43022
  • raczger
    Én is pont ott csináltam volna képet, ha nem 3 fps-el menne full grafikán, így egy kicsit sok időbe telne odáig eljutnom :)

Minél többet játszom vele, az az érzésem fel fogja venni a versenyt még akár gumifizika terén is az LFS-el, de ezt még csak óvatosan írom le, ahhoz a full verzióval is kéne még kockulni.
  • Tomsteel
    Érdekes, én is pont itt csináltam egy képet nemrég. :)

• lac coo
    Az a lock view horizont , vagy valami ilyesmi ,az micsoda ?
  • Alexease
    De van egy masik megoldas is. Beallitod a fomenuben 3 monirorra, utana az autoban a flymenuben a 3 monitor allitasnal piszkalod. Ott lehet mindenfele tologatni, torzitani:)
    De ez 20-30% fps esessel jar.
  • Alexease
    A konzolhoz blindeltek a HDR-shinet (PageUp/PageDown). Valszeg kesobb, ha kesz lesz, tobb hasonlo ilyen hozzarendelest lehet csinalni, igy lehet majd pilota nezetet es minden mast allitani.
  • lac coo
    Szuper, köszi , megpróbálom .

Jah, ne piszkálgasd, használd elég ütős lett . :D
  • Alexease
    Elvileg be kellene olvasnia a cfg konyvtarbol a console.ini-t (amibe ilyeneket lehet irkalni), de nem muxik:)
    Sokat kell meg turkalni, mert Python-ban van plusz a binaris resze, de most nincs kedvem, inkabb hasznalom;P
  • Alexease
    A pilota allitas meg nincs, kar erte, de van egyeb megoldas:)

A FOV allithato INI-bol: c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\cfg\camera_onboard.ini
    Ebben mas is van: gforce, horozint, razasok

Pilota nezet nincs, azt autokhoz rendeltek.
    De konzollal lehet piszkalgatni:P Az autoban ulve: HOME bill. Bejon a konzol. Ott lehet irogatni:

set driverEye.z 0.02 //elore-hatra
    set driverEye.y 0.88 //fel-le
    set driverEye.x 0.01 //jobbra-balra

Nalam 65-os FOV van, ahoz a Z=0.02 az Y=0.88 (az X-et nem allitottam:P).

• lac coo
    Hát sok profi tanulhatna gányolni tőle ! :DDD
  • Alexease
    Igen, most tettem fel, csak macerasabb volt, mert kellett neki a FrameWork, ami meg nem volt, aztan a Windows update-elt 1 orat:D

Meg nem szettem szet teljesen, de nagyon Kunos-kod:D Kicsit barkacs, de mukodik:)
  • Tomsteel
    Hopsz, tényleg nem állítja át, csak levágja a többi részét...
  • lac coo
    Alex, tudod futtatni ?

Vagy csak éppen bitjeire szeded az egészet ? :D
  • lac coo
    Még nem néztem mi van benne, de ha lehet piszkálni akkor jó lesz :)
  • GPx8
    Keresd meg a camera_onboard.ini file-t, abban van FOV.
  • lac coo
    Néhány kör után, szerintem állat jó lett.
    Hiányzik jelenleg a nézőpont, fov állítgatás, gondolom fullban ezek benne lesznek .
    Felfüggesztés nagyon jó, gumi is, nekem hang is tetszik, jól lehet érezni a fordulatszám emelkedést, turbo lehetne sokkal hangosabb .

Handling valami hihetetlen kifinomult, elegáns lágy, semmi anomália, ffb talán kicsit lehetne határozottabb .
    Grafika teljesen jó, felesleges dolgokat kikapcsolva szépen is fut....
  • bardocz
    A játékban lévő kormányon látom, hogy késik a kezemben lévő kormányhoz képest, de én irányításban ezt nem érzem.
  • cselt
    Én is érzek sajna egy kis input lagot, de attól eltekintve nagyon tetszetős a dolog :)
    Mondjuk rF-nél is ha 100 alatt van az fps, akkor van egy kis input lag, lehet itt is több fps kéne, most kb 60-70 van majdnem maxon mindennel.

Nekem amúgy sikerült a Fanatec Clubsport pedálomnak a kuplung részét is megbarátkoztatni vele :)
  • lac coo
    Lehet benéztem, de az nem csak a virtuális kormány állítgatja ?
  • Tomsteel
    Ott van a csúszka: "degrees of rotation"
  • paj01
    Nah erről van szó. Már fél kör után látszódik, hogy van benne perspektíva. Hát a hang nem egy NFS minőség, de hát semmi sem tökéletes:)
  • hondash3
    Ha nincs rá 1500.-od, akkor inkább hagyd a fenébe az egészet.
  • lac coo
    Ha egyszer bekalibráltam a kormányt 900 fokra, nem tudom valahogy állítgatni , hogy kevesebb legyen , Picit sokallom én ezt a 900-at a vadmalac vezetéshez :)
  • lac coo
    Ülés poziciót lehet valahogy állítani ?

Nekem jó az FPS-em ,de mintha éreznék egy pici input laggot .....
  • Debilon
    de van

megvárod az official demot ami mindenkinek elérhető
  • RYO21
    Nincs valami trükk amivel kilehetne játszani ezt a paycodeos szarságot?
  • Alexease
    Es ez meg csak egy zart beta igazabol, a szolgaltatasokon kivul (multiplayer, AI) fontos dolgok sem mukodnek meg ebben a verzioban (serules, tores, gumikopas).
    Nem tudom mennyien teszteltek a nehany fejleszton kivul, de most remelhetoleg kapnak megfelelo mennyisegu visszajelzest es velemenyt.
  • Tomsteel
    Lehet azt érezni, kezdd el finoman ringatni a hosszú egyenesben, minden apró hibát érezni kormányon/kamerán egyaránt.
  • Debilon
    nem rossz :)

Phenom II X2 545 3,0Ghz, 4GB 1600 ram, 4830 512mb (W7 alatt)

1440x900, amúgy minden alapon:
    avg: 24 fps :DD

azt hiszem ideje a VGA/CPU upgradenak :)

amúgy tetszik, igaz a pedáloknál be kellett jelöljem az invert-et, mert alapból maxon volt mindkettő

meg menet közben hogy alig kell fordítanom, mert rögtön keresztben megy, nem állítottam vissza a játékban a 900 fokot :)
  • GPx8
    Én többet vártam a scannelt pályától, nem érezni úgy, mint pl. az IR-ben, bár az is igaz, hogy ez egy széria autó, tehát van rugózása is.
  • Tomsteel
    Napkelte/napnyugta...besza-behu!

Mindenképpen nézzétek meg 8:00 illetve 18:00 időpontban is a pályát!
  • Tomsteel
    G25-tel működik gyönyörűen a kuplung, váltó, minden.
  • Tomsteel
    Rövid teszt után egy gyors vélemény tőlem:

Ez egyszerűen isteni!
    Komolyan mondom a könnyem kicsordul annyira szépen lehet terelni az autót, mesésen természetes a mozgása és úgy az egész.

Hang nálam megüti az élvezetes szintet, grafika gyönyörű, fizikáról csak szuperlatívuszokban... már a Netkar is hasonló szintet képviselt, de ezzel rátettek még egy lapáttal. Nálam az LFS az etalon, azon "szocializálódtam" és ez most ellentmondást nem tűrően jelzi, hogy készen áll a kihívásra, hosszú idő óta ez az első olyan név, amit egy lapon tudok említeni vele.
  • bardocz
    Végre valahol rendesen meg lesz csinálva a váltó.
  • Alexease
    Es most mar mukodik az AC Forum is: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php
  • Alexease
    Assetto Corsa TechDemo/TechPreview FAQ
  • Alexease
    En meg azert irtam smiley-t hozza, mert „vicces” hogy nem megy:(
  • Tomo15
    Szerintem teljesen jó az optimalizáció.
  • Totti5
    Azért írtam. Egyszerűen mint ha nem is létezne, semmit nem reagál rá. Gyorsan megnéztem más játékban, ott megy. Nem értem.
  • Héeder
    Értem, köszi!
  • Alexease
    Elvileg hivatalos Fanatec partnerek:D