42876
-
#675 De mikor leszünk már ott ?! :DDD -
#674 -
GPx8 #673 -
#672 Nooo!:)))
Are we there yet?
-
#671 Ottvagyunkmá ? -
#670 -
#669 Az. A hülyéje. -
#668 Az a szokasos konzolos/xbox/forza ember volt;) -
precise #667 az úgy mar cheat... -
#666 azt is meg tudod oldani dokumentumok->ets2->profile és configba a police-t átírod 0 ra -
precise #665 thx, azóta google-vel megoldottam, a játékban meg trafi lefotózott vagy 110-nél -550eur lett az eredménye :) -
precise #664 Mivel valaki cars topicban erőlködött pár hete, hogy k*rva jó a wrc3, én is kipróbáltam. Nem kellet volna, az valami förtelem, elvett az életemből legalább 10 percet amit fordíthattam volna másra is... -
#663 Én TDU-val nyomulnék, de soha nem sikerült értelmesen belőni a kormányt :))) mondjuk ebben elég hisztis vagyok :)))
mikor így megunok mindent, akkor veszem elő a jó öreg CRC-t , egy kis terepes csapatásra :) -
#662 Én csak úgy kíváncsiságból a WRC3-at próbáltam ki, hát szőőőrnyűűűű! :DDD
Elvileg egy kategória DIRT3-al, de ahhoz ez kurva gagyi. Illetve még ahhoz is gagyi :) -
Solt #661 Az OMSI kifejezetten szimulátor... nagyon jól visszaadja a buszvezetés élményét... nagyon eltalálták ezt a részét. -
#660 Ja, vannak jo maskategorias autos/vezetos jatekok, amivel en is szivesen nyomulnek, meg ha nem szim akkor is:) Bar idom ugy sem lenne ra. -
#659 AC Lan-Party ;)
-
Solt #658 Igen-igen... valamilyen rejtélyes okból ezek vonzzák az evolúciós zsákutcákat! :) Kár érte, mert pl az OMSI, az STDS és most az ETS2 is egész jó kis játékok. Az OMSI kimondottan zseniális... nagyon jó vezetési élményt ad. :) -
#657 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mivel az eredeti lelőhelyein hirtelen mindenhonnan eltűnt, tessék:
http://dl.dropbox.com/u/59599632/ets2-no-speed-limit-mod.rar
-
#656 Az olyan jatekok topic-jai kerulendok. Hasnloan a foldturo, mas kamionos, buszos es egyebekhez. Es ha ez meg konzolossaggal is vegyul, akkor az mar a veg;) Foleg amikor hasznalhatatlanna teszik a forumot: idiota szinek, hatterek, kepek, stilusok... -
#655 Mar azt hittem titokban megjelent valami, hirtelen tobb heti hozzaszolas generalodott;))) -
precise #654 -
precise #653 megkérdeztem de nem válaszolnak, mindegy majd google. Bocs hogy ide offoltam, de abban reménykedtem, hogy solt tudja és pillanatok alatt 2 hozzászólás alatt megolódik a gondom, nem így lett. -
Solt #652 A topikja egy irdatlan nagy káosz, tele retardált idiótával... kávé helyett jó, de egyébként nem ajánlott a látogatása.... -
Solt #651 :) -
#650 Kérdezd meg a saját topicjában, biztos van hozzá ilyen mod mert olvastam róla. -
precise #649 tudom, csak a szabadidőm nem engedi, hogy 90-el cammogjak...
Na de ne offoljunk ennyit mert levágják a legnagyobb kincsünket. -
Solt #648 Passz... élőben is le vannak szabályozva, így én nem foglalkoztam ezzel! :) -
precise #647 off:
No speed limit modot hol találom? Keveslem a 55mph-t... -
Solt #646 Én is... :D -
precise #645 én ets2-t tolom -
#644 Kijött a chivalry: medieval warfare, ugyan nem autós, de jó :D -
#643 Ottvagyunkmááá?
Kicsit most elég lesz az árkád játékokból, kéne már valami finomság ...mikor lesz valami játszható cucc ? :) -
GPx8 #642 Ezek is csak a csili-vili autóképeket tudják tolni... ;) -
#641 assetto-corsa-clay-renders-of-the-pagani-zonda-r -
#640 Na mindjárt vége októbernek is, hol a demo?:D -
#639 Assetto Corsa Pagani Zonda R WIP Images -
GPx8 #638 Ez így van. Szerintem meg tudnánk egyezni kb. 10-15 paraméterben, amit elvárunk a gumi szimulált viselkedésétől, hogy élvezetes legyen a játék. -
#637 Nem kell tudniuk hogy hogy működik, elég ha a viselkedése hasonló lesz.(ugyanarra az eredményre több féle számítással is lehet jutni) Egyébként meg nem csak a gumit nem érti senki, számítógépen semminek a működését nem lehet rendesen szimulálni. -
GPx8 #636 Legalább bevallják, hogy fingjuk sincs a gumik működéséről nekik sem... :) De ezen nem kell parázni, az F1-es csapatoknak sincs sok. ;)