43022
  • lac coo

• Alexease
    Ez a 458-as kotelezo volt, kivancsi leszek, melyik lesz a masik negy auto:)
  • GPx8
  • lac coo
    Na jah, ...
    És a csúcsfények tetszenek még nagyon, pc-n talán nem is láttam ilyen szépet....
  • precise
  • Alexease
    A Ferrari varhato volt, szinte kotelezo a Ferraris program utan – foleg hogy Olaszok;)
  • lac coo
    :)

Rohadt szép az az autó... Mármint jól megcsinálta ,a fülke bitang lett ( ennél is ...) !
  • precise
    szerencsére nem lett világvége :)
  • Alexease
    Lemaradtam:D
  • lac coo
  • Alexease
    Ferrari Offical Licence! :)
  • lac coo
    Kíváncsi leszek mi lesz bejelentve kilenckor.... Szerintem is nord a legvalószínűbb .
  • Alexease
    Igen, a modellezest gyorsitja, egyszerusiti, reszletesebb, pontosabb, szebb es realisabb lesz.
    De a scanneles szervezese plusz ido es valszeg eleg sok penz (utazas, logisztika, eszkoz- plusz palyaberlet).
  • Zsoltee_a_bator
    Azt irtak, hogy a laser scan a gyakorlatban meggyorsitja a palya modellezeset (legalabbis azzal a modszerrel ahogy ok csinaljak, hatekonyabban, mint az iracingesek). Volt egy interview errol.
  • Alexease
    De az csak veletlen volt, mert az user letekerte a menut;D
    De utana irtak valahol, hogy nem minden latott dolgot tartalmaz (abban az idoben) hivatalosan a program. Lehet hogy nem volt meg meg a liszenszuk, nem volt kesz stb.

Ha az a baki nem lett volna, es holnap valoban Nord-ot jelentik be, akkor az eddig ismert nehany palya melle valodi meglepetes lenne. Mert egyelore nem sok palyat tudok felsorolni...
  • Fehercsoki
    Jó, de már valami videóba benne volt Nord nem? (választható pályák között) Szóval nem lenne nagy újdonság...
  • bardocz
    És valószínű működni is fog. Az iR-nél egy Nord szerintem évekig készülne, pedig ők többen vannak. És nem futna semmilyen gépen, ezt ők mondták.
  • Alexease
    Most neztem csak az FB-t, es a nagy zold kep alapjan lehet hogy tenyleg Nord bejelentes lesz;)

Ami furcsa vagy keves lehet, hogy bejelentenek esetleg egy palyat, de erdemes nem elfelejteni, hogy Ok egy 3 szemelyes ceg, minimal/nulla tokevel, kiado nelkul, raadasul a palya lazeres lesz, vagyis igazabol nagy dolog.
  • Fehercsoki
    Főleg hogy megint csúszik a techdemo, érdemelnénk valami jót.
  • Fehercsoki
    Mindenesetre én remélem, hogy nem "csak" egy új pályát vagy új autót jelentenek be.
  • bardocz
    Ha van mellé hegyifelfutás, akkor nekem tökéletes. De még pályán is. RBR-ben is szinte csak aszfaltoztam a végén.
  • Fehercsoki
    Bocsánat, szimulátorban, játék van elég és mind szar.
  • Fehercsoki
    Subarunak én is örülnék, de akkor már egy rally játékban:)
  • bardocz
    Vaaagy, hivatalosan bejelentik Nordschleifet. Esetleg a Subaruval egy Licensz, ami alapján minden A csoportos, meg WRC kocsit elkészítenek. Igen, ez lenne a legjobb számomra^^
  • Alexease
    Semmi, max nehany kep egy uj autorol vagy palyarol;) Esetleg egy rendes video, ami mar nem kameras felvetel.
  • Fehercsoki
    "We don't have the technology preview ready yet... but we will announce the end of the world!"
  • Fehercsoki
    Mi lenne váratlan egy ilyen "nagy" bejelentés bejelentése után? Mondjuk még egy kép=/
  • Fehercsoki
    "Anyway, on December, 21st 2012, at 21.00, European time, please connect to www.assettocorsa.net, or www.facebook.com/assetto.corsa , or https://twitter.com/AC_assettocorsa or Assetto Corsa Google plus and prepare yourself for the most unexpected ending we are able to give you…"

De nem a techdemo lesz, mivel az csúszik: " The “Assetto Corsa technology preview”, a graphics benchmark, expected to be released in 2012, has been delayed too."
  • Alexease
    Ranezesre es szolgaltatasra az AC nem tunik veszettul gepigenyesnek.
  • SirAlo
    Nah hol marad mar az ASetto Corsa? Jo lenne mar kiprobalni , de a gepigenyetol felek leginkabb, szerintem ez sok lessz a gepemnek, szerencsere most sikerult az iRacingot 3 honapra beszerezni ingyen, ennek a grafikaja is tetszik es a gepigenye is kicsi, szoval meg nem tudom hogy 3 ho utan befizetek az IR-be vagy Asetto, de ha tul nagy lessz a gepigenye akkor marad az IR, C.A.R.S-t is birja a gepem de csak 1 autoval... amivel nem sokra megyek
  • GPx8
    Techdemo? Te még hiszel a Mikulásban? :)
  • Alexease
    Normalisabb programoknal a vSync mellett/helyett van fix fps beallitas is. Hogy itt lesz-e, azt nem tudom, majd ha kijon a techdemo es nem lesz, akkor kerni kell;)
  • bardocz
    Na ha lenne valami beállítás, amivel fix60fps-el fut, azt értékelném. Vsync nekem még sehol sem működött, és marha zavaró, amikor 180fps-ről leesik hirtelen 130-ra, és beszaggat :D
  • Fehercsoki
    Elvileg már hónapokkal ezelőtt is fix 60 fpsel futott.(mondjuk azt nem mondták milyen gépen:D)
  • Alexease
    Egyelore igen:)
    De movie generatornak meg nem jo, abbol nem kaptunk eddig semmit, csak kameras felveteleket:) Nem birja a gepuk, vagy mi?!:D
  • GPx8
    Mi ez? ScreenShot szimulátor???
  • Alexease
  • Alexease
  • precise
    Már rF2 kijövetele előtt azt mondtam, hogy moddingnak lassan vége lesz. A gyári pályák már olyan minőségűek, hogy ingyen senki ne fogja azt a szintet otthon hozni hobbiból. Pl repszimekre egy-egy komolyabb repcsi 100dolcsi környékén mozog, egy-egy reptér meg egy átlag játék ára, eközben mi inygen kaptuk a cumót. (bár valamelyik csapat mintha most valami online boltot csinálna a repszimes téma mintájára)
    rF1-hez képest nagyban nőtt az idő ami alatt minőséget lehet alkotni. Nyílván lesznek azért modok, de szerintem nagyon kevés lesz ami eléri a lézeres pályák minőségét.

Én annak örülnék ha évente 2-3 dlc jönne AC-hez pár pálya és autó, illetve feature bővítés. Nem is lenne olyan drága mint iR de mégis ott lenne minőségben. Kunos meg kis cég neki nem kellenek akkora bevételek a megélhetéshez mint iR-nek.
  • lac coo
    +1