42876
-
#795 Ottvagyunkmá ? -
GPx8 #794 Kéne. -
#793 -
#792 Annyira nem érdekel. egy F1 szerű kormányt talán csinálgatok egyszer a G27-re, de igazából nem zavar mit tekergetek, jó az ami van . -
#791 Nem értem mit akartok. Ma láttam ilyet a TESCO-ban 6000 pénzért. Még kézifék is van hozzá :) -
#790 Tedd azt :))))))) -
#789 Ha csak érzés kell, esztergáltatok egy adaptert és veszek rá valami autós kormányt...így csak 30 ropi .:))) -
#788 Igen, pontosan ezt mondom én is :) -
#787 Igen de a szimulátorozásnak nem az a lényege hogy minél gyorsabb legyél, hanem minél valósághűbb legyen, ehhez kétségkívül hozzátesz egy valódi kormány.(de azért nem sokat...) -
#786 Ettől nem leszel gyorsabb szerintem, ez sokkal inkább az érzésről szól, hogy egy BMW replika kormányod van. Nekem nagyon bejön, de nyilván nem lehet ár/érték arányban hasonlítani egy G27-hez, vagy DFGT-hez.
Ez szerintem olyan mint pl egy mozgó cockpit, gyorsabb nem leszel tőle, de az élményhez elég sokat hozzáad :) -
#785 A kérdés hogy 200 ezeré, van e dupla annyira jó. Itt nagyot nyom az árba a BMW liszensz, meg a valósághű mása a kormáynak. Persze technika, az FFB is jobb, de annyival, hogy 100kval drágább? -
#784 Nekem kicsit gyanus, hogy hasonlo mint az nKP volt: szinte mindent a sajat editorukban kellett piszkalni es beallitani, amivel nem lenne gond, de nagyon fapados, maceras, lassu, hasznalhatatlan volt. Raadasul, csak ablakban futott, +1000fps-sel, gyorsan kokszolta a videomemoriakat (az egyik kartyamat igy egettem le, az editoban +2-5000fps-sel futott, besipoltak az alkatreszek).
Valszeg fejlesztettek, es mar nem olyan bena mint az elozo;) -
#783 Jónak tűnik, grafikus felület van, a tv focit még értem is :)))) -
#782 Na de milyen az a kormány... Szerintem baromi jó lehet, nekem nagyon bejön, bár még jobb lenne egyszer kipróbálni :) -
#781 Modding Tools
-
#780 g27-hez nincs ilyen formula kormánykerék emberi áron? -
#779 Az a tuti!
700 euró és nincs benne sem a pedál, sem a váltó:D -
#778 Ha már gondolatban vásárlunk, akkor Fanatec Clubsport szett, szerintem most az a nyerő :D -
GPx8 #777 Nekem ez olyan furcsa. -
#776 -
#775 CSR új fejlesztés, ami az elődben gyermekbetegség volt azt orvosolták. Porsche is biztos jó, de a CSR mindenben jobb. -
#774 Hát nincs 100 millióm sem mégis szoktam nézni az eladó Lexus LFA-kat:) -
#773 Nincs 80k-ed, mit akarsz?!:)))
Szerintem ha mar 80k egy „jatek kormanyert”, akkor mar legyen 100k, es az a tuti;) -
#772 Van ez is szintén 80k-ért, ebben elite pedál van de más fajta kormány, vélemények? -
#771 Nincs 100k-m, még 80k-m sincs csak azon gondolkoztam, hogy ha lenne melyiket venném meg:D -
#770 Keress használt G25-höz, és ahhoz loadcell átalakító. Vagy G27, és akkor a szekvenciálishoz kicsit szerelgetni kell, de elvileg két rugóval megoldható a legprimitívebb verzió. -
#769 100k a fullos pakk, nyomásérzékelős pedál, H váltó és szekvenciális váltóval. -
#768 Hát március még elég messze van, de ha jön a techdemo akkor elleszünk azzal. -
#767 80k-t tuti nem adok ki csak a kormányért plusz nem nyomásérzékelős pedálért=/ -
#766 Na, talán 2012 végén techdemo, és megjelenés 2013Q1 körül.
Link. -
#765 Fanatec
A fullos packhoz CSR Elite pedál van, a váltó nélküli pakkohoz pedig a CSR pedál, ami nem nyomásérzékelős. -
#764 Eredetileg ugy volt, hogy csak nekik adnak techdemo-t, de az ugy nez ki elmaradt;) Vagy sokat csuszik, es csak jovore lesz megjelenes;) -
GPx8 #763 Azért az nkpro tulajoknak adhatnának demot. Szép gesztus lenne. Elég 1 autó, egy pálya. -
#762 "Csak ebben az évben elérték az ajtót, de nem veszett el a szenvedély és a vágy, hogy jól érezzem magam. Összehangolása verseny már fogadott mindent, befektetés minden idejüket és személyi erőforrások, még egy projekt, hogy "áll vagy bukik", mint elveszíteni aludni. Még mindig semmi jele a feszültség vagy idegesség és a fáradtság látható a szemükben csak erőfeszítéseinek köszönhetően, amelyek szentelt a projekt három éve kezdődött.
Mindig készen áll ugratni és vicc, amikor ül a monitor előtt Stefano, Marco és az Aris súlyossá válik, és vízre Assetto Corsa rájössz, hogy a régi emberek a "Kunos" nem vicc. Minden alkalommal, amikor azt gondoltam, hogy mit fogok találni magam előtt jön - végre - a Vallelunga áramkör próbálja Assetto Corsa, azt képzeltem, egyfajta Frankenstein, az evolúció "szennyezett" a netKar Pro, egy újabb lépés, mint ami elválasztja netKar Ferrari Virtual Academy, több tartalmáról és hatásairól, de valami egyértelműen azonosítható a stílus már ismert olasz szoftver ház, csakúgy, mint az az évek múlásával nem tesz felismerhetetlenné egy új játék a Codemasters, a Simbin vagy kép Space."
-
#761 Én is ebben bízok, hogy nem véletlenül jelennek meg ezek a videók. Drivingitalia.net-en már van egy prewiew cikk, csak nem értek olaszul, ha nem látom, hogy mutogatnak, meg hallom, ahogy kiabálnak :D -
#760 Mint kormany, szerintem mindegy, de a Fanatec multiplatform, ami elony lehet ha kihasznalja valaki.
Ha a Value-ban rendes pedal van (nyomas erzekelos – nem is merem a Fanatec teljes palettajat;P), akkor mindenkeppen Fanatec.
De a valto miatt is elonyosebb (meg ha a Value-ban nincs benne, de kesobb be lehet szerezni hozza kulon)), mert a G27-bol kiszedtek a stick-et, ami nagy hatrany (rendes szimezeshez kell mind a haromfajta valto).
Vagyis en Fanatec-et vennek;) -
#759 CSR váltó nélkül van, de azt tudnám nélkülözni egyelőre. -
#758 Amúgy szerinted CSR value pack(CSR wheel + pedal) vagy g27? G27 már volt tetszett is kár volt eladni, viszont alig drágább ez a value pack. Mire AC megjelenik talán lesz is rá pénzem:D -
#757 Jó lenne, bár igaziból mind1 mert most nincs kormányom és decemberben úgy is lehetetlen lesz beszerezni bármit is, szóval legközelebb januárban tudnám tesztelni. Bár nKp is használható egérrel:D -
#756 A fizikaval nem hinnem hogy gond lenne, csak nem csinal rosszabbat az nKP-nel;)
Valszeg nem jelent semmit, de ezeken mar nincs BETA felirat (bar korabban sem volt mindegyik kepen/videon). Talan mar tul vannak a beta-fazison, meg sem lesz techdemo (megoldottak mashogy), es tudjak tartalni a 2012-es megjelenest.