Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia, annyi infó még ehhez, hogy a maga az éles menet nem a GTR-Masters.hu #Fun szerveren lesz megtartva, hanem a nevezők számának fényében automatikusan indulnak szerverek 19:00-kor GTR-Masters.hu #E0, #E1, #E2 néven.

Eddig a prekvalifikációs lista alapján 22 versenyző nevezett, így 2 db szerver biztos lesz...

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 18:55:26

A GTR-Masters honlapjáról próbálj bejutni a fórumra és látni fogod a Shelby Cobra FunRace topikját jobb oldalt a friss topikok között.

Fogalmam sincs miért nem engedhet belépni az oldalra, biztosíthatlak titeket, hogy nem vagytok direkt kizárva vagy ilyesmi...de jó lenne rájönni mi a gond.. <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 18:56:36

maffioso
Butaságokat írsz. Ne tévesszen meg amit látsz. Szabadedzésen láttad Alonso-t? Top pilóta, és rengeteget csúszkált. Figyeld meg a gázpedál állását kanyarokban és kigyorsításon. Ezeket kurvára nem egyszerű vezetni. Másik meg a Loeb. Szarrá verte az egész rally világbajnokság mezőnyét 9 éven keresztül, majd GT, illetve TC autókkal folytatta. Ha nem citroennel menne, akkor beleveszne a középmezőnybe. Mindegyik pilóta ott nagy ász, ahova specializálódik. Utána már nagyon nehéz átállni, kvázi senkinek sem megy.

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
Szvsz túl stabil és steril az összes gt autó. Ne gondolja senki, hogy padlófékkel meg padlógázzal ezeket így lehet vezetgetni. Bár ez a túl stabil dolog még megtalálható pár autónál.

\"If in doubt, flat out!\"

Az igazat megvalva úgy tűnik nem is fejlesztik tovább ezt a két modot.....az oldalat sem találom!!ti mit tudtok errről???
Alexease
Az szerver listazot megpiszkaltam, most mar "adatbazisba" mentegeti a legjobb koroket, es azokat a valos tabla alatt listazza. Sorbarendezes meg nincs, ahhoz mar nem volt kedvem, hogy atforgassam a tablakat😄

Ez nem a Server.exe mellett fut, weben keresztul keri le az adatokat, es mivel szerver "problemaim" is vannak, igy 5 perces frissitest mertem csak raengedni😉 Vagyis ha valaki fut egy gyors kort es gyorsan kilep, ha nem esett bele a frissitesi idobe, akkor bukta😛

Plusz, egyeb mas tevekenyseg kozott irkaltam, kismillio egyeb bug is lehet😛
Alexease
Az 1.0RC-nel atalltak FMOD-rendszerre, igy a regebbi modoknak ujra kell gyartani a hangjait. Majd megcsinaljak...
Van ehez a jó kis játékhoz egy 2014 ÍGp2 meg egy f1 2014 mod aminek az 1.0 ota nincs hangja.!!Esetleg valaki tud valami dolgot ,hogy legyen hang??
lac coo
Steam ....http://store.steampowered.com/app/244210
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 14:28:37

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jónapot mindenkinek A játékott honnan szerezhetem be mert akkor énis jönnék a délutáni versenyre.
lac coo
hát így már azért szakszerűbb! 😊

Alexease
A piros bazinagy szam (ha van valaki a szerveren) a fekete csik vegen😄DD
lac coo
banner alatt talalhato szerver-banner jobboldalan kiirt szerverfoglaltsag kijelzesen talalhato linken levo oldalt <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Alexease
Az SG banner alatt talalhato szerver-banner jobboldalan kiirt szerverfoglaltsag kijelzesen talalhato linken levo oldalt (<#wow3> <#idiota>) ujrairtam😄 Az most teljesen dinamikus, mindent az eppen futo szerverrol olvas. Alaphelyzetben a versenyen (vagy barmelyik esemenyen) megtett korok es koridok alapjan felallitott sorrend van listazva ("Verseny Sorrend", ami link is). De listazhato es sorbarendezheto a tobbi alapjan is (piros szovegek = linkek;D). Ez a gagyi LiveTiming, ami koronkent frissul😉 Tajekoztatasnak jo lesz.

Utananezek, es ha a szerver tudja az automata frissitest is, megprobalom percenkent lementeni az adatokat, es palya/auto tablazatokba rendezni a koridoket a nevekkel egyutt. Igy lenne lista a mindenkori koridokrol (auto, palya, nev, datum).

Meg tavolabbi terv (magyarul sose lesz ra idom😛), hogy ezen koridok melle, a user feltolthetne a setup-jat is. Regisztracioval, loginnal es ilyenekkel nem foglalkoznek, valszeg az AC UID-et hasznalnam, ami elvileg egyedi es allando (?!).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.02. 14:10:47
B0GE5z
szintén...<#wow3>

b-type
...a linkre kattintva nekem azt mondja hogy az én ip-m spam listán szerepel..

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.02. 13:45:30

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor lehet benézek este, legalább a lepattanókat össze tudom szedni egy nehezen vezethető kocsival 😊
BooMiller
Megnézem én is mindjárt😄DD

BooMiller
Ja és csak történik valami, jön a Toyota csak gondolom majd megy a Citroen, ez kb olyan mintha meg egyeznének hogy most te nyersz aztán én😞

lac coo
Én most végérvényesen rájöttem, hogy rühellem ezt a Cobrát 😄DD

BooMiller
Így van, nyélen a fák között 200 trepnin Finnországban azért még mindig para😊 Nincs aszfaltozott parabolica😞(((

Ma esti FunRace: Shelby Cobra & Spa!!
(Figyelem, időpontváltozás: a Forma-1 miatt 18:30-kor kezdünk!)

Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT3-as gépekkel, de addig is vmi igazán tökös dologgal ütjük el az időt, ezen a hétvégén az 500 lóerős AC Shelby Cobra 427 S/Ct- fogjuk meghajtani! <#vigyor>

Szóval gatyót tessék felkötni, a futam vasárnap este 18:30-tól indul, de az egész este folyamán lesz lehetőség versenyezni, a szerver infókat itt találjátok: <#kacsint>

AC FunRace - Shelby Cobra

A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 12:30:14

Sajnos igazad van,a rally sem a régi.A japánok kiszállása a vb ről nem tett jót a sportnak.Az utóbbi években VW és Citroen háziversennyé vált,de ettől még respect a pilótáknak.Ők még tényleg az életüket teszik kockára.Meg kell nézni egy Ogier vagy Lattvala belsőt.
A magyar rally már nagyon régóta lol kategória.De nekünk ez van,ezt "kell" szeretni.Azért még mindig van egy két versenyző aki üde színfolt de sajnos ez a kevesebb.
Alex!Úgy ahogy leírtad!Itt csak a székben ülve,minden erőhatás és technikai hatások nélkül ülünk,versenyzünk és okoskodunk.<#awink>Az életben a versenyzés ennél sokkal több!A pilóták szinte csak röhögnek ezeken a játékokon.
Alap setuppal mentem 45 literrel... Akkor a setupolástól mentetek ti vagy 5 mp-el gyorsabb köröket.
Alexease
Az F1 "prototype" sorozat, ki epit jobb autot es ki szerzodteti hozza a legjobb droidot😉
Az autoepitesnek es a mernokoknek az a celja, hogy olyan autot tegyenek a palyara, ami minnel jobban "digitalisan" kezelheto. Es ehhez olyan kulonleges pilota kell, aki a folyamatosan valtozo korulmenyek kozott, ezt a digitalis uzemeltetest tized vagy szazadmasodpec pontosan tudja 2 oran keresztul kivitelezni😊
lac coo
Én meg azt mondom régebben is könnyűnek LÁTSZOTT egy F1 -essel brutál tempót menni meg most is, de szerintem most sem olyan automata az ! 😄D

Alonsot érdemes megnézni egy komplett onboardon, nem olyan egyszerű mutatvány 101%-ot kihozni egy autóból !

b-type
a világ legjobbjai sztem is, de a mérnökök is. Amikor Rosberg egy elfékezés után bukni képes egy versenyt, akkor a mérnökök addig variálnak amíg a hajtott kerék elforgásának minimális a játéka, azért hogy a kigyors ideális és a gumi is jó legyen.
Mert a súly/lóerő arány most is brutális mint rég.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nézni én is nézem, van ok, hogy szundizzak egyet nap közben. 20-ból 20-at átalszok kb 😊))

BooMiller
<#eljen>

BooMiller
Sajnos az sem olyan mint régen😞 VB-re értem mert ami itthon van az már vicc kategória😊
Amikor alig bírtak kiszállni a kocsiból és szerintem nem azért mert nem voltak edzettek, ami most megy az F1-ben egy az egy hígfos sajnos, de még leülök és megnézem...

Alexease
A GT3-asok jok, azokkal nincs gond. Azok valoban atom stabilak, arra vannak kitalalva. Esetleg nagyon minimalisan, mint apro finomsag, kicsit stabilabbak es igy gyorsabbak tunnek, mint amit a videokon es az iR-ben (<#idiota>) latni.

Ezekbe a kulonbsegekbe, bele kell szamolni a szimes/jatekos "overdrive"-ot is. Azert asztalnal ulve, konnyu kormanyt tekergetve, lagy pedalokat nyomogatva, a G-erok sem mozgatjak a belsoszerveket, a technika ovasa es "halalfelelem" nelkul egyszerubb a helyzet😉

Raadasul meg sokmindent nem szamol a progi es sokmindenben egyszerubb a lebonyolitas, helyzet, verseny, idomero, korozgetes. Nincs olaj es viz hofok/nyomas, nincs fek melegedes, koptatas, kopas, az auto beallitas es ujra eiptese 1 kattintas, nem kell "feleslegesen" korozgetni es pibe menni van helyette ESC, idomeron korlatlan gumi mennyiseg es zuzasi lehetoseg, nincsenek idealis ivek es tapadasok, szel, hofokvaltozas es meg kismillio...

lac coo
Én azért úgy látom akkora nyomatékot nagyon finoman és nagyon ésszel kell kezelni, és jól átgondolni hol is váltson az ember 😊
Igaz nekik könnyű, de hát ezért F1 pilóták 😊)

b-type
Az F1 az egy álságos sport...nagy becsapás az egész, hiába szüntetnek meg dolgokat, kiváltják más eszközökkel, mint a rajtautomatika, vagy a TC.
Nagyon szeretem úgy ahogy van, de álságos a tálalása nagoyn szvsz.

Ezzel vitatkoznék,de nem fogok mert nagyon messzire vihet.<#awink>Nekem az F1 már régen nem az amit gyerekkoromban jelentett Senna Prost Mansel Hill Schumi,ezek a srácok még valóban nehezen megülhető autókat vezettek.A mostani digitális agyonvezérelt számítógépes világban nekem nem úgy tűnik,hogy akkora hatalmas nehézség lenne ezeket az autókat vezetni.Persze ezt úgy mondom hogy nem az átlag embernek,hanem autóversenyzőknek.De én nem értek hozzá én csak egy rally rajongó vagyok.Nekem az a csúcs,én ahhoz mérek mindent.Nekem 5 Hamilton nem tesz ki egy fél Latvalát,vagy Ogiert.<#awink>
BooMiller
😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lac coo
A mai F1 is azért stabil, mert stabilan vezetik, pedig igazából horror az az autó kigyorsításon 😉

Minden esetre én olyan visszaváltást, féktávot még nem láttam videón mint amit lehet a GT2-vel az egyenes végén .... Vagy csak nekem hihetetlen 😊

De ez ilyen, annyira én nem szoktam rákattanni erre a valóság-játék témára .😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 11:44:46

Nem a beleszólásból,de sztem a gt 3 úgy jó ahogy van.Amikor én élőben ilyen autókat láttam,féktávon kigyorsításon ugyanilyen stabilak voltak,ha meg megcsúsztak kb hasonlóan 4 kerékkel mint ahogy a játékban jellemzően.De ha videókat nézek belsőkről,akkor sem tűnnek annyira rakoncátlanoknak,mint ahogy szeretnéd.Ráadásul amekkora gumik és szárnyak vannak rajta,akkora tapadással még az lenne a csoda hogy csúszkálnának.
lac coo
Hát azért nagyjából be lehet lőni, hogy pl a Ferarri GT2 nem a legjobb, videók alapján jóóóóval hosszabbakat fékeznek és a visszaváltás sem olyan hipergyors 😊

De ez mindenhol ilyen, nincs bajom ezzel, van itt elég vas ami jobb 😊

Alexease
Valszeg aranyaban, egymashoz kepest az osszes auto jol mukodik. Ami miatt bizonyos autok es tipusok "sinauto jelleget" vehetnek fel, az az aero, gumi es a fun-jellegeg erosodese.
Mas programban sokszor forditva mukodik/mikodott/mokodhet. Az egyszerubb autok hasonloan elvezetesek, max kicsit szimesebbnek/masnak tunnek, de ahogy komolyodnak az autok, ugy tunnek indokolatnalul neheznek/erthetetlennek

Sose tudjuk meg a tutit😉
lac coo
De meglepően jó most a zonda, a GT-nek kellene valami hasonlónak lennie, nem annak a padlón át a bokron stílusnak 😊

Alexease
Ezeket ABS-re tervezik (eros, extra gyors, konnyu), anelkul nem is mukodne, gyarilag valszeg ki sem lehet kapcsolni (mint a tobbi super cars-ban). A TC mar feleslegesebb, anelkul elvezetes es/vagy gyorsabb. SC meg nincs benne, de az meg nagyon nem is kell, utcara van meg driftelni TV-showhoz😊
lac coo
En. Magas volt a hatso szarnyad, es szeri tem az egyenes vegere lotted be a valtot, nekem mar a fele el leforgott a motor, viszont legyorsultalak adott szakaszon. Nem mindig jo ha a leghosszabb egyenes vegeig gyorsul mert olyan hosszu a valto.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 11:22:14

lac coo
Kikapcsolt tc -vel marhajo a Zonda, abs kell, anelkul idetlenul blokkol a kerek....

lac coo
Ma Cobra van, majd egyszer.😊

Szuper kocsi, nem sínautó de gyors mint állat. Bármelyik tempósabb pályán jó vele vezetni.

UI: tegnap te előztél le célegyens utáni hosszú egyenesben? Hogy a francba csináltad?
Volt vagy 30-40-es sebességkülönbség és én végig teli gázzal mentem...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.02. 11:06:29
Felőlem ma mehetne,még úgy sem volt zondás fun.
lac coo
Kipróbáltam a Zondát Spa-ban, egész jó.
Nem olyan agyatlan mint a GT2 ...
Hosszú féktávok, nem lehet hipersebességgel visszaváltani, és nem lehet minden gyors kanyaron padlón áttolni . Pedig ABS+TC-vel mentem, alap setuppal, de egész autós :

Alexease
A banner alatt van baloldalt a "promo banner" a linkkel😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.02. 10:33:03
lac coo
Jah ma melyik cobra lesz a sima vagy a tuning (vagy mi az ...) ? 😊

lac coo
A Seat mikor jön ki ? 😛