Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeeBeee
Még egy pozitívum:
Van (volt) zászlószabály

lac coo
Jah, hat ugy mitol lenne gyorsabb, annal eddig sem volt baja 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Csak hotlapot mentem eddig, semmi AI
lac coo
5% ???
Ne viccelj mar, full griddel meg sem mozdult eddig .....

lac coo
Mondjuk valami baja tenyleg lehetett, mert eloszor sok fajta autoval akartam tesztet, de annal kifagyott betoltesnel.....

Az a vicces hogy kb 4 óra volt a két kiadás közt... 😊

Nade, kipróbáltam a bétát:
+ kicsit több fps single playrben, nem sok, kb 5% ha van
+ fizikát végre rendberakták, nagyon frankón lehet kontrollálni a kicsúszásokat, driftet, öröm volt vezetni még a csúszós fehér nyitott lotust is
+ hotlapnál levágáskor nem büntet 5mp-re, csak kiirja hogy vágtál, nem számolja a kört
+ ffb-n érezni kanyarodás közben ha rálépsz a gázra
+ mennek a mod pályák

- nagyon gyenge ffb 90-100 környékén kanyarodás közben
- nekem túl erős a kerékvető ffbje most a többihez képest most
- fos az üvegtörés textúra az ablakon, lehetne kétszer ekkora felbontású is
- acs.exe leállt betöltésnél mikor hang moddolt autót vagy mod autót akartam vezetni

UI: addig én fel nem engedem steamet updatelni, amíg újra ki nem adják az 1.1-et 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.24. 20:20:33
Nekem voltak fps(?) problémáim az 1.1 -el. Konkrétan meg volt az fps (100-120), de olyan volt, minta eldobálná a képkockákat...
Vissza kellett raknom a VSyncet, akkor jobb lett.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Skypack
Dear followers,

there has been an error in the deployment of the v1.0.5. We unfortunately deployed an old beta version and we had to take some extraordinary measures to determine the problem, revert the proper public version and make sure everything is running again as needed.

We are hard at work in order to finish the DLC Dream Pack but at the same time we also try to maintain the public version as stable as possible, eliminating any show stopper bugs.

We apologize for this disservice, thank you for your patience.

The Assetto Corsa Dev Team

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
Van ez igy, kis baki, emberek, elofordul 😊
Legalabb volt egy jo delutanom 😊

Még a hivatalos fórumon is visszamenőleg kitörölték a nyomát(témák, hozzászólások)<#fogmosas>
lac coo
En is tok veletlen voltam gep elott , igy meg elinditottam abban a nehany percben amig nem jott a visszafrissites 😊)

lac coo
Akkor hamarosan kint lesz ez, ahogy elindul az elovetel a dlc hez ! Gondolom en ....😊)

Krunky
Bakker! Ezt nem hiszem el! Pedig futott a steam délután óta 😞
Köszi a leírást, remélem a rohadék AMD-re is optimalizálta valamennyire. (FX8320-on kín szenvedés a multi)
lac coo
Csinalhatok de megmondkm en elore:
AI leszopja a cpu-t, fps nulla, es olyant benaz ak, hogy fel kor alatt elol leszek 😊))))

Az autók között ott volt az alfa 155, a pályáknál a nordnak 3 verziója.. de ha ráklikkeltél csak egy előrendelői honlapot hozott fel 😄
alma2
Most nyomhatnal egy videot, az aktualis verzioval, ugyanazzal a felallassal lassuk mi a kulonbseg fps teren.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.02.24. 19:55:43

szerintem

lac coo
AC 1.1 beta1...
Veletlenul frissithettek erre, aztan automatikusan le is szedte es visszaallt a normalis publikus verziora.
En videoztam, I5 2500, gtx770, majdnem ultra beallitas.....Igaz nem fhd mert csak 1680-as monitorom van.
De eleg jol hasitott igy is , meg vagyok elegedve vele.

lac coo
Szegeny, gondolom felrenyomtak valami jogosultsagot, ez szerintemm abetatesztereknek ment volna....
Bar nem neztem, de ha volt benne valami mukodo cucc a dlc bol, akkor most becumiztak.
Bar igy is, mert sokaknal gondolom megmaradt az 1.1, es mindenki sirni fog erte 😊)

Mondjuk azt nem ertem, ha jo lett miert nem adja ki a francba, semmi koze a dlc hez, semmi fizetos tartalmat nem erint, ha meg a jatek minoseget javitja, minek ulni rajta .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.24. 19:55:41

Krunky
Nekem 1.0.5. maradt 😞
Már az AC fórum sem működik <#falbav>
Krunky
Most ez mi? Honnan van a videó?
Milyen gépen ment ez így és milyen beállítások mellett?
Utoljára szerkesztette: Krunky, 2015.02.24. 19:28:36
bigiboi
Nekem meg maradt pár képem😊

http://www.kephost.com/image/FGZn
Egy ködös spa
http://www.kephost.com/image/FGZ7
meg egy borús spa 😊
Utoljára szerkesztette: bigiboi, 2015.02.24. 19:29:21

Úgy legyen, a videó alapján elég jónak tűnik : ) GT autókkal nem mentem nagy hirtelen, az utcaikról meg az első kanyar előtt lefékeztem a gumit, úgyhogy nem erőltettem túl a dolgot. Igazából szerettem volna ha jobban belenyúl ebbe a qrva égboltba, felhőkbe, mert marhára szarul néz ki a konkurens játékokhoz képest, rengeteget dobna az egész tér érzetén az embernek szerintem. Meg a hangok, zörejek... de mindent nem lehet 😄
Marketing trükk!
Most hetekig lesz miről értekezni...
lac coo
Nekem maradt egy videóm, szerintem állat lett (lesz 😊) az új verzió !
Gyors, AI használható, gumik mintha sokkal életrevalóbbak, virgoncabbak lennének :

Füst az szerintem nem gáz, én semmit nem is vettem észre belőle ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.24. 19:16:08

Szerintem innen hagyjon mindent a modderekre, jobban járunk komolyan mondom. Nekik se kell 40x updatelni a mod cuccaikat legalább 😄
😄

www.smart-bus.hu

Alexease
Optimalizalta😉 Az legelso optimalizalas is ilyen volt, mindenki agyondicserte: a palyareszletesseget (a fu 😊 visszavette ketovel😉 Ugy sem lehetett latni a valtozast, max ha valaki allokepeket hasonlitott ossze😉
Nekem vissza is "frissült" 1.05-re. De amit a bétából láttam, hogy a füstöt tényleg minimalizálta (gyakorlatilag nincs), hogy ne legyen fps esés rajtnál... istenem. Van időjárás csúszka, felhős, ködös... de ez eddig is volt, szóval eddig nagyon vékony, a hangok ugyanolyanok. A gumit kb egy fékezéstől kockásra lehet gyalulni, aztán csak veri szét a kormányt, mert persze ezt az idegesítő opciót még véletlenül sem lehet kikapcsolni, pedig fórumra nem egy ember írt már be, hogy szétkúrja a kormányt és mellé nem gyenge zajforrás. Lehet a profi szíjas kormányokon amiken tesztelik űberfasza, de én sajnálom erre a g27-em.
Van baj Kunoséknál<#zavart1>
lac coo
Akkor faja, pedig jó volt 😊))) LOL. Mekkora botrány lesz 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.24. 19:02:19

Egészen biztosan nem volt szándékos ez az update.
vajon a nem gyári pályák működnek? Még 5 perc mire lejön a 2 frissítés
Ez esetben rá nem engedem a netre...
lac coo
De most mi van, véletlenül rossz updatet töltött fel ? 😊))

Legalább kipróbálhattam 😊))

Ennek örömére nem tolunk valami jó kombót este? (ami nem seat és nem primera)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.02.24. 18:59:58
még nem megy perfect a szimnyelv 😊
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.02.24. 18:58:22
TeeBeee
1.1-ről vissza 1.0.5-re! Ezt nem sokáig élvezhettük! 😄

lac coo
Meghajtottam az AI-t, jó lesz ez, alakul... 😊

lac coo
Personal Best .

Alexease
Egyelore folyamatosdan valtozik a progi, sokszor alap dolgok kerulnek bele vagy valtoznak, igy a normalis modolas eleg necces😉 De amelyik moddal valoban foglalkoznak es hasznaljak (1-2%), azokhoz valszeg hamar kijon a javitas. A tobbi, meg amugy is nagyreszy 12egytucat😄
mi az a PB? Nem tudok mire gondolni a pb gázpalackon kívül
Nekem pl. nem talál semmilyen updatet.... 😊
Ezek tényleg nem sz@roznak
Változott a fizika is?
Vagy csak a nagyobb FPS miatt dobálom a PB-ket?(alap setup, hideg gumi, tele tank)
Működik az online rész? Érdekes volt ez az "update" így. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.02.24. 18:53:45
most nálam is megjelent a 715mb-ost. Az előző 560mb volt, gondolom akkor ez volt a baj. Mi lesz a mod autokkal így? Seat kupások biztos ,,örülni" fognak. 😊 Azért remélem a kunosék nem akarják csak hivatalos mod autokra és dlc-kre visszaszorítani a játékot. Persze nem mintha a letöltöttek negyedét is kipróbáltam volna... 😊
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.02.24. 18:50:16
Letöltöttem a patchet (1.1beta1), gyors megláttam hogy nyálcsorgatásnak odatették a pályák közé a Nordot 3 nyomvonallal, elindítanám a játékot és mod autó miatt kifagy, most indítanám újra és kaptam egy újabb patchet ami 715mb.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A napokban elmentettem 1-2 replay-t, gondoltam az mai új frissítéssel belenézek hogy fut, nincs kedvem felszerelni a kormányt. 2 versenyt próbáltam visszanézni,max 2 perc után acs.exe leállt. Na jó, fekszem továbbra is az ágyban, még mindig nincs erőm a kormányt felcsavarozni, vacsora utáni lustaság, akkor nézzük meg billentyűvel. Online, spa, tele a szeró, amint megláttam a boxot acs.exe leállt. Fájl épség ellenőrzés, minden ok. Akkor most lész? Ma már nem fogok tudni játszani?
Jo most a Forza4-el ne peldalozzak, ott konnyu volt felborulni, de ACben nem is emlekszem borulasra, repulesre igen, palyahibak miatt pl.
Nekem most az AC doglik a mod autokkal.