42876
-
#1035 Tudom, csak szép, hogy rámondják, hogy az AC-hez készül. Ennyi erővel mondhatják azt is, hogy rFactor 3-ra lesz :D -
#1034 modellezgetésnek elég egy 3ds max is, nem kell a játék :D -
#1033 Ez szép, még ki se jött a játék, de már csinálják a modokat :D -
precise #1032 Első mod autó:
Mini Cooper -
#1031 En?! Soha:) Tegnap ezt osztottak meg Kunoseg mint friss tech demo teaser. Gondolom nehany nap mulva lesz valami hasonlo, csak az auto minimal reszletevel;D -
#1030 Nofene, kaptál GUI-ról képet ? :D -
#1029 -
#1028 Vagy a magasabb játékosoknak nagyobb lenne a légellenállásuk :D -
#1027 Biztos lehet allitani az ulespoziciot, vagyis vezetes kozben lenyegtelen. Max kivulrol nez ki egy kicsit butan. -
precise #1026 Lehet csinálhatunk saját profilt ahol beállítjuk a magasságunk és annyira fogunk kilógni mintha tényleg mi ülnénk a verdában. Milyen lenne 200 centis játékos nem férne bele valami gp2-es autóba :) -
#1025 ...és kb a kutyát nem érdekli, mennyit lóg ki ! :DDDD -
#1024 Ja, valszeg a modell kicsit nagyobb a kelletenel (Kunoseknal magas emberek dolgoznak:P) es/vagy rossz pozicioban ul (nagyon fuggolegesen).
Az iRacing-nel eltalaltak vagy naluk atlagos a foglalkoztatottak magassaga:D
-
#1023 Nincs itt semmi gubanc, valami magas figura préselődött be a járgányba :)
..némileg csapott vállal..
Sztem max a figura modelljével lehetnek gondok....de azzal sem valami egetrengető, mert teszem azt a FoS-n Goodwood-ban 2008-ban uez a fejmagasság a bukócsőhöz képest...elnagyoltnak semmi esettre sem nevezném ez alapján:
-
Héeder #1022 Vagy csak ED China vezeti :DD -
#1021 Lehet hogy aki az autot vezette, feljebb allitotta az ulespoziciot, ami a 3D pilota modelt is megemeli, mert annyira profi:DDDDDDDDD
Vagy csak elbaxtak:P -
#1020 Tök jó meg minden, de azért kicsit többet kellett volna nézegetni az eredeti autó képeit. Hány párna van a versenyző feneke alatt, hogy így "derékig" kilóg az autóból? Tudom, hogy ez nem sokat számít, de nekem így elnagyopltnak tűnik a dolog és ha ez az, akkor lehet, hogy más is az... izé... A bukócsőhöz képest a feje helye elég komikus. http://www.favcars.com/lotus-49-1967-68-wallpapers-90206.htm -
#1019 Azt azert en sem hiszem, hogy gagyi lesz, de az egyik video alapjan (drift szamlalos gyokerseg), valszeg szeretne minnel szelesebb reteget lefedni. Ami nem baj, legalabb onnan is johet bevetel, amibol tovabb tudja fejleszteni (pl. idojaras), de amiatt ne maradjanak ki az alapfunkciok. -
#1018 Szerintem jók a fények, mi a baj vele ? -
#1017 Hát ha ilyen vasárnapi játék lesz a végén akkor én is ideges leszek ... :)))
De mondjuk régebbi Lotus F1 videókat nézve nem hiszem ... -
#1016 Nem ertem miert titkoloznak, Kunos nem volt ilyen. Tudom hogy az eladasok miatt fontos lett a korszeru grafika, de a celkozonsegnek ez csak egy plusz, amire gyorsan raun az ember.
En is menurendszert szeretnek latni, garazst, auto es kontroller beallitasi lehetosegeket, es egyeb korszeru dolgokat (normalis tukor allitasok, autospecifikus kontroller setup, cockpit dinamika beallitas, onboard lehetosegek, rendes split time rendszer, minimal overlay telemetria stb).
Remelem csak titkoloznak, es nem azert nincs ezekrol semmi hir, mert nincs is ezekbol benne semmi:D
Ha a vegen ad egy csomo szep, csillogo autot, driftes kezelessel es bazinagy drift-szamlaloval, ideges leszek:DDDD -
#1015 Kár hogy nem használnak valami reálisabb bevilágítást. -
#1014 Szerintem is... Valami normális videót, menüről ,setupról, fizikáról stb inkább nézegetnék már .... -
#1013 Szep, szep..., de mar kezd uncsi lenni:) -
-
#1011 nem rossz
..ha csak úgy jön mint a 'pro az se gáz, hiába volt tört verza, így is elérte a célközönséget, akik pedig szeretik azok szvsz mindenképpen megveszik...ahogy én is, és örömmel.
-
#1010 De fizetős plusz tartalomra lehet számítani :))) -
#1009 Ja értem. Akkor nem szóltam :D
Egyébként úgy jobb is :D -
#1008 Hát online játék lesz, csak ilyen gyűjögetős, statisztikás dolog nem lesz ... -
#1007 Multi lesz, de iR szerű dolog nem, szerintem erre gondolt Alex. -
#1006 Nem lesz online szolgáltatás?
Akkor ez halott ügy lesz.
Ma már mindenki online játszik.
Amíg ez nincs meg ki se adják :D -
#1005 Igen, de 11 evvel ezelott egeszen mas vilag volt:)
Az LFS amikor megjelent, eleg egyedi koncepcio volt az autos kategoriakban. Raadasul teljesen magan project, liszenszek es szerzodesek nelkul. ~2 evig ingyen demokent mukodott, minimal tartalommal.
Hiaba volt grafikailag mar akkor is fapados (meg az autokba sem lehetett belatni, fekete volt a szelvedo:D), es igazabol nulla tartalom, ami volt az is kamu – a fizika, az online es a lehetosegek miatt megis nagyon sokan megvettek.
Az AC majd azonnal konkurenciakkal kuzd, es majd jonnek az oltasok a tobbi (iR, CARS, rF2, SimBin) programbol felmerulo igenyek, latvanyok, szolgaltatasok miatt. (Bizonyos programfelhasznalok szemeben, az AC egy minimal tartalmas, tunning es szolgaltatas nelkuli, fix 60fps alatti barkacs cucc lesz:DDDDDDD)
Raadasul hatranybol indul, ha mar hasonlitgatni akarnak: nem lesz idojaras (talan csak kesobb), nem lesz semmilyen online szolgaltatas (elvileg), nem lesz karrier/bajnoksag.
A lenyeg, hogy egy huzasuk van: minnel jobb allapotban kiadni, es minnel tobbet eladni belole.
Ha valami hiba csuszik a gepezetbe, szet fogjak warezolni... -
precise #1004 Eddig, ok, dde ha lfst megvették sokan akkor ezt is megvennék, hiába nem 1.0 -
precise #1003
-
#1002 Az LFS soha nem lesz 1.0, ez pedig igen. -
#1001 Szerintem azert nincs meg a gepeden, mert meg nem jelent meg:) -
precise #1000 -
precise #999 Azt nem értem, hogy ha 1.0 akkor miért nincs még a gépemen? Az LFS 0.5 alpha volt és 24-en toltuk online egy szerón... -
GPx8 #998 Sem az online, sem az AI nem tesztelhető...
4 év alatt idáig jutottak. Lassú munkához idő kell. -
#997 Moddolást nem bánom, ha jó lesz, jól működik, talán sokan kedvet kapnak hozzá.....Mást nem pályákat csinálni, az is főnyeremény lenne . -
#996 A tech demo elvileg 1 auto es 1 palya, online es AI nelkul.
Az utolso datumhoz kotott info az volt, hogy a tech demo marcius vegeig biztos megjelenik;)