43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Most írták a hír alá facebook-on. -
Most erről nem írtak tudtommal. -
Ez friss hir vagy meg a multkori? Lehet hogy azota meggondoltak magukat. -
Gondolom valamelyik Lotus... -
Éééés, nem az Abarth lesz benne majd, hanem valami más. De hogy mi, azt nem írják le :D Csak hogy könnyű sportkocsi. -
Paycode megvan, majd írok nekik ha nem sikerül valami .... -
Ezért nem törlök ki semmilyen emailt...:D
Csak legyen elég neki a Hd4830. -
Mondjuk a netkar jelszavamat rohadtul nem tudom, pedig gondolom arra szükség lesz majd ...:) -
Gondolom csak néhány nappal kapják meg később a többiek, azért NKP nem egy több tízezres tesztelő közönség lesz :))) -
Mondjuk már nincs kormányom, szóval kár is letöltenem:D -
Jólvan ebből is warez lesz úgy látom... -
The technology preview will be open to netKar Pro owners as we need to also test the activation method with their paycode and also as a tribute to their support. A proper demo will follow later for everyone else. -
Hamarosan jön a demo... Kíváncsi vagyok, hogy mindenki kipróbálhatja-e... Ennyi idő után az lenne a minimum. -
GPx8 #968 majd... :P -
jöhetne már a demo :D -
GPx8 #966 -
precise #965 netkar 1.3-ban már teljesen jó volt a netkód
-
Az fasza, a megjelenésig hátha megy majd le a kártyák ára. Addig húzhatom. -
Elvileg igen. En is ezen aggodtam meg korabban (nekem sincs es nem is lesz egy ideig DX11 kartam es normalis gepem). De a CARS megy rendesen DX11-ben, visszafele kompatibilis, csak nem tud olyan minosegben nehany effektet (ami lenyegtelen, mert alapbol sem megy rendesen, nem az az 1-2 szebb effekt fog hianyozni:P). -
Az a hamar nehany het;)
De ahogy olvasgatom, a Q1-es megjelenes sem biztos. Ezt nem irtak le, csak en gondolom.
Mostanaban posztolt, hogy el kezte csinalni a tukroket. De az is 2-3 napja volt, hogy meg volt az elso multi utkozes teszt;)
Azert meg nem kiforrott a dolog, ebbol meg barmi lehet. Pl. a techdemo-ban elojon nehany hiba, vagy tul sok lesz a panasz valamire, es sokaig tart javitani, modositani.
De a techdemo-ban nem lesz se AI, se multiplayer. Bar az mar a demo/vegleges gondja, de mivel AI sosem volt, a multiplayerrel korabban meg mindig gondok voltak...
Remelem osszejon nekik, mert egy kicsit csusztak/elkestek a dobozos autos megjelenessel, mostanaban mindenki online-fizetos rendszerekkel probalkozik (ACR, IR, SRW, RRRE, de igazabol a CARS is az lett volna, sot eredetileg az rF2 is eves elofizeteses, legalabbis az online resze). -
DX10-es kártyán el fog ez futni? Mondjuk DX9-ben. Azt tudom, hogy win7 az alap hozzá. -
-
precise #959 tech deno hamar -
H váltó jó az ami van , az nem érdekel ...
Azt lenne jó tudnom, hol lehet venni ilyen alkatrészeket, gömbcsukló , valami ami forgáspontnak lenne, és valami amiben csúszkál a cucc ... -
Jah, ezen gondolkodok én is .... Bár többet használnám mint a H-váltót, de akkor is .... -
Dogman-nek a cuccai bejönnek, pont a szám íze szerint csinálja, a váltója az über:
A cockpit topikban szoktam nézegetni, valahogy ez a váltó így ránézésre is 'súlyt' ad a váltásnak.
Tőle vennék részegységeket vagy akár komplett cuccot. -
Ez igy OK, jobb mint a „kulso” gumi vagy rugo, de eleg macera folyamatosan szerelgetni;) -
Ez így már jobbnak tűnik, nem is nehéz megcsinálni :
KÉP:
A mezei rugó helyett akár valami komolyabb megoldás is elfér. -
Timbu #953 Azért például az rFactoros Historic GT-vel már elindulni sem egyszerű dolog. -
Nagyjabol, de FVA - ban van valami nagyon jellegzetes, szinte tul konnyu elsore... -
Ez mindenhol így van szerintem
-
ahogy azt kell
-
Nehéz összerakni amit a fordító megszült, de ha jól értem kb valami FVA szerű dolog lehet: lassan viszonylag könnyű vezetni, de ha az ember felbátorodik előjön az ördög ...! -
Az AC-rol egy teszt velemeny, foleg fizikarol irogat: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=61317&p=685981 -
BUEK!! -
BUÉK ! -
Ezevi zuzasok:)
25:48-nal: az sem F1-es palya, nem az a gond hogy poros:D
-
Jah ezt ismerem, talán kipróbálom, bár elég barkács ... :)
Valami hasonlóban gondolkodtam, nem egy nagy ördöngősség, csak hát inkább heverek az ágyon :))))
-
A váltókar melletti két csavart kitekered, és ráraksz rugókat.
-
Mondjuk ez elég dögös, mi tagadás ...
Egy használható tologatós váltót kéne már, sajnos G27-ből kivették.
Vettem alkatrészeket hozzá, hogy csinálok magamnak de ugye lustaság fél egészség ! :DDD