42876
-
#1155 De jó még egy kép, nagyon vártam hogy legyen egy ilyen kép is! -
#1154 Nesztek, új kép ! :
-
GPx8 #1153 Én nézek visszajátszást, mert nekem hozzátartozik az élményhez (persze csak pár percet). Ezért is fáj, hogy az rF2-ben olyan amilyen. Pl. az Lfs-ben telejesen jó. -
#1152 azért a bukó is számít, sztem én pl. be sem férnék normálisan a kocsiba ha fejemen még bukó is lenne. Amennyire látom ez nem egy kibelezett versenyautó, azaz széria ülés van benne. -
#1151 Legalább számolja majd a pontokat! :DD -
#1150 Csúnyán pofára esünk, ha a végén valami driftelős podverseny lesz mégis :)))))) -
#1149 Csunya lenne, ha nem lehetne allitani a nezetet, mert a iadott kepeken es videokban igazabol eleg benan nez ki olyan tavolrol a dolog. -
#1148 Ja, mindegyik autoban nagynak tunik a pilota, valamit elbenaztak;)
Amugy en is lesz*r*m, nem szoktam visszajatszast nezni, ha igen, azt is onboardrol:DD -
#1147 Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lehetne minden irányban állítani, szóval tuti jó helyen lesz végül . :) -
#1146 Rákerestem youtubeon, ott azért látszik hogy sok embernek a feje szinte már hozzáér a tetőhöz, de persze engem annyira nem érdekel, csak belső nézetből legyen jó helyen a kamera.(de úgyis jó helyen lesz, nem adnák ki rosszul beállítva) -
#1145 Szerintem nem ül ennyire magasan egy ilyen autóban a pilóta, De persze nincs a garázsban ilyen nem tudom. És főleg a tökömet sem érdekli milyen modell van az autóban :)))
Csak most feltűnt ahogy néztem a képet . -
#1144 Szerintem a feje nagy.
-
#1143 Vagy csak szimplán az autó kicsi? -
#1142 Semmi baja játék színeivel szerintem.... De ha neked tetszik, már megérte lecserélni nekik ! :)
Érdekes, hogy ebben az autóban is valami 2 méteres atléta pilóta van ! :DDD -
#1141 és a bajsza is mozog ? :DD -
#1140 Na ez jó kép... a színek is rendben vannak.
-
#1139 VAN ÚJ BORÍTÓKÉP FB-N !!!!!
-
#1138 Ottvagyunmár ? :DDD -
#1137 Ez olyan hogy valaki leírja itt hogy nekem az Asetto tetszik ergó az szar. Amúgy megállja a helyét, ha oda abba a topikba betenném ezt a játékt akkor ez az emelkedett színvonalú megállapítás igaz lenne, szóval nem értem ebből mit szerettél volna kihozni az előzmények bárminemű ismerete nélkül, mert ez arról szól hogy nekem tetszik a Skyrim akkor az szar, mert aki ezt írta annak nem stb... bármivel el lehet játszani. -
#1136 Igazabol mindenki ismert ember igy vagy ugy. Csak nezopont kerdese, hogy hires vagy hirhedt;) -
precise #1135 off:
Egyébként a durva, az hogy mivel már van xbox-on bele bele olvasgattam konzolos fórumokba is itt sg-n. ami meglepő volt, hogy totti-nak ott is hírneve van. Pl valamilyen új megjelent játékról írt valaki valami ilyesmit:
" Tottinak tetszik, szóval szar" :)
Nem akartam személyeskedni de a kép teljessége érdekében nem tudtam tovább titkolni ezt az infót.
(nem mintha nekem nem lenne hírnevem erre arra) -
#1134 Én megértem, ha megjelenik márciusban vagy mikor is valami. Ha nem akkor legyintünk egyet és várunk tovább, aztán majd megint lesz 50 hsz a semmiről, aztán ha én is megemlítem hogy nem jó, akkor lesz Forza ellentámadás a semmiből teljesen érhtetlen módon és minden megy tovább a maga útján. -
#1133 Nem ez a lényeg, hanem hogy késés előfordulhat bárhol, ezt kéne megérteni. -
#1132 3. rész új motort kapott, de mindegy is. -
#1131 Nem én hoztam fel. -
#1130 Te teljesen lenyegtelen, osszehasonlithatatlan a ket fejlesztocsapat es program... -
#1129 Es miert? Mert valszeg a „friss” hardware-nel, a 2. resz engine-t fejlesztettek, es teljesen normalis modon, valami nem jott ossze, azert csuszott. 3 honap eleg volt javitani, es meg 3 100%-osra tesztelni.
A tobbi reszt mar parhuzamosan fejlesztettek, bovitettek, csicsaztak, ott mar komolyabb engien problemak nem lehettek. -
#1128 Csak ezek után napra pontos megjelenést is mondtak 3 hónappal a megjelenés előtt, ééés megjelent akkor. Aztán megjelent 2 rész utána 2 évente napra pontosan ősszel, októberberben ( ahogy a 2. is tervezve volt elsőre ). -
#1127 Igen, de az mas, az a vilag legjobb autosjateka, millio tartalommal es FIX 60fps-sel;) -
precise #1126 Késik a Forza Motorsport (Google első találat, biztos van több is) Millió dollárokból több száz dolgozóval. Nem tetszik ne fizess érte. -
#1125 Lehet mondani hogy ez a Supra meghatározó élményem volt mountain sprint-n, kb. mint a NR2003/GTP...aztán a következőre elég sokat kellett várni, az NKpro-ban sem teljesült, talán az egyetlen amit várok az AC-tól, hogy egy nagy teljesítményű kasztnis autóban újra elkapjon az az érzés...semmi sallang, csak a vezetési élmény miatt, offline egy pályán az időt kergetve elkapjon az ami akkoriban ezekkel a progikkal. :) -
#1124 kicsit nagyobb a hype a megszokottnál :)
Azért egy kis videó:
NetKar namie Alexease Lime rock a jó kis jobbos Supra-val
:) -
#1123 Az könnyen lehet, hogy emiatt csúsznak ... -
#1122 Evotek latogatas kepek. Talan kesobb telefonos video is lesz:)
Valszeg emiatt is csusznak a kiadassal, mert ez egy fix es komoly megrendeles, innen esetleg allando penzuk is van/lesz.
assetto-corsa-kunos-simulazioni-at-the-evotek-factory
-
#1121 Ja, a zenes-csapatos video erdektelen, nekem is menu, beallitas, funkcio video kellene.
De ezt mar millioszor irtam ide es nekik is:)
-
GPx8 #1120 Zenés-csapató videó pont nem érdekelne, viszont egy menü/beállítások videó igen. -
#1119 Persze, hogy kapunk, egy f1 2014 modot !:))) -
paj01 #1118 hát tényleg nagyon gyér a marketing. Ha sékikemes felvételek vannak miért ne lehetne gameplay vidi? Félkész vagy fos játékokból is összelehet vágni fasza momentumokat vmi csapatós zenére aztán annyi. F1 szezonkezdetig vajon kapunk vmit?:) -
#1117 A tesztelő is inkább teszteljen, mint hogy videót készítsen. -
GPx8 #1116 Mondjuk videót egy tesztelő is készíthet, nem kell ahhoz Kunos...
(Bár el tudom képzelni, hogy mindent Ő akar csinálni egyedül) :)