Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FPS-ed mennyi?

cselt
Lehet, hogy most meg fogtok lincselni, de egy két nap tesztelés után én nem érzem olyan átütõen szupernek az egészet. Valahogy hiányzik nekem belõle a gumi tapadásvesztése és annak az átadása ffb-ben. Egyszerûen nem érzem mikor csúszik meg a kocsi csak akkor amikor már késõ. Remélem még pofozgatják a gumikat.
cselt
Pont én mentem akkor elõtted, néztem is, hogy mi van veled, mész a falba ezerrel, de akkor megvan az oka 😄
Felpofoznám azt aki egy ilyen minõségû játékba kitalálta,hogy pont silverstonra van szükség!Ennél a vacak,jellegtelen,széles ,rossz pályánál csak angliában van tucat jobb..A többirõl Barcelona,Suzuka,Laguna Seca,Estoril,Abu Dhabi,Hungaroringet meg meg sem említem.
De ma is tanultam valamit:Ezek után sem fogok olyan lobbiba belépni ahol ez a pálya megy😊
(pedig volt egy két jó pillanatom..(ufókat kergetni stb)
barcalaci84
ezeket az utcai supercar-okat most se sikerült megszeretnem...😊
eddig ez az autó tûnt a legkevésbé alkalmasnak arra h normális versenyeket lehessen menni vele
silverstone meg nekem se jön be😊
de holnap is nap lesz😊
új pálya, új autó , új remények 😊
oneal1
hali

érdeklõdnék, hogy nektek nem volt e olyan problémátok a játékkal, hogy beakad a kép 1 mp-re kb, de utána minden okés?
Online és offline is elõfordul

Fps 100 körül, rajtnál 20 autóval a minimum 55 volt.
gép: i5 4670
8gb 1600 memória
radeon 7950 3Gb

köszi!

!Forza Ferrari!

Alexease
Ma eddig negy anomaliam volt.
Meg a VSR szerveren Nurburgingen a leggyorsabb "kanyarba" elment a kormanyom, en meg mentem tovabb gyenesen😊 Nem is ettem ilyen meg nem volt.
Es most, Silverstone-nal a masik harom. Eloszor nem tudtam belepni a szerverre, a lobby mindig aggodott, le is maradtam a rrajtrol.
Aztan volt 2 eros lag-om (lehet lokal, ment a hatterben a bongeszo😛), 2-3 tizedre meg-megallt a kep. Mentem is a susnyasba;P

De az eddigiek alapjan, osszessegeben, mint mukodes eddig kiralysag az nKP sokaig huzudo szenvedesehez kepest.
Norbi1990
RSR hotlap szerint igen.
Alexease
Ha mindent kihuzunk, amit valaki szovatett vagy nem tetszik neki, nem marad semmi a programban😊 <#idiota>
szerintem silverstont nem kellett volna berakni!A világ legszarabb pályája😊Ez a kombó így együtt meg büntet😊
és a simával pariban vannak?

Norbi1990
Tuningolt 458-at nem kellett volna berakni. 10mp-el gyorsabb körönként a mekitõl 😞
gviski
Hétfõre mi meg tervezzük egy hosszabb futamot (~25-30perces) a BMW M3 E30 Group A-val ;-)

Sajnálom, hogy a main nem tudok lenni, a Ferrari 458-as nekem bejön ;-)

Virtual SimRacing

Alexease
Atirtam a kicsi Lobbys cuccot, most felpercenkent lefrissiti mindegyik session-t a JS, igy folyamatosan jelzi ha valami van (versenynek vege).
Pl: GTR-Masters.hu #9 Esti Fun
Sziasztok, elnézést kérek, csak most értem haza!

Kiírtam a ma esti Masters FunRace programot, 21:00-21:05 elsõ booking, aztán 20-30 percenként új menet, a Ferrari 458-cal és az utcai Mekivel:

Gyertek!

Hétvégén pedig ez lesz, ez az elsõ komoly futamunk:
GT3 Class - Mugello: 20 körös verseny

lac coo
Most látom, azért csak befigyelt a 0.9.11 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
21:00 -tõl booking barcalaci szerveren egy kis mugello gt3 gyakorlás
jelszó:1234
Alexease
Ezek a RacingClub szerverek jok lennenek (csak BMW, Ferrari, Lotus stb.), de valamiert egyik sem mukodik?!
lac coo
azzal nem lép be .... az a wifihetz volt jó ...

De nincs valahol egy howto, hogy a francba lehet szervert indítani, ez egy rakás szar, nem vagyok én programozó ! 😊))

Alexease
A RacingClub-Hungary.com#8 nak van Lotus szervere )osszes Lotus😛), Silverstone Interen.
Amugy igaz, mar csak a magyaroknal is eleg sok szerver van, ami hasznalhato.
van így is annyi mint a szemét aztán senki nincsen rajta....
macleody
Elvileg kaptál hozzá egy kis papírkát, de ha minden igaz a modem alján is ott kell lennie.
barcalaci84
csinálok szervert
mi legyen?
lac coo
Valaki UPC kábelnetes tudna segíteni, hol találom a modem felhasználó nevét-jelszavát ?

THX !

srácok!Nem lesz ma semmi??mindenki játszik,de máshol??Nem gyûlünk össze valahol?
barcalaci84
masters apphoz még annyit h természetesen az online futott idõket is feltölti autómatikusan...(tehát nem kell ezért külön hotlapozni stb...
úgyhogy tényleg csak annyi a feladat , hogy fel kell rakni, és szombat este 6-ig menni kell egy kört legalább az adott pálya/autó kombóval...
bardocz
Ahaaa, én végignéztem pár helyen a köreimet, de ezt nem találtam meg. Akkor viszont ilyenbõl lehetett pár nálam...<#vigyor5>
barcalaci84
úgy rémlik pont nálad láttam egy hasonlót a master rankon...
gondolom azt törölte az admin...
barcalaci84
egyik updatenél volt valami gubanc magával a játékkal...
pl nekem is volt olyan h ai ellen mentem egy versenyt de kilöktek az elsõ kanyarban és kiléptem...
az AC meg kiírta h javítottam a körömön😊 mugelloban szerinte 25 mp alatt körbeértem😊
bardocz
Nekem valaki a mastersen írt, hogy töröljem az érvénytelen köreimet. De hogy melyik köröket, meg miért, na azt nem tudtam megfejteni 😄 Aztán asszem azt írta törölve lettek, de számomra még mindig rejtély.
barcalaci84
a masters app-ot egyszer felrakod és hozzá se kell nyúlnod többet...
onnantól kezdve semmit nem kell csinálnod...
szerintem ez jó dolog h nem akkor próbálja a fél mezõny ki a pályát mikor már verseny van...
az ellenfeleit is könnyebben megtalálja majd az ember ha így lesz beosztva esetlegesen több szerverre...
és remélhetõleg sokkal nívósabb és balesetmentesebb versenyek lesznek hétvégén legalább...
Gadfly13
Kitettem én is az AC topikunkba (link) lehet, hogy páran tõlünk is csatlakoznak majd. <#hawaii>

simraceseries.com

Gondolom az rsr-re feltöltött idõimmel nem tudok nevezni?!Egyébként szìvesen mennék,mint eddig minden este,de lassan a sok liga meg szervezés meg ide-oda feltölteni idõket stb annyra megbonyolìtja,hogy a kedvem is elmegy tõle😊A sok ide oda regisztrálásról nem is beszélve..
barcalaci84
na , odáig eljutottam h mostmár be tudok menni a versenyre is akkor is ha a gépemrõl indítok szervert...
viszont ezt csak úgy sikerült elérni , hogy bekapcsoltam a routerben a DMZ-t...
hogy lehetne enélkül? Mit nem állítok be jól a roterben?
Mostantól lehet nevezni szombatra és vasárnapra is, viszont aki nevez, az jöjjön is el, ne legyenek üres helyek a szerveren.

Alexease
Kozben talaltam RacingClub-Hungary.com szervereket is, betettem oket is a listaba. Lehet nem a legjobb a szerverbeallitas (van Prac), de legalabb hosszabb a verseny, es ezek is plusz lehetosegek, ha valaki innen szervezodni akar valamire😉
hungary27
szombat este
raczger
Melyik napon lesz a verseny? Lehet én vagyok a vak, de dátumot nem találtam a bejegyzésben.

Alexease
De ha mar Kunosek kepesek 100 "szervert" uzemeltetni, amelyek nagyresze ossze-vissza porog es sokszor ures, irhatnanak egy ACR-szeru szerveroldali progit is.

A user kivalaszt egy szabad AC szervert; beallitja az autot, palyat, passwordot, egyebeket; inditja a booking-ot; o az "admin", o tud korabban inditani; ha az inditastol szamitva 10 percig nem tortenik semmi, az szerver leallitja a lobbyt, elbveszi a lehetoseget, visszadobja a kozosbe.
Alexease
Meg a lobby-t kellene modernizalniuk, hogy hasznalhato(bb) legyen:
- kedvenc szerverek felvetele
- a megtelt szerver azonnal induljon (ne kelljen megvarni a booking veget)
- a bookingolt szerverhez nyitna chat-et
- inditas gomb, ha valszeg nem telik meg, akkor se kelljen varni (hogy kiindit, jogosultsag, az mar jo kerdesd😄DDD)
Nem mindenkinél van anomália, nekem pl tök jól megy. Lehet, hogy neked is menni fog.

gviski
köszi Szabi, átlinkelem VSR fórumba is ;-)

Virtual SimRacing

Ezeket kellene szépen okoan szabályokkal megoldaniuk Kunoséknek... Hogy lehessen szavaztatni is mondjuk bookingolás elsõ felében.
barcalaci84
egyik kedvenc kombóm😊
csak pont nem leszek szombaton 😞
Kiírtam elsõ komoly versenytávú és szervezésû futamot szombat estére, erre már elõzetes kell majd készülni és nevezni, így az ellenfelek minõsége is valamilyen szinten garantált lesz majd. Majd rendesen is beharangozom, ez most csak ilyen elõzetes: Assetto Corsa Tesztfutam #4

barcalaci84
apropó ,nem kell nyitogatni Jackal hozzászólásait 😊
barcalaci84
Mintha Jackal írtavolna hétvégén h talált valmi megoldást...
Valami Microsoft -os programról írt valami leírást h az a megoldás...
azt még kipróbálnám😊
lac coo
Pedig jo lenne tudni, ma hoztak a modemet, en inditanek valami orultseget. _))))

Alexease
Arra en sem jottem ra, bar nem tulzottan eroltettem😊
Az AC forumon is kuzdenek vele, ott vanak infok (bar saz sem mukodik mindenkinel).
De valahol olvastam, hogy Kunosek is dolgoznak rajta, vagyis valami egyeb anomalia lehet, nem csak user problema.
Alexease
En ertem😊 De nekem se szerverem, se beleszolasom, se semmi. Meg szervert sem tudok inditani sajat gepen (ahhoz megbizhatatlan a net, lassu a gep).
Talan valamelyik mostani szerver uzemeltetot (GTRM, VSR) a teszt miatt erdekli.

De azzal meg az lenne a baj, hogy az itteni 5-10 ember, ugy sem tudna megallapodni, hogy mikor mi legyen;D
Vagy nem figyelnek eppen mi tortenik, es ujra inditanak a tobbiek alatt a szervert😄DD