42876
-
#1355 Azok a képek nem egészen olyan minőségben mutatnak a cikkben, mint amiket ide szoktatok beszúrni, szvsz. az emberkének gyenge a vga-ja (is).
Hát erősen gondolkodom, hogy megveszem az nkp-t.
Vicces lenne, ha a tech demó is olasz nyelvű lenne :D -
MauroN #1354 De ezzel lehet majd köröket menni, vagy csak replayt nézni? :D -
#1353 Azt én is kizártnak tartom, hogy ha ilyen lassú ki merné adni .Vagy ember gépével van valami, vagy laggol a screenshotnál, akármi ....
Amúgy hogy fog menni a letöltés, mindenkinek küldenek mailben linket, akkor gondolom beosztják pár napra, ne mindenki egyszerre szakadjon rá a szerverre ....És gondolom a legutolsó ember én leszek ! :))))
-
GPx8 #1352 Főleg, hogy a 17-18 fps az konkrétan diavetítés... -
#1351 Ez így kívülről szemlélve elég lagymatag :)))) -
#1350 -
#1349 Vagy a gep gagyi, a masik digo fenykepein 80 fps van. -
#1348 Vagy a screenshot kozben esett le az FPS. Igy nem adna ki es azt sem hiszem hogy ilyen szar gepe lenne a cikkironak;) -
#1347 A HSW-n evekig volt Angol forditas;)
De tuti hogy mas ceg/ujsag/portal is megkapta a TechDemo-t, fognak irni Angolul is osszefoglalot es/vagy valaki leforditja ezt.
De szerintem a Google fordito tokeletes. -
#1346 Mondjuk az a 15-20 fps engem is aggaszt, remelem csak replay alatt/miatt olyan rossz. -
fb #1345 a nemet cikkben valami olyasmi van, hogy hetvegeig jon a tech demo -
#1344 Gondolom olasz site, olasz nyelven..... HSW sem angolul van. -
#1343 Ez igaz, de az Olasz/Spanyol es hasonlo nyelvek eleg jol fordithatok automatan Angolra, legalabbis hasznalhato lesz.
Google-angolul :) -
#1342 Elég szomorú, hogy csak ilyen random nyelven írják meg a cikkeket, a mai világban már elvárható lenne hogy tudjon angolul egy újságíró=/ -
#1341 Ez egy jo osszefolgalo es legalabb kepek is vannak!
Es bar nem sokat ertek belole, de mindig is mondtam, a Spanyolt es az Olaszt a legjobb hangosan olvasni:)))
De a kepeken az FPS: 18 azert csunya:D -
#1340 Tech demo teszt -
cstibikeee #1339 http://games.reveur.de/de/news/2874,Assetto-Corsa--UPDATE-Termin-fuer-Technology-Preview-bekannt.html&usg=ALkJrhhFbDJ0cuQVxBfQudiFNFY_JjlrHA
Ez jó lenne magyarul is. A google fordító nem az igazi. -
#1338 Valami csak lesz a napokban, fb-n is megkertek mindenkit, hogy rendezzek a paycode- okat.... -
cstibikeee #1337 http://games.reveur.de/de/assetto-corsa/screenshots/ -
cstibikeee #1336 Elég sok jó kép:
http://www.motorsport-total.com/games/bilder/cat.php?c=12assettocorsa&d= -
#1335 Ezt a néhány napot már ismerem, szerintem most megint eltűnik egy fél évre :DDDDD -
#1334 Twitter: „...need some days to organize the downloads and the site update.” -
#1333 Soha nem értesz semmit:D A leves megfőtt ugyan de most reggeliztél és az ebéd később lesz:) -
#1332 Jah , hogy kevés a tányér...? :))) -
#1331 A leves megfott, csak helyet kell neki csinalni, ez onkiszolgalo etterem lesz;) -
#1330 Akkor most még sem főtt meg a leves ? :))) -
#1329 Marcius 1-is akcios az nKP, elvileg csak ennyi. A TechDemo johet utana is:P
A vegleges tuti csak marcius vegen jo, vagy ha kozbe jon valami, akkor majd valamikor;)
Ezekre a tweetekre is azt irta, hogy kell meg nehany nap a TechDemo megjeleneseig, mert rendbe kell rakni a konyhat es helyet kell csinalni a labasokban:DDDD -
#1328 Szerintem addig olcsó az NKP....Gondolom a demo előbb lesz kint, és aki jókat hall róla esetleg megveheti ha a demora vágyik . -
#1327 Na de mi ez a március 1? Ekkor jelenik meg a techdemo az nkp tulajoknak, vagy megjelenik most az nkp tulajoknak és március 1 után pedig mindenkinek? -
De hidegen nem jó ! -
#1325 Most mar csak csomagolni kell a kajat, es valahogy eljuttatni az emberekhez:) -
-
#1323 nKP: 4.99EUR :) -
GPx8 #1322 Igen. Én a techdemo-ra gondoltam. -
#1321 Biztos hogy lesz lathato tores, legalabbis az engine alapjan. Korabban PhysX-et hasznalt, aztan tavaly ev vegen lecserelte ODE-re
Nem mondta miert, a PhysX elvileg sokkal jobb mint az ODE, amit mar 4-5 eve nem fejlesztenek:) Lehet hogy az nVidia miatt, talan jott valami szponzor, ami miatt nem lehetett hasznalni?!
A lenyeg hogy a modelleken latszik (kepen is volt nyitott ajto), hogy alkatreszekbol vannak modellezve az autok, igy minimum a szethullas, az utkozes es a kornyezeti fizika garantalt.
De necces lenne tores nelkul kiadni az 1.0-at, valami biztos lesz benne:) -
GPx8 #1320 Nem zavar, ha nincs egyelőre látható törés, de azért sérüljön az autó, úgy, hogy az a vezethetőség rovására megy. (Lfs pl.) -
#1319 Gondolom valamelyik teszter tette ki, lehet nem is a nagykozonsegnek hanem a tobbi teszternek vagy Kunoseknak, csak veletlenul publikus lett a dolog;)
Valszeg azert titkoloznak, foleg az ilyen minosegu videokkal, mert ez mar nagyobb project, minden aprosag szamithat. Lehet hogy tores sem lesz az elejen, amit egyelore nem reklamoz, de ha kint van akkor majd megcsinalja;) -
#1318 -
#1317 Nagy valami... Végre volt egy hd , nem kamerás video , igaz csak 30 mp.... :)))) -
#1316 Gondolom pont a törés hiánya miatt:)