43022
  • lac coo
    FB: Please, guys, just tell me the Lotus sound is just replacement sounds, right? oh, my, it's great to follow GT5 graphics, DO NOT KEEP THE GT SOUND TOO (aka lawnmowers)!!!

ez még a régebbi videóra jött, gondolom ....
  • lac coo
    Most még tudja kontrollálni ! :)
  • Alexease
    Igy azert sokkal jobb, foleg a szokasos Nismo fele video, ilyennek kellett volna nyitni;)

Amugy Kunos megkoszonte, sajnalja es mergesek hogy olyan megjelent, de nem tudjak kontrollalni hogy ki hogy fogja hasznalni es mit publikal belole.
    Az elso videos embernek kifogtak a legszarabbat.

De legalabb Nismo-ek gyorsan kitoltak sajat normalis videokat is.
  • Totti5
    Jóféle, bár nem szeressem a lotusokat.
  • lac coo
    Igen ez is jó, na ezt kell mutogatni !!!!!!!!

Úgy látszik nem finomkodni kell ezzel az autóval ! :D
  • Tomo15
  • lac coo
    Ő már belelendül a végére elég rendesen. Nekem tetszik .

• lac coo
  • lac coo
    Ha kint lesz a techdemo ( ha kint lesz ! ), úgy is lesz rengeteg egeres-billes vacak videó, de legalább lesz mellette kétszer annyi normális is. ez , pont ilyenkor mikor mindenki percenként átnéz minden egy kis info reményében a lehető legrosszabb ...
  • Solt
  • lac coo
    Jól tetted !!!

• Alexease
    Ugy nez ki Kunos intezkedett:)
    Genyo vagyok hogy zsinnyegtem a szar minoseg es a talalas miatt?!
  • lac coo
    Egyetértek ! :)))
  • Alexease
    Irtam Kunosnak, bar gondolom latta a videot, de biztos ami biztos:) Jobb ha ez a video nem terjed:P
  • lac coo
    azt nem tudom ki lehet, de tippem szerint valami újságíró, weblap szerkesztő stb, aki életében nem látott még autós játékot, és kb 2 nap szorgalmas használat után eddig jutott :))))

De elég kínos, hogy bár Kunosék legalább jól csapatják, semmit nem adtak ki, ez meg kifejezetten lejáratja az egészet.... Őszintén, hol van ez a többi kamerás videótól, ez alapján tuti nem venném meg !!! ???
    Régebbieket öröm nézni, ahogy csúsztatják stb ...
  • Alexease
    A hangok valoban kicsit gyengek. Arkad style:/
  • Alexease
    Vicc, hogy Kunosek a fejlesztes alat egyszer sem adtak ki normalis realtime, igazabol ez az elso, es sajnos nevetseges (minoseg, stilus, hasznalat):/
    Lehet hogy az ember tesztelo a sok kozul, akik megkaptak valahogy a techdemo-t, es egyszeruen partizankodik, nem is adhatott volna ki semmit?!
  • lac coo
    4:40-nél, mikor tolatni próbál feladtam :))))
  • Solt
    Hú... azok a hangok elég furák... meg azok a váltások... automata kuplung?
  • lac coo
    Nem azért, de a lányom jobban vezet ! :DDDD
    Szőrnyű ....
  • Alexease
    Szerintem a fraps beallitasa miatt szaggat ennyire:/
    De sajnos a valtasokbol hallatszik hogy simcade-ben tolja;)
  • Alexease
  • lac coo
    Jah, tegnap milan meccs volt, ma józanodnak :)

De komolyan ha már kész van, letesztelték, a fenének nem töltik fel valahová, aztán ennyi .
  • GPx8
    Febr 28.? Csütörtök az stimmel... :)
  • Alexease
    Este hetkor mar erosen kerdeses a dolog, Olasz ceg, meg az idoeltolodasban sem lehet bizni;)
  • Alexease
    Ha ma nem jon, akkor az en tippem szerint holnap sem;) Remelem szokas szerint tevedek:P
  • lac coo
    Van még időd, itt bármi előfordulhat :)))
  • GPx8
    Akkor ma már nem jelenik meg??? Rossz volt a tippem.
  • Alexease
    A Steam nem masolasvedelem, hanem jatekterjeszto es kozossegi plaform.
    Az egyetlen hatranya, hogy neha bead 1-1 ablakot (NEM jatek kozben!:P) a jatekaik reklamjaival. Egy kattintas es close;)

Szerintem tobb elonye van mint hatranya: gyors, egyszeru, olcso jatek forgalmazas; kozvetlen login; gyors, egyszeru, rendszeres upate/patch; automatan online mentheto beallitasok.

Az AC-t nem hinnem hogy azonnal dobozoskent tudnak/akarank terjeszteni, annak a nyeresegebol 80% lehullik.
  • lac coo
    Mióta ? :)

Nekem semmi bajom steammel, sőt szeretem .....
  • Fehercsoki
    Senki ne szavazzon erre, steam a lehető legrosszabb másolásvédelem, folyamatosan jönnek a fos reklámok=/
  • Alexease
    Vagy vSync-kel ment, es nem birta a gepe a fix 60fps-t;)
    A garazsban is 60fps, az mar nem replay. Nem orulnek az nKP-s 30fps fix replay-nek. Nem mintha birna a gepem;)
  • lac coo
    Shift2 után fogsz érezni némi különbséget :)))
  • hezi
    Hú, már alig várom. Tegnap este megvetten nkp-t, addig kipróbálom azt is. Meg előtte kicsit gyúrok Shift 2-ben Elise-el, hogy érezni lehessen a különbséget.
    Kíváncsi vagyok, milyen időket lehet menni, kisbarátunk a videóban nem erőltette meg magát :)

Ha már ennyire mennek az olasz autók, mehetne bele egy Punto SX is.
  • Solt
    Nincs ezzel tapasztalatom, mert szerencsére nekem mindig megvan a 60... :) Azt tudom, hogy repülés és fps játékok esetén iszonyat zavaró...
  • Tomo15
    Autós szimulátoroknál is legalább olyan zavaró. 30fps-nél még a ffb-se olyan mint amilyennek lennie kéne.
  • Solt
    Autó szimulátorok alatt talán nincs, de általánosságban ez sajnos nem jelenthető ki. Ott ahol oldalirányú mozgásokat, (főleg forgolódás) csinálsz, ha nincs meg a fix 60 fps, akkor darabos a mozgás... :S
  • GPx8
    Nana! "Jobb" szimulátoros körökben 60+ fps a minimum! ;)
  • bardocz
    Nem mintha egy 60Hz-es monitoron bármi gond lenne a 30fps-sel.
  • Tomo15
    Szinte biztos, hogy a videó miatt volt korlátozva.