Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövő hétvégén rajtol el a 2016-os TCR bajnokság, ahol a magyar B3 Racing csapat is rajthoz áll 3 versenyzővel, köztük az ifjú tehetséggel, Tassi Attilaval!
Hogy segítsük a felkészülését, ezét ma este több gyakoroló futamot is rendezünk a kupás Seat Leon-nal Bahrain-ben, hogy méltó módon megszorongassuk a fiatal versenyzőt!
Aki szeretne részt venni a futamokon, azt örömmel látjuk szerveren! <#wink>#wink>
Futaminfók: TCR felkészítő futam - B3 Racing!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.25. 14:52:07
Jaj de várom!
Mondjuk az 1000TC-t is megcsinálhatnák gyáriba, mert azt, amivel módban kínlódnak már egy ideje, még letölteni sincs kedvem, nemhogy kipróbálni, olyan szar a modellje.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nagyon tetszik a bonus pack! háromból két kocsi "kell" 😊 (mustang és a fiat)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.03.23. 21:06:14
Forza.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.23. 18:17:19
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DE egyszer kész lesz, még 3 kemény hónap (egyet csúszok), és beülök a monitor elé, és rákattintok az AC-ra bssza meg 😄, még akkor is lesz külsőleg, de akkor már költözhetnek a fiam és a párom.
...aztán írok egy blogot <#idiota>#idiota> ...ahoz képest hogy vállalkozóként anno a lakásomat kp vettem, a kocsimat PT-t 3 milla detto kp, most ezt így 600kiló szocpolra kihegyezve, fizuból megoldani, tartozom neked cédulákat osztogatni...hát ahogy Samuel L. Jackson monda Travolta-nak, qvára nem ugyanaz a műfaj bmeg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Felteve persze ha javitjak, bar igazabol Kunosban nem csalodtam meg 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.23. 15:11:59
jó dolog kűzdenki az autóval, de versenyezni nehéz vele online, könnyen kugligolyó lehet az óvatos versenyző is.
Nehezebb olvasni a többi versenyzőt, mivel azok is kűzdenek az autóval.
Sajnos a versenyszellem nem csak erre van hatással, hanem a pálya és a szabályok tisztletére is.
Amennyiben a fentieket összegzed, máris elég sok érv sorakozik a GT3 mellett, és nem gondolom, hogy indokolt az a lenéző, lekezelő stílus amit megengedsz magadnak. Mondom ezt úgy, hogy én talán még egy órát sem játszottam a GT3-s autókkal, és a PC-t is szinte kizárólag a HC szimek miatt tartok, (pl DCS ) tehát a könnyed szórakozás mint olyan, egyáltalán nem motivál... azt szeretem, amikor nagy a kihívás, de ettől nem érzem többnek magam, szóval javaslom, ne ringasd magad abba a hitbe, hogy csak azért mert másképpen közelíted meg ezt az egészet, különb lennél.
www.smart-bus.hu
Én azokat a kocsikat szeretem vezetni amúgy, amelyik féktávon is imbolyog, de hétközben sajnos nem érek rá. A Dallara amúgy pont, hogy a legegyszerűbb formula autó volt a 3 közül, a másik kettővel küzdeni kellett. Viszont az "International Formula Masters 2009", nah az nagyon jó volt
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.03.23. 12:38:49
Az teny, higy ott a tobbseg hallani se akar olyan autorol amiben nincs abs ...De hat ez van , ki ek ez kinek az.
Teszem hizza a gt is csak most ilyen ezekkel az ocska gumikkal, elotte pl a nissan minden volt csak nem padlogaz padlofek.
szerintem
Miert mindig a gt3-man indulnak a legtobben a padlogaz, padlofek autokkal.
Miert jelent az nagyobb oromet a jonepnek, mint a kuzdosebb ezaltal sokaknak sokkal elvezetesebb autok.
Persze annyival rovidre is lehet talan zarni a kerdest, a legtobben a padlogaz-padlofek autokat szeretik, ezt tudjak konnyebben vezetni es ezert jobban is elvezik, mert kevesbe odafigyelos. Kisebb befektetett energiaval, nagyobb a jutalomfaktor, Mint a kutyaknal a jutalomfalat, szagosabb, izesebb, valljuk be ilyenek az emberek is.
Az csak onamitas, hogy az emberek szeretik a kihivast, tisztelet a kivetelnek.
Ilyenkor sosem jon hozzaszolas, megerosites, cafolas a tema kapcsan, pedig a szamok torvenye alapjan itt is tobben vannak akik inkabb a gt-s mokat valasszak.
ui: remelem sikerutl elegge provokativnak lennie, hogy reagaljon a masik tabor is.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.23. 12:05:30
szerintem
Eladóvá vált a kormányom. Logitech G25. Ha valakit érdekel, írjon.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Eleg megnezni a gtr-masters historic mezonyet, meg ki az aki eltunt az elso verseny utan.
szerintem
Valoszinu abban is kisebbseg vagyok, pl palyan az ac-ben levo kocsik harmadat ismerem csak fel kb.
De haverom is o csak OW OW mondom, ha levagnam a gt3-mas kocsik tetejet, mar mennel veluk?
Fura vilag ez nekem 😊
szerintem
Amúgy KTM-en kívül én még jó OW autót nem láttam Ac-ban ....
GT3 meg semmivel sem ovisabb mint egy atomstabil sínautós AC OW 😊) Sőt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.22. 22:10:53
Akkor megkerdezem ittt, ugyanezt. szerintem rohadt jo moka, pedig nagyon en sem megyek ilyesmivel.
Bezzeg ha gt3 lenne, ovodas kocsitologatosra mindenki benevezne 😊
ui: igy mar talan erthetobb 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.22. 22:01:46
szerintem
Mindenesetre van ilyen csillagegyuttallas, hogy bizonyos szervereknel szakad meg a kapcsolat.
szerintem
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.22. 19:50:17
Jövő héten elrajtol a GTR-Masters legújabb bajnokságra, melyen az RSR által készített kiváló minőségű Dallara F312-es formula gépekkel fogjuk hajszolni egymást 6 futamon keresztül. A mod valós adatok alapján készült, valódi versenyzők bevonásával és szerencsére pont az ideális középutat képviseli az izgalmas vezethetőség és a könnyű kezelhetőség között, így kezdők és profik számára is ideális.
Első futam jövő kedden Silverstone, ma este pedig kötetlen gyakorló futamokat tartunk a gépekkel, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson! <#wink>#wink>
Formula 3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5768
Formula 3 FunRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5770
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.22. 16:20:24
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
A pCARS is hasonlót produkált. Ott sima fekete képernyő volt. De utána tudtam vele játszani.
Azt hiszem ebből Windows telepítés lesz, amúgy is esedékes lenne már.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.03.21. 12:42:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.03.21. 11:14:42
Lopez most mar iR-rel tolja, nem kell PS 😄