Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jelek szerint en vagyok az egyeduli aki nem lat semmi fantaziat a hungaroringben, sot igazabol nem is ismeri 😊
szerintem
Ebbe sose legyel olyan biztos, hogy gyorsabb vagyok, te is gyorsulsz, en meg kozben oregszem, aztan a nalam sokkal gyorsabbakrol nem is beszelve.
De robotpilotaval(Tyuki) is tok jokat szoktunk menni ketten, mert hiaba gyorsabb az egyik, megvarja a masikat, huzza magaval, sokat segit az is. Csak hozzaallas meg akarat kerdese az egesz szerintem.
De robotpilotaval(Tyuki) is tok jokat szoktunk menni ketten, mert hiaba gyorsabb az egyik, megvarja a masikat, huzza magaval, sokat segit az is. Csak hozzaallas meg akarat kerdese az egesz szerintem.
szerintem
nem vagyunk egyformák. Te meg én, mi letojjuk a focit, más szereti. A pasik zöme amúgy. Így aztán lehet, hogy kb. ketten lennénk, az meg elég unalmas, tekintve, hogy jó esetben csak 2-3 másodpercet versz rám általában körönként (van az öt is, de ki számolja... 😉 )
De igazabol ott vannak a fenti szerverek: ZERVEREK: | GTRM | MASZIM | VSR, kellene adni jogot egy-ket lelkes embereknek akik kepesek kattintani kettot, hogy elinduljon a szerver egy nap, aztan mehetne egesz nap, este 8-kor meg a verseny rajtuk.
szerintem
komolyan, holnap felteszem a freejoin szervert aztan inditok en egyet. Focitol fuggove tenne a dolgot eleg beteges...
szerintem
már vége van 1-1 lett 😉
valaki nézte mindkét meccset és azt mondta szinvonalban semmi különbség nem volt csak nézõszámban. 😊
valaki nézte mindkét meccset és azt mondta szinvonalban semmi különbség nem volt csak nézõszámban. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ja értem, akkor meg azt irom, hogy lehetne multiclass 😄
Amúgy ha csináltok ilyen multi class szervert, tehetnétek több autóválaszétkot, mondjuk nem csak fiat500 hanem pár lassabb, és nem csak ferrari 599 hanem pagani, mclaren, mert mondjuk én nem szeretem azt a ferrarit, de paganit vagy az mc-t szivesebben terelgetném 😊
Fityihoz tudna valaki setupot kuldeni?😊
Vagy nem is tudom mit lehet ott allitani. Benezek azzal is talan
Vagy nem is tudom mit lehet ott allitani. Benezek azzal is talan
!Forza Ferrari!
Ezeket hova kell bemásolni?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
foci VB ugyan már..Fradi játszik Máltán és a DunaTv adja <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
úgy gondoltam amúgy, h fiat ,ferrari, ferrari fiat, ferrari...
de szimplán fel is cserélhetjük...
de szimplán fel is cserélhetjük...
<#eljen>#eljen>
Kicsit mondjuk tartok attól, hogy fityó után az 599xevo-val majd jönnek a galibák. Nagy a kontraszt a két autó között. Lehet az evo-val kéne kezdeni és a fityó utána már sétagalopp lesz. <#hawaii>#hawaii>
Kicsit mondjuk tartok attól, hogy fityó után az 599xevo-val majd jönnek a galibák. Nagy a kontraszt a két autó között. Lehet az evo-val kéne kezdeni és a fityó utána már sétagalopp lesz. <#hawaii>#hawaii>
simraceseries.com
tegyél egy tégla alá 4db kereket azzal is lealázlak gyakorlás nélkül is <#nyes>#nyes>
Ja és itt egy setup az 599xevo-hoz Hungaroringre: letöltés
(korábban Mugellora farigcsáltam)
(korábban Mugellora farigcsáltam)
simraceseries.com
Igen a TC-t lvl 5-re tettem, mert (számomra) ez volt az a határ, ahol még driftelni is lehetett, de azért túlzásokba sem esett. <#smile>#smile>
Az, hogy milyen az idõ azt nem tudom, csak gondoltam kedvcsinálónak felteszek egy napfelkeltés vidit a pályáról. <#smile>#smile>
Az, hogy milyen az idõ azt nem tudom, csak gondoltam kedvcsinálónak felteszek egy napfelkeltés vidit a pályáról. <#smile>#smile>
simraceseries.com
kb 10-ig lesz szerver...bármikor jössz freejoin -t ha felraktad, akkor be tudsz lépni akár q-ra, akár race-re...
verseny gyõztesének leintése után 90 mp-vel automatikusan indul a következõ q...amire szintén be tudsz lépni a szabad helyek valamelyikére...már ha lesz szabad hely😊
verseny gyõztesének leintése után 90 mp-vel automatikusan indul a következõ q...amire szintén be tudsz lépni a szabad helyek valamelyikére...már ha lesz szabad hely😊
basszus😄
mondom a kis géppel nem mentem még akkor jó lesz a ferrari, mentem pár kört de .....😄
lehet csak a setup nagyon gyenge de tapadás az nem sok van.
esetleg írna idõt valaki aki gyakorolt már?
köszi!
mondom a kis géppel nem mentem még akkor jó lesz a ferrari, mentem pár kört de .....😄
lehet csak a setup nagyon gyenge de tapadás az nem sok van.
esetleg írna idõt valaki aki gyakorolt már?
köszi!
!Forza Ferrari!
annyi verseny lesz amennyi belefér az idõbe...
mind a két autó lesz, h az is jöjjön aki az egyiket nem annyira kedveli..
mind a két autó lesz, h az is jöjjön aki az egyiket nem annyira kedveli..
Esti funrace
Kezdés:az Argentína- Svájc meccs lefújása után 10 perccel 😊 Vége: kb.21.55
Pálya: Hungaroring 0.8 letöltés: http://www.racedepartment.com/downloads/hungaroring.2577/download?version=3799
Server neve: barcalaci84
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
10 perc q ,5 kör verseny
autó:1. fiat500s1 ,2.ferrari 599xevo
Kezdés:az Argentína- Svájc meccs lefújása után 10 perccel 😊 Vége: kb.21.55
Pálya: Hungaroring 0.8 letöltés: http://www.racedepartment.com/downloads/hungaroring.2577/download?version=3799
Server neve: barcalaci84
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
10 perc q ,5 kör verseny
autó:1. fiat500s1 ,2.ferrari 599xevo
persze én is úgy jövök😊
de igazából nem zavar a dolog csak ha szándékosan csinálják...illetve ha nem néz körbe mielõtt visszajönne a pályára...
de azért korrekt társaság van kialakulóban, úgyhogy jó lesz az😊
legfeljebb majd jól kimérgelõdjük magunkat utána😊
holnap meg majd szívnak más pályán a penalty-val😊
de igazából nem zavar a dolog csak ha szándékosan csinálják...illetve ha nem néz körbe mielõtt visszajönne a pályára...
de azért korrekt társaság van kialakulóban, úgyhogy jó lesz az😊
legfeljebb majd jól kimérgelõdjük magunkat utána😊
holnap meg majd szívnak más pályán a penalty-val😊
Szerintem nincs olyan ember, foleg, hogy penalty sincs a palyan, aki versenges kozben, ha elnez egy fektavot, majd kikerul a fure, erezne, hogy lehet nyomni ott is, akkor ne padlogazzal probaljon visszaterni a palyara, hanem lelassit majd 50-re. Ilyen az emberi termeszet.
Na mind1, majd jol visszanezem a replay-t 😊
Csak az a baj, hogy igy mindenki batrabb lesz, magambol kiindulva mindig egy-ket centit levag majd a kanyarbol, hogy utolerje a masikat. Mert meg a kocsit sem dobalja igazabol, azt a bazi nagy koveket leszamitva az elso sikanban.
Na mind1, majd jol visszanezem a replay-t 😊
Csak az a baj, hogy igy mindenki batrabb lesz, magambol kiindulva mindig egy-ket centit levag majd a kanyarbol, hogy utolerje a masikat. Mert meg a kocsit sem dobalja igazabol, azt a bazi nagy koveket leszamitva az elso sikanban.
szerintem
gyere a pályán😊
úgy is lehagysz...fair módon kell használni és nincs gond...
aki meg abban leli örömét h csalni próbál itt-ott az örüljön a sikereknek
a "nagy keddi fun kupán"😊
jobban szeretem én is a penalty-t mert én se bízok az emberekben😊 , de jó futamok lehetnek ennek ellenére...
nyilván ha nem hazai pálya lenne , akkor szóba se jönne...
így most azért meg van egy kicsit a varázsa...
úgy is lehagysz...fair módon kell használni és nincs gond...
aki meg abban leli örömét h csalni próbál itt-ott az örüljön a sikereknek
a "nagy keddi fun kupán"😊
jobban szeretem én is a penalty-t mert én se bízok az emberekben😊 , de jó futamok lehetnek ennek ellenére...
nyilván ha nem hazai pálya lenne , akkor szóba se jönne...
így most azért meg van egy kicsit a varázsa...
az biztos "fun" lesz, amikor majd a fuvon legyorsullak, mert a palya gyakorlatilag egy nagy betonplatz, nehol zoldre festve 😊
szerintem
valóban...kicsit savanyú, de a mienk😊
funra nagyon jó...hétvégén azt élveztem a legjobban...és marha jó futamokat mentünk rajta...ha lesz jobb verzió majd elõvesszük megint...
funra nagyon jó...hétvégén azt élveztem a legjobban...és marha jó futamokat mentünk rajta...ha lesz jobb verzió majd elõvesszük megint...
ez a hungaroring nagyon gagyi meg. Se penalty nem mukodik, a fu az beton gyakorlatilag stb. Felkesz valami...
szerintem