. Sokkal jobb mint videó vagy térkép alapján meghúzni egy vonalat. (Alex, múltkor említettél valamit a Google Földrõl, hogy nem jó, adatokat ad, ezt kifejtenéd? Hasonlókat tapasztalok én is, eddig hosszú pályáknál nem tünt fel, de most egészen kicsi pályán dolgozok 😊 )

Ott írtak egy másik ingyenes cuccot, ami inkább belsõ tér modellezésére jó. Ez fényképakbõl rakja össze a modellt, brutális...<#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=V4iBb_j6k_g

Aki annyira odavan a multiért és szerinte jobb az nkp, az miért nem nyomja éjjel-nappal ott a multit? Mert nincs ott a kutya sem...?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

És akkor mi van, ez benne van. Nem lehet mindig mindet 100%-ra tudni, nekem nincs ezzel semmi bajom. Én is hagyok olykor helyet a senkinek, de inkább ez, mint fordítva.

barcalaci84
szrintem is ennyi a titok😊
már ahhoz is hozzászoktam nagyjából h a tükör egy kicsit csalóka és közelebb vannak mögöttem mint gondolnám...
A mostani AI-val inkább az a bajom h nyuszibb lett...
szerintem féktávon , elõzésnél a rendes pilóták se nézegetik a tükröt, meg nem fordulnak oldalra...már csak akkor ha összeérnek és mutogatnak egymásnak😊
érzésbõl, tapasztalatból reagálják le ezeket a szituációkat...
Õ magyarra fordítva, hogy oldalt milyen közel van hozzám... 😊
lac coo
Amig nem latod a tukorben melletted van, mi a nagy trukk ebben ? 😊)

En ai val is jol elvagyok, amig mellettem van hagyok helyet neki mintha a legjobb baratom lenne az, es szepen megy mellettem amig tud.

A kényelemnek ára van... 😊
3dsmax-hez is találtam jó kis tutorial videot, magát a pálya ívet semeddig nem tart megcsinálni: https://www.youtube.com/watch?v=psjcQzJxQCA
Én kezdem megszokni a proxymity nyilakat. Eleinte nagyon idegen volt, de aztán egész megbarátkoztam vele. Azt ugyan nem tudom meg belõle, ami mindig is hiányzott, hogy van hozzám közel oldalt.
Nem egyszer volt olyan szitu, hogy mehettem volna közelebb is egy elõzés/védekezés közben, de nem mertem, és emiatt buktam a pozíciót, mert túl nagy ívben mentem.
kigyi
Én még nem érzem mi van körülöttem, 2 napja van meg a game nem mentem még annyit ráadásul nem is volt kivel, mert az AI-val nem harcolok rettenet amit csinál néha...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sztem teljesen fölösleges, engem idegesít, mint ahogy azok a hülye kis nyilak is baromira zavarnak a képernyõn.

Bazz, aki úgy lép pályára, hogy nem "érzi" mi van körülötte, az amúgy is közveszélyes. És ehhez nem kell sem spotter, sem nyilak, sem 200 fokos tükör...

gviski
Hát igen, kéne egy jó Spotter is ;-)

Virtual SimRacing

kigyi
Ezért kell egy oculus rift 😄 Azzal lehet nézelõdni oldalra, hogy van-e ott valaki 😄

Alapmondás, hogy ha nem vagy benne biztos, hogy senki sincs melletted, akkor inkább hagyj helyet! <#nyes>

Amúgy is, a legtöbb szimulátorban nincs normális oldalsó tükör, így amúgy se látod ha vki melléd ért, de ettõl még lehet tudni/érezni/hallani, ha vki melletted van, tehát nem kell senkit sem letolni a pályáról bármilyen is a tükör... 😉

Alexease
Sajnos elobb fog beletenni Codemaster mutogatos nyilakat, mint normalisan allithato tukroket😉
alma2
Akkor elore is elnezest, akit majd letolok a palyarol normalis tukor hianyaban 😊

szerintem

Alexease
Egyelore semmit nem lehet allitani, csak a felbontasat. Raadasul fix pozicios render kepet adnak. Talan egyszer majd lehet allitani.
Alexease
Az a Blender botranyos😉 Legalabbis en ahhoz mar oreg vagyok😊
alma2
az F11-es visszapillantonal be lehet allitani, hogy ne legyen torz, netan lassunk benne jo sokat (120 fok) mint pl az iracingnel, normalis felbontasban?
Ini-ben talaltam a felbontashoz tartozo reszt a tukorhoz, de ez meg keves.

szerintem

Alexease
Az banner alatt az ACFiles reszben lesznek, de addig nem akartam feltoltogetni, amig legalabb egyedul nem erik el a hasznalhato kategoriat😉 A mostaiak mar jok, de most meg a password-ot felejtettem el az oldalhoz, de este kideritem es felteszem oket.
Akkor remélem pár unatkozó ember rácuppan, találtam egy kis segítséget:
http://supertuxkart.sourceforge.net/Blender_track_modelling_tutorial
Szabi
hogy SAJÁT tartalmat csinálj.. de mások cuccait konvertálgasd engedély nélkül..

"Nulla tenaci invia est via"

Akkor minek van a modding?
kigyi
Sajnos érthetõ, hogy törlik, mert ez nekik nagy probléma, nem engedhetik meg, hogy megvásárolt licence nélkül ott terjesszék hozzá a cumót....

Tomo15
Itt megtaláljátok a pályákat.
Valami kancso töröltette a mod-okkal a linkeket...
"Okay guys. Enough of posting these illegal conversions, and even links to them. It's not accepted here."
Linket tudnál adni? Mert nem találom fórumban.
alma2
kozben nezem, javitottak vegre a laguna secat, mar korbe lehet menni rajta normalisan nincsenek oriasi bukkanok benne...
Laguna Seca v2.0
v2.0
- Removed big bumps
- Fixed trees

---
Alex nem akarod egy helyrebegyujteni ezeket? Ahany oldal annyi login kell oda, tiszta agyrem 😊

szerintem

lac coo
Leginkabb sr re gondoltam 😊 Nincs az a penz......

gviski
Hát mondjuk NASCARban verhetetlen az iR, szóval akkor én vagyok a halál? 😄

Virtual SimRacing

Én mindig kiírom. Ezért nem okozok annyi problémát lekörözöttként, mint te. 😊
barcalaci84
meg PS4-ek 😊