43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-

-

-
Kozben osszejott a hazigazda dolog, ez sem volt egyszeru, ez 3 levelembe kerult, mindig elbaltaztam valamit;)
Bannernek betettem a tavalyit amit meg tesztnek csinaltam, de ha van otlet vagy valami akkor kirakok mast.
Ala betettem az alaplinkeket, ha van meg valami fobtos ezeken kivulo, akkor ne tarcsatok magatokba;) [FB, Twitter, azokat majd most:P)] -
Dehogy irok;) Majd ha mar nagyon necces a dolog. Gondolom most szazaval kapjak a leveleket. -

-
GPx8 #1296 Ne b*szogassátok e-mailekkel, mert így nem halad a fejlesztés...
-
Amúgy semmi hír ...? :) -
Írj még egyet ! :) -
Oda irtam en is, akkor engem nem szeretnek:P -
dashed_ #1292 [email protected] -
Melyik cimre irtal? Nekem az egyik cim amit hasznaltam visszadobta hogy tele van a postafiok, a masikra meg nem jott semmi. -
dashed_ #1290 Ma ejjel 2-kor irtam nekik szinten emiatt, delelott 10kor mar kunos irta is, hogy megvaltoztatta a mailemet
-
Tavaly írtam nekik, nekem is hasonló gondom volt,. csak én még az email címemet sem tudtam, egy nap fordultával mindig válaszoltak . -
Nalam is necces a helyzet, mert kozben rajottem, hogy az a mail amire meg az nKP-t vettem, mar regen megszunt:)
Irtam nekik, de mivel titikarnojuk nincs, legalabbis nem tudok rola, kivancsi vagyok hogy szemlyesen Kunos vagy a project manager mikor tud idot szakitani a problemamra:DDDD -
precise #1287 köszi. Közben sikerült visszaszereznem a fiókom... -
cstibikeee #1286 Itt megtalálod kódodat ha meg megnyitod pl. notepad-el: username\Documents\netKar PRO\licences\username.nklic
És még itt lehet írni nekik: http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=238&lang=en -
precise #1285 gondoltam megnézem hotmailemben a netkaros adataim, erre mikrofos blokkolta a címem mert szerintük feltörte valaki. (Ez a második ilyen esetem). De már annyi szar kérdést tesznek fel, hogy nem tudom visszaszerezni a fiókom. Most lehet vehetem meg újra netkar pro-t... -
cstibikeee #1284 Marco Massarutto (2012.02.17):
I give you guys this recommendation (we'll also release a communication on our official channels): considering that AC Tech Preview is reserved to people who own a netKar PRO license (including ones who purchased netKar PRO racing - boxed version),
IF:
you have changed your email
you forgot/lost your netKar PRO paycode
you have finished your activations
don't wait the last minute to retrieve these information, because when AC Tech Preview will be released, servers might be busy.
Ebből kiindulva remélhetjük, hogy már tényleg nem kell sokat várni. -
Nekem a 18.-a is teljesen megfelelne . :) -
GPx8 #1282 Tippem: Febr. 21. csütörtök. (Optimista vagyok). ;) -
-
Szerdan meg 10 emberbol 9-nek ERROR, mert Kunos kifelejtett egy nala alap DLL-t a csomagbol:DDDDDD -
A kedd talan, de az sem az igazi:)
Hetfon nem lehet, mert hetvege utan van, ra kell nezni megegyszer hogy tuti legyen. A kedd esetleg, de a rinya miatt tartanak meg egy teszt napot:D -
Kedd...?
-
Mert mostantol ket het mulva vasarnap lesz, raadasul mar marcius:D
-
Most nem azért, de a két hét még ok, de miért pont szerda-csütörtök ? :) -
Ha mar ennyire mutogatjak, akkor valszeg jovohet kozepe.
De legrosszabb esetben is 2 het mulva szerda-csutortok:)
Szerintem nem kockaztatna meg a marciust, csak ha kozbejon valami bug.
De meg mindig nem ertem, hogy mukodik a forumos dolog, mert az AC forumon mar 800 kornyeken vannak, hetente 50-100 emberrel no a tabor, de bejutni (csak ugy) nem lehet:) -
Na az beb...na ! :) -
Pálya az valóban magione ....
Csak mikor leszünk már végre ott !!!??? :) -
Akkor lenne szivacs, ha a TechDemo-ban csak a Simcade modot engednek:) 
-
GPx8 #1271 TrackIR támogatás van benne, ha minden igaz... -
Na majd ezen mérgelődjetek, hogy agyon van csicsázva mint codemasters játékokban ! :))) -
menű szép letisztult :D -
Aztaaaaa ! :DDDD
-
Csak jól emlékeztem, hogy volt régebben már működő tükör :
-
Akkor meg nem ismeri a frapsot és a betűket . :) -
precise #1265 Van kommunikációs ember. -
nekem is ez a verzió rémlik :) -
Valami kommunikációs ember sem ártana ...! :DDDD
Ha esetleg ismeri a printscreen gombot vagy /és a Fraps-ot,az külön főnyeremény lenne . -
A TechDemo igazabol felfoghato nyilt beta-nak is, azert adjak csak korlatozott mennyisegu felhasznalonak. Bar az OpenBeta-nal ez komolyabb, ez inkabb egy utoloso 1.0 vegleges teszt, biztos ami biztos;P
Rendes demot valszeg csak a vegleges megjelenes utan fog kiadni.
Az nKP-t is 5-6 evig piszkalta, ahhoz is ingyen jottek a frissitesek.
Valszeg 1-1 tartalom ingyenes lesz hozza, amit mar beterveztek es/vagy elkezdtek hozza, de kesobb tuti lesz 1-1 fizetos kiegeszites is.
Palyakeszito emberbol 1 van, igy nem varhato folyamatos palyaaradat;P