42876

banner
  • Fehercsoki
    De jó még egy kép, nagyon vártam hogy legyen egy ilyen kép is!
  • lac coo
    Nesztek, új kép ! :

• GPx8
    Én nézek visszajátszást, mert nekem hozzátartozik az élményhez (persze csak pár percet). Ezért is fáj, hogy az rF2-ben olyan amilyen. Pl. az Lfs-ben telejesen jó.
  • b-type
    azért a bukó is számít, sztem én pl. be sem férnék normálisan a kocsiba ha fejemen még bukó is lenne. Amennyire látom ez nem egy kibelezett versenyautó, azaz széria ülés van benne.
  • bardocz
    Legalább számolja majd a pontokat! :DD
  • lac coo
    Csúnyán pofára esünk, ha a végén valami driftelős podverseny lesz mégis :))))))
  • Alexease
    Csunya lenne, ha nem lehetne allitani a nezetet, mert a iadott kepeken es videokban igazabol eleg benan nez ki olyan tavolrol a dolog.
  • Alexease
    Ja, mindegyik autoban nagynak tunik a pilota, valamit elbenaztak;)
    Amugy en is lesz*r*m, nem szoktam visszajatszast nezni, ha igen, azt is onboardrol:DD
  • lac coo
    Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lehetne minden irányban állítani, szóval tuti jó helyen lesz végül . :)
  • Fehercsoki
    Rákerestem youtubeon, ott azért látszik hogy sok embernek a feje szinte már hozzáér a tetőhöz, de persze engem annyira nem érdekel, csak belső nézetből legyen jó helyen a kamera.(de úgyis jó helyen lesz, nem adnák ki rosszul beállítva)
  • lac coo
    Szerintem nem ül ennyire magasan egy ilyen autóban a pilóta, De persze nincs a garázsban ilyen nem tudom. És főleg a tökömet sem érdekli milyen modell van az autóban :)))
    Csak most feltűnt ahogy néztem a képet .
  • bardocz
    Szerintem a feje nagy.
  • Fehercsoki
    Vagy csak szimplán az autó kicsi?
  • lac coo
    Semmi baja játék színeivel szerintem.... De ha neked tetszik, már megérte lecserélni nekik ! :)

Érdekes, hogy ebben az autóban is valami 2 méteres atléta pilóta van ! :DDD
  • Szabi #1141
    és a bajsza is mozog ? :DD
  • Totti5
    Na ez jó kép... a színek is rendben vannak.

• lac coo
    VAN ÚJ BORÍTÓKÉP FB-N !!!!!

• lac coo
    Ottvagyunmár ? :DDD
  • Totti5
    Ez olyan hogy valaki leírja itt hogy nekem az Asetto tetszik ergó az szar. Amúgy megállja a helyét, ha oda abba a topikba betenném ezt a játékt akkor ez az emelkedett színvonalú megállapítás igaz lenne, szóval nem értem ebből mit szerettél volna kihozni az előzmények bárminemű ismerete nélkül, mert ez arról szól hogy nekem tetszik a Skyrim akkor az szar, mert aki ezt írta annak nem stb... bármivel el lehet játszani.
  • Alexease
    Igazabol mindenki ismert ember igy vagy ugy. Csak nezopont kerdese, hogy hires vagy hirhedt;)
  • precise
    off:
    Egyébként a durva, az hogy mivel már van xbox-on bele bele olvasgattam konzolos fórumokba is itt sg-n. ami meglepő volt, hogy totti-nak ott is hírneve van. Pl valamilyen új megjelent játékról írt valaki valami ilyesmit:
    " Tottinak tetszik, szóval szar" :)

Nem akartam személyeskedni de a kép teljessége érdekében nem tudtam tovább titkolni ezt az infót.

(nem mintha nekem nem lenne hírnevem erre arra)
  • Totti5
    Én megértem, ha megjelenik márciusban vagy mikor is valami. Ha nem akkor legyintünk egyet és várunk tovább, aztán majd megint lesz 50 hsz a semmiről, aztán ha én is megemlítem hogy nem jó, akkor lesz Forza ellentámadás a semmiből teljesen érhtetlen módon és minden megy tovább a maga útján.
  • Fehercsoki
    Nem ez a lényeg, hanem hogy késés előfordulhat bárhol, ezt kéne megérteni.
  • Totti5
    3. rész új motort kapott, de mindegy is.
  • Totti5
    Nem én hoztam fel.
  • Alexease
    Te teljesen lenyegtelen, osszehasonlithatatlan a ket fejlesztocsapat es program...
  • Alexease
    Es miert? Mert valszeg a „friss” hardware-nel, a 2. resz engine-t fejlesztettek, es teljesen normalis modon, valami nem jott ossze, azert csuszott. 3 honap eleg volt javitani, es meg 3 100%-osra tesztelni.
    A tobbi reszt mar parhuzamosan fejlesztettek, bovitettek, csicsaztak, ott mar komolyabb engien problemak nem lehettek.
  • Totti5
    Csak ezek után napra pontos megjelenést is mondtak 3 hónappal a megjelenés előtt, ééés megjelent akkor. Aztán megjelent 2 rész utána 2 évente napra pontosan ősszel, októberberben ( ahogy a 2. is tervezve volt elsőre ).
  • Alexease
    Igen, de az mas, az a vilag legjobb autosjateka, millio tartalommal es FIX 60fps-sel;)
  • precise
    Késik a Forza Motorsport (Google első találat, biztos van több is) Millió dollárokból több száz dolgozóval. Nem tetszik ne fizess érte.
  • b-type
    Lehet mondani hogy ez a Supra meghatározó élményem volt mountain sprint-n, kb. mint a NR2003/GTP...aztán a következőre elég sokat kellett várni, az NKpro-ban sem teljesült, talán az egyetlen amit várok az AC-tól, hogy egy nagy teljesítményű kasztnis autóban újra elkapjon az az érzés...semmi sallang, csak a vezetési élmény miatt, offline egy pályán az időt kergetve elkapjon az ami akkoriban ezekkel a progikkal. :)
  • b-type
    kicsit nagyobb a hype a megszokottnál :)

Azért egy kis videó:
    NetKar namie Alexease Lime rock a jó kis jobbos Supra-val
    :)
  • lac coo
    Az könnyen lehet, hogy emiatt csúsznak ...
  • Alexease
    Evotek latogatas kepek. Talan kesobb telefonos video is lesz:)
    Valszeg emiatt is csusznak a kiadassal, mert ez egy fix es komoly megrendeles, innen esetleg allando penzuk is van/lesz.

assetto-corsa-kunos-simulazioni-at-the-evotek-factory
  • Alexease
    Ja, a zenes-csapatos video erdektelen, nekem is menu, beallitas, funkcio video kellene.
    De ezt mar millioszor irtam ide es nekik is:)
  • GPx8
    Zenés-csapató videó pont nem érdekelne, viszont egy menü/beállítások videó igen.
  • lac coo
    Persze, hogy kapunk, egy f1 2014 modot !:)))
  • paj01
    hát tényleg nagyon gyér a marketing. Ha sékikemes felvételek vannak miért ne lehetne gameplay vidi? Félkész vagy fos játékokból is összelehet vágni fasza momentumokat vmi csapatós zenére aztán annyi. F1 szezonkezdetig vajon kapunk vmit?:)
  • Fehercsoki
    A tesztelő is inkább teszteljen, mint hogy videót készítsen.
  • GPx8
    Mondjuk videót egy tesztelő is készíthet, nem kell ahhoz Kunos...
    (Bár el tudom képzelni, hogy mindent Ő akar csinálni egyedül) :)