42876
-
#1075 Minél laposabba fű dőlési szöge, annál jobban csúszik meg az autó rajta, mivel kevesebb ellenállásba ütközik a kerék -
#1074 És ez mit szimulál ? :) -
#1073 Azt olvastam, hogy techdemóban tudjuk állítani a fű dőlési irányát is, ezzel prezentálva a mindenre kiterjedő szimulációt?
Igaz ez? -
#1072 Uncsííííí ! :D
-
#1071 Nekem tetszik ez a grafika ! Nem olyan hiper mint PCars, de roppant elegáns . :))
-
precise #1070 legyen igazad. -
#1069 Valszeg most is tobben dolgoznak neki, de az igazi cegnek, studionak nem nevezheto. Sajnos a jatekstilusa es a kizarolag PC kiadasa miatt, hatalmas kasszasiker nem lesz. A nagyatlag jatekosnak ennel tobb kell, bar a liszenszek, a divatos automarkak es a csillogas talan vonzo lehet nekik. Es remelem, minnel kesobb kerul ki warezbe.
De valszeg a szimulatoros multja es a fizikaja miatt azert parhuzamosan beindul(t) az uzlet, az Evotek es hasonlo komolyabb szimulatorplatformok iranyaba. Es talan meg liszenszlehetosegei is lesznek.
Ha csak tized annyi allando felhasznalot tud lekotni, mint az LFS, es ha fel evente ki tudna adni egy-egy fizetos DLC-t a sajat minosegeben (scannelt palyak, komolyan osszerakott autok), a modding mellett, hosszutavon jol mukodhetne a dolog, es meg bevetele is lehetne.
Amugyis, a szim.platformok miatt, valszeg folyamatosan szuksege lesz uj liszenszekre, palyakra es autokra. -
#1068 Videok alapján azért nagy csalódás nem lesz, és alapból is lesz minden féle verda benne .ez azért nem FPS lövölde, hogy az ember végigjátszik egy küldetést, aztán onnantól már nem érdekes.NKP Fiatba beleraktam pár 100 000 Km-ert :)))Szóval ráér lassúba csinálni ...
És igen, én ha kell most kifizetném mindenféle para nélkül a DLC-t :) ( Raceroom-ba egy autót nem merek venni, mert félek hogy gagyi :)) -
GPx8 #1067 Az Lfs-t sokan megvették, még is hárman maradtak. -
precise #1066 Ha sokan megvennénk talán tudna alkalmazni még pár embert...
-
#1065 Valszeg azert irt DLC-t, mert mindenkeppen meg akarja jelentetni Karacsony elott (:DDD), de tudja, hogy ha beleeroltetne a veglegesbe az ujonnan erkezett autokat, sosem lenne kesz.
Errol mar korabban is irtak valahol, hogy vannak liszenszeik, de nincs eleg kapacitasuk, igazabol a vegtelensegig csinalhatnak oket, de sose jelenne meg a program.
Harman vannak, 1 programoz, 1 ugyintez, 1 meg mindent csinal;) Igy nehez csodat alkotni:) -
#1064 Ilyet is ritkán látni, hogy előre konkrét DLCt ír le a fejlesztő, olyan játékról aminek konkrét megjelenési időpontja sincs, de még csak egy demó/bétának sem!
Az autó listája ígéretes, de az E30 helyett az új DTM vasnak jobban örülnék.
Reméljük karácsonyra talán megjelenik:) -
#1063 Igaz, meg meg sem jelent, nem tudni milyen lesz, es online szolgaltatasok sem lesznek (elvileg), de ehhez igy lattatlanban, valszeg szivesebben vennek majd autokat vagy auto/palya csomagokat. -
#1062 No, csak csinal dlc-ket a jatekhoz, ez jo hir. -
precise #1061 Today we announce the definitive BMW Line-Up, showing our models in a new exclusive gallery: other BMW cars might be added in future.
Assetto Corsa 1.0
BMW Z4 E89
BMW M3 E92
BMW M3 E30 EVO
BMW 1M
BMW Z4 GT3
BMW M3 GT2
Future DLC
BMW 1M Safey Car
BMW E30 DTM -
precise #1060
-
precise #1059 -
precise #1058 Hát azért az eddigi legjobb esőt Kunos csinálta, még ha nem is volt dinamikus. Ha az 1.0-ban nem lesz benne attól nem fakadok sírva, csak később csinálja meg nkp-s pocsolyás mókát dinamikus verzióba. -
#1057 Mostmeg BMW-s képek. -
GPx8 #1056 Azért 2013-ban már a fizika mellett lehet legalább statikus időjárás (pl. felszáradó ívek), box kiállás (nem is kell animáció). Ezt egyedül is meg lehet csinálni. Lásd: PiBoSo. -
#1055 Sirni es panaszkodni mindig lehet;) Mindig lesznek akik mindent mindenhez hasonlitva mindig nyuszognek.
Igazabol csak azt akartam mondani, hogy barmennyire is bizunk Kunosban, mert jo volt az „eloelete” (nKP), akkor is egyedul csinalja, es ezt most nagyon el akarja adni.
Ettol meg jo lesz, csak nem erdemes osszeszedni 3-4 kulonfele program elonyeit, es azokat elvarni hogy benne legyenek egyszerre az AC-ban;) -
#1054 Hat jah, voltam en mar biztos a dolgomban, aztan pofara eses lett a vege ! :)) -
#1053 Van ott fizika, sok féle autó, jó grafika, sírás biztosan nem lesz. -
#1052 Igazabol ezt az AC-t, igy lattatlanban, a kapott informaciok alapjan, a jelenlegi kommunikaciojuk mellett, csak a Kunos/nKP nev szepiti meg, mas esetben beledongolnek a foldbe;)
Csak nehogy siras legyen a vege, ha kiprobaljuk:)))) -
GPx8 #1051 Nem jó a kép. A HDR kifejezetten szar, a fák meg tényleg benne vannak a kerítésben (ha már...). -
#1050 Hetente 1 kepet adnak, az is necces:) -
#1049 Nem látod a lényeget? A kerítésen átlóg a fák törzse! -
#1048 Nekem már kezd remegni a kezem, hogy beírjak valami cifrát , jó a kép , ok, de valami mást is mutathatnának már ! Sok majom meg lájkolja ezerrel ....:) -
#1047 -
-
#1045 Semmi hír ,egy kis off: F1 tuning Warthburg motorral ! :DD Bár lehet ,hogy Trabi ! :DD
-
#1044 Csak hogy legyen valami. Termeszetesen kameras video:)
-
#1043 Az biztos nem;) Valszeg valamelyik Lotus (visszapillanto;P). -
#1042 Jaja, Ferrari alváz lesz !!! -
#1041 Van net-em:) De latom semmirol nem maradtam le a 4 nap alatt:)
Ez varhato volt, gondolom erre a hetre idozitik az „autoroszlet teaser” kepet:))))) -
#1040 Az AC forumon mar tobb mint 300-an vannak. Nem tudom, hogy ok csak meghivott forumozok vagy tesztelik is a programot.
Mivel otthon kikapcsoltak a telefont es a net-et, igy nekem most raer a dolog;D De ilyenkor cumi, hogy semmi sem indul el net nelkul (iR, RR, SRW). De az rF2 es az nKP mukodik:P
-
GPx8 #1039 Szerintem kapunk egy-egy izgi képet egy féktárcsa és egy tribün részletről is, még a hétvége előtt! :D -
#1038 Kicsit már bosszantó, mit össze nem titkolóznak !
A gyökér híreket tolják FB-n is, ki a frászt érdekel, hol milyen szimulátoron fut az AC !? :D
Vannak más értelmes dolgok is amikre mindenki kíváncsui volna ...
-
paj01 #1037 hát az alap gémben lesz fiat500. Fogják a modellt kicserélik a cooperre, esetleg kis tweak, aztan annyi:) -
GPx8 #1036 Ez annyira izgi...