Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
jelenleg "unable to contact server"
bardocz
Nem látom a listában.
barcalaci84
megyek egy perc😊
Én is éppen szervert kalapálok, egy unatkozó egyén ki tudná próbálni, hogy lehet e csatlakozni rám?
"BumpRace"
jelszó: 5678
barcalaci84
Ip cim: ide a saját géped IP cime (amit kioszt az adott eszközödnek a router/modem)
protokoll: mindkettõ
portartomány pl:9600-9600
és ugyanígy külön a 8075-s porttal is
lac coo
Kösz.

Én nagyon láma vagyok ehhez , életemben nem csináltam még ...
pontosan mit hová kell írni ? 😊)

Ezen az oldalon állíthat be továbbítási táblázatot.
Nyilvános portok tartománya: 0-0
Cél IP-címe:0.0.0.0
Cél porttartománya:0-0
Protokoll:UDP , TCP, Mindkettõ ....

Mit hová ? 😊) THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
a serverlauncherben beállított portokat forwardold a modemben is, illetve a windows tûzfaladon is add meg ezeket a portokat kivételként...
pl 9600-as port illetve 8075-ös
lac coo
No sikerült bejutnom a modem menübe, a porttovábbításhoz mit kell beírnom? 😊

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

b-type
próbálgass pár autót, elég nagy a kínálat, és még nekem is aki kiemelten jónak érzem az AC-t van 1-2 amit nem szeretek, és van még 2-3 amit nem igen használok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
valami ilyesmire gondoltam én is, de elsõre nem vettem észre a különbséget 😊

lac coo
Egyenesen elore nez a kamera barhogy is mozog a kamera, Ha mondjuk bolint akkar nem megy vele a latomezo, hanem ugyan abba a magassagba nez.Ki kell kapcsolni, eleg idetle ahogy liftezik alattad az auto.

kigyi
Most volt egy komoly frissítés a multi most szerintem örüljünk, ha nem mással foglalkozik, hanem ennek a foltozásával! 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Danecay
A "Lock onboard camera to horizon" opció mit is takarna?

Nem lesz valami komolyabb frissítés a közeljövõben? (Pl. törésmodell).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hétvégén rendezünk futamokat rendes versenytávon!

A részvételhez elõzetes nevezés és prekvalifikáció szükséges, ezért ma este nem lesz FUN, hanem átállítottam a GTR-Masters #9-es szervert a gyakorláshoz és felkészüléshez.

Infók: GT3 Class - Mugello

Szabi
igen, de akkor még alig volt tartalom, most már tartalmasabb, viszont így már árulhatja drágábban mert úgy is megveszik 😄

"Nulla tenaci invia est via"

moonster
Én is tõle vettem. Szintén csak dicsérni tudom.
Hétvégén nem tud vásárolni, mivel nem banki nap, így legkésõbb péntek délig utalj neki, akkor odaér 16:00-ig tuti.
barcalaci84
nem is függ össze...😊
viszont gondolom valami olyasmire akar utalni Szabi h az FFB furcsán viselkedhet ha nagyon alacsony vagy nagyon magas az fps...
illetve input lag-nak tûnik a problémád...
hungary27
Köszönöm ezt kerestem. Még régen amikor indult, ha jól emlékszem 5500-ért adták. 😊
cselt
Oké kipróbálom, de nem úgy volt, hogy itt már nem függ a fizika részletessége és számítása az fps-tõl, mint rF-nél?
Gadfly13
Én Tõle vettem. Gyors és korrekt volt. <#eljen>

simraceseries.com

hungary27
Tudtok olyan eladót akitõl kedvezményes áron meglehetne venni a játékot?
Amennyiben indul bajnokság és lesz jelentkezõ, akkor nem kell emiatt aggódni, hogy nem vagy elég gyors. Lesznek bõven olyan indulók is, akik egy szinten vannak veled, így biztosan lesz majd kivel küzdeni a futamokon. <#kacsint>

Nézzétek meg, ez egy Race07-es futam nevezési listája, aki +2-3-4 másodpercre van az elejétõl, annak is akad bõven ellenfele!

Remélem pár év múlva ezeknek a fiatal srácoknak szurkolhatunk,tapsolhatunk majd a gold tribünön,vagy a tv képernyõje elõtt!Örülnék neki!
<#nevetes1><#nevetes1>
Ezt én is tudom, milyen tehetségek vannak, na de nem 5 másodperccel gyorsabbak, másodpercen belül vagy velük.
És szerencsére egyre több a magyar az élõ autósportban is.
Csak érdekességképpen, Michelisz Norbi, szerdán este regelt RSR-re, teganap este 13. idõt ment Monzaban Formula Abarth-al...
Egyelõre fogalmam sincs hol van az én 5 másodperces lemaradásom, pedig Monzat úgy ismerem mint a tenyeremet. Mondjuk setupot még nem bizergáltam, csak a szárnyakat vettem lejjebb.

Sok fiatal tizenéves olyat megy,hogy pislogok!😊Le a kalappal elõttük!A 30 + -os ligában talán még megállnám a helyem kis gyakorlással,de ezekkel a fiatal srácokkal ennyi gyakorlással nem lehet felvenni a versenyt.Amikor lenne ideje az embernek kicsit gyakorolni,addigra a család nyugovóra tér,így a kormányzás elfelejtve.Alig játszom (kivétel most,mert egy hétig egyedül vagyok)de a feleségem így is úgy hív,hogy Kormányzó úr😊 Mi lenne ha tényleg sokat nyomnám..😊
próbáld ki 120-ra korlátozva, hogy érzel-e változást?

(már ha 60 Hz-én fut a monitorod)

barcalaci84
Ez már tényleg minõséginek tûnik...
Ilyesmibol kéne több...
Reggelt!
Ez a Norord már elég pofásnak tûnik:

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/
cselt
100-ra korlátoztam, anélkül egy picit több lenne.
barcalaci84
Csak nem fér a fejembe,h miért pillangoznak az ufók g27-ekkel...
Vagyis tudom az okát 😊
lac coo
Azzal nem megyunk sokra, ok gondolattal iranyitjak 😊

barcalaci84
Vagy hasznalhatnák a H-váltót õk is (már aki teheti persze)...
lac coo
Vagy az ufoknak funon le kell tiltani a 5.-6. sebesseget ! 😊

Tessék szervezni kiöregedett masterseknek is versenyt <#eplus2>

Ufo üldözte az ufot 😊 azzal az idõvel 9. vagy RSR-en, és még 2 magyar van az elsõ 10-ben valamint a 13. sincs messze 😊, ezekkel a nevekkel összefutottam már multiban.... hát errõl beszélek <#integet2>

Akkor ez a játék új távlatokat nyitott neked!Hajrà!Amúgy meg az idõkröl annyit,ha stabilan mész az már jó.Az elõtted lévõ meg majd húz maga után!Épp egy ufot üldöztem mugellon ktm el amikor észrevettem,hogy becsusszantam 2:03 alá,nem gondoltam volna hogy be tudok menni,de magával húzott.Az màr sztem egy erõs idõ.
Na ezzel csak annyit akartam kinyögni, hogy szükség van a fun futamokra, persze egy megfelelõ komolysággal, de ha valaki bénázása miatt elszállok, hát üsse kõ. Tömegbalesetet megpróbálom megúszni. Ha valaki gyorsabb nálam hamar utolér elengedem, nem fogok védekezni mert felesleges. Viszont ha valaki én érek utol azzal jókat csatázok így is, volt rá egykét példa.
Aki ismer az tudja lassan 20 éve szimulátorozom, 2000-2002-ben ligáztam is.
De soha egy játékot sem élveztem ennyire mint az AC-t.
Ezt az is bizonyítja, hogy itt a fórumban egyre többet postolok. 😊
Az összes szimes topicot rendszeresen követem, lassan 20 éve, de nem nagyon dumáltam bele. 😊

Sokan vagyunk akik nem vesszük ezt olyan véresen komolyan, idõ hiányában nem is tudjuk. Ahhoz, hogy egy pálya/autó kombóval stabilan jól és versenyképesen tudjunk menni, rengeteg kört kell megtenni, setupot finomhangolni stb. sok idõ
Egyszer volt, hogy heteket töltöttem hotlapozással. Eredmény az lett, hogy 4tizedre megközelítettem a WR idõt, és ezzel bekerültem a 100-ba. De innen már nem voltam képes javulni, voltak olyan napok, hogy a sajátomat se tudtam megközelíteni.
Ezen a szinten viszont már nem is annyira élvezem, ez már inkább szenvedés mint játék. 😊 Általában 4-5 másodpercre vagyok a WR idõktõl, ami nagyon sok, sokkal több idõt kellene beletenni mint amennyi van erre 😊
Persze nincs ezzel nekem semmi bajom nagyon jól szórakozom mikor a 7-8 helyekért megy a verseny. De szervezett komoly futamokra nem fogok jelentkezni 😊

alma2
Most nezem rsr-en, jo 1:47-es ido is, az a nepszeru 😊
Koszi.
---
Visszaterve a fektavra en is szamolgattam, hogy a fenebe mennnek jobbat nalam mondjuk 10 masodperccel. De egy kanyarban, csak a korai fekezesen elbuktam 0.3-0.5 masodpercet es van belole 10 mondjuk egy palyan.
maris 5 masodpercet javitasz. Szerintem ez a legnehezebb. Meg megtanulni, a jatek visszajelzeseit, pl hangok hasznalni. Sokan mondjak ffb nelkul nem menne, ha kikapcsolom eleg hamar megyek hasonlo idoket. Viszont hang nelkul, nem hiszen hogy sok embernek osszejonne a hasonlo ido, mint nekem sem.

szerintem

alma2
Pedig tok jo gyorsabbak mogott menni, siman huznak magukkal, vezetnek akaratlanul is. Igy raerzel az ivekre stb. Aztan utana ures palyan is menni fog, vagy ha epp te vagy az elso.
Amikor kezdtem az egeszet a fektav volt a legnagyobb gondom, vagy 20-30 %-kal kesobb fekeztek a gyorsabbbak, ahogy neztem a videon, arra rohadtul ra kell erezni, finoman engedni vissza, akar meg kanyarban is. Aztan jott a tobbi idovel, ahogy kiismered a jatekot. Szoval ez ne fogjon vissza szerintem.

szerintem

macleody
Na ezért nem megyek veletek versenyezni 😊1.58-tól jobbat nem tudtam menni a bömössel 😊
alma2
Minek koszonheto amugy a gt3 nepszerusege a jatekban? Az eletben is ennek van a legnagyobb nepszerusege?
Az oke, hogy sinauto, megpordulni lehetetlen vele, de biztos nem csak ezek az okok.

ui: setuphoz privatban adok mailcimet. Koszi.

szerintem

alma2
Valaki lenne olyan lelkes mugello bmw gt3-as setupjat megosztana velem, amivel siman megy 1:46 kornyeken? rsr-en nincs fent semmi. Allitgattam ezt azt, egybol javult a hotlapom 3 masodpercet, mi lenne ha meg ertenek is hozza 😊
---
silverstone es monza a legunalmasabb semmitmondo palya amit valaha osszehoztak szamomra.

szerintem

bardocz
Jaa, félreértettem. Mondjuk én Barcelonát nem szeretem, kb minden rF bajnokságban volt, ráadásul amikor átalakították, akkor az a változat. Elõtte a sikán nélkül élvezhetõ volt, de ugye nagyon fontos, hogy egy netes bajnokságban az aktuális verzión menjünk. Pedig pl Silverstoneból is a gp79-es verzió elég jó, élvezhetõ.
Lehet hülyén fogalmaztam de nagyon mérges voltam!A felsoroltak sztem a legjobb pályák a világon!Sokkal inkább helye lenne bármelyiknek a játékban mint ennek a szar silverstonnak.
Így a pontos.
barcalaci84
õ is ezt írta h ilyeneknek jobban örült volna😊
én reménykedek egy lézerscannelt Hungaroringben majd valamikor, végülis csak közel vagyunk hozzájuk viszonylag...😊
bardocz
Silverstone szerintem is szar, nade Suzuka meg Laguna Seca? Azokról nekem csak jó emlékeim vannak.
barcalaci84
gumi az változni fog még, legalábbis igéret van rá...általában be is tartják amit ígérnek (óvatosan sáfárkodnak az ígéretekkel😊 )
viszont szerintem a tapadásvesztést már most is nagyon jól lehet érezni, sõt...az más kérdés h a fakezemmel nem mindig sikerül megfogni...
de azért az ffb-t nem nagyon tudnám kritizáni, mert pont ebben kiemelkedõ a játék a versenytársakhoz képest...
kicsit szokni kell az biztos mert másabb mint a többi szimnél...