42876
-
#1275 Ha mar ennyire mutogatjak, akkor valszeg jovohet kozepe.
De legrosszabb esetben is 2 het mulva szerda-csutortok:)
Szerintem nem kockaztatna meg a marciust, csak ha kozbejon valami bug.
De meg mindig nem ertem, hogy mukodik a forumos dolog, mert az AC forumon mar 800 kornyeken vannak, hetente 50-100 emberrel no a tabor, de bejutni (csak ugy) nem lehet:) -
#1274 Na az beb...na ! :) -
#1273 Pálya az valóban magione ....
Csak mikor leszünk már végre ott !!!??? :) -
#1272 Akkor lenne szivacs, ha a TechDemo-ban csak a Simcade modot engednek:) -
GPx8 #1271 TrackIR támogatás van benne, ha minden igaz... -
#1270 Na majd ezen mérgelődjetek, hogy agyon van csicsázva mint codemasters játékokban ! :))) -
#1269 menű szép letisztult :D -
#1268 Aztaaaaa ! :DDDD
-
#1267 Csak jól emlékeztem, hogy volt régebben már működő tükör :
-
#1266 Akkor meg nem ismeri a frapsot és a betűket . :) -
precise #1265 Van kommunikációs ember. -
#1264 nekem is ez a verzió rémlik :) -
#1263 Valami kommunikációs ember sem ártana ...! :DDDD
Ha esetleg ismeri a printscreen gombot vagy /és a Fraps-ot,az külön főnyeremény lenne . -
#1262 A TechDemo igazabol felfoghato nyilt beta-nak is, azert adjak csak korlatozott mennyisegu felhasznalonak. Bar az OpenBeta-nal ez komolyabb, ez inkabb egy utoloso 1.0 vegleges teszt, biztos ami biztos;P
Rendes demot valszeg csak a vegleges megjelenes utan fog kiadni.
Az nKP-t is 5-6 evig piszkalta, ahhoz is ingyen jottek a frissitesek.
Valszeg 1-1 tartalom ingyenes lesz hozza, amit mar beterveztek es/vagy elkezdtek hozza, de kesobb tuti lesz 1-1 fizetos kiegeszites is.
Palyakeszito emberbol 1 van, igy nem varhato folyamatos palyaaradat;P -
#1261 Amúgy ha eszük lenne, bevonnák a demóba az elővásárlókat is . :) -
#1260 A kiegészítők nem ingyenesek :)
Annyira nem hihetetlen nkp alá is csinált jó dolgokat, pedig akkor már teljesen biztos volt, hogy a kutya nem veszi már meg :) -
#1259 a 2018-ig ingyenes frissítések és kiegészítők rész hihetetlenül hangzik, de úgy legyen! :D -
#1258 Legutóbbi videón csak egy tehdemo meglejenésről van szó, utána meg tavasszal a teljes.
No mindegy , annyira nem érdekel. :)
Minél később engedik rá a nagyközönséget, annál tovább lesz béke, nem kell a gyökérséget olvasni, hogy mi ez a szar, irányíthatatlan vacak billel, állandóan kicsúszik, meg a CARS sokkal szebb :))) -
Debilon #1257 pedig így volt kommunikálva, techdemo -> csak nkp-sok, aztán lesz nyílt demo mindenki számára :) -
#1256 Két demoról meg még nem is hallottam :)Küldök nekik egy billentyűzetet, lehet azért nincs soha semmi info , mert csak kormányuk van és azzal nehéz gépelni :) -
GPx8 #1255 Lehet. Úgy emlékszem, hogy "techdemo"->NKP tulajok, utána demo->mindenki. -
#1254 eddig úgy tudtam, hogy először az nkp tulajok kapják, kicsivel később meg mindenki .de erről még szerintem nem volt szó , hogy csak ők kapják . -
GPx8 #1253 Eddig is arról volt szó, hogy a "techdemo"-t csak az NKPro tulajok kapják meg. Mondjuk annak van értelme, legalább nem a NFS fanok fogják "tesztelni". -
#1252 Pont a lényeget nem értem megint pontosan :))) Itt most azt írják, hogy csak NKP felhasználók kapnak demot, vagy azt , hogy csak ők kapják meg akkor ( február) ? :) -
-
#1250 -
#1249 Elvileg Magione elso kanyarja. -
#1248 Direkt rakták úgy oda, lássa a nép, hogy ezzel is müxik :))))
Most, hogy úgy látszik működik a dolog, talán 3-4 hónap múlva ki is próbálhatjuk a demot :) -
#1247 Van tukor:p De az a gamepad nagyon „csunya” ott:) -
#1246 Akkor valóban Lotus lesz ,ez melyik pálya lehet ? :)
Lustaság fél egészség, telefonon fényképeznek ott csak egy tapizás a megosztás :))) -
#1245 -
#1244 Ha ez lenne jo is lenne, nem tul gyors,nemlassu, nem gyenge nem eros,puhabb a felfuggesztes, lehet csuszni sodrodni, magasak a gumil stb.... Ezeken lehet jol latni mit tud a fizika. -
#1243 Nagyon valoszinu hogy ez lesz;) Korabban is erre az autora tippeltem. -
#1242 Szerintem menni fog. Szepen nez ki, de egyszeruen szepen (legalabbis ugy latszik). Valszeg tized annyi shader van benne, mint a CARS-ban, az idoojaras hianya miatt jelenleg nem is dinamikusak, elelmosott arnyekok sincsenek, sajat magaban nem tukrozodik az auto stb. Persze ettol meg lehet lassu, de nem valszoszinu. -
GPx8 #1241 Remélhetőleg ez lesz a "techdemo"-ban... -
#1240 Jaja, és milyen szép metál fénye van, a hátsó lámpa felett szépen látszik . :)Meg talán tükör is van már ....
Remélem valamennyire bírja majd a gépem legalább 4-5 AI-val :))) -
#1239 Szepen osszeraktak.
-
#1238 Az utolso info alapjan februarban, vagyis meg 0–14 nap. -
#1237 Igy mar leggalabb az auto is biztosnak tunik;) -
precise #1236 +1