42876

banner
  • Solt
    Huhh... ez nagy kő volt! :D
  • Alexease
    MOST tettem fel oket amikor kerted, semmit nem rontottal el:)
    Most teszek hozza egy nKP-hez keszultet is.
  • Solt
    Ez de égő... ez van, amikor az ember szája előbb jár mint a szeme! :) Bocsi...
  • Alexease
    Tettem a banner ala az utolso sorba harmat, abbol ketto magyar nyelvu.
  • Solt
    Általános alapok, tehát nem AC...
  • Fehercsoki
    Próbálgasd, mire megjelenik a játék úgyis mindenre rájössz.
  • Solt
    Urak!

A setup készítéshez én totál low vagyok... van valami magyar nyelvű leírás az általános alapokról? Egyáltalán mihez nyúljunk először? :)
  • lac coo
    Persze, tudom en, de ennel sokkal tobbet nem hiszem, hogy ossze tudnak hozni....
    Amikor egy ember programoz, infezi a postat, takafitja az irodat stb...eleg nehez:)
    A szimulaciot kellene futtatniuk, arra talan felkapja a fejet sok ber, mert azt el lehet meno dologkent adni .
  • Alexease
    Kunosekhoz merten es az nKP-hez viszonyitva valoban mar igy is jo lenne, de sajnos ebben az allapotban, ilyen szolgaltatassal szinte eladhatatlan. Legalabbis a nagykozonseg szamara. Attol hogy megveszi esetleg 2x annyi ember mint az nKP-t, nem lesznek elorebb:D
  • Alexease
    Igen, sokminden alap kellene hog legyen, ami most hianyzik:/
  • lac coo
    Vagy így: vannak akik tisztában vannak Kunosék lehetőségeivel, kapacitásával, nekik ez már maga a csoda...és vannak akiket ez nem érdekel, csak neoncső legyen már az autó alatt ! :))))

Én továbbra is azt mondom, hogy ez már 100%-os nekem, körbe kell nézni szimulátor piacon és gondolkodni ! :)
  • GPx8
    Az azért pl. nem nagy kívánság 2013/14-ben, hogy legalább box kiállás legyen (nem is kell animáció) és az AI-k is cseréljenek kereket, ha kötelező (lásd: Lfs).
  • Alexease
    Ha a visszajelzesek alapjan most kezdik ujragondolni a funkciokat, tartalmakat a megjelenest es a forgalmazast, akkor ebbol lazan lehet 2014 is:)

Valamilyen szinten logikus, mivel tervezett/remelt eladhato peldanyban azok vannak kevesebben, akiknek mar igy is jo lenne a program, nKP+ szinten, csak sokkal tobb tartalommal.
    De a remelt forgalmat azoktol varnak, akiknek ez meg nagyon keves. Ok a programtol tobbet varnanak, nekik kell a csicsa, a karrier, es meg mit tudom en mi:)

Ha ezeket nem terveztek be, akkor nem 1-2 honap lesz ujra atgondolni, de foleg nem megirni es vegig tesztelni.
  • endy papp
    2014.....talán
  • Solt
    Melyik? :D
  • lac coo
    ez ilyen tipikus terelős szöveg, szerintem se lesz ebből egyhamar valami :D
  • Alexease
    Talan Karacsony:))))
  • Alexease
    Marco Massarutto Quote:
    Ok, some flash news. The inclusion of Pagani Huayra in Assetto Corsa hasn't been officially revealed but is not a secret anymore, we have collected all data we need to reproduce this 'hypercar' at the best.
    The AC Tech Preview has had an unexpected impact on our activities, adding a massive interest about our software technology.
    This is creating a lot of opportunities for our team, and meanwhile, we are supporting some big-name companies that already take advantage of our software for professional purposes.
    This requires time and is one of the reasons of the lack of information released in April. Also, we have received a lot of feedback and suggestions not only by gamers but also by a lot of videogaming journalists and by other people involved in this business, that helped us to reconsider some features and options that should be included in the first release of AC (who said "career" mode?).
    We had already scheduled to include some of these features in additional packages, but we believe that the potential of Assetto Corsa has become so high that we must take the right decisions at the right time, also in relation of distribution channels we'll use to sell and distribute our game.
    Soon, we'll have the answer to the most frequently asked question related to Assetto Corsa: "when?", cos' we have a precise date in mind. Also we'll reveal all main features and contents included in the game, starting to show&talk about gameplay.
  • Alexease
    Persze ez render, de jok a gumik, hogy nem csillognak ossze-vissza.
  • Solt
    Ó te jó ég, ez gyönyörű! :)
  • Szabi #2659
  • Fehercsoki
    VÉGRE kép a ferrari f500-ról! Nem is baj ha éveket késik csak legyen még több kép!
  • lac coo
    Mondjuk az ötmillió poligonos küllőkből megnézem mi lesz :)))

Ezekről mindig az jut eszembe, hogy soha nem lesz semmi belőle ....De ne így legyen !
  • GPx8
    WOW! Mióta várok egy ilyan autóra! Ezeket igazi kihívás lehetett vezetni.
  • lac coo
    Játszogatni kéne már ...! :)
  • Alexease
    Modellezgetnek;) Ferrari F500.

• lac coo
    Gyakorlas kerdese.
  • bardocz
    De azt hivatásos mukik csinálják, ezek meg berakják a fórumba, hogy vasárnap kedzte el, és még csak ennyi, meg nem olyan jó, és 3 nap alatt olyat modelleznek, hogy lemászik a monitorról :D
  • Alexease
    Akkor nezegess CARS modelleket, es aztan eret vagsz magadon:D
  • bardocz
    Nézegetem a modelleket, amiket csinálnak a modderek, és elmennek ezek a picsába, én egy kerékaggyal szenvedtem már:DD
  • lac coo
    Nem szeretem , ha vészmadárkodtok ! :DDd

Azt kell mondani, hogy biztos kijön az előbb is !!
  • Alexease
    Mivel Kunos szereti/figyeli az iR-t, remelem kedvet kap, hogy O is csinaljon valami „normalisabb” hangot az AC-hez:)

• Alexease
    A Fanatec is promozza az AC-t, vasarlaskor nKP/AC-TP kodot adnak a cucchoz.
    De lenyeg a kerdes-valaszbol ez a resz:

„When will you receive the code?
    It will be sent at the beginning of May, 2013.

Vagyis majustol meg mindig TP kodot ossztogatnak, igy majusban ne szamitsunk a progira;)
    Mondjuk en nem is szamitottam ra, esetleg junius;P Ha nem, akkor majd...
  • Fehercsoki
    24 fps nem?:O Még a hobbit is csak 48 fps volt.
  • lac coo
    Attol felek, ez ugyan olyan csalodas lesz, mint a Red Tails.....
  • GPx8
    Akkor nem árkád! :)
  • precise
    viszont 60 fps :)
  • Fehercsoki
    Árkád.
  • precise
  • Fehercsoki
    Jó hát mind1 csak jelenjen meg valahogy:)