Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Ok, koszi, nem veletlen ures most is a szerver ahogy nezem 😊

szerintem

Gadfly13
Nemsokara hazaerek es ranezek/javitom amit kell. 😉

simraceseries.com

alma2
Barcalaci nem lesz ez igy jo, 22 pit van a palyan, te meg 24-et allitottal be.
Konkretan nekem ki is fagy a jatek tole. Be van frissitve 0.21.8-ra?

szerintem

cselt
Most voltam fent egy szerón és nem engedte bekapcsolni az abs-t. Lehet akkor már korlátozni a segítségeket is?
Alexease
A fo kulonbseg az, hogy kiprobaltam ezt a BMW-t, osszeszenvedtem vele 1 kort, aztan toroltem😊
Skypack
Na igen, a kinézettel tényleg nincs gond, csak hát sok minden hiányzik, ami az eredeti és egy két moddolt autóba megvan 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

alma2
"- Mirror Aspect Ratio Fixed "
mintha az f11-es tukor fov-jat vegre megnoveltek volna, latszanak benne rendesen a kocsik jobbra-balra, a'la iracing

szerintem

cselt
Nagyon felpörögtek a fejlesztéssel, de ideje is volt <#eljen>
alma2
0.21.8
- RaceControl Leaderboard Fixes
- Mirror Aspect Ratio Fixed
- General fixes on multiplayer GUI
- White border on skidmarks fixed
- Size of the sun reduced
- Reduced noise for analogic input
- Driver's name is printed higher respect to the center of the car

0.21.7
- Launcher: control configuration device acquisition exception handling
- Launcher default theme: minor cosmetic changes to labels

ui: lassan egy par plusz jol jonne a nevem melle, mert nem fog latszani a hozzaszolasom 😊

szerintem

Alexease
Amugy a kinezettel nincs gond, a cockpit is normalisnak tunik:
- Mercedes-Benz C63 AMG Coupe
- Jaguar XKR-S
Alexease
Ha hivatalosan eddig csak 3 auto lenne benne, nem lenne hozza publikus DevKit es/vagy pilotavizsgas lenne az autokeszites, es persze ha ezek jo mnoseguek (nem csak kinezetre!), akkor megerne. De igy kb. semmi ertelme😛
Skypack
Nem tudom ki akar 5 euróért egy moddolt autót venni egy early access játékhoz 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Alexease
Es ingyenes😊 Gondolom nem fogy a tobbi (Merci, Jaguar stb.)?😊
Skypack

Alexease
Ezekhez majd jo lenne/lesz a DRS is. Persze ahhoz icsit a palyakat is piszkalni kellene, egyelore nem lattam sehol DRS-sel kapcsolatos pontokat, plusz a szabalyrendszer sem artana (mikor, hanyszor, hogy an lehet hasznalni). Majd idovel😉
De ha lesz mod, akkor valszeg Kunos gyorsan osszedobja (belerakja) ezeket is😉
Gadfly13

simraceseries.com

barcalaci84
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit...😊
lac coo
Mondjuk en azt sem tudtam eddig, hogy ki lehet kapcsolni 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
csak mechanikai...csak mostmár mindenkinél be lesz kapcsolva...😊
Alexease
Szerintem az csak serules (motor). A valodi torest az 1.0-ra irta.
lac coo
De akkor most van mar tores, vagy a damage az a mechanikai serulesekre vonatkozik ( motor, valto... ) ?

Alexease
Az teny, hogy a valodi segitsegek gagyibbak (foleg az SC, ha van). De mivel itt a legtobb auto alapbol is "segitseges", igy nem olyan gaz a helyzet. Persze a regi formulaknal gazos lehet a helyzet, de hat ez van.
Haosnloan a mostani lehetosegekhez (dinamikus palya, uzemanyag es serules korlatozas), a segitsegek parameterei is mar a kezdetek ota be vannak epitve, igy azokat is csak be kell kapcsolnia. Talan majd a kovetkezo update-ben...
barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-07-24 20:00 |Q|R|: |10|8| FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: VALELUNGA AUTÓ: KTM

Alexease
Meg nem, nem volt idom/kedvem leprogramozni😊 Meg kicsit meg varok, talan megis lesz iFrame ismet (nem valaszolsenki az SG-tol, nem tudni mi lesz). Ami most van az manual cucc;P Ird ki az infokat, aztan kiteszem a banner ala.
Probaltam keresni alternativ megoldasokat (php, html, ajax, js, css) de mindegyik le van tilva:/
lac coo
Hat a gyari tc es a segitseg tc nem ugyan az, stabilitasi segitseg meg foleg ! 😊)

barcalaci84
Alexease a banner működik már a fun eseményekkel kapcsolatban?
Alexease
Ha nincs lekorlatozva, akkor hasznalja😊
Jomultkor 10 vagy 100000 fokos aszfalton mentem AI-val, az elso kanyarig eleg jol birtak😉 A kanyarban azert mar csuszkalt az auto😄
alma2
Ahogy nezem igen, es mivel alapbol ez az ertek van beallitva, igy hirtelen a legtobb szerver, benzinfogyos, osszetoros lesz 😊
Mindjart kiprobalom 1000%-ot figyeli-e a perverzeknek 😊
Sot ahogy elindul a palya most kiirja a kornyezet, palya hofokait , mondjuk inkabb azt irhatna ki, hogy fogy a benzin-e vagy sem stb.

haha mukodik az 1000 % is.

szerintem

barcalaci84
akkor ezek az új dolgok százalékos beállítások?
tehát pl 100 damage -t állítsak illetve 100 fuel rate az amivel normálisan fogy a benzin stb?
Alexease
Az meg nem.
De mivel az autok nagyresze amugy is alapbol ABS/TC, olyan nagy gaz nincs vele. A pedalozassal es valtassal (ami a legtobbet hozza) azzal meg ugy sem lehet mit kezdeni, nem mindenkinek van cucca hozza.
Esetleg meg a kotelezo cockpitet lehetne beloni. Vagy esetleg az onboard-ot (cockpit es motorhazteto), bar nem hinnem, hogy valaki hatulrol tologatja😊
lac coo
A segitsegeket is lehet majd tiltani szerveren ?

barcalaci84
nekem tetszett...mondjuk még sose ováloztam...😊
de szerintem nem volt gáz az autó...könnyű volt menni vele...
mondjuk az elég gáz szerintem, h nem nagyon sikerült megérteni a kiírást eleinte a felvezetővel kapcsolatban...😊
na meg az is h páran még 100 km/h-val is gondokkal küzdöttek h egymás mellett formációban menjünk...😊

más ovál pálya van AC-hoz?,, mert én szívesen mennék majd még máskor hasonló versenyt...remélhetőleg azért a mezőny összeszedett egy kis tapasztalatot...
Alexease
Ez a kombo eleg gazos volt, nem volt hozza turelmem:/ Pedig jo nehany evet ovaloztam, tobb oras futamokkal, vagyis az ovallal nincs gondom.
De itt a barkacs palya, a nem idevalo auto, az erosen korlatozott latotter nagyon nem hozta meg a kedvem😉 Foleg hogy eloszor ujrainditas kellett, aztan meg fel kort birtam mert kitettek a palyarol😉
alma2
Fun futamokon egybol ki kell ezt kapcsolni, na meg szerintem amugy is 😊

serverlauncher -> "damagemultipler 100" a rules fulon.

szerintem

barcalaci84
próbálkozunk,-próbálkozunk...😊
pár perc múlva rá is lesek a server launcherre...
Alexease
Akkor este jol allitsatok be😉 Legyen minden korlatozva, es az idomerotol folyamtatosan koronkent javulo palya.
Legalabb ennyi elonye van ennek a fejlesztesi stilusnak, fokozatosan komolyodhatnak a versenyek is.
barcalaci84
tegnapi oválról egy rövid videó:
barcalaci84
jó kis update...
lesz itt hamar segítség korlátozási lehetőség is server oldalról...
Köszönöm! Ha valakinek még eszébe jut ilyen, ne kíméljen... 😊)

www.smart-bus.hu

Alexease
Bugos a forum, neha nem jelenit meg hozzaszolasokat😊
Tegnap este nekem teljesen hianyzott a '79–'81, ma reggelre megjavult😉
Nehany perce pedig a 17388 hianyzott, de most mar az is van.
Alexease
Igy mar azert ismet komolyodott a dolog, ha az uzemanyag fogyasztas nem is, de a gumikopas es a serules ertelmes korlatozas a szerveren.
off:
http://www.antikvarium.hu/konyv/szaszvari-jozsef-rallye-autozas-1980-2000-222107
Itt van tartalom jegyzék is.
Bár ez inkább a ralylval foglalkozik. Van egy régebbi kiadása is.
http://moly.hu/konyvek/szaszvari-jozsef-rallye-autozas

on

A 17378-1781 hozzászólásokat csak én nem látom? Vagy "törölve" lett az off miatt? Bár az Ibiza videó nem off.

b-type
teszteltem, szerveren nem lehet menni nulla fogyasztással.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

😊

Más...

Nem tudtok ajánlani valami magyar nyelvű könyvet, amiben vezetéstechnikákról esik szó? Valami elméleti anyagot, amiből versenyzőket oktatnak...

www.smart-bus.hu

Idejevót má 😊
0.21.6
- New Race Control
- Server is now in control of fuel rate
- Server is now in control of tyre rate
- Server is now in control of damage level
- AI does not flatshift cars with no autocutoff anymore
- Added "transfer" grip from session to session
- AI cars now try to park on the side if they have a broken engine

www.smart-bus.hu

lac coo

Azért egy harci-szekér verseny elég vidám lenne... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

😄 Beteg!
De az a dúrva hogy még a ló mozgásást is meg lehetne csinálni Rfactorba....
Annó próbálgattam, mikor ismerkedtem az RF textúra animációival. Pont egy lovat, hogy emelgeti (4 ütemben) az egyik lábát,majd visszarakja. 😄 (Persze most nem találom a képet róla....)

Kiégtem!!! <#idiota>

www.smart-bus.hu