Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol vannak? Elolem eldugtak.
macleody
Telepítsd újra a drivert szerintem.
lac coo
Valami kamu effekt csinálhatja szerintem, azokat húzd le a játékban .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Semmi különbséget nem érzek, hiába húzom le. Ha elhagyom a pályát, és a kavicságyból gurulok rá megint az aszfaltra akkor is akkorákat rezzen, ránt mint egy légkalapács. Lehet csinálok egy videót majd valamelyik nap akció közben, mert elmagyarázni sem tudom a dolgot könnyen.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.11.02. 00:03:05

macleody
A boxban, a car setupban is le van húzva a damper 0-ára?
Racedepartment-en fent vannak.
Az mi az istentől lehet, hogy a DFGT-m - akármilyen FFB erősségre is van állítva a játék - a boxokban induláskor (minimális sebességen) szétrázza a kezem a kormány addig, amíg ki nem gurulok a pályára és nem kezdek el gyorsítani? Miközben istentelen hangos is egyben. Logi driverben gain 100%, minden más off. Játékban is csak az FFB 100% minden effekt 0-n. Mióta megvettem ezt csinálja, de most kezdek rájönni, hogy ez lehet nem normális jelenség.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.11.01. 23:44:11

Irja mar meg walaki, biztos kozismert, hogy a formula corsa dolgok hol talahatoak most, hogy allnak, es csak a T125 hang van hozzajuk, vagy mar megcsinaltak?
lac coo
sokba került volna 😊

Nem ment most jól a vezetés, elaludtam, de kivertem magam az ágyból, viszont ilyen csipás szemmel nem a legjobb F1 -et vezetni 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.01. 21:23:47

Jó lett volna a kis csata.<#eljen> Megnéztem a replay-t, kár volt azért az egy hibáért.Miért nem csináltattad meg a boxban az autót?
BooMiller
Háá hogy nekem meg pont fordítva😊 Meg úgy jó olt az autó, Alex után szabadon rajt előtt seteltem😄D

lac coo
hogy hogy jol mozgott?
mondjuk most kicsit szaggatós nekem, előbb még jó volt .

BooMiller
Most jól mozgott a cucc a szerveren, simán lehetett volna gyorsabb csak elparaztam.)

BooMiller
Alex tolt😊

lac coo
Kit fizettél le ? 😛

BooMiller
na csak megvan a 02.5😊

lac coo
hu vazzeg hatul eleg érdekes az élet, valóban 😊

Alexease
Hihetetlen hogy napi max 1 vagy futamoty tudok menni, orulok ha 1-2 hetente el tudom inditani, akkor is megtalal valami uj ember es porrazuz😄 De legalabb a vegen toprnenek ossze, hogy addig is korozhessek😊
lac coo
Majd talan meg este megyek egyet, hol api cobra ugysem erdekel, ha nem leszek almos a 8 asra megyek.

lac coo
Pitet en is elro tottam, gyors akartam lenni ,es nem sikerult jol ertelmeznem, hogy mennyit is tankolok , mert maradt meg par liter benne. 😊
Gondolom hogy pistrategiat mentsek az itt scifi ...? 😊)

Norbi1990
F1 Időmérő lesz 7től 😊
Azt hittem,ma sokan leszünk,ehelyett vergődünk négyen.Mindenki lelép mert nincs nagy verseny,pedig ha mindenki maradna,lennénk kb 15-18 an,úgy azért másabb volna.....
Alexease
Ja, ezek versenyezni jok, amugy autokazni uncsi😉 Az en jobbesetben 2:05 korom kb. semmire sem jo, 5-6 sec lemaradasban vagyok. Igy nem sok ertelme van😛

De, ilyen temponal, lazan vegig birtak a gumik, 100%-on volt a vegen is😄 De a pitelest elbarmoltam (most lattam eloszor), ketszer mentem be. Allitgattam a tankolast, de hirtelen nem ertettem mit irkal, aztan alul "OK" es go. Aztan rajottem, valahol mashol is kellett volna gombot nyomni😄DD Nem mintha szamitott volna, 1 embert eloztem volna meg, a tobbiek 1 perccel elottem voltak😄
alma2
tegnap egyik haverommal vegigprobaltattam a legtobb "normalisabb" autos jatekot, foleg amiben van F1. Codemasters f1-el jatszott csak az elmult evekben, az van az ujjaiban. Legkonnyebben, a legjobban hasonlito (shift utod) ami kezre allt neki a projecet cars, (ez sokat elarul a jatekrol 😊 )
A tobbivel szenvedett rendesen, persze aztan belejott, de az ac megizzasztotta rendesen az elejen.

szerintem

kár hogy kiléptél,csatázhattunk volna...kezdtem rád érkezni,majd kimentél a boxba,utánad 2 körrel mentem,de már sehol nem voltál.Izgalmas volt pedig,kicsit el is szartad a versenyemet ezzel,hogy kiléptél<#awink>Mert utána csak hotlapoztam,céltalanul.
lac coo
Unalmasak ezek az autók!
Persze versenyezni jó, de ott a verseny jó nem az autó...
Ez az Exos is padlofék-hipergyors visszaváltogatás+padlógáz.
Komolyan egy Codemasters F1 et nehezebb gyorsan vezetni 😊

BooMiller
kabbe😊 veszek most,de megyek majd ki skótokhoz, ott veszek inkább 65-ért egy G27 és lehet hogy megy majd kinti áfa nélkül úgy meg szemtelenül olcsó😊
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.11.01. 17:02:13

lac coo
Gazdag vagy , vegyél egy jó kormányt ! 😛

BooMiller
Nem az a baj, hanem a majdnem gomb szerű fék és gáz😊

lac coo
Ha picit hajlamos féktáv végén az íven tolni az orrát, miket lehet megpróbálni piszkálni ?

Az buli, hogy a nem tudom melyik lassú kanyart ,a visszafordítósat, háromlábon veszi az autó, végig a levegőben van a jobb első 😊)

lac coo
G27-en is millimétereket kell tekerni gyors kanyarban, lehet mindegy volna 😊

BooMiller
Küzdeni akarsz kölcsön adom a MOMO Force-t😄DDD

A játékon belül megcsinálod a "snitteket", utána videó szerkesztő progiban megszerkeszted. Nagyon időigényes, és még attól is kényelmetlenebb.<#buck> Sajnos még nincs "készíts a menésemből egy ütős klippet - app" <#smile>
lac coo
2 02,5 😊

ez olyan egybites mint a GT2, úgylátszik már csak erre vagyok jó 😊

Alexease
Ahhoz kepest hogy "szenvedsz" az autoval, nalad lattam eloszor 2:03-as kort😉))) Latom toljatok a versenyt😄
xiderhun
Mégis hogy a francba lehet ilyen király editet csinálni ? Mert itt a vágásra ítélt alapanyag se rossz.. Vagy van valami spec video app amivel kényelmesebben lehet dolgozni <#idiota> ?

MAr csak feleannyit de meg mindig kesik a hang, es eleg szar is a cockpit, de remelem lesz jobb, bar azt irtak a delayed soundra, hogy fixed.
Tomo15
Nektek az egyenesekben nem rezeg a ffb az exos-nál? Eddig semmilyen más autónál nem tapasztaltam. Kb fél éve mentem vele utoljára még a g25-el, de azzal tökéletes volt.
lac coo
Valahol van valami normalis setup erre az exosra? En tuti nem kinlodok vele: ))

lac coo
<#eplus2>

Alexease
Az elozo munkahelyemnel volt egy bacsi, gyalogolni is alig tudott, o is ugy kezelte a VagonR+-t😉 Padlogaz es finoman kuplunggal manoverezes😊 Tuti berlete es kedvezmenye volt valhol kuplungtarcsara😄
bardocz
Van a két gyors balosra ráfordító kanyar, nem tudom se nevét, se számát, de nekem ott meg olyan, mintha késne a rázó hangja. Már az aszfalton vagyok, amikor hallom.
bardocz
Tegnap láttam egy nőt, valami hasonlót próbált terepjáróval, csak nála ~4ezret forgott a motor közben, és égett a kuplung <#idiota>
bardocz
Hm, nincsen róla replayed neked sem? Elhiszem, hogy hibáztam, csak szeretném megnézni😊
lac coo
Hát ez mekkora !

Az R -t kell nyomogatni 😊))

https://www.youtube.com/user/HondaVideo

lac coo
Tudom ...

Alexease
"Minta" az allohelyzetes vagy lassu dolgokhoz😉 Nem flame, csak lehet igy is csinalni, bar ez mas koncepcio.
Csak ures es egyes, kuplung (kek csik) es csusztatasa es gurulgatas patkaval a minimal "lejton" hatra.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.01. 12:24:42
Alexease
<#eljen><#vigyor3>
b-type
elment mellettem a világ 😊
Amióta a fiam 'nézi', és vele együtt én is a duck.tv-t...kissé belassultam, oké meg minden tuti nem fog epilepsziás rohamot kapni senki, és sztem már a 3 hónapos gyerek is unja, de szal elnézve a figurákat amik 20 perc alatt mozognak a tévé egyik oldaláról a másik oldalára....szal az EXOS részecskegyors lett nekem <#idiota>
Az alap Fityó500val is csak kapkodom a fejem hogy micsoda reflexjáték meg már megint egy féktáv jaj..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.01. 11:54:34

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Jó amúgy nagyon ez az alap Exos, bár nekem piszkosul hiányzik egy kormányszög meg fékerő állítás 😊))

A kormánysetupot meg nem piszkálom mert az nálam kiskapu-csalás 😄