42876

banner
  • lac coo
    Van még időd, itt bármi előfordulhat :)))
  • GPx8
    Akkor ma már nem jelenik meg??? Rossz volt a tippem.
  • Alexease
    A Steam nem masolasvedelem, hanem jatekterjeszto es kozossegi plaform.
    Az egyetlen hatranya, hogy neha bead 1-1 ablakot (NEM jatek kozben!:P) a jatekaik reklamjaival. Egy kattintas es close;)

Szerintem tobb elonye van mint hatranya: gyors, egyszeru, olcso jatek forgalmazas; kozvetlen login; gyors, egyszeru, rendszeres upate/patch; automatan online mentheto beallitasok.

Az AC-t nem hinnem hogy azonnal dobozoskent tudnak/akarank terjeszteni, annak a nyeresegebol 80% lehullik.
  • lac coo
    Mióta ? :)

Nekem semmi bajom steammel, sőt szeretem .....
  • Fehercsoki
    Senki ne szavazzon erre, steam a lehető legrosszabb másolásvédelem, folyamatosan jönnek a fos reklámok=/
  • Alexease
    Vagy vSync-kel ment, es nem birta a gepe a fix 60fps-t;)
    A garazsban is 60fps, az mar nem replay. Nem orulnek az nKP-s 30fps fix replay-nek. Nem mintha birna a gepem;)
  • lac coo
    Shift2 után fogsz érezni némi különbséget :)))
  • hezi
    Hú, már alig várom. Tegnap este megvetten nkp-t, addig kipróbálom azt is. Meg előtte kicsit gyúrok Shift 2-ben Elise-el, hogy érezni lehessen a különbséget.
    Kíváncsi vagyok, milyen időket lehet menni, kisbarátunk a videóban nem erőltette meg magát :)

Ha már ennyire mennek az olasz autók, mehetne bele egy Punto SX is.
  • Solt
    Nincs ezzel tapasztalatom, mert szerencsére nekem mindig megvan a 60... :) Azt tudom, hogy repülés és fps játékok esetén iszonyat zavaró...
  • Tomo15
    Autós szimulátoroknál is legalább olyan zavaró. 30fps-nél még a ffb-se olyan mint amilyennek lennie kéne.
  • Solt
    Autó szimulátorok alatt talán nincs, de általánosságban ez sajnos nem jelenthető ki. Ott ahol oldalirányú mozgásokat, (főleg forgolódás) csinálsz, ha nincs meg a fix 60 fps, akkor darabos a mozgás... :S
  • GPx8
    Nana! "Jobb" szimulátoros körökben 60+ fps a minimum! ;)
  • bardocz
    Nem mintha egy 60Hz-es monitoron bármi gond lenne a 30fps-sel.
  • Tomo15
    Szinte biztos, hogy a videó miatt volt korlátozva.
  • GPx8
    Remélhetőleg ez a 29-30 fps csak a video miatt van...
  • Debilon
    456GT M
  • Tomo15
  • Szabi #1379
    512BB

eladásoknak meg jót tehetne ha pl. bemutató után kikerülne egy AC-s kép az F150ről :D
  • lac coo
    F40 mellé mi kellhet még ? :DDD
  • Szabi #1377
    remélhetőleg nem csak két járgányra kaptak liszenszt :))
  • lac coo
    Lesz F40 ?!. Wáoooo...
    Rengetegen sírtunk érte FB-n, de úgy látszik megérte .
  • Alexease
    AC Steam Greenlight
  • bardocz
    Így viszont az alábbi hozzászólásod úgy tűnik, mintha valaki véleménye nem tetszene :D
  • Szabi #1373
    sikerült egyszerre kiposztolnunk a képeket :DD

nagyon jó lenne ha felkerülne steamre, kis trükközéssel jó áron meglehetne venni :D
  • bardocz

Ezek a képek csak nekem maradtak ki eddig? Meg itt van még pár.
  • bardocz
    Nem is pillangóra gondoltam, hanem H, meg ahol valóságban kell a kuplung, különben szétszakad a váltó. Akinek meg nincs kuplungpedálja annak ott az automata beállítás, vagy rárakja gombra.
  • GPx8
    Ez inkább helyett...
  • lac coo
    Elotte meg a dl linket bepotyoghette volna !:)
  • Zsoltee_a_bator
    - Paddle shiftes autokban sem kell mindig kuplung
    - Sok pedal controller van kuplung nelkul (pl a DFGT pedalja)
    Opciokent johet persze (autotol fuggoen)
  • Alexease
    Egy kis lazitas a techdemo elkeszulte utan:)
  • attila46
    Nkp gyorsan meg is vettem!!!!
  • lac coo
    A domború oldalsó tükrök tetszenek, a lila ghost car már kicsit necces ... :)))
  • lac coo
    fórum még mindig nem megy? Regisztrálni tudtam, de aztán onnan sehová ...
  • lac coo
    Lehet warez miatt akarják , hogy csak az tölthesse aki jogosult, bár sok haszna nem lesz ....

Én úgy olvastam, hogy mailben küldik ki a linket, bár lassan mindenki pletykál, találgat mindent, már semmit nem szabad elhinni .
  • Alexease
    A Twitter-t olvasva ugy nez ki uj weboldal lesz.
    Valszeg barki letoltheti majd (az lenne az egyszerubb, felesleges a letolthetoseget vedeni), es inditasnal keri a nevet/paycode-ot, amit online ellenoriznek.
  • bardocz
    nKp fizika kicsit feljavítva elég is lenne akár. Mondjuk ne lehessen kuplung nélkül váltani:)
  • Alexease
    4.99EUR-ert az nKP a vilag legjobb vetele:)
  • lac coo
    Jah azon gondolkodtam én is minap, ha torrenten is menne néhány óra alatt mindenki lekaphatná.
  • lac coo
    Lehet vezetni. Egy autó, egy pálya, korlátlan ideig használható, sima gyakorlásra és ghost car-os time trial. Asszem .
  • Tomo15
    Szerintem nem lesz semmi gond se a gépigénnyel, se a letöltéssel. Ha minden igaz, akkor torrentről is lehet majd tölteni.