Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a nagyreszevel nincs gond, 1-2 kor utan talalok valakit akivel lehet menni normalisan. Mindegy hanyadik helyen.
Most 6. lettem, nem tudom hogy, a vegerol indultam😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerintem
milyen nyomorekok mennek a gtr master9-en, startnal, 300 meter utan meg egyenesben tomegbaleset, majd meg utana dodzsemeznek is... koszi ez nem hianyzik.
szerintem
Aztán nem hittem el, hogy kijöttek az út közepére.. pedig még néztem is, hogy porol kifelé az útra valaki 😄 azt megúsztad.. 😊
Vagy menetkozben pit, es onnan ki. Koronbelul marad, csak legelol😄DDD
Most hirtelen beszaggatott 1fps-re, aztan hirtelen megindult, azt sem tudtam hol vagyok;DDD Aztan kiderult hogy a palya mellett a fuvon, hattal a forgalomnak;D
Ez most nem tudom hogy szervrees-pinges-utanaszamolas volt, vagy valami lokal belassulas?!
Hátra meg azután már nem néztem.
Viszont a jó hír: Épp most nyertem egy futamot alap lotussal, H-váltóval 😊
Frenetikus érzés.
De ebbe csak a ngyaon egyertelnueket irjak le, neha annal sokkal tobb van. Max nem annyira fntosak (uj festesek, festes javitasok, uj setup-ok, hangok stb).
Minden update utan vegiglistazom az osszes uj file-t😄<#idiota>#idiota>
Rendes szerverrel eddig meg nem nagyon volt gond.
Max 1-2 emberrel, aki bejon 3-400-as pinggel😊
Most megis untam, kileptem, beragadtam moge, egyenesen nem tudmenni, raadasul ide-oda ugral annyira szaggat😄
Sorbarendezni es listazni sem lehet booking alapjan, pedig hasznos lenne. Elvileg meg tudnam csinalni, az adatok jonnek a szerverrol, de ahhoz teljesen szet kellene szednem a jelenlegi feluletet, es ahhoz nincs kedvem.
instant 1 mp-t nyertem hirtelen ahhoz képest h elõtte köröztünk hárman😊
pörgetem, és ahol 10+ vannak és nem Huayra vagy formula arra megyek 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A masik hatranya, hogy az full nyuilt szerver, mehetnek kulfoldiek is, ha veletlenul sokan lesztek es megtalaljak.
A GTRM zart cucc, csak itteniek es GTRM-esek vannak.
De majd nezem azt is, es ha lesznek emberek (legalabb 80an), akkoor megyek oda (is).
Booking 20:05-ig, aztán 20-30 percenként a következõ...