42876
-
#1396 Van még időd, itt bármi előfordulhat :))) -
GPx8 #1395 Akkor ma már nem jelenik meg??? Rossz volt a tippem. -
#1394 A Steam nem masolasvedelem, hanem jatekterjeszto es kozossegi plaform.
Az egyetlen hatranya, hogy neha bead 1-1 ablakot (NEM jatek kozben!:P) a jatekaik reklamjaival. Egy kattintas es close;)
Szerintem tobb elonye van mint hatranya: gyors, egyszeru, olcso jatek forgalmazas; kozvetlen login; gyors, egyszeru, rendszeres upate/patch; automatan online mentheto beallitasok.
Az AC-t nem hinnem hogy azonnal dobozoskent tudnak/akarank terjeszteni, annak a nyeresegebol 80% lehullik. -
#1393 Mióta ? :)
Nekem semmi bajom steammel, sőt szeretem ..... -
#1392 Senki ne szavazzon erre, steam a lehető legrosszabb másolásvédelem, folyamatosan jönnek a fos reklámok=/ -
#1391 Vagy vSync-kel ment, es nem birta a gepe a fix 60fps-t;)
A garazsban is 60fps, az mar nem replay. Nem orulnek az nKP-s 30fps fix replay-nek. Nem mintha birna a gepem;)
-
#1390 Shift2 után fogsz érezni némi különbséget :))) -
#1389 Hú, már alig várom. Tegnap este megvetten nkp-t, addig kipróbálom azt is. Meg előtte kicsit gyúrok Shift 2-ben Elise-el, hogy érezni lehessen a különbséget.
Kíváncsi vagyok, milyen időket lehet menni, kisbarátunk a videóban nem erőltette meg magát :)
Ha már ennyire mennek az olasz autók, mehetne bele egy Punto SX is. -
Solt #1388 Nincs ezzel tapasztalatom, mert szerencsére nekem mindig megvan a 60... :) Azt tudom, hogy repülés és fps játékok esetén iszonyat zavaró... -
#1387 Autós szimulátoroknál is legalább olyan zavaró. 30fps-nél még a ffb-se olyan mint amilyennek lennie kéne. -
Solt #1386 Autó szimulátorok alatt talán nincs, de általánosságban ez sajnos nem jelenthető ki. Ott ahol oldalirányú mozgásokat, (főleg forgolódás) csinálsz, ha nincs meg a fix 60 fps, akkor darabos a mozgás... :S -
GPx8 #1385 Nana! "Jobb" szimulátoros körökben 60+ fps a minimum! ;) -
#1384 Nem mintha egy 60Hz-es monitoron bármi gond lenne a 30fps-sel. -
#1383 Szinte biztos, hogy a videó miatt volt korlátozva. -
GPx8 #1382 Remélhetőleg ez a 29-30 fps csak a video miatt van... -
Debilon #1381 456GT M -
#1380 -
#1379 512BB
eladásoknak meg jót tehetne ha pl. bemutató után kikerülne egy AC-s kép az F150ről :D -
#1378 F40 mellé mi kellhet még ? :DDD -
#1377 remélhetőleg nem csak két járgányra kaptak liszenszt :)) -
#1376 Lesz F40 ?!. Wáoooo...
Rengetegen sírtunk érte FB-n, de úgy látszik megérte . -
#1375 AC Steam Greenlight -
#1374 Így viszont az alábbi hozzászólásod úgy tűnik, mintha valaki véleménye nem tetszene :D -
#1373 sikerült egyszerre kiposztolnunk a képeket :DD
nagyon jó lenne ha felkerülne steamre, kis trükközéssel jó áron meglehetne venni :D -
Ezek a képek csak nekem maradtak ki eddig? Meg itt van még pár. -
#1370 Nem is pillangóra gondoltam, hanem H, meg ahol valóságban kell a kuplung, különben szétszakad a váltó. Akinek meg nincs kuplungpedálja annak ott az automata beállítás, vagy rárakja gombra. -
GPx8 #1369 Ez inkább helyett... -
#1368 Elotte meg a dl linket bepotyoghette volna !:) -
Zsoltee_a_bator #1367 - Paddle shiftes autokban sem kell mindig kuplung
- Sok pedal controller van kuplung nelkul (pl a DFGT pedalja)
Opciokent johet persze (autotol fuggoen) -
#1366 Egy kis lazitas a techdemo elkeszulte utan:)
-
attila46 #1365 Nkp gyorsan meg is vettem!!!! -
#1364 A domború oldalsó tükrök tetszenek, a lila ghost car már kicsit necces ... :))) -
#1363 fórum még mindig nem megy? Regisztrálni tudtam, de aztán onnan sehová ... -
#1362 Lehet warez miatt akarják , hogy csak az tölthesse aki jogosult, bár sok haszna nem lesz ....
Én úgy olvastam, hogy mailben küldik ki a linket, bár lassan mindenki pletykál, találgat mindent, már semmit nem szabad elhinni . -
#1361 A Twitter-t olvasva ugy nez ki uj weboldal lesz.
Valszeg barki letoltheti majd (az lenne az egyszerubb, felesleges a letolthetoseget vedeni), es inditasnal keri a nevet/paycode-ot, amit online ellenoriznek. -
#1360 nKp fizika kicsit feljavítva elég is lenne akár. Mondjuk ne lehessen kuplung nélkül váltani:) -
#1359 4.99EUR-ert az nKP a vilag legjobb vetele:) -
#1358 Jah azon gondolkodtam én is minap, ha torrenten is menne néhány óra alatt mindenki lekaphatná. -
#1357 Lehet vezetni. Egy autó, egy pálya, korlátlan ideig használható, sima gyakorlásra és ghost car-os time trial. Asszem . -
#1356 Szerintem nem lesz semmi gond se a gépigénnyel, se a letöltéssel. Ha minden igaz, akkor torrentről is lehet majd tölteni.