42876

banner
  • attila46
    Mikor jön a demo??Már ... jöhetne..........!
  • cstibikeee
    Új kép:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4528709509769&set=a.1238838305045.34354.1651916137&type=1&ref=nf
  • cstibikeee
  • GPx8
  • Szabi #1231
    x4
  • Jacek
    +2:)
  • Debilon
    +1
  • Solt
    +1
  • cselt
    +1
  • Fehercsoki
    +1
  • lac coo
    Szerintem is.Meg aztán a tiöbbi topikod lassan a zárható kategória ! :)))

Alexease +1
  • Alexease
    OK, radumaltatok:) Meg ha meg is rohamozzak az elejen, ez hosszutavu program, ugy is megunjak.
  • precise
    én nyilván nem is lehetnék x-edik reggel. :)
  • lac coo
    Alex, vállalod, itt talán nem lesz láma-roham ? :)))
  • precise
    Legyen már valaki házigazda is legyen kedves írja át a balfaszságomat a címben. (ád=és)
  • lac coo
    Halálba kerget, hogy életemben nem látott emberek jelölgetnek be, hullámokban, 50 -esével mint a zombik :)))
    Hírportálnak, pletyka-elosztónak viszont a legjobb ! :)
  • Alexease
    Nekem is labrazasom van az FB-tol, honapokig nem szoktam belogolni, mostanaban is csak az AC miatt, talan kikerul valami friss hir a TD-rol:P
  • lac coo
    Gondoltam kirakom FB-re, de csak egy kis melléklet ikon lett belőle, annyira sokat lógok FB-n ....:)))
  • Alexease
    Egeszsegedre! :)
  • lac coo
    Lenyúltam a képedet :))))
  • GPx8
    Az a CARS-ban is van.
  • lac coo
    Csak lehet majd, alap dolog ...
  • Alexease
    Ha szerverinditaskor lehet korlatozni, mar az is jo.
  • lac coo
    GC-n a proban is bekapcsolható volt, a tc, a pályarajz és az abs ...
    Amatőrben meg fullos volt, automata fékkel :)))
    Illetve gamer ,racer ,pro driver kategóriák voltak .
  • Alexease
    Van benne logika, de igazabol, ugy is azzal fognak menni, amivel mindig nyernek;D Akiben nincs meg a szimes vervonal, azonnal bekapcsol valami segitseget ha kicsuszik, lassabb, nem megy neki stb.

Nekem nincs gondom az elnevezesekkel, ha hozzajuk rendelnek normalis korlatozasokat (ne ugy mint az SRW-ben).
    Vagyis amatorben mehet magatol is az auto, hagy elvezzen a sofor (:D).
    Driverben csak minimal segitsegek (TC es ABS), es barmilyen nezet.
    Pro-ban SEMMI segitseg, korlatozni onboard-ra (cockpit vagy hood), es valahogy kormanyra (de legalabb a billt kiloni:P).

Persze ezek inkabb csak online verseny vagy kozossegi hotlapok eseten fontosak, offline ugy toljak ahogy akarjak;)

OFF: SRW-ben is nevetseges, hogy online versenyen messzirol latni ki milyen segitsegekkel (foleg elindulas, fekezes). Es ezeken az is latszik, hogy nagyon akar, de nem megy neki;) Nyomni tudja a gazt, de autot vezetni/kezelni, kanytarodni, autoversenyezni azt mar nem. (Most a szandekosan lokdosodo, feltarto idiotakat hagyom, az mas kategoria.)

Amin mindig rohogok: billel tolja, a startnal ideo-oda pocogtet (nevetsegesen nez ki a kerek, ahogy szinte atmenet nelkul ugral), amitol buntetlenul eloremaszik az auto a startracson:DDD
    De messzirol is kiszurhatok: ide-oda rangatozo kormanyzott kerekek, folyamatosan vilagito vagy villogo feklampak, kigyozo mozgas:)

A gamepad-eseknel pedig a drift, mindenhol, mindennnel;DDD Es elozhetetlenek, mert kihasznaljak a teljes palyaszelesseget:DDDD
  • lac coo
    No de valahogy nevezni kéne akkor is a kategóriákat, vagy volna valami titkos jel, hogy ez a pro nem az a pro ? :)
  • GPx8
    Azt gondolom, hogy nem az a jó módszer, hogy "amatőr", "dirver" stb. kategóiába osztjuk a népet, mert ugye mindenki minimum Schumacher! :)
    A háttérben kikapcsolható segítségekkel lehetne finomhangolni a szimulátort. Tőlem akár paraméterekkel is lehetne. (Szóval a hülyegyerek nem akar majd amatőrként menni, hanem megy pro-ban, az meg nem fog sikerülni elsőre, tehát leszarozza a játékot az pedig nem jó reklám).
  • lac coo
    Sőt ha jól tévedek, már az E3-on ( bagy hol voltak ...) lehetett látni a menüben három részt amatőr, driver és prodriver címmel...
  • cselt
    Én csak nem szeretnék nagyot koppanni, neked legyen igazad :)
  • lac coo
    Nyilvánvaló, mi mást jelentene .
  • cselt
    Nagyon remélem, hogy ez a rész csak azt jelenti, hogy lesz benne sok kikapcsolható segítség.
  • Alexease
    Ha menyiseget akarnak eladni (bar ahhoz mas is kellene...) akkor kenytelenek belelogatni;)
    Ha jol mukodo segitsegek beiktatasaval oldjak meg, akkor nincs vele gond. Akkor szokott gaz lenni, ha kozvetlen arra van optimalizalva (gumik, kontrollerek). De az AC nem valoszinu, mivel az nKP-bol is csak egy verzio volt, hasznaltak Pro celra, az AC-bol is egy lesz, es mar regen hasznaljak.
  • lac coo
    Hát már miért ne lóghatna be ? :)
  • precise
    de ne lógjon már be simcarde fosba....
  • Jacek
    Nekem eddig tetszik:) még kell vegyek kormányt hogy tudjak kezdeni bármivel is bármit:) szóval engem nem zavar ha késnek:D
  • lac coo
    Nekem végül is mindegy mikorra hozzák össze. Csak tolják ki a demot, hogy a kíváncsiságomat kielégítsem, és adjanak normális infokat ...
  • cselt
    Bízzunk benne, hogy összehozzák a srácok időben :)
  • lac coo
    Be kéne tolni FB-re ezt a képet, had csámcsogjanak ! :)
  • lac coo
    Én tippelek még vagy fél évet mire kijön a teljes :)
  • Alexease
    Ez jo;) A lenyeges reszek: