42876
-
#71 Most jutottam el az oldalukig, a Twitter-bejegyzes alapjan az auto lesz liszenszelve (It's low, it's light, it's fast and it's orange…). A palya nem alacsony, nem konnyu, nem gyors, de foleg nem narancs;))) A KTM gyari szine a narancs. -
#70 Igen, Rebecca-t szeretnenk liszenszelni GridGirl-nek:) Termeszetesen utkozesmodellel, eluthetoen:) -
#69 -
#68 Vagy a Red Bull ring vagy a videón látható autó lesz az első licencelt cucc a játékban:
-
Nyilas Lehel #67 ezt most magyarul -
#66 " First working day of 2012 and a very heavy schedule for the Kunos Simulazioni team. Stefano has compiled a new version the deferred graphics engine, made some modifications on the physics engine and had a new idea on the sound engine particularly nice for all the modding guys out there.
Simone is working on the new deferred graphics engine, updating contents and generally making Marco constantly emitting “ohh” and “ahh” sounds while doing so.
Marco, on the other hand is trying to secure a very important and very secret licensing agreement… I could tell you more but then I’d have to kill you. Patience my friends, patience.
While doing this Marco is also organizing the teams work for the near future, extremely important work for the project. Aris is studying the physics modifications with a strangely satisfying smile, fixed in his face, while at the same time trying to understand the new very modular sound engine… Luciò is going to have some very nice toys to play with.
All of this at the first working day of 2012, without even counting the ongoing content creation… we just started warming up!" -
Szabi1991 #65 itt épp a Ferrarinak dolgoztak :D -
#64 Eez az irodájuk vagy mi ? Mert ha az, akkor van itt lóvé ! :DD -
Szabi1991 #63 naja :D
-
#62 szar lehet neki. :D -
Szabi1991 #61 a fejlesztő fia.. :D -
#60 Ő m-r teszteli az Ac-t...
-
#59 -
#58 Majd Csige, en mostanaban kiszamithatatlan vagyok idoben. -
#57 Majd igy:)
assetto-corsa-banner-04 -
Legyél HG ! :DDDDD -
#55 Kozben kiszedtem, mert keptelen volt az SG normalis meretben betenni hozzaszolasnak;) De igy linknek sem az igazi, de mindegy:))) -
#54 Beigli-mergezes kozben keszult gyors banner? :)
assetto-corsa-banner-03.swf -
#53 Upsz :DDDDDDDDDDD -
Legyél házigazda !!!! -
#51 Elvileg nyilt beta lesz, es ha kijavitanak minden hibat, akkor meg ma;) -
unrealnoise #50 Remélem nem szaroznak és nyílt lesz, de gyors regeltem én is a hírlevélre, hátha számít. :D de adhatnának az összes FB like-olonak is, úgy sincsenek olyan sokan :D kösz, hogy megemlítetted. :D
politika: Igen, mostanság én is többet foglalkozom vele mint kellene, mert érdemben úgysem tudsz mit tenni, hiába hiszed, hogy igen. Lehet alexnak igaza van, és le kéne szarni az egészet. -
#49 Közben lehet lesz mingyárt Kartsim béta is. Fel vagyok iratkozva. Remélem szerencsém lesz. -
#48 A lezeres technikanak megvan az az elonye, hogy nagyon gyorsan, egyszeruen, korrekttul lehet vele dolgozni. Penzbe kerul, az teny, de ha van ra tamogato, szponzor, lehetoseg, akkor megeri. -
#47 Tudom, csak engem idegesít "pár" dolog, amit el kell mondanom. :D
-
#46 A politikarol annyit mondhatok, hogy annyi ertelme van azzal foglalkozni, mintha: dolgoznal, penzt keresnel, bevasarolnal, egesznap foznel, es az elkeszult eredmenyt azonnal beletolnad a WC-be...
A politikaval az foglalkozzon, aki abbol el, milliokat keres, a tobbieknek teljesen felesleges idopocsekolas. -
unrealnoise #45 jaja, ott van ám csak élet mostanság :DD -
#44 Az SG egyszeru es fapados, de eppen emiatt attekintheton, egyszeruen hasznalhato. Vannak profi forum programok, de azoknal sokszor az a gondom, hogy a csicsa elveszi a hasznalhatosagot. Neha azt sem latni, melyik hozzaszolas van korabban, milyen sorrendbenm van. Raadasul az a sok felesleges alairas, foto, avatar teljesen szetzilalja az egesz kinezetet. -
unrealnoise #43 a lézeres dolog erőltetését nem értem csak. túl sok plusz költség, anélkül is lehet baszott jó egy pálya. arról nem beszélve, hogy azon összeg és időráfordításból további pályákat hozhatna össze, hamarabb.
az tuti nem fog működni, hogy kijön megint 10 járgány és lesz rá kezdetben 3-4 pálya. felejtős. és még drága is lesz lehet. hááát...
meglátjuk. -
#42 Az számít, hogy már párszor voltam banolva 4 hétre? (politikai topikokban is jelen vagyok ami nem tesz jót a büntető pontjaim alacsonyan tartásának) :D -
#41 Es ha mar modolas;)
A promo videoban eleg jol ki volt emelve a modolas, teljes felulet szerkesztessel. Eros tippem van ra, hogy ugy irta meg az egeszet, hogy sokkal egyszerubben, konnyebben lehessen ertekesiteni az alap engine-t is, teljesen atszabni, felhasznalni.
– Eddigis dolgozott szimulatoros, cockpites, rendezvenyes, promos cegeknek, eddigis hasznaltak az nKP alapjat.
- Az rF1 ota (vagy F1CH) tisztan latszik mekkora huzoereje van a modolhatosagnak a nepszerusegben, eladasban, hasznalatban.
– Ha jol sikerul, hasonloan az ISI-hez, tobb cegnek, csapatnak ertekesitheti a programot. Ez plusz bevetel a tovabbi sajat fejleszteshez. -
unrealnoise #40 OFF Ezéért utálom az sg.hu-t, itt kéne hagyni ezt az oldalt a picsába, mert nem sok hasznos funkció van ezen a szutyok oldalon. pénzért megkapsz olyan alapdolgokat, ahol máshol ingyen hozzádvágnak... egyébként passz. -
#39 Irj az admin mail-re, kerd hogy Hazigazda lehess, es akkor at tudsz szerkeszteni mindent. -
#38 Az eddigiek alapjan FVA szintu dologra tippelnek (alapcsomag, kesobb folyamatosan megvasarolhato autokkal, plusz palyakkal), arazasban is hasonloan.
Lehet, hogy alapban nem lesz benne sok cucc, de az autokkal nem lesz gond, aki versenyezni szeretne, annak eleg lesz. Hasonloan az nK-hoz vagy az nKP-hez, ha az alap autotipusok benne vannak (kis- es nagy formula, kis- es nagy dobozos, tura, gt stb.), akkor mar jo. Persze lehetne teljes sorozatokat kivanni, minden autoval, csapattal, pilotaval, festessel, de egy ilyen projectnel nem ez a realitas.
De mivel modolhato, tuti lesznek addon palyak, persze az nem az a minoseg, de versenyezni megfelel, aztan majd folyamatosan jonnek a hivatalos palyak is. De ahogy irta, ez mind sajat zsebbol koltseg, igy folyamatos bevetelre is szuksege lesz. Sajnos nincs mogotte kiado, aki odatol neki nehany milla dollart. -
#37 Mar nincsenek meg, toroltem oket, azt hittem kint lesz miutan megjelent a hivatalos info;) -
#36 Viszont az árakra azért még kíváncsi leszek. A lézer cucc nem egy olcsó dolog.
Hogy tudnám átírni a topic bemutató szövegét, az és helyett ád-t írtam. -
unrealnoise #35 gyorsba megvettem az FVA-t eddig kimaradt, mondom ünnep alatt megnézem mit tudok, itt ugye "hálistennek" setupolni sem lehet asszem, még azt sem kell keresnem vagy szórakoznom vele, pár hétre ideális szórakozni.
örülnék neki, ha az AC is kapna egy online felületet és rendszer, lenne ott is hotlapos cuccos, meg ilyesmi. mint az FVA-nál, csak akár kicsit továbbfejlesztve. nem hinném, hogy ez olyan nehéz lenne. -
unrealnoise #34 Én egyiket sem találtam. nem értem miért nem lett kirakva FB-re. :)
köszke én is -
#33 Az alsó két képet rakd már be teljes méretben, én azokat nem találtam meg :))) -
#32 Vagy inkább igazi megszállott ! :)))
Egyszer olvastam, hogy mindenáron olyan jó t akar csinálni mint GPL, csak ahogy ő mondta az szinte lehetetlen :)