43022
  • bardocz
    Most írták a hír alá facebook-on.
  • Fehercsoki
    Most erről nem írtak tudtommal.
  • Alexease
    Ez friss hir vagy meg a multkori? Lehet hogy azota meggondoltak magukat.
  • Alexease
    Gondolom valamelyik Lotus...
  • bardocz
    Éééés, nem az Abarth lesz benne majd, hanem valami más. De hogy mi, azt nem írják le :D Csak hogy könnyű sportkocsi.
  • lac coo
    Paycode megvan, majd írok nekik ha nem sikerül valami ....
  • bardocz
    Ezért nem törlök ki semmilyen emailt...:D
    Csak legyen elég neki a Hd4830.
  • lac coo
    Mondjuk a netkar jelszavamat rohadtul nem tudom, pedig gondolom arra szükség lesz majd ...:)
  • lac coo
    Gondolom csak néhány nappal kapják meg később a többiek, azért NKP nem egy több tízezres tesztelő közönség lesz :)))
  • Fehercsoki
    Mondjuk már nincs kormányom, szóval kár is letöltenem:D
  • Fehercsoki
    Jólvan ebből is warez lesz úgy látom...
  • lac coo
    The technology preview will be open to netKar Pro owners as we need to also test the activation method with their paycode and also as a tribute to their support. A proper demo will follow later for everyone else.
  • Fehercsoki
    Hamarosan jön a demo... Kíváncsi vagyok, hogy mindenki kipróbálhatja-e... Ennyi idő után az lenne a minimum.
  • GPx8
    majd... :P
  • pajti
    jöhetne már a demo :D
  • GPx8
  • precise
    netkar 1.3-ban már teljesen jó volt a netkód
  • bardocz
    Az fasza, a megjelenésig hátha megy majd le a kártyák ára. Addig húzhatom.
  • Alexease
    Elvileg igen. En is ezen aggodtam meg korabban (nekem sincs es nem is lesz egy ideig DX11 kartam es normalis gepem). De a CARS megy rendesen DX11-ben, visszafele kompatibilis, csak nem tud olyan minosegben nehany effektet (ami lenyegtelen, mert alapbol sem megy rendesen, nem az az 1-2 szebb effekt fog hianyozni:P).
  • Alexease
    Az a hamar nehany het;)
    De ahogy olvasgatom, a Q1-es megjelenes sem biztos. Ezt nem irtak le, csak en gondolom.
    Mostanaban posztolt, hogy el kezte csinalni a tukroket. De az is 2-3 napja volt, hogy meg volt az elso multi utkozes teszt;)
    Azert meg nem kiforrott a dolog, ebbol meg barmi lehet. Pl. a techdemo-ban elojon nehany hiba, vagy tul sok lesz a panasz valamire, es sokaig tart javitani, modositani.
    De a techdemo-ban nem lesz se AI, se multiplayer. Bar az mar a demo/vegleges gondja, de mivel AI sosem volt, a multiplayerrel korabban meg mindig gondok voltak...

Remelem osszejon nekik, mert egy kicsit csusztak/elkestek a dobozos autos megjelenessel, mostanaban mindenki online-fizetos rendszerekkel probalkozik (ACR, IR, SRW, RRRE, de igazabol a CARS is az lett volna, sot eredetileg az rF2 is eves elofizeteses, legalabbis az online resze).
  • bardocz
    DX10-es kártyán el fog ez futni? Mondjuk DX9-ben. Azt tudom, hogy win7 az alap hozzá.
  • Szabi #960
  • precise
    tech deno hamar
  • lac coo
    H váltó jó az ami van , az nem érdekel ...
    Azt lenne jó tudnom, hol lehet venni ilyen alkatrészeket, gömbcsukló , valami ami forgáspontnak lenne, és valami amiben csúszkál a cucc ...
  • lac coo
    Jah, ezen gondolkodok én is .... Bár többet használnám mint a H-váltót, de akkor is ....
  • b-type
    Dogman-nek a cuccai bejönnek, pont a szám íze szerint csinálja, a váltója az über:

A cockpit topikban szoktam nézegetni, valahogy ez a váltó így ránézésre is 'súlyt' ad a váltásnak.
    Tőle vennék részegységeket vagy akár komplett cuccot.
  • Alexease
    Ez igy OK, jobb mint a „kulso” gumi vagy rugo, de eleg macera folyamatosan szerelgetni;)
  • lac coo
    Ez így már jobbnak tűnik, nem is nehéz megcsinálni :

KÉP:

A mezei rugó helyett akár valami komolyabb megoldás is elfér.
  • Timbu
    Azért például az rFactoros Historic GT-vel már elindulni sem egyszerű dolog.
  • lac coo
    Nagyjabol, de FVA - ban van valami nagyon jellegzetes, szinte tul konnyu elsore...
  • Norbi1990
    Ez mindenhol így van szerintem
  • Szabi #950
    ahogy azt kell
  • lac coo
    Nehéz összerakni amit a fordító megszült, de ha jól értem kb valami FVA szerű dolog lehet: lassan viszonylag könnyű vezetni, de ha az ember felbátorodik előjön az ördög ...!
  • Alexease
    Az AC-rol egy teszt velemeny, foleg fizikarol irogat: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=61317&p=685981
  • Alexease
    BUEK!!
  • lac coo
    BUÉK !
  • Alexease
    Ezevi zuzasok:)
    25:48-nal: az sem F1-es palya, nem az a gond hogy poros:D

• lac coo
    Jah ezt ismerem, talán kipróbálom, bár elég barkács ... :)

Valami hasonlóban gondolkodtam, nem egy nagy ördöngősség, csak hát inkább heverek az ágyon :))))

• bardocz
    A váltókar melletti két csavart kitekered, és ráraksz rugókat.
  • lac coo
    Mondjuk ez elég dögös, mi tagadás ...

Egy használható tologatós váltót kéne már, sajnos G27-ből kivették.
    Vettem alkatrészeket hozzá, hogy csinálok magamnak de ugye lustaság fél egészség ! :DDD