Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Az iR-hez nem érdemes hasonlót keresni, olyan nyilvánvaló előnyei és hátrányai vannak. Számomra nem etalon, de arra amire készült magasan a legfelkészültebb.
A GTR2-t azért írtam mert jobb mint az rF1, endurance szempontból. Az rF2 meg részletesebb sokkal mint az rF1.
Az AC egyikhez sem hasonló, nekem az AC olyan mint az RB rally volt annak idején, általában az jut eszembe ha valamihez hasonlítani akarom.
Ott is hasonló élmény volt (nekem), mikor végigvezettem egy aszfaltos szakaszon...semmi máshoz nem volt fogható, ami addig megjelent. Az az autókezelés aszfaltos pályán...
Az AC-ban egyelőre nem sok minden van, szinte csak a vezetés...szvsz az viszi el a hátán az egészet, meg persze akinek bírja a gépe annak a látvány is..bár ha valakinek erős gépe van a látvány az rF2-ben is szép.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
egy kicsit erősebb kicsit gyengébb, jobban tapad kevésbé, de érzésre elég sok az egy kaptafa 😊
aztán majd Zolee csinálhat is hozzájuk normális fizikát 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Ha hirek alapjan, egyelore a tartalomszolgaltatast probaljak feltornaszni (tobb, jobb, szebb, divatosabb), hatha azzal behuznak embereket. De szerintem ez is bukta😊 Az AC pont jol elintezte a modolasaval, ami "egyszeru" es divatos lett, hogy a tartalomnak se legyen nagy elonye, mert barmi megjelenik valahol, copy-paste toljak az AC-ba😄
Nincs otlet, ez elb*szt*k😛
Kunosek nagyon beletalaltak a kozepebe, eppen megtalaltak azt a jo kozeputat ami mindenkinek jo (latvany vs. kinezet vs. autokezeles vs. szolgaltatasok).
Az rF2-re max a komolyabb szimes csapatok fognak atallni, de az sem teljesen biztos, mert az AC is fejlodik rendesen.
Az rF2 nagyon jo, technikalilag egy szinttel feljebb van. Az hogy vezetesi elmenyre mennyire jo, tetszik vagy nem tetszik, az mar mas kerdes😛 A kinezet ismet egy masik kerdes (amugy szerintem nincs vele semmi gond, lelagabbis verseny kozben😛).
Az iR-t felesleges is belevenni, az telejsen mas vilag. Leszamitva, hogy ezekhez (AC, rF2) aranyaron van, az kizarolag csak online, raadasul abbol is csak az iR altal szervezett (sajat szerver nincs, ami van, az plusz fizetos, vagyis nincs free, fun es hasonlo lehetoseg).
Na erre kíváncsi leszek 😊 - ezt nem értem.
A GTR2-t sosem szerettem, már amikor megjelent, akkor sem, nem tudom miért.Az rF1-et egy kis Oreca LMPC-zés miatt vettem elő, valamiért a szívem csücske az az autó.<#whatever>#whatever> Egyébként nem tetszett annyira, az AC messze jobban tetszik, bár a napszakváltás és sötét nekem nagyon bejön(ne).Viszont teljesen más érzés az AC-t vezetni. Az rF2-t próbálgatom mostanában, de egyszerűen nem tudom megszeretni, a vízen is mentem vele, és nem tetszik, ráadásul az eső megvalósítása grafikailag is gagyi.Jobban belegondolva az eső modellezése annyira összetett és nagy meló, hogy nem csodálom, hogy Kunosék nem is kezdtek bele.
Mindezek után gondoltam, hogy megnézem az iR-t is, de ha jól értelmeztem a dolgokat, az anyagilag brutál. Ezért kérdeztem, hogy vezetés élményileg pillanatnyilag melyik szim. hol helyezkedik el.
Az iR foleg rF2 stilus (fizika, szamolasok, vezetesi dolgok). Az rF1 es hasonlok mar felejtosek ezekhez kepest. Nem azert mert nem jok vagy nem elvezetes vezetni, hanem az ujak mar sokkal tobb mindent es reszletesebben szamolnak, aminek a vegeredmenye jo de nem biztos hogy "nepszeru"😊
...ha az rF1 Endurance modja tetszett, akkor neked az rF2 körül kell nézned, de még akár a GTR2 is szóba jöhet.
Az iRacing sztem nem hasonlítható kőonline, de ha muszáj még oda is inkább az rF2-t mondanám, talán olyasmi a vezetési érzet, meg a számolások meg az ilyenek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Más: A netKar Pro-t érdemes lehet megvenni (6 euro ). Van benne jó AI, mert gondolom multi nincs már, de kipróbálnám pl. a vizes pályát.
Mentem most rF1 endu. modjával, és amennyiben az iR az etalon a szimek közt, melyik hasonlít leginkább hozzá? Az AC, rF1, stb. közül. Nem kinézetre, hanem úgy "overall". Vezetési érzet, gumikopás stb.
Tenyleg, van nalam egy G25, majd megnezem azzal is.
De erdemes megnezni kozelrol a razokoveket, bal kerek kamera allasban, szerintem sik az egesz es bump map.
Packet rate dolgokat nem lattam ebben sehol, meg mashol semmi gond, itt meg nulla informacio jon at akar lepesben akar akarhogy.
A razokoveknek szet kene razni az autot minden extra beallitas nelkul.
De a lenyeg, hogy a simtools SEMMIT nem erez belole.
Az egyik leghangulatosabb elem lenne.
Mondjuk igy is allat 😊 Azota a Cobraval megyek a Nordon meg Spaban, egyedul 😊
Az AC tud szamolni a bump mappal is szerintem, de a plugin lehet csak a geometriat tudja kivenni.
Az X-sim-et meg nem tudom hasznalni, de lehet hogy ranezek, meg a simtoolsban is a tovabbitott adatra ranezek mikozben megy a razokovon lepesben, hatha elcsipem.
UI: Packet rate körül nézelődj, hátha javít valamit ha kissebbre veszed
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.15. 23:12:21
Regebben volt divat, foleg az F1C/rF1 klonoknal (GTR, GTR2, GTL, RACE-sorozat), amikor meg nem tudtak normalis reszletessegben szamolni, hogy fake effekteket hasznaltak. Osszes razoko, uthibak, fu, soder, motor, fek, valto stb.
Ma mar midegyik izombol szamolja a razokoveket. (Max be lehet pluszban kapcsolni kamu effekteket, mint az AC-ben is, de felesleges.)
Ahol nnem erzed, ott elvileg lapos razoko van, az nem fog razkodni.
Csak mert a simtools nem tudja azt kivenni, igy nincs a szimulatorulesben razoko, pedig allat lenne.
Ami geometriabol van megcsinalva az tokeletes.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
előtte töröld a régi verziót
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.15. 13:20:31
simraceseries.com