42876
-
mumus70 #35551 Beléptem, de olyan mintha törölték volna azt a topicot, valami forum error-t ír. -
GeriDoc #35550 Hát be kell lépni. -
mumus70 #35549 Köszi, de error az oldal, pedig ott van valami új verzió, pár helyen olvastam. Na mind1. -
#35548 utolsó ir off részemről:) :
miért aprózná fel...szimplán csak ne IR alapján kéne osztani a spliteket hanem a verseny előtti q alapján vagy lenne ott is egy prequal a hétre és az alapján...:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2016.02.26. 19:55:35 -
#35547 amúgy én is jobban örülnék ha csak verseny napon lenne egy 1 órás prequal verseny előtt...hétközben meg mehetnének a gyakorló futamok orrba- szájba...de ezt valamiért tényleg nem akarják...
de alapvetően mindig odakerül az ember ahova való a mostani rendszerben is...persze van h 10-12 ember van 3 tizeden belül és így valakinek keserű lesz a szájíze... -
GeriDoc #35546 Persze, hogy értem. Csak az annyira felaprózná a rendszert, hogy használhatatlan lenne. Van sok ilyen dolog még, nézd meg az iR-es csávóval készült riportokat. De ne iR-ezzünk itt.
Ez a prekval szerintem akkor is bosszantó tud lenni, ha érdekelnek a pontok is. Ha csak fun mész, és mindegy, hogy A 1-3 vagy B 8-10 helyén, akkor persze jó ez így. -
#35545 befizetett pilóta voltam ,, viszont emeltem olyan 800-900 pontot az IR-n...de ez nem is lényeg...egy sarkos példát hoztam h miért rosszabb az IR ilyen szempontból... a lényeg az lett volna h ott pláne nem a valós gyorsaság alapján kerülsz szerverre hanem a múltbéli sikereid vagy sikertelenségeid határozzák meg (ráadásul még sok esetben ezek a sikerek vagy sikertelenségek teljesen irrelevánsak is hisz teljesen más géposztály esetleg új pály a stb... értede te hogy miről beszélek...
ettől függetlenül működik az IR elég jól , de tudna az IR jobbat is...nem is értem miért maradt ez így... -
GeriDoc #35544 Kiss Norbi már elmondta a véleményét. -
GeriDoc #35543 Az miért jó, hogy valaki megvesz hitelre mindent, azt hiszi, mindene megvan, közben olyan tartozása van, hogy egész életében nem fog annyit keresni? Az emberi hülyeségre, illetve arra, hogy nem tudják az emberek, hogy hol a helyük, arra nincs megoldás, rendszer, vagy gyógyszer. De ha neked egy hónap után az volt a legnagyobb bajod, hogy annyi iRatinget gyűjtöttél, hogy top splitben indultál GT3-ban, akkor én kérek elnézést. (Ne írd le, tudom, hogy befizetett pilóta voltál. Lehet egy GT3 top split örök álom maradt volna neked, ahogy sok embernek is) Egyébként elindulsz, kevés vagy, levon, és visszaállsz a helyedre. De ha jól olvastam, itt is kibontakozóban van valamiféle licenc/tudás mutató applikáció. Biztos azért, mert hülyeség.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.26. 19:32:40 -
goldboy #35542 Marco azt ígérte a face-n, hogy márciusban jön az 1.5(felújított pályákkal)
Jövő héten WTCC teszt Vallelungán, majd megkérdezzük MN-t mit ér a laserscan -
#35541 ő azt hitte 24 fős lesz az A és csak 20 lett belőle h a B-n is meglegyen a nagy létszám...
aki annyira A- szerverre akar menni az menjen fel futamnapon fél 8-kor és van egy félórája bebizonyítani h meg van a tempó...A szerver utolsó helyei ekkor alakuilnak ki úgy is...
de ezt magyarázd már meg h mitől jobb az h egyből top splitbe kerül valaki gt3 ban igaz még egy kört sem ment , mert mondjuk skippyben elég jól feltornázta az IR-t... -
GeriDoc #35540 Persze ez is volt, de ez már nem a rendszer hibája, hanem a szervező fa..sága, HA nem volt leírva az alapszabályzatban, hogy hány fős szerverek lesznek. Amennyiben le volt, akkor user fail. De hogy érteni lehessen a rendszer gyengeségét, azt az szemlélteti, amit leírtam. Ráadásul ilyen sehol nincs, hogy a két hét alatti valamikori forma döntsön el egy ilyen roppant fontos dolgot. Mert ugye ha kiszorulsz az A-ról, az a pontokban is meglátszik. Eleve hátrányból indulsz. Mert ha bekerülsz az A-ra 20.-ként, az nem azt jelenti, hogy 20. leszel. Lehet, hogy 10. leszel, mert egyébként tudod a jó köröket hozni, illetve a verseny előtti qualin is simán tudsz 10. időt menni.
De végül is nekem már mindegy, nekem nem tetszett ez a rendszer, találtam egy szerintem jobbat, aztán annyi.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.26. 19:22:13 -
GeriDoc #35539 A hozzászólásokból másolva. -
zimapeti #35538 Meg volt az ideje, csak verseny előtt még úgy volt, hogy 24 fő a szerverenkénti beosztás, aztán gondolom a kettesen kevés ember lett volna és 20-ra redukálták az egyest, így már kiesett az A-ról.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.02.26. 19:13:13 -
mumus70 #35537 Erről az appról beszéltem lentebb, rohadt jó volt amíg látta a játék a pach-ig. Valaki használja, és működik? Ja és mi van oda írva pirossal? Lehet az a baj?
Ez az APP megsemmisült
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.26. 19:12:59 -
#35536 pontosan...:) teljesen igazságos és általában reális is h ki kerül egyik vagy másik szerverre...annak meg örülni kell h azért elég sűrű a mezőny...csak történetesen kb 10ik helytől kb 30 -ig... annyi meg nem fér el az A-n -
GeriDoc #35535 Dehogy van az. Alma azt írta, hogy azt hitte meg van az idő, de valaki a végén még beesett elé, és akkor szembesült ezzel, amikor kezdődött a verseny. Amit mi írunk, azt egyik szervező sem meri meghúzni ilyen-olyan okokra hivatkozva. Az iR rendszere ettől fényévekkel jobb, persze az sem 100%, de olyan ebben a dologban nem is lehet. -
zimapeti #35534 Lehetne össz idő alapján is számolni, de akkor se lenne igazságos, a 2-es 3-as szerveren elől simán hozhatod az átlag tempódat, ha az egyesen velem kerülsz össze, akkor általában már az első kanyarban sóder ágyba teszem a fél mezőnyt, veled együtt:)
Akkor azért menne a sírás, hogy inkább a kettesen mennél, mert az egyesen tele van idiótával:) -
#35533 most is az van egyébként h a prekval utolsó 1 órájában alakul ki a szerverbeosztás...legalábbis pont ezt írta az előbb alma is h múltkor utsó napon esett vissza vagy 8 helyet, de azt hitte így is bent lesz...
gyakorlatilag az van amit írtok h szeretnétek:)
az IR-ben ez pont nem jól van megoldva ...ahogy írod is ott az IR az alap...ami nem jelenti azt h az adott autóval adott pályán elég jó e az adott versenyző
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2016.02.26. 19:03:04 -
zimapeti #35532 Nekem is ez a verseny előtti qual tetszene, iR-ben nagyon jó ez a megoldás, bár ott se tökéletes mert az sr szerint ossza el ha sokan vannak. Tökéletesen kiderülne, ki mire képes az aznapi versenyen. Csak sajnos vannak a versenyre beesős dolgozó kockák is, ők mindig visszasírják a prekvalt. Pedig most is van verseny előtt qual, csak ha valaki gyengébb a másik csoportnál, akkor át kellene tenni oda, ennyi. Gondolom szervező se lenne erre, nem értem, hogy tudnak szervezni is meg versenyükre is koncentrálni, én biztos nem csinálnám.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.02.26. 18:53:22 -
#35531 Persze, ebben igazatok van, de én rengeteg rfactoros ligázás után nem tudok erre ugyan olyan bajnokságként gondolni. Pedig két szériában is top3 lehetek a divíziómban a szezon végén. -
GeriDoc #35530 Egyébként itt nincs jobb megoldás. Persze engem is idegesítettek az 1 körös prekval huszárok, akik aztán a versenyen csak estek-keltek közelében sem érve a prekval idejüknek, miközben a valóban azt az időt tudó emberek meg "kínlódtak" a B szerveren. De sajnos nincs jobb megoldás, max. az lenne, ha futam előtt lenne egy 1 órás időmérő, és ott dőlne el a dolog. De azt senki nem meri bevállalni. -
ozoli78 #35529 ott minden széria hivatalosan bajnokság is ,és még creditet is kapsz de ezt tudod -
GeriDoc #35528 De Dávid, minden szezonban minden sorozat egy - egy bajnokság.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.26. 18:34:37 -
#35527 Hát én nem hasonlítanám az itt futó ligákhoz azt, ami ott megy, teljesen más ez a része. Persze ott is vannak ligák, de én nem arról beszéltem. -
ozoli78 #35526 "iR-ben igaz nem bajnokság megy"
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.26. 18:26:30 -
#35525 Vagy ugy megfelezni a mezonyt, hogy az idomero alapjan minden paratlan az A-szerverre es minden paros a B-szerverre megy, a ket szerveren egyforma pontozassal;) -
#35524 Ilyen rendszerben mindig lesz, aki agyvérzést kap szerintem. iR-ben igaz nem bajnokság megy, de teljesen jól működik ez. Mondjuk ott nincs ilyen, hogy 20 fő fér el egy szerveren. -
#35523 igen, de szegeny 15 helyezet meg agyfaszt kap, foleg, hogy mondjuk az 6. helyezet idejetol 2 tizedmasodperc valasztotta el.Es nem is tud elotte javitani mert az info is utolagos.
Amugy a tegnapi verseny prekval idejei is nagyon durvak voltak, egy tizeden belul siman volt 3 ember, de szerintem tobb is, bar tulozni nem akarok., ami azert egy ilyen autonal, nem semmi , legalabbis a szememben
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.26. 18:03:46 -
#35522 mondjuk én úgy vettem észre h azok akik bejutnak A szerverre , azok szerintem stabilan is mennek és csak úgy nem dobálják el a gépet...balest persze akad , így lassabbként is lehet előrébb végezni...de nem azért mert valaki alapvetően nem tud 60 percig stabilan menni és csak véletlenül ment egy jó prequal kört...B szerver elején meg persze h könnyebb stabilan menni , mert kevesebb az akció jóval mint az A szerveren a dzungelben:)
2X30 percesen jóval több akció van szerintem illetve itt én nem éreztem semmilyen taktikai vagy egyéb pluszt amit adott volna a 60 perc...így tegnap mentünk 1 jó versenyt, ennél csak az jobb ha 2 jó versenyt mentünk volna:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2016.02.26. 17:46:59 -
#35521 Meg kell felezni a mezőnyt, 14 ember már tud értelmes versenyt csinálni. -
#35520 Ennyi ember nem fér el egy szerveren, minden szervert nem lehet fullra rakni, ha az utolsóra már csak 8 ember maradna...
ennél jobb nincs. Ideális az lenne, hogy csak annyi ember indulhat egy egy bajnokságon ahány hely van ...
Vagy még a bajnokság előtt eldönteni, hogy lesz A és B liga ..... -
#35519 Ha nem az elso 3 helyezetten lenne a hangsuly mint a legtobb sportban, siman mondanam, hogy a-b szerverre szepen szetdobolnam a TELJES mezonyt es a pontok is egyformak lennenek a ket szerveren. Igy legalabb mindenkinek benne lenne a lutri a pakliban. Illetve a ket szerveren a versenyzok szama is megegyezne, ami mondjuk egy 28 fos mezonynel mar teljesen unalmas tud lenni a b szerver 8 jatekossal.
Azt gondolnam, minden utana nezes utan biztos letezezik par alternativ megoldas az eletbol is, azert annyira nem kovetem az autos sportokat.(mondhatni egyaltalan nem). Hogy mindenkinek jo legyen, valoszinu sosem lesz ilyen feltetelek mellett.
-
#35518 Szerintem nezd meg ujra, nem frissitette-e a fejlesztoje azota, nekem az osszes app-om megy, amit a kezdetek ota hasznalok, hasznaltam, bar az nem tul sok.
Azert szerencsere nem minden patchnel alltak fejre, szerintem max 3-4 x az elmult 2 evben es akkor sem mind :)
-
mumus70 #35517 De ezek mintha tényleg valamiért az APP fejlesztőkkel akarnának kibaxxni, meg engem szívatni. Találtam régebben egy rohadt jót, egy két egységben minden benne volt ami kellett, erre kijött az a marha nagy pach, és eltűnt örökre az app. Erre találtam egy másikat, jött egy kisebb pach, és azt is örökre elnyelte a rendszer. Így maradt a gyári szar. Pedig már ki van pipálva vagy 8 különféle letöltött app, egyet se lát a játék.... kapják be! -
#35516 Ja igen, anno annyi volt a nehezites, hogy a verseny elott, jott ki a patch egy oraval, es a jo kis minibar app-om nem mukodott, igy nem lattam a uzemanyag mennyiseget :)
Jo utana par honapra ra ujra mentuk azt a versenyt, ha jol emlekszem. De hihetetlen volt az egesz helyzet.
A boxkiallas most sem kotelezo, akkor sem volt az. Mondjuk lehetne valoban, ugy maris maskepp gondolnek ra. -
#35515 Ha tudod hogy mukodhetne maskepp, akkor oszd meg velunk !':) -
#35514 A tul sok versenyzo sem jo, ha nem fer el egy szerveren, Ezzel multkor is igy jartam, idomeron (prekvalifikacio) nem emlekszem pontosan, kb 14. helyen voltam par oraval a verseny elott(2 het van az idot lefutni), aztan mire eljott a lezarasa visszacsusztam a 21. helyre. Mondom semmi gond, a palyan 24 pit van, igy is ment a szerver idomeron, ha jol emlekszem. Erre Szabi elvagta a mezonyt 20-nal. Igy atkerulve a B szerverre, hiaba izzadunk vert, hiaba megyunk olyan verseny idot kesobb a versenyen, mint az A serveren mondjuk a 10. helyezet. Mig az A serveren be sem kell teljesen fejezni a futamot, hogy megkapd erte a pontot, addig a B szerver elso helye mindig kevesebb pontot kap, mint az a szerver utolso helyezettje, barmilyen idovel.
Igy leszamita az ufokat, a kozepmezony pontjai egy hotlapozos lutriversennye sullyed, ami abbol all, hogy felfersz-e az elso szerverre vagy sem, a hotlap idod alapjan. Igy a pontokon nem gorcsolve tenyleg csak a versenyert indulok ezeken, mert hamar legorbulne a szam, ha nem igy lenne. De szerintem sokan vannak igy ezzel.
(Ha nem igy mukodik a rendszer javitsatok batran :) ) -
#35513 Mostanában ahol üzemanyagot kellett számolnom, azt futam közben számoltam :) Boxkiállás ha kötelezővé van téve teljesen jó szerintem, főleg limitált benzintankkal, úgy van csak értelme. -
#35512 A hosszútávú versennyel nincsen gondom, csak magával a Nord-on versenyzéssel. Ha már nehéz pálya kell, akkor én inkább Bathurstot választanám versenyezni.