42876

banner
  • Fehercsoki
    Mi lenne váratlan egy ilyen "nagy" bejelentés bejelentése után? Mondjuk még egy kép=/
  • Fehercsoki
    "Anyway, on December, 21st 2012, at 21.00, European time, please connect to www.assettocorsa.net, or www.facebook.com/assetto.corsa , or https://twitter.com/AC_assettocorsa or Assetto Corsa Google plus and prepare yourself for the most unexpected ending we are able to give you…"

De nem a techdemo lesz, mivel az csúszik: " The “Assetto Corsa technology preview”, a graphics benchmark, expected to be released in 2012, has been delayed too."
  • Alexease
    Ranezesre es szolgaltatasra az AC nem tunik veszettul gepigenyesnek.
  • SirAlo
    Nah hol marad mar az ASetto Corsa? Jo lenne mar kiprobalni , de a gepigenyetol felek leginkabb, szerintem ez sok lessz a gepemnek, szerencsere most sikerult az iRacingot 3 honapra beszerezni ingyen, ennek a grafikaja is tetszik es a gepigenye is kicsi, szoval meg nem tudom hogy 3 ho utan befizetek az IR-be vagy Asetto, de ha tul nagy lessz a gepigenye akkor marad az IR, C.A.R.S-t is birja a gepem de csak 1 autoval... amivel nem sokra megyek
  • GPx8
    Techdemo? Te még hiszel a Mikulásban? :)
  • Alexease
    Normalisabb programoknal a vSync mellett/helyett van fix fps beallitas is. Hogy itt lesz-e, azt nem tudom, majd ha kijon a techdemo es nem lesz, akkor kerni kell;)
  • bardocz
    Na ha lenne valami beállítás, amivel fix60fps-el fut, azt értékelném. Vsync nekem még sehol sem működött, és marha zavaró, amikor 180fps-ről leesik hirtelen 130-ra, és beszaggat :D
  • Fehercsoki
    Elvileg már hónapokkal ezelőtt is fix 60 fpsel futott.(mondjuk azt nem mondták milyen gépen:D)
  • Alexease
    Egyelore igen:)
    De movie generatornak meg nem jo, abbol nem kaptunk eddig semmit, csak kameras felveteleket:) Nem birja a gepuk, vagy mi?!:D
  • GPx8
    Mi ez? ScreenShot szimulátor???
  • Alexease
  • Alexease
  • precise
    Már rF2 kijövetele előtt azt mondtam, hogy moddingnak lassan vége lesz. A gyári pályák már olyan minőségűek, hogy ingyen senki ne fogja azt a szintet otthon hozni hobbiból. Pl repszimekre egy-egy komolyabb repcsi 100dolcsi környékén mozog, egy-egy reptér meg egy átlag játék ára, eközben mi inygen kaptuk a cumót. (bár valamelyik csapat mintha most valami online boltot csinálna a repszimes téma mintájára)
    rF1-hez képest nagyban nőtt az idő ami alatt minőséget lehet alkotni. Nyílván lesznek azért modok, de szerintem nagyon kevés lesz ami eléri a lézeres pályák minőségét.

Én annak örülnék ha évente 2-3 dlc jönne AC-hez pár pálya és autó, illetve feature bővítés. Nem is lenne olyan drága mint iR de mégis ott lenne minőségben. Kunos meg kis cég neki nem kellenek akkora bevételek a megélhetéshez mint iR-nek.
  • lac coo
    +1
  • Alexease
    Ha lesznek;) Foleg ha minosegik;)

Az rF1-nek eleg nagy tabora volt/van, brutalis moding hatterrel, ahhoz kepest az rF2-hoz nyogvenyelosen (nem)keszulnek a dolgok. Tudom, nincs kesz, meg beta es bugos, de az rF1 alapjan meg igy is sokkal nagyobb nyomulasra lehetett szamitani. De nem, valamiert all az egesz. Lehet hogy meguntak az emberek avgy az iR/CARS/egyeb szipkazta el a kozonseget, nem tudom.

Az rF es tarsainal sokat szamitott a modolasnal, hogy keresztul-kasul lehetett konvertalgani/tovabbfejleszteni mindenbol mindent, rengeteg alapanyag volt, hasonlo felepitesben es minosegben (GP4, F1C es korszaka, GTL, GTR1/2, RACE, GRID, SHIFT stb.).

Az AC-hez nem lehet vagy erosen barkacs lenne ezekbol epitkezni, foleg hogy teljesen mas rendszer. Nullarol meg minoseget csinalni, nem olyan egyszeru.

En orulnek, ha beprobalkoznanak egy fizetos DLC-vel (ami a minoseget jelentene es azt, hogy bejott nekik) es azzal parhuzamosan megmodolgatnanak is ezt-azt (remelhetoleg mar kapcsolatban vannak 1-2 modderrel vagy csapattal).
  • GPx8
    Elvileg moddolható lesz. Ha lesznek hozzá minőségi modok, akkor sokan nem fognak DLC-t venni.
  • Szabi #859
    régóta várok már egy olyasmi játékra mint a Forza 4, legyen egy jó félszimulátoros alap, sok pálya, sok autó és havonta pár euróért 5-10 új járgány pár havonta új pálya.. tolnám a zsebükbe a pénzt rendesen, csak legyen máá' :D

simraceway ilyen szempontból jó lehetne, csak ne rfactorra hanem rfactor2re készülne.... na meg brutálisa túl van árazva :(
  • Alexease
    Felolem is;)
    Sot meg fizetnek is erte;) Jo lenne, ha sokat el tudnanak adni belole, lenne normalis beveteluk, megerne foglalkozni hosszabb tavon a programmal, es lenne annyira normalis/nyitott a tabora, hogy tizen-huszon euroert neha szivesen megvennenek hozza Kunos/gyari minosegben 1-1 DLC-t, nehany autoval es palyaval.

Evente 30-40 eurot ki lehetne birni, es hiaba lehet majd modolni, azert sokat szamitana evente 2x5-6 auto es palya gyari minosegben.
  • Szabi #857
    felőlem utólag is jöhet :D
  • Alexease
    Jovo tavaszig meg van ido megpakolni nehannyal;)
  • Szabi #855

remélem sok-sok szépséges Lotus kerül majd még be :)
  • bardocz
    Én sose szerettem, meg nem is ment. Nagyon lassú voltam mindennel. Egyedül rbr-ben a pug 306 maxi volt az, amire azt mondom élveztem.
  • Fehercsoki
    Szerintem pedig kifejezetten jó vezetni az elsőkerekes autókat is, pl. rF2-ben a kis Clio is jóra sikeredett.
  • bardocz
    A játékba nem tudom hogy kerül bele egy elsőkerekes korcs! :D
  • Fehercsoki
    Mégjobb:)
  • lac coo
    Hát persze hogy a kis fiat...! Mi más lehetne a demoban ??? :DDD ? :DDD
  • Fehercsoki
    Én egy BMW-nek örülnék(pedig nem szeretem őket).
  • bardocz
    Brutálisan néz ki. A techdemoról azt gondoltam, hogy csak ne valami formula autó legyen, de ez jó lenne.
  • precise
  • Fehercsoki
    Sőt ha nem laser scannelt fű akkor semmit sem ér:D
  • GPx8
    Ha nem "kézi fű", akkor szar! :D
  • lac coo
    Amennyire értem új shaderről beszélt a bejegyzésben.... De mittudomén :)
  • Alexease
    Kivancsi lennek, hogy shaderezett fu vagy kezzel pakolgatott?!:)
  • lac coo
    Hazajön asszony lefordíttatom vele, ha én írom tuti nem érti meg :)))
    Van új fű :

• bardocz
    Írd meg nekik facebook-on :D
  • lac coo
    Világvége előtt azért csak kiadhatna valamit...legalább egy napot használhassam !
  • hezi
    Talán Forza meg GT után tűnik annak :D
  • precise
    Simraceway jó vezetési élményre??? 3-4x próbáltam hogy hátha jó, de általában 2-5 kör után töröltem.
  • bardocz
    Ha így gondolkoznának, akkor szerintem már kiadták volna :DD
  • lac coo
    Ki kell cserélni a texturákat shadereket azt jó az ... :D