Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.10.20. 08:48:45
Nem hagyta ott a Kunost, amikor megvette őket az 505?
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.10.19. 15:02:12
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.10.01. 20:28:27
meg úgy tűnik lesz gyárilag "forgalmas" pálya is :)

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.09.30. 19:53:23
Pl. most rákeresve a legnépszerűbbekre, azért az most is megdöbbentett hogy mennyien játszák az Assetto Corsa-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
már kívánság listán is
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
1- New propetary engine
2- New graphics, new physics, new AI
3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
4- New asphalt and weather algorithm
5- vr support day one
6- also out on consoles but no date
7- very long support to the game
8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy...
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
mertezilyen
Használd ezt: DS4Windows
Nem minden játék támogatja natívan a Windows alatt a PS4 kontrollert, szemben az XBOX-os kontrollerekkel, sőt, szerintem több nem mint amennyi igen. Ez a progi emulál egy XBOX kontrolleres környezetet a PS4 kontroller számára, így működőképessé teszi azt. Alap beállításokkal is teljesen jó, de akár teljesen testre is lehet szabni.
Ezzel mennie kell!
https://modsbase.com/xxo87spv42jy/fn_hungaroring_0.6.rar.html
v0.8
https://modsfire.com/DMT82gfpye4DjGl
Van már belőle elvileg 0.9 is.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2023.05.21. 14:37:00
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
PS4 kontrolerem van, és be akarom állítani, hogy azzal tudjak játszani Assetto Corsában, de egyszerűen nem tudom hogy kell.
Ha valaki tud nekem ebben segíteni, azt nagyon megköszönném.
mertezilyen
Korábbról megvan még az ACC Hungaroring 0.3 verzió.
Most láttam, hogy lett hozzá update, fák, stb. pár hiányzó dolgot pótoltak.
Egy teljesen használhatatlan sharemod linket találtam csak erre, ez valami malware barlang....
Van használható link valakinek?
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: b-type, 2023.01.05. 20:30:19
Szep.29-én induló Assetto Corsa bajnokságunkban, a korai 2000-es évek GT futamainak, illetve a ligának nevetadó GTR-es bajnokságok hangulatát szeretnénk felidézni. A kissebbik GT-N kategóriában, két igazán nyers, elektronikamentes versenygépé, a Porsche 996, és a Ferrari 360-é lesz a főszerep, melyek az egyik legnevesebb modder csapat a Race Sim Studio garázsában készültek. A rendkívül igényes mod a készítők webshopjában elérhető. A futamok kéthetente csütörtökön kerülnek megrendezése. A bajnokság 8 fordulója során kiélezett csatákra, és taktikázásra is számítunk.
Versenynaptár:
1. 2022.09.29 - Road America
2. 2022.10.13 - Spa-Francorchamps
3. 2022.10.27 - Watkins Glen
4. 2022.11.10 - Mont Tremblant
5. 2022.11.24 - Barcelona
6. 2022.12.08 - Monza
7. 2023.01.05 - Sachsenring
8. 2023.01.19 - Brno
Várunk minden régi és új versenyzőt, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
További részletek, indulási feltételek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7684
lll l ll lllll l lll ll
Hátha valaki nem tudja és jól jön neki az infó! THE ULTIMATE RACING SIM BUNDLE! 7 szimulátor, valamint további kedvezmények 11.93€-ért
- Assetto Corsa Ultimate Edition
- Assetto Corsa Competizione
- rFactor 2
- Automobilista
- Automobilista 2
- NASCAR Heat 5 Ultimate Edition
- DRIFT21
Továbbá:
- 3 hónap iRacing új tagoknak
- Thrustmaster T248 kormány 20% kedvezmény
- Thrustmaster T150 kormány 20% kedvezmény
elővenném a néha hibásan kanyarodó Logitech Formula Wingmanomat......
Ott folytatjuk, ahol elkezdtük!?
Másfél év kihagyást követően („belegondolni is sok”) útjának indítjuk az idei év első bajnokságát, mellyel a kezdetekhez térnénk vissza. Történ ugyanis…., hogy 2015-ben egy B3 Racing Team nevezetű csapat kapcsolatba lépett velünk azzal kéréssel, hogy segítsünk nekik kiválasztani a szimulátoros közösségből azokat a tehetséges versenyzőjelölteket, akiknek megadnák a lehetőséget, hogy valós körülmények között is kipróbálhassák magukat a Hungaroringen. Megtiszteltetés volt számunkra ez a felkérés és hét év távlatából visszagondolva büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan versenyzők is képviselték magukat ezen az eseményen, akik azóta sikeres karriert futottak be.
Az említett B3R Trophy és az ezt követő Seat Leon Eurocup 2015 bajnokságunk is a Pongrácz Tamás (Tommy78) által készített Seat Leon Eurocup 2014-es MOD-jával futottuk, melyet idén „szeretnénk leporolni” azzal a céllal, hogy izgalmakban gazdag tartalmas szórakozást biztosítsunk ismételten a téma szerelmeseinek. A 6 futamból álló Seat Leon Replay CUP 2022 bajnokság teljesen ingyenes, így bárki részt vehet rajta. Mivel 7 év alatt az Assetto Corsa is fejlődött, így a MOD-ot Tommy aktualizálta a jelen körülményekhez. Egyik fő változtatás a szintén Tommy által készített WTCR 2019 fizika felhasználása volt, melynek az eredetét az is igazolja, hogy teljesen gyári adatok felhasználása alapján készült és a tesztelésében ausztrál TCR versenyzők is részt vettek.
A futamok kéthetente vasárnaponként 20:00 kezdéssel kerülnek megrendezésre, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Jelentkezés és további információk a fórumunkon találhatók: LINK
simraceseries.com
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
VR recenter után érdemes csinálni.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2022.01.17. 13:15:49
Abban tudod konfigurálni többek között a VR recenter-t is.
SETTINGS-ASSETTO CORSA-CONTROLS-SYSTEM-UI-RESET CAMERA IN VR.
Ez a progi egyébként az egyik must-have az AC-hez, kitárul egy új világ a lehetőségeivel. Konkrétan nem ismerni rá az AC-re, ha kicsit felpimpeli az ember az alábbiakkal:
CSP(custom shader patch), Sol, weather-fx, rain-fx, a különböző post-process filterek, stb...
Itt egy kis videó, mit is tud manapság az AC felspécizve:
Sol/CSP guide:
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2022.01.17. 13:10:21
Szóval kéne egy AC VR gyorstalpaló :)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Valamikor a napokban néztem Ilja oldalára, az sem gyenge hogy havi 20ezer dollárt keres ebből a játékból, és a hozzátett munkájából!
nála mondjuk én is patronáló vagyok több éve de havi szinten már csak minimum összeggel, meg azért 3-4 havonta elköltök valami cuccra mindig pár eurot...
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.01.01. 10:41:30