42876

banner
  • Alexease
    Ha mar ennyire mutogatjak, akkor valszeg jovohet kozepe.
    De legrosszabb esetben is 2 het mulva szerda-csutortok:)
    Szerintem nem kockaztatna meg a marciust, csak ha kozbejon valami bug.

De meg mindig nem ertem, hogy mukodik a forumos dolog, mert az AC forumon mar 800 kornyeken vannak, hetente 50-100 emberrel no a tabor, de bejutni (csak ugy) nem lehet:)
  • lac coo
    Na az beb...na ! :)
  • lac coo
    Pálya az valóban magione ....

Csak mikor leszünk már végre ott !!!??? :)
  • Alexease
    Akkor lenne szivacs, ha a TechDemo-ban csak a Simcade modot engednek:)
  • GPx8
    TrackIR támogatás van benne, ha minden igaz...
  • lac coo
    Na majd ezen mérgelődjetek, hogy agyon van csicsázva mint codemasters játékokban ! :)))
  • Szabi #1269
    menű szép letisztult :D
  • lac coo
    Aztaaaaa ! :DDDD

• lac coo
    Csak jól emlékeztem, hogy volt régebben már működő tükör :

• lac coo
    Akkor meg nem ismeri a frapsot és a betűket . :)
  • precise
    Van kommunikációs ember.
  • cselt
    nekem is ez a verzió rémlik :)
  • lac coo
    Valami kommunikációs ember sem ártana ...! :DDDD
    Ha esetleg ismeri a printscreen gombot vagy /és a Fraps-ot,az külön főnyeremény lenne .
  • Alexease
    A TechDemo igazabol felfoghato nyilt beta-nak is, azert adjak csak korlatozott mennyisegu felhasznalonak. Bar az OpenBeta-nal ez komolyabb, ez inkabb egy utoloso 1.0 vegleges teszt, biztos ami biztos;P

Rendes demot valszeg csak a vegleges megjelenes utan fog kiadni.

Az nKP-t is 5-6 evig piszkalta, ahhoz is ingyen jottek a frissitesek.
    Valszeg 1-1 tartalom ingyenes lesz hozza, amit mar beterveztek es/vagy elkezdtek hozza, de kesobb tuti lesz 1-1 fizetos kiegeszites is.

Palyakeszito emberbol 1 van, igy nem varhato folyamatos palyaaradat;P
  • lac coo
    Amúgy ha eszük lenne, bevonnák a demóba az elővásárlókat is . :)
  • lac coo
    A kiegészítők nem ingyenesek :)
    Annyira nem hihetetlen nkp alá is csinált jó dolgokat, pedig akkor már teljesen biztos volt, hogy a kutya nem veszi már meg :)
  • Szabi #1259
    a 2018-ig ingyenes frissítések és kiegészítők rész hihetetlenül hangzik, de úgy legyen! :D
  • lac coo
    Legutóbbi videón csak egy tehdemo meglejenésről van szó, utána meg tavasszal a teljes.
    No mindegy , annyira nem érdekel. :)

Minél később engedik rá a nagyközönséget, annál tovább lesz béke, nem kell a gyökérséget olvasni, hogy mi ez a szar, irányíthatatlan vacak billel, állandóan kicsúszik, meg a CARS sokkal szebb :)))
  • Debilon
    pedig így volt kommunikálva, techdemo -> csak nkp-sok, aztán lesz nyílt demo mindenki számára :)
  • lac coo
    Két demoról meg még nem is hallottam :)Küldök nekik egy billentyűzetet, lehet azért nincs soha semmi info , mert csak kormányuk van és azzal nehéz gépelni :)
  • GPx8
    Lehet. Úgy emlékszem, hogy "techdemo"->NKP tulajok, utána demo->mindenki.
  • lac coo
    eddig úgy tudtam, hogy először az nkp tulajok kapják, kicsivel később meg mindenki .de erről még szerintem nem volt szó , hogy csak ők kapják .
  • GPx8
    Eddig is arról volt szó, hogy a "techdemo"-t csak az NKPro tulajok kapják meg. Mondjuk annak van értelme, legalább nem a NFS fanok fogják "tesztelni".
  • lac coo
    Pont a lényeget nem értem megint pontosan :))) Itt most azt írják, hogy csak NKP felhasználók kapnak demot, vagy azt , hogy csak ők kapják meg akkor ( február) ? :)
  • lac coo

• Alexease
  • Alexease
    Elvileg Magione elso kanyarja.
  • lac coo
    Direkt rakták úgy oda, lássa a nép, hogy ezzel is müxik :))))

Most, hogy úgy látszik működik a dolog, talán 3-4 hónap múlva ki is próbálhatjuk a demot :)
  • Alexease
    Van tukor:p De az a gamepad nagyon „csunya” ott:)
  • lac coo
    Akkor valóban Lotus lesz ,ez melyik pálya lehet ? :)

Lustaság fél egészség, telefonon fényképeznek ott csak egy tapizás a megosztás :)))
  • lac coo
  • lac coo
    Ha ez lenne jo is lenne, nem tul gyors,nemlassu, nem gyenge nem eros,puhabb a felfuggesztes, lehet csuszni sodrodni, magasak a gumil stb.... Ezeken lehet jol latni mit tud a fizika.
  • Alexease
    Nagyon valoszinu hogy ez lesz;) Korabban is erre az autora tippeltem.
  • Alexease
    Szerintem menni fog. Szepen nez ki, de egyszeruen szepen (legalabbis ugy latszik). Valszeg tized annyi shader van benne, mint a CARS-ban, az idoojaras hianya miatt jelenleg nem is dinamikusak, elelmosott arnyekok sincsenek, sajat magaban nem tukrozodik az auto stb. Persze ettol meg lehet lassu, de nem valszoszinu.
  • GPx8
    Remélhetőleg ez lesz a "techdemo"-ban...
  • lac coo
    Jaja, és milyen szép metál fénye van, a hátsó lámpa felett szépen látszik . :)Meg talán tükör is van már ....
    Remélem valamennyire bírja majd a gépem legalább 4-5 AI-val :)))
  • Alexease
    Szepen osszeraktak.
  • Alexease
    Az utolso info alapjan februarban, vagyis meg 0–14 nap.
  • Alexease
    Igy mar leggalabb az auto is biztosnak tunik;)
  • precise
    +1