43023
  • lac coo
    Én meg leszarom a gumizódást is, meg a gumiballonozást is, meg az repkedő felhőket is,és bár a kis Lotus annyira nem tetszik, de szerintem azért veri rF2 fizikát. :) rF2 ben néha még mindig érdekesek a gumik, tényleg semmit nem lehet érezni néhány autónál, egyszer csak csúszik ahogy akar aztán ennyi . De legfőképp nulla tartalom van még mindig, és még hírben sincs semmi értelmes....Egyedül a Clio az ami tetszik benne ...
  • Fox44
    Ezzel én is egyetértek.:)
  • TeeBeee
    Elvileg sikerült PÜ-t küldenem neked, abban minden gondom bajom benne van.
  • Fehercsoki
    Épp hogy a gumi a legfőbb előnye(meg a dinamikus pálya), szóval érdekes amit mondasz...
  • GPx8
    Azt gondolom, hogy minden szimulátor játékot(!) egy kicsit másként kell használni. Ha valaki megszokja az egyik kezelését (vezetését), akkor utána sokáig azt tartja jónak.
    Nekem a DFGT-vel az rF2 abszolút bejön, de lehet, hogy egy profi cuccal már nem tetszene annyira...
  • TeeBeee
    Igen, csak nem azt mondtam, hogy nem megy, hanem hogy nem tetszik. És szerintem a programnak rengeteg hibája van még. Nem fikázni akarom a programot, pl a Cliot nagyon szeretem. Itt most gumikról volt szó, ne keverj össze valami buta kisgyerekkel aki sír hogy kikapcsolt assisttal nem tud kijönni a kanyarból mert megpördül.
  • Fehercsoki
    Semmi baj az rF2-vel, csak nagyon kell figyelni, ha neked nem megy az nem a program hibája.
  • TeeBeee
    Szerintem gumifizika lesz benne, legalább annyi mint nKPro-ban. És ez saját vélemény, de az szerintem messze jobb, mint az rF2-ben.
    Utálom, hogy rF2-ben bizonyos autóknál azt érzem, mintha a kasztni és az út között, nem egy 300mm széles VERSENY gumi lenne, hanem egy teszkós bevásárlókocsi kereke. Ahogy felúszik az eleje kanyarközépen, egy hihetelen alulkormányzottságból képes túlkormányzottá válni, áhh nekem nem tetszik.
    Vagy lehet profi a cucc, csak ennyire szűk tartományban dolgozik jól a gumi? Netkarnál is megvan minden gumi állapot, de valahogy jobban kontrollálható és jobban lekövethetőek a változók.
  • Alexease
    Ha lenne benne, van annyira fontos, hogy reklamoznak. De mivel eleve gazos a promojuk, igy igazabol barmi lehet benne a vegeig;)
    Ha megjelent, kiderul.

De en ugy keszulok, hogy semmi nem lesz benne, csak amit eddigis tudunk: licenszelt autok es palyak, uj es szep grafika, AI es javitot online.
    Meg lathato toresre sem szamitok, se hasonlo „extrakra”;)

Ha ezeknel tobbet kapok, akkor csak jo lehet.
  • GPx8
    Gumizódás sem?
  • Alexease
    Semmit;) Olyanok nem lesznek benne:)

Majd ha kitolta az 1.0-at, ami tudasra egy szep nKP lesz (persze szebb tukrozodessel es fantasztikus Showroom-mal, nyithato ajtokkal), az elso addon utan Karacsony pihi, es utana neki all leprogramozni azokat is.
  • GPx8
    Tök jó, hogy készülnek a pályák és az autók, de kiváncsi lennék, hogy környezeti fizikában (pálya-autó kapcsolat, időjárás, animációk stb.) mit fog tudni a v1.0 az rF2-höz képest?
  • precise
    monzába is megcsináltak mindent

• Alexease
    Elofordulhat;) Ha mar ott vannak es autoval scannelnek, akkor vegigmehetnek a regi uton is. Persze mar nem olyan mint regen, de az utvonal az megvan.
  • lac coo
    Lesz régi Spa is ?

• TeeBeee
    Maradok a virtuálisnál, egész pontosan erre várok.
  • Szabi #3250
    hajrá! :D
  • TeeBeee
    Bízom benne, hogy az amúgy is minimális erőforrásaikat megosztják Spa készítése közben, és valaki a megjelenéssel is foglalkozik.
    Szeptemberben már az E30-at akarom taposni a Nurburgringen.
  • Alexease
    *honap :)
  • Szabi #3247
    *év
  • Jackal
    ...és még mennyi izgalmas, várakozással teli hét múlik el addig :)
  • TeeBeee
    ...és micsoda autókkal körözhetünk majd itt.
  • Szabi #3244
    Laserscanning the myth
  • bardocz
    Hát olyan remélem nem lesz. Kíváncsi vagyok lesz-e vmi fasza liga.
  • pajti
  • TeeBeee
    Ez tényleg szánalmas.
    Én nem indultam még online bajnokságban, de biztos nem sírnék, ha sorsolás alapján dőlne el, hogy milyen kocsit kapok. Amúgy lemerném fogadni, hogy nem hozná a papírformát egyik verseny sem. Sok múlik a pilótán, a kocsi beállításán és a pálya vonalvezetésén is.
    Akkor valószínű, hogy az rfactor-hoz hasonlóan ez is a modderek kezébe jut.
    Csak az sem megoldás, hogy 3 AC-s full licenszelt, hiteles GT autóhoz egy modder fogja odacsapni még egy vagy két gyártó autóját.
  • lac coo
    Hát szerintem remekül csipeget innen-onnan ...:)Rengeteg izgalmasabbnál izgalmasabb autó van már most is .
  • Alexease
    De ott az osszes F1-es mod.
    Mivel elsosorban online-ligakhoz keszulnek, mindegyik auto teljesen egyforma, csak a doboz es a festes valtozik;) De hat mashogy nem megy, egy ligaban nem sokan valllanak be, hogy eleve total vesztes csapattal induljanak;)
  • bardocz
    rFactorból kiindulva a sok gyík sírni, hogy jajj, ez meg az az autó gyorsabb, aztán elkezdenék a fizikát átírni, amivel elkúrják az egészet. Láttam már olyat, ahol régi wtcc-ben az elsőkerekes alfa megkapta a bmw hátsókerekes fizikáját. Szánalmas.
  • Alexease
    Szimes csapatok nem tudnak, es nekik nem is eri meg, ha csak egy sorozatra koncentralnak es azt probaljak teljesen felepiteni.
    Sajnos nincs eleg penz de foleg kapacitas hogy osszerakjak.

De hiaba is tennenek bele egy teljesen sorozat minden autojat, az embereknek ugy sem lenne jo, kellene hozza az osszes palya is, aztan hianyzona nekik az osszes hivatalos pilota es csapatfestes;)

Es ez csak 1 sorozat, pedig lenne legalabb 10 amit az emberek szeretnenek;)

A szimekben az az elsodleges cel, hogy lehetoleg minnel tobb sorozatbol es idoszakbol rakjanak bele minnel valtozatosabb „alap” autokat.
    A legtobb sorozat annyira szabalyzott, nagyon hasonlo (stilusu, kezelesu) autokkal, hogy nagyreszt csak a doboz es a festes mas rajta:)
  • TeeBeee
    Én tényleg nagyon örülök ennek a kocsinak (inkább ez mint 5 Ferrari), de vegyesek az érzelmeim:
    A GT autóknál jutott eszembe először, hogy vajon Kunosék csak "csipegetnek" majd mindenből, vagy egy adott széria, vagy versenysorozat összes autóját megcsinálják majd. Szerintem nem mindegy, hogy legyen szó online bajnokságról, vagy AI-os offline-ról nehogy már 2-3 autóból állíts össze egy 20 vagy még több fős mezőnyt.
    Pl: ehhez a Group A/DTM bömihez kellene Mercedes 190E,Ford Sierra XR4 és még sorolhatnám a 80-as évek nagy gépeit.
    Amiért ezt írom az nem a rinya, hanem, hogy szerintetek a DLC-ket nem-e ebbe az irányba kéne elvinniük? Szerintem ne több kategóriából emeljenek ki autókat, hanem inkább tartson pár hónappal is többe akár, de akkor adjanak ki egy komplett sorozatot. Azért tényleg hajlandó leszek mindig fizetni. És akkor eldöntheted, hogy egy "Blancpain Endurance Series 2013"
    DLC pakk neked megér-e mondjuk 10 Eurót. Ha nem ,mert te Open wheeler fan vagy akkor nem veszed meg.
  • Alexease
    Az nem egyenes, max a kepen ugy latszik vagy csak igy sikerult lemodellezniuk;DDD
    De amugy is rossz oldalon all, kiveve ha eppen ablakot torol, amit erosen ketlek;)
  • b-type
    :) Az emmes E30 sztem mindenki szíve csücske valahol. a bímernek sok kultusztípusa és motorja van, egyszerűen nagyszerű.
  • lac coo
    BMW M3 E30 Group A

• lac coo
    Egyenes az ablaktörlő-lapát? gondolom nem egyszerű megcsinálni, hogy a változó ívű szélvédőre végig rátapadjon ....)
    Még soha nem figyeltem, más játékban hogy van ....
  • Alexease

• Alexease
    Biztos nem tologatjak tovabb, ami uj tartalmak lesznek, az megy a DLC-(k)be:)
  • GPx8
    Azért jó lenne, ha ezek miatt nem tolódna el a megjelenés.
  • Alexease
    Minnel ismertebbek (pl. FB, YT, egyeb promo cikkek, es mar a Steam is megvan), minnel tobb fontos marka van benne (a kozvetlen Ferrari kapcsolattal szerencsejuk van, afolott nem sok huzonev van:P), annal tobb veget tudnak megkeresni, hogy szalljanak be az AC-ba.
    Ha egy Ferrari tobb autoval ott van (es persze BMW, Lotus), akkor a McLaren es a Merci sem maradhat ki.

Ha mast nem is, de a jelenleg futo, promotalando szokasos cuccaikat beengedik: Ford GT1 es a Capri (talan a GT40), Merci SLS es SLR (esetleg 300SL Gullwing). De valszeg megfoghato az Audi R8, Gumpert, RUF is.

De valszeg elobb-utobb az egyszerubb vagy a kapcsolatok miatt elerhetokbol sokkal tobb is osszejohet: Fiat, Maserati, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, megtobb McLaren:)

Persze ezekre egyelore messze nincs kapacitasuk, de kesobb, foleg ha lesz az eladasokbol bevetel, belepakolhatnak meg nehanyat.
  • lac coo
    Mercedes után bekopogtathatna a Ford is pl, a mostanában mindenhová bepaterolt Caprival, Focussal... aztán talán utána Renault sem akar kimaradni a buliból....:)

( Gondolnám ez így működik, egyik gyártó húzza magával a konkurenst, senki nem akar lemaradni ...)