Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a prekvalifikációs lista alapján 22 versenyző nevezett, így 2 db szerver biztos lesz...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 18:55:26
Fogalmam sincs miért nem engedhet belépni az oldalra, biztosíthatlak titeket, hogy nem vagytok direkt kizárva vagy ilyesmi...de jó lenne rájönni mi a gond.. <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 18:56:36
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Ez nem a Server.exe mellett fut, weben keresztul keri le az adatokat, es mivel szerver "problemaim" is vannak, igy 5 perces frissitest mertem csak raengedni😉 Vagyis ha valaki fut egy gyors kort es gyorsan kilep, ha nem esett bele a frissitesi idobe, akkor bukta😛
Plusz, egyeb mas tevekenyseg kozott irkaltam, kismillio egyeb bug is lehet😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 14:28:37
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utananezek, es ha a szerver tudja az automata frissitest is, megprobalom percenkent lementeni az adatokat, es palya/auto tablazatokba rendezni a koridoket a nevekkel egyutt. Igy lenne lista a mindenkori koridokrol (auto, palya, nev, datum).
Meg tavolabbi terv (magyarul sose lesz ra idom😛), hogy ezen koridok melle, a user feltolthetne a setup-jat is. Regisztracioval, loginnal es ilyenekkel nem foglalkoznek, valszeg az AC UID-et hasznalnam, ami elvileg egyedi es allando (?!).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.02. 14:10:47
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.02. 13:45:30
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(Figyelem, időpontváltozás: a Forma-1 miatt 18:30-kor kezdünk!)
Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT3-as gépekkel, de addig is vmi igazán tökös dologgal ütjük el az időt, ezen a hétvégén az 500 lóerős AC Shelby Cobra 427 S/Ct- fogjuk meghajtani! <#vigyor>#vigyor>
Szóval gatyót tessék felkötni, a futam vasárnap este 18:30-tól indul, de az egész este folyamán lesz lehetőség versenyezni, a szerver infókat itt találjátok: <#kacsint>#kacsint>
AC FunRace - Shelby Cobra
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.02. 12:30:14
A magyar rally már nagyon régóta lol kategória.De nekünk ez van,ezt "kell" szeretni.Azért még mindig van egy két versenyző aki üde színfolt de sajnos ez a kevesebb.
Alex!Úgy ahogy leírtad!Itt csak a székben ülve,minden erőhatás és technikai hatások nélkül ülünk,versenyzünk és okoskodunk.<#awink>#awink>Az életben a versenyzés ennél sokkal több!A pilóták szinte csak röhögnek ezeken a játékokon.
Az autoepitesnek es a mernokoknek az a celja, hogy olyan autot tegyenek a palyara, ami minnel jobban "digitalisan" kezelheto. Es ehhez olyan kulonleges pilota kell, aki a folyamatosan valtozo korulmenyek kozott, ezt a digitalis uzemeltetest tized vagy szazadmasodpec pontosan tudja 2 oran keresztul kivitelezni😊
Alonsot érdemes megnézni egy komplett onboardon, nem olyan egyszerű mutatvány 101%-ot kihozni egy autóból !
Mert a súly/lóerő arány most is brutális mint rég.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amikor alig bírtak kiszállni a kocsiból és szerintem nem azért mert nem voltak edzettek, ami most megy az F1-ben egy az egy hígfos sajnos, de még leülök és megnézem...
Ezekbe a kulonbsegekbe, bele kell szamolni a szimes/jatekos "overdrive"-ot is. Azert asztalnal ulve, konnyu kormanyt tekergetve, lagy pedalokat nyomogatva, a G-erok sem mozgatjak a belsoszerveket, a technika ovasa es "halalfelelem" nelkul egyszerubb a helyzet😉
Raadasul meg sokmindent nem szamol a progi es sokmindenben egyszerubb a lebonyolitas, helyzet, verseny, idomero, korozgetes. Nincs olaj es viz hofok/nyomas, nincs fek melegedes, koptatas, kopas, az auto beallitas es ujra eiptese 1 kattintas, nem kell "feleslegesen" korozgetni es pibe menni van helyette ESC, idomeron korlatlan gumi mennyiseg es zuzasi lehetoseg, nincsenek idealis ivek es tapadasok, szel, hofokvaltozas es meg kismillio...
Igaz nekik könnyű, de hát ezért F1 pilóták 😊)
Nagyon szeretem úgy ahogy van, de álságos a tálalása nagoyn szvsz.
Minden esetre én olyan visszaváltást, féktávot még nem láttam videón mint amit lehet a GT2-vel az egyenes végén .... Vagy csak nekem hihetetlen 😊
De ez ilyen, annyira én nem szoktam rákattanni erre a valóság-játék témára .😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 11:44:46
De ez mindenhol ilyen, nincs bajom ezzel, van itt elég vas ami jobb 😊
Mas programban sokszor forditva mukodik/mikodott/mokodhet. Az egyszerubb autok hasonloan elvezetesek, max kicsit szimesebbnek/masnak tunnek, de ahogy komolyodnak az autok, ugy tunnek indokolatnalul neheznek/erthetetlennek
Sose tudjuk meg a tutit😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.02. 11:22:14
UI: tegnap te előztél le célegyens utáni hosszú egyenesben? Hogy a francba csináltad?
Volt vagy 30-40-es sebességkülönbség és én végig teli gázzal mentem...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.02. 11:06:29
Nem olyan agyatlan mint a GT2 ...
Hosszú féktávok, nem lehet hipersebességgel visszaváltani, és nem lehet minden gyors kanyaron padlón áttolni . Pedig ABS+TC-vel mentem, alap setuppal, de egész autós :
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.02. 10:33:03