Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folyamatosan mondtak neki forumon, hogy a kamera mozgatast engedje tagabb hatarokra, most csak file atirogatassal oldhato meg.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
tegnap elég jókat mentek páran...
6-ik olletve 7 hely RSR-en és az elsõ futamon volt egy még durvább idõ egy másik sráctól...
Viszont úgy tûnik pillangóznak G27-tel ... 😊 (bár nem tudom ez mennyire pontos )
szerintem
szerintem
Amúgy a hang nálam is ezt csinálta !!! Biztos, hogy a madzag ??? Idõmérõ elõtt a boxba pl ...
Mar hazahoztam a benti fejhallgatomat, most mar szet merem vagdosni ezt is😛 Megcsinalom mert igy eleg gaz.

Most mar figyeltem ezt a tapadas a dolgot. Tyuki ha jol lattam 6. korben mente a legjobb idejet, en is javitottam vagy 0.4-et abban a koorben, a korrekordomhoz kepest. Erezheto volt a kulonbseg. Aztan az utolso korben meg javitottam.
Na mindegy rohadt jo volt, megy a kovetkezo...
szerintem
A fekekre vigyazni kell, mert gyorsan blokkol, foleg kanyar bemementnel, gondolom az utcai diffi-jelleg miatt. Preload allitas jo lenne, de igy sem rossz.
En lassu leszek, mindenkepp az vagyok, de igy a h val megjobban, neha megtrefal, inkabb lassabban megyek 😊)) Majd dudajatok lekorozesnel ! 😊
nem mindegyik autónál jó, vagy mi a p...?
tok egyforma idoket mentetek a qualify-on, lehetett volna jot uldozni, erre jottek a kifogasok 😊
szerintem
olvastam csak nem mukodik a chatem jatekon belul.
elinditottam ujra
a ktm-ek elvereztek volna az elevennel szemben 😊
szerintem
sajnos nem bírtam a nyomást és a rohadt blip-et többször elhibáztam , de ez király volt...
Amikor lassultal, el kezdtem en is visszavenni, hogy megvarjalak, de lattam nagyon kimentel a szelere, annak vege lesz😊