42876

banner
  • lac coo
    Tech Demo : 2013 Febr

Release V1.0 2013 Spring

Update , DLC : -2018
  • bardocz

Akkor már van valami.
  • lac coo
  • lac coo
    Semmi ...?
  • lac coo
    Nincs bajom vele .Nem igen tud olyan játékból lopni amiért ne fizettem volna, szóval tiszta a lelkiismeretem :)
  • precise
    kellenek az ilyenek, így lesz multiplatform az össezs mod :)
  • lac coo
    Hát...sokat nem mond nekem .... :) Valami lopkodós, konvertálgatós fickónak tűnik így elsőre :))
  • Szabi #1188
    sandrox.net :D
  • lac coo
    Egy próbát megért :)

Amúgy ki az a Sandrox, miket csinált rF-hez? Most olvasom HSW-n, hogy a jövőben AC alá akar dolgozni .
  • cselt
    Mekkora poén...
  • lac coo
    Most olvasom fb-n , hogy 29-30-31- iken nyilt beta teszt lesz !
  • lac coo
    Ár: Simraceway ! :DD
  • lac coo
    Mondjuk azt ne felejtsük el, mikor kijött az NKP, mindennek számított csak csúnyának nem ...
  • GPx8
    Tudom, hogy mit ígérnek, de jelenleg csak a "techdemo"-ról beszélünk és nem biztos, hogy nagyon félkészen ki akarják adni, mert sokan az alapján ítélnék meg a végleges szoftvert is, és akkor bukó...
  • Alexease
    Nem tudom, nem lattatnak semmit:D De logikus lenne.
  • lac coo

Tényleg ebben gyárilag lesz vajon, telefonos , tabletes műszerfal? Mert ugye menüt már láttuk, hogy arról kapcsolgatják ...
  • lac coo
    Én még a sima nkp fizikáért és sokkal jobb grafért is adnék pénzt ! :)
  • Alexease
    Ez sokkal jobb grafika:)))))
    De a grafikan kivul, az nKP-hez kepest, azert sokat valtozott: lesz AI; normalis(abb) modolas; scannelt es liszenszelt tartalmak; ujrairt es atgondoltabb engine; felhasznalobarat menuk; masodlagos GUI/HUD kijelzo tamogatas; stb. (Termeszetesen ezekbol nehany „elvileg”:D)

De teny, hogy mas programokkal osszehasonlitva vannak hianyossagok (kesobb esetleg gondok:P).

En speciel nKP-szinten allok hozza, igy csalodni biztos nem fogok.
  • Fehercsoki
    Nem kicsit jobb a graf, hanem sokkal, plusz licenszelt autók és lézer szkennelt pályák vannak. A fizikát meg teljesen újraírták.
  • GPx8
    Azért 2013-ban már több kell. Én sem adnék pénzt mégegyszer egy nKPro-ért kicsit jobb grafikával...
  • lac coo
    Hát akkor bekaphatja a nagyközönség ! :DD
    Rakjanak bele egy nagy piros gombot, hogy " Én vagyok Sumi", aztán majd azt nyomogatják ! :D
  • Alexease
    Nekunk es a Race Center-eknek (BRD, Evotek) ez mar boven jo! De a nagykozonsegnek ez mar nem biztos hogy eleg, es az fajhat Kunoseknak;)
  • lac coo
    Mondjuk ez, ha ennél nem lesz rosszabb azért elég jó cucc lehet belőle.

• Alexease
    A CARS-ban elvileg minden lesz ami kell, csak kerdeses megoldasokkal es minosegben:)
    Az iR is jo uton halad, hogy elobb vagy utobb minden benne legyen, de mig masoknal honapokkal, addig naluk evekkel lehet szamolni:) Ami ertheto, de akkor is evek kellenek:)
    Az rF2 sokszempontbol biztato, de kornyezeti es alkatresz fizika az nem lesz.
    A SimBin most leirta magat, egyelore felejtos...
  • lac coo
    Ez nekem is mindig eszembe jut, hogy mi lesz ha most pénzt is akar keresni és lazábbra veszi a figurát, de ismerve a múltját, hogy komoly gyári szimulátor cuccok alá is dolgozik az AC-val, és régebbi még normális videók alapján azért nem sok esélyt látok rá, hogy pofára esünk ! :)
  • MauroN
    iRacing: multi
  • GPx8
    Sajnos a megoldás ugyan lehetetlen, de ez lenne egy "szuper" szim.-re:
    Kunos: fizika;
    PiBoSo: gumik/dinamikus pálya;
    VGP3: AI;
    CARS graf.+körítés;
    Simbin: promo+modding...
  • Alexease
    Igazabol ennek a programnak, meg bo 1 ev fejlesztes kellene, de ugy, hogy beesne valami fizetos minimal/alap tamogato, ami finanszirozna az 1 eves munkat.

Kunoshoz merten nagyon szep az ilyen sok liszenszelt, scannelt tartalom, a DX11 es az AI, de igazabol amire megjelenik (akar MOST:P), kb. ugyanannyi „lemaradasa” lesz mint az nKP-vel akkoriban:/

Az rF2 (mint kozvetlen konkurencia) barkacs, de a fizika es a gumi (a lenyeg) mar eleg topposnak mondhato, es bar nem DX11, de osszessegeben nem neveznem csunyanak, azert boven megallja a helyet, foleg hogy meg ki sem aknaztak azt, amit az engine igazabol tud. Full dinamikus (napszak es idojaras) es modolhato. Es bar eddig nem sokminden jelent meg hozza, de keszulnek a dolgok, es elobb utobb, szep szammal fognak erkezni.

De vannak meg kozvetett konkurenciak is (iR, CARS, RR, SRW), amelyek massziv alapokon, rendszeren, latvanyon, liszenszeken nyugszanak es fejlodnek.

Az AC-ban igazabol csak a fizikaban bizhatunk, de a kicsit „mindenkinek-program” jellege, es a „gumit senki sem erti” kijelentes miatt, azert nem art ovatosnak lenni;)

Aristotelis (a masik fo ember) az ISI/SimBin „reszleg” modolasi reszerol erkezett, igy jonehany iranyvonal valszeg nagyon hasonlo lesz mint a g/pMotor-ban, pl. az AI (ami mar tobbszor lathato volt, hogy hasonlo es gazos;P).

De meg ha a fizika brutalis lesz, boven van 1-1 evnyi fejlesztesi lemaradas (mar amit az infokbol tudni lehet:P):
    - elvileg „doboz” autok vannak benne, nem „alkatreszes” (lasd CARS), igy a tores/szethullas korlatozott
    - egyelore se idojaras se dinamizmus, ami a latvannyal, az aszfalttal es a fizikaval egyutt nem keves munka
    - egyszeri ertekesiteses („dobozos”), mindenfele online szolgaltatas es tartalom ertekesites (hosszutavu befektetes) nelkul (masok mar atalltak a jovore: iR, SRW, RR)

A lenyeg: szamunkra kulonleges project az AC (Kunos, az nK es az nKP miatt, +10 evnyi „tortenelem”), de az igazi nagykozonseg szamara – a csillogo kepek es a nepszeru tartalmak latvanya utan –, csak plusz egy program lesz, amit be /meg kell szerezni...
  • lac coo
    Késéssel nekem sem, de valóban nem értem mennyiben lenne nagyobb munka néhány kép, amin nem autó van ?!Azt nem hiszem, hogy alapjaiban új menüt írnának éppen, az nagy luxus lenne nekik...Vagy valami nem ok, vagy olyan dolgok vannak benne amit egyelőre nem igen akarnak megmutatni a konkurenciának . E3-on többet mutattak mint most a finishben ....
  • precise
    Lehet még nem végleges a menü
  • Alexease
    Az hogy barmennyit csuszik a techdemo es a vegleges, azzal igazabol nincs gondom. Valoban kis ceg, nulla hatterrel eveket dolgoztak a programon, minden apro baki vegzetes lehet.

De a normalis infok hianyat (kepek/videok a menukrol, beallitasokrol, autosetuprol stb.) en sem ertem. Vagy nem mukodnek meg rendesen vagy titkoljak valami miatt:)
  • lac coo
    FB: én értem, hogy kicsi cég, nincs pénz stb, és legyünk türelemmel, de nehogy már ne férjen be 5 normális screenshot valami hasznos dologról. Mert a Ferrarit már láttuk minden irányból körbefotózva, talán menüről sem tartana több időbe csinálni egy párat, a sok uncsi autó helyett !

Ott valami csúnyán nem akar működni szerintem....
  • lac coo

Ez valami kortárs művészet lehet, rajtuk kívül a kutya nem érti miről van szó ! :DD
  • Alexease
    Igen, az a valoszinubb. Minden „iprai” felhasznalas (BRD, Evotek, PTR) tuti fontosabb, mint eladni belole nehany ezer darabot az usereknek.
  • Fehercsoki
    De lehet hogy az fps limiter úgy működik hogy fps<=60, és akkor mondjuk 59.9 fps.
  • GPx8
    Úgy tudom, 60 fps a minimum egyeseknél. Szar lesz???
  • Fehercsoki
    Vagy 5.
  • precise
    ötössel kezdődik. vagy 5x vagy 5xx :)
  • GPx8
    Vagy most optimalizálják projektorra...
  • Alexease
    Eppen nem latni az FPS erteket, vagyis lehet necces a dolog:DDDD
    Vagy nagyon durvan lehet az is, hogy ... on hand, vagy inkabb hands on ..., vagyis kezelfoghato lett a techdemo:)