42876
-
#955 Ez igy OK, jobb mint a „kulso” gumi vagy rugo, de eleg macera folyamatosan szerelgetni;) -
#954 Ez így már jobbnak tűnik, nem is nehéz megcsinálni :
KÉP:
A mezei rugó helyett akár valami komolyabb megoldás is elfér. -
Timbu #953 Azért például az rFactoros Historic GT-vel már elindulni sem egyszerű dolog. -
#952 Nagyjabol, de FVA - ban van valami nagyon jellegzetes, szinte tul konnyu elsore... -
#951 Ez mindenhol így van szerintem -
#950 ahogy azt kell -
#949 Nehéz összerakni amit a fordító megszült, de ha jól értem kb valami FVA szerű dolog lehet: lassan viszonylag könnyű vezetni, de ha az ember felbátorodik előjön az ördög ...! -
#948 Az AC-rol egy teszt velemeny, foleg fizikarol irogat: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=61317&p=685981 -
#947 BUEK!! -
#946 BUÉK ! -
#945 Ezevi zuzasok:)
25:48-nal: az sem F1-es palya, nem az a gond hogy poros:D
-
#944 Jah ezt ismerem, talán kipróbálom, bár elég barkács ... :)
Valami hasonlóban gondolkodtam, nem egy nagy ördöngősség, csak hát inkább heverek az ágyon :))))
-
#943 A váltókar melletti két csavart kitekered, és ráraksz rugókat.
-
#942 Mondjuk ez elég dögös, mi tagadás ...
Egy használható tologatós váltót kéne már, sajnos G27-ből kivették.
Vettem alkatrészeket hozzá, hogy csinálok magamnak de ugye lustaság fél egészség ! :DDD -
#941 Hatul a harmadik:DDDDD -
#940 A 3-asok egyformák nekem, van belőle jó ok...
Itt melyik a BMW ? :DDDD -
#939 Azert ez a BMW kilog majd a sorbol:)
-
#938 Nekem ezek egyformák :))) -
#937 Akkor jo lattam, tenyleg mas, es akkor M3;) M5-nek kicsit verszegeny lenne igy az eleje.
Ezek az M1 Coupe-k meg mindig nem tetszenek, szerintem benak, de hat ez van:D JObb lett volna a „regi” 3/5 ajtos valtozat.
Bar gondolom, most ezt akarjak eladni, mert nem kell senkinek:DDDD -
#936 - 1M
- M3 E92
- Z4
- M3 E30 -
#935 Jótól kérdezed, nem vagyok valami nagy BMW buzi :)))
De szerintem csak lod miatt más a lökhárító ....
Bár lehet nem mert mintha lenne valami szellőző a motorháztetőn... tököm tudja, pláne fejből lövésem sincs milyen egy M5 :DDD
HSW: "...a screenshoton szerepel a BMW M1 Coupe, a BMW E30 M3, aBMW E92 M3 és a BMW Z4 is..." -
#934 A masodik csoportban, az elso narancssarga BMW csak a LOD-olas miatt tunik masnak (mint az elso csoport narancssargai), vagy az a negyedik fajta BMW (M5 vagy M3)? -
#933 Olyan fura nissanosnak tűnt a lámpája, de jobban megnézve csak a fény csillog úgy ... -
#932 Z4 :) -
#931 A középső kék autó az mi, az is valami BMW ? -
#930 -
#929 Mugello -HSW -
paj01 #928 Kár, hogy a többi része engem nem mozgat meg... -
#927 Hallottad az új MW-t? brutális. Zsír új hangok. -
paj01 #926 Egy dologban jó az nfs. A hangokban. Bár sztem ők is még azt használják amit felvettek 5-6éve. Imádtam az Undergroundos motor, váltó, hangokat:) -
#925 EA fizetett egy rahedli pénzt a Porschénak és így ők döntik el hogy melyik konkurens játékba lehet a márka. Konkrétan a FM4 Porsche nélkül jelent meg, mert a Shift 2be voltak, ami vicces abból a szempontból hogy a Shiftbe a palette pár darabja volt csak jelen míg a FM előző részeiben szinte az összes típus ( 25-30 db ). Pár hónapja feltehetőleg szép summa leperkálása után és a Shift játékok kifutása után sikerült behozni az FM4be DLCként a Porsche autókat a legújabb fejlesztésekkel ( konkrétan 30dbot ). Szóval nem tudni hogy ki mit enged... Ferrarikkal is volt hasonló akció, talán a TDU1? -
#924 Egyikben sincs Ferrari (CARS, iR, rF2):) Bar a CARS-ban meg lehet nehany, mivel a TD:FRL miatt van eleg jo kapcsolatuk lehet (meg ha szarul is sikerult az a program – kar erte:/).
Porsche necces (kapjak be), de legalabb RUF lesz a CARS-ban es az iR-ben.
OK, mod-kent barmi lehet, akar ursiklo is:) Lasd milyen faja F1 modokat csinaltak tucatszam, NULLA technikai info nelkul, kizarolag fenykepek, videok es koridok alapjan:))))
Azert egy szimulatornal sokat szamit az erzes, a tudat es a hit: ha valami liszenszelt, gyari; hozzaerto profi csapat kesziti; laserscan-ekbol vagy gyarto CAD-adatokbol; van lehetoseguk az igazi autot tesztelni, telemetriat kinyerni, osszehasonlitani; a valodi gumikat rendes futopadon tesztelni; rendes mernokokkel, csapatfonokokkel, versenyzokkel teszteltetni, egyeztetni; stb.
Lehet hogy ezek a dolgok technikailag „csak” 10–20% kulonbseget jelentenek (vagy kevesebbet vagy tobbet, nem tudom), es lehet hogy mi, egyszeru foldonfuto, normalis versenyautot sose latott embererek az egeszbol semmit sem erzunk, de azert megis szamit:) Foleg az ilyen dolgok miatt szimulator, ettol olyan amilyen, ezert kerul annyiba. -
#923 Normális hang jelenleg egyedül codemasters újabb játékaiban vannak ....Technikailag minden más maradt ott ahol 10+ éve volt ....Hogy tetszik-e vagy nem az csak attól függ milyen hangmintákat raknak be....
Szimulátorok egyelőre még ott sem tartanak, hogy van külön motor és kipufogó hang... szóval ez ugyanannyit nem fejlődött hangban, mint az összes többi :D -
GPx8 #922 Annak valami komolya technikai akadálya van, hogy a játékokban még megközelítőleg sincsenek normális autóhangok? Úgy érzem, hogy a hang nem fejlődött annyit az évek alatt, mint pl. a grafika. -
#921 Ezen én is felhúztam a szemöldököm, mert levédenek egy sorozatot, oké az egy kerek egész.
Levédenek egy tipust...még az is oké, ilyenről is hallottam már.
De az egész Porsche paletta jogait eladni?!...és mennyi időre?
A kizárólagosságot nem vágom. -
#920 "A Porschénak az miért jó"
Pénz? -
Timbu #919 A Porschénak az miért jó, hogy (az NFS: Porsche "miatt"?) kizárólag egy teljesen arcade játékban szerepelhetnek az autói? Szerencsére a Porschék helyett ott van a RUF (ezek lesznek a CARS-ban is).
De Ferrarit sem sokat látni manapság PC-s játékokban/szimulátorokban - leszámítva a TD sorozatot, úgyhogy szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy az AC-ban lesznek.
Már csak egy valamire való pálya-felhozatal kellene. -
#918 Majd a Porsche lesz az első mod :D -
#917 Akkor így jártak :)) -
#916 Kizárólagos liszenszet adtak el az EAnak az NFShez. Max RUF lehet csak más játékokban, vagy 5 táskányi pénzt kell letenni nekik és az EAnak hogy időlegesen engedélyezzék, mint arra multkor példa is volt, de aztán a köv játékban már nyoma sem volt a azoknak az autóknak íhy maradtak az öszvér RUFok.