42876

banner
  • bardocz
    Azt mondta nem lenne értelme egy iksz éves grafikával megáldott pályát berakni a többi közé.
  • lac coo
    Talán moddereknek könnyebb lesz átrakni, kár lenne értük ...
  • Alexease
    Semmi hir a palyakrol. Meg arrol sem irtak semmit, hogy a veletlenul latott Nord az valoban publikus liszensz, vagy csak sajat/cockpites celra volt/van benne. Valszeg, elsosorban trening software-nek kesziti, igy nem hinnem hogy kamu palyakkal foglalkozna. Talan kesobb, valami DLC-hez;)
  • bardocz
    Nem, egyedül talán Trento, ezt mondta még egy interjúban.
  • lac coo
    AS: azt nem lehet tudni, nkp pályákat nem rakja be véletlenül? Tudom nem igazi, meg nem lézer de nekem egy-kettő igencsak bejött !
  • lac coo
    Erről van benne cucc bőven csak nem látszik tudod mi a véleményem ...? :DDD

Teljes egész játékot én sem vártam, de egy erős alapot moddoláshoz igen. De ahogy olvasom amíg nincs végleges cucc senki neki sem áll semminek ....

Meg még az is aggodalom, hogy ezért itt sokszorosát kell megcsinálni egy moddernek mint rF1-ben...szóval nagy bőség nem igen lesz, minőségből tuti nem .
  • Alexease
    Nem tudom;) De az rF2 szempontjabol szinte mindegy, sokkal jobb nem lesz. Lesz meg hozza meg nehany tartalom es funkcio, es annyi.
    Max azert erdekes szamunkra, hogy az engine hasznalhato legyen, hogy valaki liszenszelje, es keszitsen ala nekunk egy jo programot;)
    80%-ban aki akarta mar megvette az rF2-ot, ebbol sokkal tobbet mar ugy sem adnak el.
    Hiaba mondtak, hogy majd ha kesz lesz promozzak, reklamozzak, de mit?! Ahhoz 10x ennyi tartalom kellene, mindent veglegesre gyartva, hiba, benazas es gagyizas nelkul, es legalabb egy komolyabb karrier. Raadasul csak PC-s.

Aki tipp-topp tartalmas programot vart, az biztos csalodott benne;)
    En csak az rF1-hez hasonlo alapot vartam kicsivel tobb tartalommal, igy nem gaz a helyzet. Bar azert kicsit nekem is csalodas, hogy ennyire megy a benazas, lassulas, mert igy a modolassal (tartamomgyartas) sem tortenik semmi.
  • Totti5
    És hány év kell még nekik???
  • Alexease
    Haladnak vele, csinalnak fontosabb dolgokat is, csak azt mi nem latjuk, nem erzekeljuk, egyszeruen ezen a publikus verzion nincs kozvetlen hatasa;) Pl. elvileg mar mukodnek a plugin-ek, a kulsos, sajat HDR konfigok es a shaderek is. Sokkal tobbet tud, mint amennyi latszik rajta. Olyan mintha az alap rF1-et (tudas es tartalom) osszehasonlitanank az abbol keszult GTL/GTR2-vel.
  • Alexease
    Igen, az rF2 alapnak teljesen jo lenne, igazabol arra keszul(get).
  • lac coo
    Ahhoz előbb kész motornak kéne lennie, de az ahogy nézem sose lesz, ennyi, megállt .
  • lac coo
    Ezért rf topikban herélés jár !!! :DD

Ha meg még egyszer azt írod hogy CSAK egy jobb fizikájú nkp-t vársz én heréllek ki ! :DDD
  • Timbu
    Talán majd akkor születik meg "a legjobb szimulátor", amikor valaki (az egykori SimBin-hez hasonlóan) licenszeli az rFactor2 motorját, és megtölti tartalommal.
  • Alexease
    Az AC-nal messzirol kerulik a tartalom vasarlas es az elofizetest, mert tudjak, hogy „nem er annyit a program”, nem annyira nepszeru, nincs kapacitasuk, tokejuk, kapcslataik, eladhatatlan lenne.

Vagyis jo lesz, az rF2-vel „versenyezhet”:) Bar az rF2 dinamikaban elorebb tart, de az AC liszenszekben erosebb;)

A SimRaceWay jo lenne, 2008 ota vagyok tag, eddig haromszor probaltam, de mindig uninstall lett belole;)
    Nem is a tartalom fizetessel van a gondom (az autok [72db] 80%-a 2$, a fele 1$ alatt van, bar vannak extrem/horror arru cuccok is:P), hanem az engine-nel. Teljesen elmaradott, rF1 szint, semmivel sem nyujt tobbet - sot sokszor inkabb kevesebbet - mint ha az rF1 ala pakolnek egy csomo autot;)
  • Totti5
    Legyen benne AI meg némi tartalom és ne darabokban kellejen megvenni horror áron...

Ez a Simraceway tök jó, de elmebeteg áron adják. 10kért az egészet megvenném és ellenék vele csomó ideig, mert van benne AI és bőséges tartalom, de így? -.- multira nekem nem kell, mert ahhoz hogy HCk ellen tudjak érdemben versenyezni, ahhoz sok gyakorlás kellene, nekem pedig kikapcsolódásra, vezetési élményre elég az időm ezekre manapság, nem pedig arra hogy online 10 kör alatt 3at kapok, mert nem setupoltam heteket és nem gyakorlok napi 10 órát. Ezek az idők már elmúltak:)
  • Alexease
    Napszakok, a kepek alapjan lesznek, de hogy mennyire dinamikus (nem csak sotet-vilagos, hanem foleg levego-aszfalt homerseklet), azt nem tudom, arrol nem olvastam semmit.
    Idojarasrol utoljara azt olvastam, hogy egyelore nem lesz.
    Realroad-rol (vagy hasonlo fantaziadus dinamuikus aszfalt elnevezesrol, esetleg SurfaceModel-rol:P) eddig semmi info nem volt, nem emliotettek, nem volt kepen se videon.

De ezek nem jelentenek semmit, lehet hogy a megjelenes elott akarjak adagolni a dolgokat, akkor derul ki minden;)

Amugy sem lenne teljesen logikus, hogy 3 ev alatt megcsinaljak ismet az nKP-t uj fizikaval, uj graf enginnel, AI-va, de mindenfele igazi ujdonsag, extra nelkul. Bar elofordulhat...:)

A lenyeg, en nem varok semmi extrat, „csak” egy uj/jobb fizikas, graff engine-es, AI-s, atgondoltabb, tartalmasabb „nKP-t”;) Igy nem fogok csalodni;)

Azert nem erdemes elfelejteni, hogy egyedul irja a programot, plusz 1 ember piszkalja, allitgatja az AI-t es a fizikat, es nehany kulsos csinalja a palyakat, autokat. Nem ISI/iR +15 vagy SMS +100 emberrel;) Raadasul, korabban meg komolyabb beveteluk sem volt;D
  • Fehercsoki
    "dojaras, aszfalt hofokok, gumizodas, koszolodas stb" Ezek nem lesznek?
  • Alexease
    De az AC-tol, a fizikan kivul, nem is varok tulsagosan extra, kulonleges, korszakalkoto dolgokat.

A graf engine szep, de eppen annyira extras, hogy modern legyen, semmi tobb.

Mivel nem raklamoztak, es bevalottan nem is lesz (esetleg majd csak kesobb), valszeg a fizikat/gumikat nem egy full dinamikus, realroad kornyezetre epitettek (napszakok, idojaras, aszfalt hofokok, gumizodas, koszolodas stb).

Az AI megoldasanal is maradtak a hagyomanyos droton huzott stilusnal (tobb videoban is latszik), vagyis nincs VGP-szeru spline-tanulas.

De a graf engine-nel is latszik (#804, BSimRacing oldal, kerekvetos video), hogy pl. az ambient shadow-t is hagyomanyosan oldottak meg: az auto alatt arnyek-negyszog-object, az ut megmagasabb pontjahoz igazitva, ha kerekveo, akkor ugral, mozog, belemegy;) Vagyis nem kulon, fuggoleges, parhuzamos fenyforras, autonkent, elmosott arnyekkal;)
  • GPx8
    Azt nem láttam. Remélem, azért i7 alatti processzorokon is fut majd rendesen...
  • Alexease
    Gepem nekem sincs hozza, es nem is lesz, ev elejen mar annak is orultem, hogy egy honap alat sikerult kicserelnem a sokeves, bedoglott alaplapomat egy fapados 9E Ft-os cuccra, hogy legalabb mukodjon a gep;)
    Raadasul, eredetileg amior azt irtak csak DX11 lesz, azt hittem meg sem fogf moccanni, mivel regi a kartyam, nem tud DX11-et. De kozben rajottem, hogy attol fuggetlenul meg mukodik, visszafele kompatibilis, max nem hasznalja ki a dolgokat (legalabbis a CARS teljesen jol megy LOW-ban:P).
  • Alexease
    De igazabol meg normalis videora sem emlekszem, csak kameras felveteleket lehetett eddig latni;)
  • lac coo
    Hát a legújabb fiatos videón pont hogy AI-val mennek ...
  • GPx8
    Szerintem az jelent valamit, hogy a nem rég megjelent videókban AI-k nélkül mennek, kikapcsolt tükrökkel...
  • lac coo
    Csak bírja a gépem, nincs korpa másikra ... :)
  • Alexease
    Egyszeru screenshot, semmi render;) All az auto es kozel van, szerencsesek a feny-arnyek viszoyok.

Mivel a nagyobb kepeken kozelrol itt-ott latszanak a face-ek, valszeg photomode-lod-okat sem csinaltak hozza, nem szaroztak vele, mint a CARS-ban vagy a konzolos cuccoknal (4-5x-os LOD es/vagy extrabb shaderezes es/vagy extrabb postprocess a allo/photomode kepekhez es/vagy replay-hez).

Jol neznek ki a kepek, de azert latszik rajtuk, hogy a grafikai engine egyszeru de nagyszeru kategorias:)
  • lac coo
    Régebbi videó, de annyira állat, hogy érdemes még egyszer megnézni ! :DDD

• pajti
    szerintem nem render.
  • lac coo
    A felső kép az valami render vagy ilyen szép a játékban is ?Mert a többi képen kicsit más az autó, lehet csak lod vagy valami egyéb miatt ...
  • lac coo
    Elég zsiványnak tűnik a felfüggesztés .
  • bardocz
    Bár nkP-ben nem tetszik, de hátha majd itt.
  • bardocz
    Videó alapján lehet lesz egy elsőkerekes autó, ami tetszeni fog?
  • Alexease
    Akkor meg kepek: assetto-corsa-featured-in-abarth-booth-at-bologna-motorshow-2012, es meg videok: assetto-corsa-abarth-ingame-at-bologna-motorshow-2012-video
  • lac coo
  • Szabi #802

• Alexease
  • lac coo
    Nekünk már nem igen lesz ilyen kormányunk ebben a világban....21.-e hamar itt van :)))Ha meg mégsem lesz világvége...akkor se lesz :)))
  • Alexease
    Ha mar az AC-val nem tortenik semmi, majd csak jovore, es kicsit kormany topic-lettunk: nem mintha lenne penzem, de ha a kovetkezo evtizedben lesz, akkor mindenkeppen tervezek egy normalisabb Fanatec kormanyt, rendes pedalokkal es stick/hpatter valtoval.

A kerdes annyi lenne, hogy csatlakoztathato-e egyszerre, mukodik-e parhuzamosan a ket kulso valto? Elinditott programnal, autovaltasnal lehet fontos, hogy ne kelljen kilepni, ki-bekapcsolni resetelni mittudomen:)
  • bardocz
    Gumit ne melegítsetek vele...enyémnél akkor szállt el az ffb.
  • Zsoltee_a_bator
    Nemreg ruhaztam be Fanatecre es kicsit utanaolvastam. Eleg sok forras alapjan a hardware ugyanaz a CSR-ben mint a GT2-ben. A GT2 pedig csak annyival tobb a GT3 RS V2-nel, hogy van xbox support.

Ami talan kezzelfoghato kulonbseg a CSR-Porsche szeria kozott, hogy a kerek a CSR-en konnyebb es emiatt piciket gyorsabban tud forogni, illetve hangosabban klikkel a paddle shift.

En az ar + kormanykerek + a halkabb shifter miatt a Porsche-t valasztottam.
  • GPx8
    Idén? Nem.