Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Na, holnap lesz ára meg mindene a dlc-nek.
lac coo
Balatonring:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TUdom, azért tetszik! <#crazya>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
ma még nem volt <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Bemasolt gyari BMW fizikaval.... 😊

lac coo
Ez a lenyeg, ez nem profi grafikus motor, soha nem is lesz az.
Itt nincs kulon 20 ember aki a legaprobb dolgokat is kicsikarja ahol es amibol csak lehet.
Ha Cars vagy Codemasters szintu sebessegre/grafikara vartok, akkor akar most le is lehet torolni, mert olyan ez nem lesz.....

Ez enyit tud, ezt kell beosztani.....

BooMiller
Az lehet o pont az ellenkezojet allitja...

barcalaci84
Elvileg a Ferrari szimulatora már az Ac grafikus motorját használja...
Ők lehet optimalizaltak is már😊
BooMiller
Ezt nem bírom kihagyni😊)

"Te, ez egy szimulátor. Milyen professzionális motort akarsz ez alá (ha nem grafikus motorról van szó, mint említetted)? Pont az egyedisége a lényeg, ha kommersz motort akarsz, ott van a Dirt 😛 Viszont ez pontosan professzionális, annyira, hogy több F1 gyártó belső privát szimulátora is ezen a motoron fut."

BooMiller
Na de az nem jó😊

Már rég megvan mod-ként... <#idiota>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Na itt egy csont:
Rf1-re jött ki vagy 2 hónapja.... Block legújabb járgánya...
Hogy néz ki az a kerék?? Belelóg az útba a gumi. Meg szerintem annyira ki sem lehet fordítani egy autó kerekét.

BooMiller
Tenyek kemeny dolgok😊)

BooMiller
Reszemrol ok megy ignorba...
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.03. 15:22:54

Szabi
na akkor itt kéne abbahagyni... mindketten hülyék vagytok és kész 😄D

(elejét tessék komolyan venni, a végét pedig nem)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.03. 15:21:39

BooMiller
Maradjunk a tenyeknel ok. Kritika vagy szidtad eleg nagy kulonbseg azt hiszem, egy ilyen ertelmes ember tudhatna ezt. Persze az ertelmes emberek nem ezzel peldaloznak😊))))

lac coo
En meg oreg vagyok, meg ott tartok, hogy egy jatek minel nagyobb annal jobb ! :?)

BooMiller
Szivesen! Barmikor.

Köszönöm hogy leostobáztál itt is, elég lett volna csak a ph*n, meg privátban. 😊
Ugye onnan indult a dolog hogy szidtad az AC-t, milyen szar hogy 70 gigát foglal modokkal nálad és nem fér el az ssd-n...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.03. 14:58:53
Adam Jonas
Jó, igen. Csak sajnos sokan nincsenek ezzel tisztában, hogy úgymond "csak" ennyi előnnyel jár, és eszetlenül ajánlják, hogy vegyél 500 GB-os SSD-t 60 ezerért, mert akkor lesz jó sok FPS-esed. (Mondjuk én csak azért nem fogok berohanni és venni egy SSD-t, hogy 1,5 perc helyett egy játék 30 másodperc alatt töltsön be.)

@Solt: van 1-2 kivétel, azt tudom, pl. BF4 is ilyen, hogy SSD-vel relatíve jobban fut a cucc.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.03.03. 14:57:03

Játékfüggő... van ahol a minimum FPS-n is segít, nincsenek akkora droppok. ( pl ArmA 1-2 )

www.smart-bus.hu

BooMiller
De hagyjuk nem lényeges, csak leírtam a kalandomat... ignore és kész😊)

BooMiller
Pont ennyi az előnye mint le is írtad, gyorsabban tölt be😊)) Ez egy lényegtelen dolog?
Nekem nem pl van amikor egy MMO-ból 6darab kliens fut, biztos jó lesz az vinyóról...

Adam Jonas
Nem akarok flame-t indítani, de ezzel az SSD kontra játékokkal kapcsolatban sokan tévhitben élnek.

Nem egy videó van fent YT-n is, amely azt bizonyítja, hogy az SSD használatától nem lesz gyorsabb a játék, maximum tényleg gyorsabban tölt be 1-2 pályát, aztán helló.

Példa: AC Unity, HDD vs SSD teszt

Az tény és való, hogy SSD-vel nem annyira észlelhető a micro-stuttering jelensége, de szerintem ha jól választod meg a beállításokat, és nem túl régi és elhasznált a HDD-d, akkor kb. nem fogod nagyon észrevenni a dolgokat.

bardocz
Tökjó, biztos nem fogtok elkezdeni itt flémelni estig.
Adam Jonas
Soha <#zavart1>

Már megint hozzátettek 17 megát a dlc-hez, mikor lesz ez kész?!
BooMiller
<#banplz>

Lehet, hogy azért megy jobban Radeonon, mert azt még nem installált... 😄

www.smart-bus.hu

BooMiller
Szólni kellene neki hogy egy Radeon is installaljon már és tanuljon meg programozni...

Kunos:
"Blackout today, used the downtime to install a Nvidia Titan, went from 90fps to 215fps.. lol, simply insane."
Szabbi97
Találtam egy ilyet, hátha...😊 Nem próbáltam, az Rátok marad...😊
http://www.mediafire.com/download/zmobo2np2z2qe45/mustang_drift.zip

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

Gadfly13

SZERVER: SRS FUN SERVER
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |10|5|
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: Mazda 787B 1.1 - letöltés

PÁLYÁK:
DAYTONA - Road course - letöltés

HOTLAP (stracker)

A hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK

A szerver a nap 24 órájában online!

A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Factory
TC: Factory
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Nincs
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 16:00

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.02. 21:22:53

simraceseries.com

Gadfly13
Kedves Versenyzők!

Nem véletlenül ezt a megszólítást használtuk és kezdtük nagy betűvel, hiszen úgy gondoljuk, hogy aki a szimulátorozás világában találja meg a mindennapi gondok utáni kikapcsolódást, és teszi mindezt úgy, hogy a versenyzőtársak és a maga számára a lehető legjobb szórakozást biztosítsa, az már VERSENYZŐ.

Igaz, itt a virtuális világban nincs rajtunk tűzálló overál, sőt karbon vagy acél sem vesz körbe minket, mégis komoly technikai feltételei vannak annak, hogy egyáltalán elindulhassunk egy futamon. Gondolunk itt a számítógépre, kormányra, monitorra, internetkapcsolatra és egyéb olyan dologra ami elengedhetetlenül szükséges a szimulátorozáshoz. Minden Versenyző “karrierje” úgy kezdődik, hogy ezeket a feltételeket meg kell, hogy teremtse, csak utána jöhet a szórakozás “Practice” módban, a játék autói ellen, esetleg “Hotlap” rendszerben.

Aki ennél többet szeretne és hús vér emberekkel szeretné megmérettetni magát, annak egy szinttel feljebb kell lépni és bele kell fogni az Online versenyzésbe, mely további lemondásokkal jár. Fix időpontban szabaddá kell tennie magát, el kell fogadni az aktuális szabályrendszert és mindent meg kell tennie a tiszta versenyzésért, hogy mindenki egyenrangú és korrekt sporttársként tekintsen rá, tisztelje és bízzon benne annyira, hogy szeressen ellene versenyezni.

Aki fenti gondolatokat magáénak érzi, már eljutott odáig, hogy tudja az egyik legnehezebb feladat a megfelelő bajnokság és társaság kiválasztása.

Mi az SRS csapata azért dolgozunk, hogy minél szélesebb körű de egyben színvonalas bajnokságokat indítsunk el és vezényeljünk le, üzemeltessünk weboldalt és fórumot, TS szervert és minden mást ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy megteremtsük a minőségi szimulátorozás feltételeit. Tesszük mindezt azért, mert hiszünk benne, hogy van igény és szükség egy ilyen csapatra és minden korosztálynak és minden Versenyzőnek képesek vagyunk kiszolgálni az igényeit a jövőben. Mindannyiunknak óriási tapasztalata van Versenyzőként és szervezőként egyaránt, a munkánk, tapasztalatunk, elhivatottságunk és kitartásunk segítségével bízunk benne, hogy új, üde színfoltja leszünk a hazai szimulátoros világnak.

További információk:
http://simraceseries.com/

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.02. 21:22:20

simraceseries.com

Ma jött egy újabb update a bétásoknak, ha jól haladnak talán péntekre be is jelenthetik mikor lesz előrendelhető a DLC... 😊
lac coo
Na, ez szep mondat vót, buszke vagyok magamra ! 😊)

lac coo
Jah, most megint eleg szar minden....
Mi is tavaly mar csak harman maradtunk a cegnel, nincs annyi munka.....

bmwcrash
Ha jól tudom, ugyanazok csinálják, mint a rF1-es modot😊
Alexease
Valami csak lesz😉 Tarhely lenne, azzal nincs gond (amugy is csak 1Mbyte az egesz), altalaban a szerveroldali futattasokkal es tavoli szerverolvasassal vannak a gondok. Azt nemszeretik - logikusan - engedni.
Amugy nem lenne nagy tetel, talan 5-10E Ft/ev, de nagyon nincs penzem erre. Foleg, hogy penteken jelentettek be, hogy (megint) becsukjak a ceget, vagyis megint munkanelkuli lettem😄 Kezd tele lenni a tokom az egesszel, elmegyek egy oljafurokutra alaszkaba, aztan kapja be mindenki a f@sz@ma@t😄DDD
Szabi
felférne, csak nehogy azt is töröljék <#idiota>

danikosz

Sziasztok!
A múltkori F3-as FUN futam után íme a következő VSR FUN futam! Csütörtök - 20:30 !

>> Információk a futamról és letöltési lehetőség <<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

lac coo
Valamelyik liga szerverén nem férne el ez a pár mega? 😊

lac coo
😊

Alexease
Igen, csak keresnem kell valami ingyenes szolgaltatot😉 A tegnapi is csak 1 napig mukodott;D
lac coo
Alex , a linkek visszakerülnek majd ? 😊

macleody
<#vigyor>
Adam Jonas
Tessék, kész a vacak bevásárlókocsi: http://www.virtualr.net/renault-clio-cup-197-ac-released
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.03.01. 23:28:17