43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én is pont ott csináltam volna képet, ha nem 3 fps-el menne full grafikán, így egy kicsit sok időbe telne odáig eljutnom :)
Minél többet játszom vele, az az érzésem fel fogja venni a versenyt még akár gumifizika terén is az LFS-el, de ezt még csak óvatosan írom le, ahhoz a full verzióval is kéne még kockulni. -
Érdekes, én is pont itt csináltam egy képet nemrég. :)
-
Az a lock view horizont , vagy valami ilyesmi ,az micsoda ? -
De van egy masik megoldas is. Beallitod a fomenuben 3 monirorra, utana az autoban a flymenuben a 3 monitor allitasnal piszkalod. Ott lehet mindenfele tologatni, torzitani:)
De ez 20-30% fps esessel jar. -
A konzolhoz blindeltek a HDR-shinet (PageUp/PageDown). Valszeg kesobb, ha kesz lesz, tobb hasonlo ilyen hozzarendelest lehet csinalni, igy lehet majd pilota nezetet es minden mast allitani. -
Szuper, köszi , megpróbálom .
Jah, ne piszkálgasd, használd elég ütős lett . :D -
Elvileg be kellene olvasnia a cfg konyvtarbol a console.ini-t (amibe ilyeneket lehet irkalni), de nem muxik:)
Sokat kell meg turkalni, mert Python-ban van plusz a binaris resze, de most nincs kedvem, inkabb hasznalom;P
-
A pilota allitas meg nincs, kar erte, de van egyeb megoldas:) 
A FOV allithato INI-bol: c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\cfg\camera_onboard.ini
Ebben mas is van: gforce, horozint, razasok
Pilota nezet nincs, azt autokhoz rendeltek.
De konzollal lehet piszkalgatni:P Az autoban ulve: HOME bill. Bejon a konzol. Ott lehet irogatni:
set driverEye.z 0.02 //elore-hatra
set driverEye.y 0.88 //fel-le
set driverEye.x 0.01 //jobbra-balra
Nalam 65-os FOV van, ahoz a Z=0.02 az Y=0.88 (az X-et nem allitottam:P).
-
Hát sok profi tanulhatna gányolni tőle ! :DDD -
Igen, most tettem fel, csak macerasabb volt, mert kellett neki a FrameWork, ami meg nem volt, aztan a Windows update-elt 1 orat:D
Meg nem szettem szet teljesen, de nagyon Kunos-kod:D Kicsit barkacs, de mukodik:) -
Hopsz, tényleg nem állítja át, csak levágja a többi részét...
-
Alex, tudod futtatni ?
Vagy csak éppen bitjeire szeded az egészet ? :D -
Még nem néztem mi van benne, de ha lehet piszkálni akkor jó lesz :) -
GPx8 #1489 Keresd meg a camera_onboard.ini file-t, abban van FOV. -
Néhány kör után, szerintem állat jó lett.
Hiányzik jelenleg a nézőpont, fov állítgatás, gondolom fullban ezek benne lesznek .
Felfüggesztés nagyon jó, gumi is, nekem hang is tetszik, jól lehet érezni a fordulatszám emelkedést, turbo lehetne sokkal hangosabb .
Handling valami hihetetlen kifinomult, elegáns lágy, semmi anomália, ffb talán kicsit lehetne határozottabb .
Grafika teljesen jó, felesleges dolgokat kikapcsolva szépen is fut.... -
A játékban lévő kormányon látom, hogy késik a kezemben lévő kormányhoz képest, de én irányításban ezt nem érzem. -
Én is érzek sajna egy kis input lagot, de attól eltekintve nagyon tetszetős a dolog :)
Mondjuk rF-nél is ha 100 alatt van az fps, akkor van egy kis input lag, lehet itt is több fps kéne, most kb 60-70 van majdnem maxon mindennel.
Nekem amúgy sikerült a Fanatec Clubsport pedálomnak a kuplung részét is megbarátkoztatni vele :) -
Lehet benéztem, de az nem csak a virtuális kormány állítgatja ? -
Ott van a csúszka: "degrees of rotation" -
paj01 #1483 Nah erről van szó. Már fél kör után látszódik, hogy van benne perspektíva. Hát a hang nem egy NFS minőség, de hát semmi sem tökéletes:) -
Ha nincs rá 1500.-od, akkor inkább hagyd a fenébe az egészet. -
Ha egyszer bekalibráltam a kormányt 900 fokra, nem tudom valahogy állítgatni , hogy kevesebb legyen , Picit sokallom én ezt a 900-at a vadmalac vezetéshez :) -
Ülés poziciót lehet valahogy állítani ?
Nekem jó az FPS-em ,de mintha éreznék egy pici input laggot ..... -
Debilon #1479 de van
megvárod az official demot ami mindenkinek elérhető -
RYO21 #1478 Nincs valami trükk amivel kilehetne játszani ezt a paycodeos szarságot? -
Es ez meg csak egy zart beta igazabol, a szolgaltatasokon kivul (multiplayer, AI) fontos dolgok sem mukodnek meg ebben a verzioban (serules, tores, gumikopas).
Nem tudom mennyien teszteltek a nehany fejleszton kivul, de most remelhetoleg kapnak megfelelo mennyisegu visszajelzest es velemenyt. -
Lehet azt érezni, kezdd el finoman ringatni a hosszú egyenesben, minden apró hibát érezni kormányon/kamerán egyaránt. -
Debilon #1475 nem rossz :)
Phenom II X2 545 3,0Ghz, 4GB 1600 ram, 4830 512mb (W7 alatt)
1440x900, amúgy minden alapon:
avg: 24 fps :DD
azt hiszem ideje a VGA/CPU upgradenak :)
amúgy tetszik, igaz a pedáloknál be kellett jelöljem az invert-et, mert alapból maxon volt mindkettő
meg menet közben hogy alig kell fordítanom, mert rögtön keresztben megy, nem állítottam vissza a játékban a 900 fokot :) -
GPx8 #1474 Én többet vártam a scannelt pályától, nem érezni úgy, mint pl. az IR-ben, bár az is igaz, hogy ez egy széria autó, tehát van rugózása is.
-
Napkelte/napnyugta...besza-behu!
Mindenképpen nézzétek meg 8:00 illetve 18:00 időpontban is a pályát! -
G25-tel működik gyönyörűen a kuplung, váltó, minden. -
Rövid teszt után egy gyors vélemény tőlem:
Ez egyszerűen isteni!
Komolyan mondom a könnyem kicsordul annyira szépen lehet terelni az autót, mesésen természetes a mozgása és úgy az egész.
Hang nálam megüti az élvezetes szintet, grafika gyönyörű, fizikáról csak szuperlatívuszokban... már a Netkar is hasonló szintet képviselt, de ezzel rátettek még egy lapáttal. Nálam az LFS az etalon, azon "szocializálódtam" és ez most ellentmondást nem tűrően jelzi, hogy készen áll a kihívásra, hosszú idő óta ez az első olyan név, amit egy lapon tudok említeni vele.
-
Végre valahol rendesen meg lesz csinálva a váltó. -
Es most mar mukodik az AC Forum is: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php -
Assetto Corsa TechDemo/TechPreview FAQ -
En meg azert irtam smiley-t hozza, mert „vicces” hogy nem megy:( -
Szerintem teljesen jó az optimalizáció. -
Azért írtam. Egyszerűen mint ha nem is létezne, semmit nem reagál rá. Gyorsan megnéztem más játékban, ott megy. Nem értem. -
Héeder #1464 Értem, köszi! -
Elvileg hivatalos Fanatec partnerek:D