42999
  • Jackal
    https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=GTX570%20assetto%20corsa
  • JimKirk
    Sziasztok!

Ezzel a konfiggal mire szamithatok, hogy fog futni a jatek?

2500k@4500mhz, 8 giga RAM, GTX570

Elore is koszi!
  • csubi1985
    Sziasztok!
    Egy kis Póén, hogy mennyire várják már az 1.0 megjelenést!! ( Nekem Tetszett )

http://captiongenerator.com/24510/Assetto-corsa-10
    Utoljára szerkesztette: csubi1985, 2014.10.14. 21:11:05
  • Alexease
    Ebben szinte "mindent" meg lehet fogni, eleg "egyszeru". Nem gagyi, csak jol erezheto, vagyis erzesbollehet korigalni, es kicsit megbocsato is a dolog;P Eddig mivel toltad es milyen programokat?
  • Jackal
    Vagy túl nagy sebességgel megy be a kanyarba és még közben is nyomja a gázt/féket.
  • bardocz
    Ha eddig nem volt 900 fokos kormányod, akkor csak szimplán lassú vagy mert nem vagy hozzászokva. Legtöbb csúszást meg lehet fogni, csak hozzá kell szokni.
  • Jackal
    Még nem egészen kóser a game logika, elkezdtem unalmamba visszafele menni a pályán verseny közben(multi), erre nem átteleportált egy idő után a pit-ben lévő másik kocsira? :)
  • Gibor
    Sziasztok! Múlt héten vettem egy G27-t, ma megvettem a játékot és máris falba ütköztem :) Ebben a játékban hátsó kerekes autókat nem lehet irányítani? :) Első kerekes autókat öröm volt vezetni és simán mentem órákat, de most próbálkoznék BMW-vel viszont ahogy minimálisan is megcsúszik a hátsó kerék egyszerűen megfoghatatlan, csinálhatok akármit egy 5x tuti megpördülök. Érdekelne hogy a játék alapból ilyen vagy nálam van valami beállítási hiba... Ja és segítségek ABS kivételével mind kikapcsolva.
  • goldboy
    Nemrég frissült ez a Corvette DP:
    Corvette DP
    Kíváncsi lennék mit szóltok a fizikához,FFB-hez !?
  • goldboy
    Nem akarok ennyire előreszaladni, de ha még hozzá vesszük a készülő URD modokat (Endurance, DTM, Retro, Prototype stb.), vagy a Tommy78 féle Seat Leon-t, azt kell mondjam elég jó munkát végez ez a Télapó !D
  • Alexease
    Azt a DreamPack-ot meg szeptemberre igertek, amikor meg tavasz volt az 1.0, vagyis realis lehet, hogy kiadjak meg ebben az evben.
  • Jackal
    Lesz ma valami jó kombó?
  • goldboy
    Visszatérve az 1.2-re
    Több fórumon is állítják, hogy a Dreampack DLC még idén decemberben megjelenik!
    Ha Tibi ezt a tartalmat tesztelte, lehet hogy nekünk sem kell olyan nagyon sokáig várni rá ?D
  • Alexease
    A tartalmakon kell a legkevesebbet tesztelni. Nem is nagyon van mit. A grafika, proci, hang – foleg amibe belenyultak – a problemasabb.
    Persze jo lenne, ha mar holnap lenne RC, es benne lenne minden ami az 1.0-ban.
    De en nem keszulok ra, igy csak kellemesen csalodhatok:P

Raadsul az 1.0 teljes aron fut majd, abba jobban megeri beletenni az uj dolgokat, es majd azt akciozni;)
  • lac coo
    A szeleskoru tesztelest itt megjelenesnek hivjak :))
    En nem izgulok, inkabb csusszanak ket hetet, minthogy vackot kapjak megint, abban semmi jo nincs ....
  • goldboy
    Bocsánat ha sokat offolok, de remélem valakinek még új ennek a novemberben megjelenő filmnek az előzetese
    Csak remélem hogy a BMW licencből jövőre még jön egy-két igazi klasszikus

• cstibikeee
    Ezt teljesen jól gondolod.
  • Tomsteel
    Annak lenne igazán értelme a részükről, hogy megjelenés előtt mihamarabb az összes új dolgot kiadják széleskörű tesztelésre, hiszen valamilyen szinten mi is "béta" tesztelők vagyunk. Nem véletlenül zúdulnak a kisebb javítások a patchek után.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.14. 15:24:49
  • Alexease
    Ez az info meg az AC track day-rol van (2 hetes), akkor valoban ezt az idopontot mondtak;) De lesz is valami holnap, akkor az "csak" az RC lesz. Ami mukodesben (elvileg) vegleges lesz, de tartalomban nem biztos. Vagyis ha megis jelenik a napokban az RC, ne nagyon keszuljetek ra, hogy abban benne is lesz minden:)
    Remelem nem lesz igazam, de jobb nem csalodni;P
  • goldboy
    Egy másik érdekes interjú:
    Az utolsó sor is elég fontos :D
    link
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.14. 15:16:24
  • GPx8
    Ezt tuti nem tudja rendesen szimulálni az AC! :D
  • goldboy
    Durva egy gépállat:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.14. 15:16:08
  • Szabi #21241
  • cstibikeee
  • Tomsteel
    (én álltam ott dobogón, gokartversenyen )
  • goldboy
    Te vagy jóban a Kunos-szal, kérd el a lézer szkennert, akkor legalább behúzzuk a Hungaroringet is, hogy jó legyen a domborzat :DD
    Még pénzt sem kérünk az ingyen munkáért!
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.10.14. 09:37:05
  • cstibikeee
    Rabócsiring? A legelső versenytől 2011-ig szinte az összes versenyen ott voltam. Szeretem azt a pályát. Valaki megcsinálhatná az AC-hoz.
  • goldboy
    1.2? Akkor az már a Verolex-Rabócsiring kombó?
  • Jackal
    Már teszteltétek a Nord-os DLC-t is? Vagy csak kiszedte Kunos a lézerscannelt füvet? :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.14. 07:50:54
  • cstibikeee
    Csak az 1.0-át akarják majd most kiadni. Ez már biztos legalább 1.2 lett volna. Kicsit vissza kell venni. :D
  • Tomsteel
    A "mi lesz új" kérdésre:

- remélhetőleg használható multiplayer, átgondoltabb tálalásban
    - grafikai fejlődés
    - hangbeli fejlődés
    - fizikán csiszoltak

Én összességében annak örülnék, ha nyugodt szívvel nekiállhatnék készülni versenyre/bajnokságra anélkül, hogy aggódnom kelljen, hogy bugos valami, nem enged be a szerverre az adott autóval, kátyúban áll az autó a boxban, ezért megbukik a magasság ellenőrzésen, széthullik a szerver, valaki kijön a boxból a rajtnál az élmezőny elé, és hasonlók.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.14. 00:30:35
  • goldboy
    Kezd érdekes lenni
    A bétásoktól most már "elvettek" 1,6 GB-ot!
  • Adam Jonas
    Az, hogy utána elmondhatjuk, ez már 1.0! :D
  • Alexease
    Felesleges tulizgulni, mar irtam tobbszor;) November vegeig tuti megjelenik. Nem azert, mert koti oket egy idopont vagy mert nekunk fontos, hanem azert, mert mar nekik fontos;D

Amugy mi lesz az 1.0-ban annyira extra, amit varni kellene, amitol sokkal jobb vagy teljesen mas lesz, a tartalmakon kivul?!:)
  • lac coo
    En meg a kozel egy ev alatt megtanultam, akkor lesz, mikorar letoltottem ... :)
    Igy nincs idegeskedes, meg aztan ra is erek, ha kesz lesz kiadja, nem loverseny.
  • maffioso
    Én azt utálom, amikor csúsznak. Mondjanak inkább 1-2 hónappal későbbi időpontot, és tartsák azt be. GTA 5 is tavaly, nagy online indítás, és két hétig játszhatatlanul kehes volt az egész. Ki akarom próbálni az AC-t azért, függetlenül attól, hogy nincsenek nagy reményeim egyelőre az 1.0-tól.
  • Jackal
    Jó lesz az 15.-én is, úgyis még 1 hétig jönni fognak hozzá naponta 2x a javítások :)
  • suttogo_lo
    Hát igen. Az 1.0-nak tényleg működőképesnek kell lenni. Az RC is valószínűleg az lesz, ami apró cseprő hibákat tartalmazhat, de azt meg gyorsan kijavítják ha minden jól megy. És az is igaz,h a hibamentességet nem lehet időponthoz kötni, egy apró módosítás, újítás is nagy zavart okozhat akár, és akkor lőttek a időtervnek. Szerintem ezért nem is mondanak már konkrét dátumokat. A multiplayernél láthattuk, hogy bármi közbejöhet. Ahogy Stefano is mondta,h az 1.0 azt jelenti,h kitűztek bizonyos funkciókat, tartalmakat maguk elé, annak hibamentesnek kell lenni. Ahogy mondod nem javítgatással szeretné az időt tölteni utána, hanem új dolgokra koncentrálnak.
  • Alexease
    A kovetkeo ket nagy update-nek (RC es 1.0) "hibamentesnek" kell(ene) lenni. Ez mar nem oloyan update lesz, mint a korabbiak, amit ugy is "piszkalmeg" 1-2 het mulva. Valszeg az 1.0 utan, mar nem szeretne (Kunos) drotozassal foglalkozni, ezt az evet mar ki akarja huzni pihivel, es teljesen uj dolgokkal (vagy ujrairasokkal).

Es a hibamentesseget, sajnos nem lehet idoponthoz kotni;) Az RC lehet meg 1-2 nap, de akar 1-2 het is.
  • Alexease
    Az R3E Hungaroring talan 2 eves lehet. Ok nem az ismertebb "F1-rendezveny" palyat gyartottak le, hanem egy altalanosat (DTM, WTCC stb.). Persze attol meg stimmelhetne 1-2 fontosabb object, de a lehetosegekhez kepest (ok sem jottek szkennelni) nem olyan rossz. Sot, versenyeken a magyar nyelvu hangosbemondo es musorkozlo eleg hangulatos!:P

Az R3E-t kinezetre nagyon jol osszepofoztak. Lazan hozza a mostani elvarasokat, minden effekt benne van ami most divatos (lensflare, rays, volumetrius fenyek es arnyek, motion blur stb). Persze ezt kicsit raeroszakoltak a regi engine-re, igy kicsit lassucsaka (regi gepen).

A videoban, amit feltettem, nagyreszt low-medium beallitasok vannak, tobb effekt es elemosas kikapcsolva!