42876

banner
  • lac coo
    Még a Porsche-t kellene megkörnyékezni .:DDD
  • b-type

örülök :)
  • lac coo
    Mert nem tudsz semminek örülni ...! :D Ilyen alapon akkor se BMW se Lotus nem nagy szám, mert az mindenben benne van manapság, még szimulátorokban is ... :)

Én nagy dolognak tartok minden hivatalos tartalmat , azért az mindig jusson eszünkbe, hogy ez egy 3 emberes hobbi fejlesztés, nulla tőke nélkül, és ahhoz képest már most elég komolynak tűnik ....rF2 -őt pl ahogy én látom a kutya se használja...ISI követhetné a példájukat elszántságban ....
  • Fehercsoki
    Játékokban benne vannak, szimekbe meg belemoddolják, engem annyira nem érdekelnek, persze nem rossz dolog(főleg ha valósághű hangjuk lesz, mert akkor már csak azért megéri), csak hát egy nagy világvége bejelentéstől többet vártam volna mint pár új autó=/
  • lac coo
    Hát így hirtelen egy szimulátort nem tudok mondani amiben van gyári Ferrari .... :)
    Egy ilyen kis házi fejlesztéstől szerintem is nagy dolog, még ha kézenfekvő is FVA után , és ugye olaszok is .

És ugye minél több hivatalos tartalom van, annál inkább kötelezőnek érzi majd a többi konkurens autó márka, hogy benne legyen ő is .....Már amennyire érdekli őket ... :))
  • Fehercsoki
    Ferrarik minden játékba benne vannak, nem nagy hír szerintem=/
  • Alexease
    Lehet hogy nem jelent meg a progi, sot meg techdemo sincs, de azert ez az 5 plusz auto jo hir (raadasul Ferrari, ami komoly marka, meg ha Olasz csapat, akkor is). Az AC-nal kerdeses volt a vegleges tartalom, mivel kis csapat, penz/tamogatok/kiado nelkul, de ugy nez, ki autobol mar lesz benne rendesen, mindefele stilusban. Ez jo bejelentes volt.

Bejelentesben az iR sem volt rossz: igy ev vegere jol jott a McLaren, Bathurst tudtuk, de legalabb materializalodott (meg ha pontfelho formajaban, akkor is:P), es a BMW liszensz sem tossz:P Persze ott sem lehet fel tucat autora szamitani, max 1 vagy 2 darab (scan, felepites, rendszerbe/szervizbe/szolgaltatasba foglalas).

Az rF2-ot „nem csinaljak”, de ahhoz kepest haladnak vele;D

A leggyengebb eresztes dijat a SimBin erdemelte ki;)
    Az egy evvel ezelotti „GT3” hang utan, a RR:RE eleg gyenge eresztes volt, foleg hogy kicsit arkad stilusban talaltak. Mara elertek, hogy egy ev utan a GTR3-nak se hire se hamva, es a RR:RE-bol is csak egy sound preview-t adtak az ev vegere...
    SimBin-tol ami jo huzas volt, hogy kitoltak Steam-re a cuccaikat;) Bar nekem mind meg volt korabbrol, de az egyszerubb Steam-es letoltes es install miatt ismet kedvet kaptam a GTL-hez es mostanaban azt tolom:P
  • lac coo
    Ez most piros lett végül , de azért a zöld(pokol) is jöhet ! :)
  • Solt
    Gyönyörűek!!!
  • Szabi #906
  • lac coo
    :DDD
  • Alexease
    Meg jo hogy tudok szerkeszteni, ugyanazokat a kepeket valasztottuk:P
  • lac coo
    F40 !!!!

10+ éve várok egy normális F40-re !!! :DDDD
  • Alexease
  • lac coo

• Alexease
    Ez a 458-as kotelezo volt, kivancsi leszek, melyik lesz a masik negy auto:)
  • GPx8
  • lac coo
    Na jah, ...
    És a csúcsfények tetszenek még nagyon, pc-n talán nem is láttam ilyen szépet....
  • precise
  • Alexease
    A Ferrari varhato volt, szinte kotelezo a Ferraris program utan – foleg hogy Olaszok;)
  • lac coo
    :)

Rohadt szép az az autó... Mármint jól megcsinálta ,a fülke bitang lett ( ennél is ...) !
  • precise
    szerencsére nem lett világvége :)
  • Alexease
    Lemaradtam:D
  • lac coo
  • Alexease
    Ferrari Offical Licence! :)
  • lac coo
    Kíváncsi leszek mi lesz bejelentve kilenckor.... Szerintem is nord a legvalószínűbb .
  • Alexease
    Igen, a modellezest gyorsitja, egyszerusiti, reszletesebb, pontosabb, szebb es realisabb lesz.
    De a scanneles szervezese plusz ido es valszeg eleg sok penz (utazas, logisztika, eszkoz- plusz palyaberlet).
  • Zsoltee_a_bator
    Azt irtak, hogy a laser scan a gyakorlatban meggyorsitja a palya modellezeset (legalabbis azzal a modszerrel ahogy ok csinaljak, hatekonyabban, mint az iracingesek). Volt egy interview errol.
  • Alexease
    De az csak veletlen volt, mert az user letekerte a menut;D
    De utana irtak valahol, hogy nem minden latott dolgot tartalmaz (abban az idoben) hivatalosan a program. Lehet hogy nem volt meg meg a liszenszuk, nem volt kesz stb.

Ha az a baki nem lett volna, es holnap valoban Nord-ot jelentik be, akkor az eddig ismert nehany palya melle valodi meglepetes lenne. Mert egyelore nem sok palyat tudok felsorolni...
  • Fehercsoki
    Jó, de már valami videóba benne volt Nord nem? (választható pályák között) Szóval nem lenne nagy újdonság...
  • bardocz
    És valószínű működni is fog. Az iR-nél egy Nord szerintem évekig készülne, pedig ők többen vannak. És nem futna semmilyen gépen, ezt ők mondták.
  • Alexease
    Most neztem csak az FB-t, es a nagy zold kep alapjan lehet hogy tenyleg Nord bejelentes lesz;)

Ami furcsa vagy keves lehet, hogy bejelentenek esetleg egy palyat, de erdemes nem elfelejteni, hogy Ok egy 3 szemelyes ceg, minimal/nulla tokevel, kiado nelkul, raadasul a palya lazeres lesz, vagyis igazabol nagy dolog.
  • Fehercsoki
    Főleg hogy megint csúszik a techdemo, érdemelnénk valami jót.
  • Fehercsoki
    Mindenesetre én remélem, hogy nem "csak" egy új pályát vagy új autót jelentenek be.
  • bardocz
    Ha van mellé hegyifelfutás, akkor nekem tökéletes. De még pályán is. RBR-ben is szinte csak aszfaltoztam a végén.
  • Fehercsoki
    Bocsánat, szimulátorban, játék van elég és mind szar.
  • Fehercsoki
    Subarunak én is örülnék, de akkor már egy rally játékban:)
  • bardocz
    Vaaagy, hivatalosan bejelentik Nordschleifet. Esetleg a Subaruval egy Licensz, ami alapján minden A csoportos, meg WRC kocsit elkészítenek. Igen, ez lenne a legjobb számomra^^
  • Alexease
    Semmi, max nehany kep egy uj autorol vagy palyarol;) Esetleg egy rendes video, ami mar nem kameras felvetel.
  • Fehercsoki
    "We don't have the technology preview ready yet... but we will announce the end of the world!"