43023
  • Alexease
    40EUR-ert nem adhatjak a veglegest, az kevesnek tunik (a ceg lehetosegeihez kepest). Az 50EUR meg sok. Esetleg 39.90EUR elovetel es a 44.90EUR a veglegesnek jo lehet.
    Persze kerdesesek meg a DLC-k mennyisege es arazasa is. Ha van a puttonyukban 2-3 DLC-re valo, csalogato tartalommal, egyenkent 9.90EUR-ert, akkor hosszabb tavon kompenzalhatjak az kisebb eladas vs. „olcsobb” arat vagy a veglegesnel a warez dompinget.
  • lac coo
    Itt az a promó stratégia, hogy mindenkit kiéheztetnek, elviselhetetlenül kíváncsivá, vakon megveszi mindenki az első percben :)
  • cstibikeee
    Marco azt írta még júliusban, hogy 40-45 Euro lesz kb.
  • Alexease
    Tuti nehez helyzetben vannak a bearazasnal. Hiaba tunik nepszerunek a progi a nagyatlag autosok koreben is, nagyreszt a grafikanak koszonheti, raadasul egyelore nulla info van a valos es vegleges tartalomrol (foleg palyak). Akarmennyire is szeretnek, ebbol nem lesz millios eladas.
    Plusz sokan akik racuppantak, az egy dolog hogy varjak, de az nem jelenti azt, hogy meg fizetnenek is erte;) Ha igen, akor a lentebb olvashato vicces 6000Ft-ban remenykednek:D

A Codies F1-es, amit evente kiadnak es millios eladasokkal operalnak, 55EUR-ra araztak be, elovetelben is 50EUR.
    Persze abbol lesz dobozos, lokalizalt verzio is. Az AC-bol egyelore csak Steam lesz. Talan sokkal kesobb Olasz vagy egyeb helyi kis kiados dobozos olcsobb valtozat.

Nehez dontes lesz, mert van egy kis reteg, akik 30-50EUR-ert is megveszik.
    A nagyobb retegnek (akik inkabb autosjatekot varnak) nehezebb bearazni. Egyaltalan nem biztos, hogy ha olcsobban adjak jobban jarnak. Valszeg azonnal lesz belole warez...

Az elovasarlast kellene valahogy megnyomni, jo promoval, kepekkel, videokkal, jol bearazni. Mivel akkor meg tudjak warezolni, igy talan sokan beugranak a vasarlasba.
  • lac coo
    Eloszor 40-50 - et akartam irni, de aztan sokaltam :)
  • Alexease
    Vagy 49.90EUR :)
  • GPx8
    x2
  • lac coo
    30-40 euro tuti lesz....
  • zzeN
    Még nem próbáltam a demót, de valahogy késztetést érzek hogy beruházzak rá:D Remélem 6k körül meg fog állni az ára.

• lac coo
    Mostanában rengeteget mentem rF2-vel, nagyon régen vettem elő AC-t, de most átülve ebbe...hát azért érezhetően autósabb, természetesebb az egész .Ahogy ebben érezni mikor-merre helyeződik a súlypont az valami nagyon jó .....
  • Totti5
  • lac coo
    Gondolom majd Steam-en .... Elvileg még ebben a hónapban .
  • Norbi1990
    Még nem. Ha lehet majd akkor itt is biztos ki lesz rakva.
  • attila46
    Lehet ezt elővásárolni??ha igen akkor hol mert nem találom??

köszi
  • lac coo
  • bardocz
    Új a logo, itt valami készül!
  • lac coo
    Hát nem néz ki rosszul ....

• lac coo
    Zsivany ! Jo lesz ez.
  • cstibikeee
    4 cyl, 6-speed manual gearbox
  • NIBI
    Ú én ezt a freetrack témába akartam írni. :D És arról beszéltem. :)
  • lac coo
    Gyorsan veszek is egyet, nehogy elfoggyon ! :)
  • cstibikeee
    Stefano azt írta twitteren, hogy szeptemberben indul a preorder.
  • antiqueA
    Sztem ugyan olyan hasznos és használható lesz, mint egy TrackIR, azzal a különbséggel, hogy nem kell a szemedet a monitoron tartani fejforgatás közben.
  • NIBI
    Autós programban használja ezt valaki? Mert oda ezt nem érzem jó dolognak. Megcsúszás közben nem tudni hogy a fejmozgásom miatt "állt irányba" a verda vagy a kormányzásom miatt. Ugye nem mindegy. :D És úgy érzem ezt sose fogja különválasztani az ember agya, mivel ugyanaz a mozgás mindkettő.
    Vagy csak nekem nincs még elég tapasztalom vele? :)
    Írjon valaki aki autózásra használja és hasznosnak is érzi. :D Győzzön már meg. :)
  • lac coo
    A
  • bardocz
    De ugyan azt csinálod majd mint valóságban, oldalra nézel, meglátod, fordítod a tested, miközben a fejed a célom tartod, így tudni fogod merre mi van. Repülésnél is, folyamatosan az ellenfélre nézel, és ahogy a repülő fordul, úgy forgatod a fejed is, hidd el, működik a dolog! :D
  • NIBI
    Azért egy olyan kormánnyal mindezek nem nagy dolgok...
    Látszik hogy annyira folyamatos, merev, fix az a kormány (FFB), hogy totál természetes. Ehhez képest egy G25/27 egy lötyögő szar. :D Ezt az FFB lyukra értem. Ha az nem lenne, akkor az is természetes érzést adna. :)
    Sok G25-öt próbáltam már, és óriási különbségek voltak/vannak! Volt amelyiknél bazira érezni lehetett az FFB lyukat, volt amelyiknél szinte alig, és azzal sokkal jobbakat is tudtam driftelni. Mindezt más kormányával, szóval a megszokás kizárva.
  • TeeBeee
    Uh, elég volt ezt ma reggel végig olvasni, fel is röhögtem párszor. Amúgy jó móka lehet ha hozzá szoksz, de konkrétan autóversenyben nálam megbukik a dolog a sok billentyű, váltó meg buttonbox nyomkodás miatt.
    Egy kicsit bátorkodok visszatérni az rF és rF2-vel kapcsolatosan a megcsúszásra és megfogásra. A korábban bepostolt GSC:Camaro SS videóról jutott eszembe, hogy én követem Niels Youtube csatornáját és ott van jó pár érdekes videó. Amit Ö kihoz az rF-ből (és persze nem publikál) az jól mutatja a benne lévő lehetőségeket.

Vagy a nagyon korai GSC Camaro:
    http://www.youtube.com/watch?v=uV-8jZTpzAU

Ezért szidom mindig csak óvatosa az ISI munkáját. Vannak benne lehetőségek, de amit tőlük kapok az mégis magyarázatra és erős kompromisszumokra szorul.
  • lac coo
    :)
  • Alexease
    De csak ugy doccenhet az osszhang, ha a testeddel is fordulsz.

Ha van otthon TrackIR-ed es valami tablet-ed, probald osszehozni, hogy a tableten jatsz, amit elotte a fejedre drotoztal:)
  • Solt
    Rosszul fogalmaztam... nem, ha nem hiszed, hanem, ha ki szeretnéd próbálni, hogy meggyőződj róla! :)

Egyébként meg megértem, eleinte én is csak pislogtam amikor a TrackIr-t magyarázták nekem! :) Aztán amióta kipróbáltam, el sem tudom képzelni az ArmA-t, vagy a repkedést nélküle! :)
  • lac coo
    Értem mit írtok, nem azzal van bajom, magyarul én azt mondom, össze lehet hozni azt az anomáliát forgószék nélkül is, ha kicsit döccen az összhang az egér és a fejem között...
  • lac coo
    Nem mondom , hogy nincs igazad, mert miért mondanád egyébként, de nekem ez így elméletben elég nyakatekert :)
  • Alexease
    Mar en sem tudom mashogy elmagyarazni:)

De teny, ahogy irtam, lehetnek anomaliak. Ha elfordulsz a szekkel vagy allva nyomod es ugy fordulsz (a valosagban is), akkor termeszetesen a sisak is fordul a fejeden, a jatekban nezelodik, es mar kesz is a teljes kaosz:)

De aki igy hasznalja, az megerdemli:DDDD
  • lac coo
    No mindegy,nekem három monitor kell, nem ilyen vásári bazár. Főleg mert ezek szerint én az első öt percben kómába esnék tőle ! :)))
  • Solt
    Nagyon elkalandoztál! :D Leegyszerűsítem, pont ugyanúgy van minden mint élőben! Ha nem hiszed el, gyere próbáld ki... ;)
  • lac coo
    Na ezzel van a bajom ! az teljesen életidegen, hogy ha csak 45 fokban nézek oldalt, mondjuk balra. a fegyverem ugye a képen kicsit jobbra van, de egész a bal szélen meglátok valakit, az tuti, hogy ösztönszerűen arra is fordulok és meg is rántom irányba a fegyvert is .Tehát egy irányba mozog mindkét tengely, és abból a végén anomália lesz. Azt meg én nem tudom elképzelni, hogy élő ember levetkőzi ezeket a relflex mozgásokat .... Nem beszélve a véletlen, kicsi , akaratlan egérmozgásokról, a sok kicsi összeadódik folyamatosan, és a vége az lesz, hogy én előre nézek a karakter meg oldalra :)
  • Alexease
    Jol szetoffoltk a topic-ot, ha valaki jon, azt hiszi megjelent a program. Vagy legalabb egy uj iPAD-es video:DDDDDD
  • Solt
    Persze, ez így igaz, de ilyen dolgokat már nem akartam megemlíteni, mert Laccoo végképp elveszti a fonalat! :D

Na igen, pár óra után lehet egy kis zavar az "erőben"! :))
  • Alexease
    Ha a celkereszt es a torzs fixalva van egymashoz kepest (NEM mozgatod kulon a celkeresztet!), akkor ahogy az egeret balra huzod, a 3D fejed is forog vele, vagyis a kep is amit a sisakban latsz.
    Ha oda akarsz celozni (arra forditani a torzsed) ahova eppen nezel, akkor teljesen reflex-szeru lesz, amikor az egeret balra huzod, a fejed is forditani fogod jobbra.