43022
  • Alexease
    assetto-corsa-starts-modding-support
  • lac coo
    CARS nem is baj , hogy nem jött össze, nem vagyok ellene ( ha végre foltoznak alá valami élvezhető fizika féleséget...), csak hát futtatni nem igen tudom :)))
  • Alexease
    Azt en is olvastam. Azt irtak ebben az evben, talan a felenel.
    Ha maradnak az rF1 engine-nel (ha mar a CARS dolog nem jott ossze:P), akkor annyira nem izgat, nagy csodat nem tudnak tenni. Esetleg ha rF2-es lesz:P
  • lac coo
    FB-n olvastam rola' januar 16.-ai bejegyzes volt ,dolgoznak, lesz itt is valami virtualis penz stb...
  • Alexease
    En mar regen nem neztem ra;) Miert, mi tortent?!
  • lac coo
    Az Automaniax-ból mégis csak lesz valami ?
  • lac coo
    Annyira szarul nem állhatnak, ok nincs tükör vagy valami animáció, de simán lehetne tolni videókat, szerintem.... Nem ezeket a senkit nem érdeklő híreket :))

De bármi info jöhet, pálya lista, menüből képek, stb... volna azért mit mutogatni .
  • Alexease
    Azt hiszik, igy izgalmasabb VAGY annyira szarul allnak, hogy nem nagyon tudnak komolyabb anyagot kiadni (pl. rendes raw cockpit video egy teljes korrol).
  • Alexease
    HA kijon marciusban:)

Mivel nem dobozos verzio lesz, hanem online terjesztos, igy elotte meg 1-2 nappal is lehet masszirozni.
    Vagyis ha marcius vege a teljes, akkor marcius kozepen is johet a techdemo, annyi ido eleg extra hibakat javitani (utana ugyis lehet patchelni:P).
    Extrem kereseket ugy sem fognak az alapjan teljesiteni, mint pl. legyen benne idojaras vagy dinamikus aszfalt;DDD
    De ha tobb idot akarnak maguknak hagyni, akkor februar vege is jo.

Talan 2 hete irta ki valahova, hogy el kezdte leprogramozni a tukroket;D Akkor valszeg nem allnak olyan jol, ami a friss #1087 kepen is latszik, tukor meg nincs;DDD
    Mondjuk az a techdemoba nem kell, ugy sem lesz mit latni, legalabbis masik autot biztos nem:D
  • lac coo
    Kicsit már idegesítő, hogy minden szarság hír szerintük ,csak a játékról titkolóznak !
  • lac coo
    Ha kijön márciusban ( a teljes) mikor akarják kiadni a demot ? Előtte 3 nappal ? :))
  • GPx8
    Ferreari biztos nem lesz a "tech" demóban.
  • Solt
    Meggondolták magukat, nem adják ki... csak ők fognak játszani vele otthon.... :D
  • Alexease
    Nem valoszinu:) Az auto alapjan az a teljes.
    Raadasul az utolso TechDemo-s kepen „vizjel” is volt a baloldadon.
  • Szabi #1087
    remélem ez már a demó amit próbálnak.. :D
  • lac coo
    Ottvagyunkmááá?
  • samsung123
  • lac coo
    Jah, végre..már kezdtem félni valami baj van ...:)))
  • Debilon
  • Alexease
    Vegre valami friss telefonos video!
  • lac coo
  • samsung123
    Na csak egy kis életet akartam ebbe a demóláz várásban
  • Fehercsoki
    Ha elég magas lenne akkor meg hogy nézne ki?:D
  • GPx8
    Mondjuk a szelet lehetne a fűvel demonstrálni. (Ha elég magas...).
  • Fehercsoki
    De nem értem az autó úgyis maga alá nyomja a füvet, nem mindegy hogy állt előtte?:D
  • paj01
    Kiadhatnák már. Stílusos lenne f1 bemutatokkal egy idoben:)
  • samsung123
    Minél laposabba fű dőlési szöge, annál jobban csúszik meg az autó rajta, mivel kevesebb ellenállásba ütközik a kerék
  • lac coo
    És ez mit szimulál ? :)
  • samsung123
    Azt olvastam, hogy techdemóban tudjuk állítani a fű dőlési irányát is, ezzel prezentálva a mindenre kiterjedő szimulációt?

Igaz ez?
  • lac coo
    Uncsííííí ! :D

• lac coo
    Nekem tetszik ez a grafika ! Nem olyan hiper mint PCars, de roppant elegáns . :))

• precise
    legyen igazad.
  • Alexease
    Valszeg most is tobben dolgoznak neki, de az igazi cegnek, studionak nem nevezheto. Sajnos a jatekstilusa es a kizarolag PC kiadasa miatt, hatalmas kasszasiker nem lesz. A nagyatlag jatekosnak ennel tobb kell, bar a liszenszek, a divatos automarkak es a csillogas talan vonzo lehet nekik. Es remelem, minnel kesobb kerul ki warezbe.

De valszeg a szimulatoros multja es a fizikaja miatt azert parhuzamosan beindul(t) az uzlet, az Evotek es hasonlo komolyabb szimulatorplatformok iranyaba. Es talan meg liszenszlehetosegei is lesznek.

Ha csak tized annyi allando felhasznalot tud lekotni, mint az LFS, es ha fel evente ki tudna adni egy-egy fizetos DLC-t a sajat minosegeben (scannelt palyak, komolyan osszerakott autok), a modding mellett, hosszutavon jol mukodhetne a dolog, es meg bevetele is lehetne.

Amugyis, a szim.platformok miatt, valszeg folyamatosan szuksege lesz uj liszenszekre, palyakra es autokra.
  • lac coo
    Videok alapján azért nagy csalódás nem lesz, és alapból is lesz minden féle verda benne .ez azért nem FPS lövölde, hogy az ember végigjátszik egy küldetést, aztán onnantól már nem érdekes.NKP Fiatba beleraktam pár 100 000 Km-ert :)))Szóval ráér lassúba csinálni ...

És igen, én ha kell most kifizetném mindenféle para nélkül a DLC-t :) ( Raceroom-ba egy autót nem merek venni, mert félek hogy gagyi :))
  • GPx8
    Az Lfs-t sokan megvették, még is hárman maradtak.
  • precise
    Ha sokan megvennénk talán tudna alkalmazni még pár embert...
  • Alexease
    Valszeg azert irt DLC-t, mert mindenkeppen meg akarja jelentetni Karacsony elott (:DDD), de tudja, hogy ha beleeroltetne a veglegesbe az ujonnan erkezett autokat, sosem lenne kesz.

Errol mar korabban is irtak valahol, hogy vannak liszenszeik, de nincs eleg kapacitasuk, igazabol a vegtelensegig csinalhatnak oket, de sose jelenne meg a program.

Harman vannak, 1 programoz, 1 ugyintez, 1 meg mindent csinal;) Igy nehez csodat alkotni:)
  • Totti5
    Ilyet is ritkán látni, hogy előre konkrét DLCt ír le a fejlesztő, olyan játékról aminek konkrét megjelenési időpontja sincs, de még csak egy demó/bétának sem!

Az autó listája ígéretes, de az E30 helyett az új DTM vasnak jobban örülnék.

Reméljük karácsonyra talán megjelenik:)
  • Alexease
    Igaz, meg meg sem jelent, nem tudni milyen lesz, es online szolgaltatasok sem lesznek (elvileg), de ehhez igy lattatlanban, valszeg szivesebben vennek majd autokat vagy auto/palya csomagokat.
  • lac coo
    No, csak csinal dlc-ket a jatekhoz, ez jo hir.