42876

banner
  • Fehercsoki
    Szép és jó csak jöhetne már, amúgy látszik a videókon is hogy van alatta fizika bőven
  • Csirkenyál
  • Alexease
  • Fehercsoki
    Jó lenne ha tudnák tartani a decemberi megjelenést...
  • lac coo
  • GPx8
    Új videó
  • GPx8
  • Alexease
    Igazabol nincs konkurenciajuk, raernek;) Ha tud jobb, szebb, gyorsabb, tartalmasabb lenni, akkor megeri nekik elhuzni jovo tavaszig.
  • lac coo
    Amúgy ma van férfiak napja, kaptatok virágot ? :DDDD
  • lac coo
    Mert nem kell mindent az orrunkra kötni, azért! :D

• Alexease
    Nem hivatalos bejelentes volt, csak annyi, hogy tervezik, szeretnek. De lehet, hogy talaltak hivatalos teszteloket, megoldjak ugy.

Ez online-os lesz, natur szimulator, viszonylag kis celcsoportttal, ezt nem kell hetekel elotte promozni, hogy megjelenik. Vagyis a decembert meg tarthatjak, eleg ha elotte 1 hettel kiirjak hogy megjelenik;)

Vagyis meg 3 hetuk van, ha addig nem lesz, akkor majd csak jovore;)
  • Alexease
    Amikor a techdemo-t igertek, meg nem volt beta allapotban, vagyis csak ok teszteltek. Azota elvileg mar beta, igy lehet hog van valami gond. Vagy plusz tartalom vagy liszensz vagy akarmi, le volt mar irva sokszor;)
  • Fehercsoki
    Kimondták, elhittük, vártuk, nem jött, de nem is ez a baj, probléma mindig akadhat, főleg egy ilyen kis fejlesztőcégnek lehet nehéz pár programozóval nagyobb gondokat megoldani, de miért nem lehet ezt elmondani azoknak akik már azóta várják a játékot hogy bejelentették?
  • lac coo
    Hát olyan nagyon hivatalosan szerintem azt sem közölték, hogy lesz demo ....Max , hogy ezt tervezik .Úgy látszik valami probléma akadt.
  • Fehercsoki
    Dejó, csak a hol techdemo? Mindjárt december és még semmi hír a demoról, sajnos tényleg nincs rá sok esély hogy még ebben az évben megjelenik=/ De nem értem, akkor miért nem lehet ezt közölni?
  • Szabi #740
  • Totti5
    Én AC logót látok rajta.
  • bardocz
    Legalábbis hozzászólások alapján GPL, megtuningolt grafikával.
  • bardocz
    Lehet azért, mert egy 98-as játékból van a kép?
  • Totti5
    Ez a kép pont nem lett jó. Egyátalán nem élethű, fák meg annyira papírból vannak és olyan rossz az elrendezés hogy teljesen cső érzet van.
  • lac coo
    Egyre jobban tetszik,nagyon élethű, talán mégsem az számít hány trillió poligon van meg hány giga textura ! :)))
  • Alexease
  • lac coo
  • Fehercsoki
    nkPro után szerintem ez tényleg így van=)
  • Alexease
    Igen, lesz alitasi lehetoseg: ON/OFF :))))
  • GPx8
    " An extremely realistic, exciting and unique driving experience only with Assetto Corsa."
    Markating dumában már ők is nagyon jók. Szerényen nyomják... :)
  • lac coo
    Árnyékokkal nem spórolnak .... :DDD Bár gondom lejjebb lehet majd venni .

• Fehercsoki
    Igen, de ha elég jó a fizika akkor úgysem lesz időd a részletekre figyelni:) Meg hát úgyis jó szimulátor lesz, a kérdés csak az hogy mikor jelenik meg.
  • Totti5
    Azért jó ránézni nem?:) legyen szép és legyen jó! A kettő nem zárja ki egymást, de ha randa akkor az ront az élményen, vizuálisan mindenkép.
  • Fehercsoki
    Úgysem jelentik be előre mert akkor a mostaniakat senki sem venné...
  • bardocz
    Igazából így hirtelen erre kell, meg 3D-s baszkódáshoz, ez a kettő meg menni fog azon, amit kinéztem. annyi, hogy VGA marad a mostani(hd4830, 1gigás), de valamikor jövőre az is le lesz cserélve, és akkor el leszek egy darabig. Igazából azt lenne jó kideríteni, hogy mikor jönnek új memória, meg proci foglalatok. Mert ha nagyon úton lennének, akkor tényleg nem lenne érdemes most venni.
  • Fehercsoki
    Ne vegyél most gépet hamarosan jönnek az új konzolok és akkor minden multiplatform játék szarul fog futni.
  • bardocz
    Win7 kell hozzá, a 2gb ramhoz azt nem rakom fel inkább. Majd új masinán fog hasítani, és akkor megint nem kel géphez nyúlni 3 évig legalább.
  • Fehercsoki
    Nem lesz olyan nagy gépigénye szerintem, már régen is elég jól futó demókat mutogattak.
  • lac coo
  • bardocz
    Amíg nincs új gépem, addig dolgozzanak csak :DD
  • Fehercsoki
    Szép szép csak kit érdekel? A "demóról" meg semmi hír pedig szeptember-októberre ígérték.
  • bardocz

• precise
    ahhoz képest hogy arcade játék egész jó
  • Robi546
    Hát ja. :) Most töltöttem le ACR-t/Auto Club Revolution,regiztem is weboldalra,most megyek ki próbálni. :)