43023
  • lac coo
    Én mindig szim előtt játszom, szóval nekem teljesen jó :DD
  • bardocz
    Addig igen, aztán jön az aszfalt, és meh. A havas pályák is egész jók benne szerintem.
  • Alexease
    A Codemaster-hez kepest meglepoen jo, de azert egy szimutan elinditva, eleg "buta" az a kormanyzas es FFB:) Az aszfalton kivul is. Aszfalton meg szar:D
    Egy kormanyra optimalzalt engine-t at lehet pakolni normalisan gamepdare is (pl. AC, nem mintha probaltam volna, de vaszleg hasznalhato:P). De egy alapbol gamepad-es megoldas kormanyra, valszeg sose lesz normalis, max hasznalhatobb vagy nem olyan szar:D
  • lac coo
    Havas jeges az meg eleg jo.
  • bardocz
    Nagy kár, hogy amiatt montecarlo se annyira élvezhető benne.
  • lac coo
    Miert, a Dirt szerintem teljesen jo, mondjuk a beton az nem ...!
  • Alexease

Ez a vezetesi elmeny kellene, egy DIRT koritessel!:P
  • lac coo
    Nekem asszonnyal az ölemben van, de azok elég rossz körök ...! :D
  • pajti
  • b-type
    Ezt meg a fiammal az ölemben, szolóban már amúgy sincs sok reményem menni :)

• b-type
    na most kíváncsi vagyok (beilleszthető-e):
  • goldboy
    Odab...
  • Jackal
    Csak meg ne gondolja magát "véletlenül" márciusig :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.02. 19:14:55
  • AssettoDriftER
    Rosberg visszavonul!
  • b-type
    t VW Polo wrc-t Glava Zete-n, nagyon komoly. Le a kalappal a rally-s srácok előtt, amit a pályákkal és az autókkal csinálnak, bár nekem eddig csak ez a Polo jön be. Amióta belekóstoltam azóta rákaptam vele a rally pályákra
  • neilszab
    Spa-ban folytatódik a Porsche 911 RSR Kupa!

Még nem késő csatlakozni, hiszen ez még csak a 2. verseny és egy futam eldobható a 7 fordulós bajnokságban! Az esélyek tehát még teljesen nyitottak a közel 30 fős mezőnyben, gyertek bátran, jövő kedden Spa-ban folytatjuk a viadalt az oldschool gépekkel!

A gyakorló szerverünk 0-24 bárki részére elérhető, a köridők automatikusan rögzítésre kerülnek, SETUP a kiírásban!

Porsche 911 RSR - Spa: gtr-masters.hu/tema/6067
    Porsche 911 RSR Kupa: gtr-masters.hu/tema/6052

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.01. 17:31:23
  • b-type
    :D
    na ja, részeg harci üvöltés a buszmegálló táblával való összecsapás előtt..

..de a pálya jól kidolgozott, az autó-n meg én gyakorlok, csak össze nagyjábólta a srác aki elérhetővé tette, de vannak autók amivel szivesen fizikázom, ez is közé tartozik. 500+ autó van bent, szal már egy ikon alá gyűjtöttem azokat amivel pöcsölök, hogy ne kelljen sokat görgetni.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.29. 08:12:32
  • bardocz
    Nagyon részegen szoktunk hasonló szavakat kiáltani :DD
  • b-type
    Krajiska Zmija
  • neilszab
    Kedd este megint Bolyozó!

Legújabb bandázós, bolyozós esténken a Porsche 718 Spyder RS-t fogjuk közösen meghajtani Vallelunga-ban. Az egész estét móka lényege röviden annyi, hogy nem a hagyományos értelemben versenyezni fogunk, hanem egy bolyban fogunk haladni, ahol az előzésé, a védekezésé és a folyamatos interakcióé lesz a főszerep. Gyertek bátran, csapassuk együtt! ;)

Bolyozós esték: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6026
    Keddi futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6069
  • goldboy
    Ha valakinek lesz ideje nézzen már rá
    A C9 és a Meki GTR is megkapta a V10-es gumit, nálam a C9 és a Porsche 962 OK, de a Mekinek annyira nincs tapadása elől,
    nekem fékre, gázra keresztbe áll. egy 2,26-ért Spa-ban vért izzadtam ;-)
  • lac coo
    Nehogymáá az asszony ne előzzön! :DD

• GPx8
    Public server? :D
  • Jackal

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.11.28. 18:23:07
  • AssettoDriftER
    Ez melyik pálya?
  • b-type
    inni és menni

• Totti5
    F1ben több a verseny, "sprint" futamok vannak így mind az aero, mind a motor, mind az energia visszanyerés és minden más is jobban ki van élvezve, feszegetve, nagyobb a fejlesztési tempó. Az aerodinamika F1ben egy külön műfaj ahhoz hogy 1-2 tizedet avagy ezredeket tudjanak hozni és ez látszik egy csapat / gyár költségvetésén is ahol érezhető a különbség az F1 javára ( nyilván egy Ferrari, Mercedes szinten, nem Sauber ) Más világ, gyorsabb, sűrűbb, nagyobb a tempó mind a pályán, mind a gyárakban és mind a versenyeken. Ettől fügetlenül az LMP autók is a csúcs és űrtechnika felfoghatatlan pénzekkel, de más műfaj.
  • Tyuki80
  • Alexease
    Egyeb hasonlo F1 velemeny az F1 topic-ba keretik;)
    A muszaki resz, a technikai megoldasok es az ezekhez kapcsolodo dolkok tovabbra is johetnek.
  • Tyuki80
    Szerintem az F1 a legjobb a világon!Mindennél jobb!A leges leges legizgibb,legjobb dolog a földön amit autóval csinálnak!!!Ha lehetne,mindent betiltanék és csak az F1 et engedélyezném!!
    HAJRÁ NICO!!!!
    Te vagy az,aki bemutatta,hogy a középszerűség is kifizetődő!!Te vagy aki megmutattad a világnak,hogy nem kell jónak lenni..vagyis a legjobbnak lenni ahhoz,hogy vb-t nyerjél!!Te vagy az,aki megmutatta,hogy egy haldokló széria is ki tudja termelni,a maga "méltó" bajnokát!!

Már bocs,mindenkitől,de olvasva,ezt az F1 autó vs Lmp összehasonlítást,nekem kb ez jutott eszembe.
    Szerintem,tök mindegy,melyik-hogy-milyen módon megy gyorsan,ha a szabályalkotók és gyártók,háttértámogatók és még ki tudja kik szétbarmolják a sorozatot.
    Én kérem:
  • b-type
    Már az is jó hogy összehasonlíthatóak, köszönet a hibridnek.
    De itt elég sok eltérés van, ahogy Totti is írta az LMP1 elől is hajt, ...és ott a motor, a hengerürtartalom, a hengerek száma, a dizel/benzin.
    Az F1 technika azért jobb.
  • bardocz
    Ilyen különbségre azt mondanám, hogy esélytelen a 107%-on belül maradni, de pl. Spa-ban, ahol a sok gyors kanyar miatt nagy előnyben van a F1, bőven belül vannak. Egy lassú kanyarokkal telerakott pályán lenne érdekes még. Jópár éve a F1-ben arányaiban nézve a kis csapatok úgy emlékszem lassabbak voltak pl, most nem akkora nagy a difi.
    Verseny átlag köridőben meg hasonló a különbség, pedig egy LMP1-es autó folyamatosan a lassabb autókat körözgeti, és veszíti az időt vele.
  • Totti5
    Súlyban és leszorító erőben is az F1 a jobb. Motorkarakterisztika ( ugye az F1 hátsó kerék meghajtás, LMP1 pedig első kerekeket s hajtja elektromotorokkal, ), gumi meg minden más is eltérő.

F1-Hybrid 702 kg
    LMP1-Hybrid 875 kg

• El Gigante
    Frissült a fonsecker sound mod, ha valaki használná!
  • goldboy
  • lac coo
  • bardocz
    Igen, az igaz, viszont mégsincs annyival nagyobb kanyarsebességük, a puhább gumik ellenére se.
  • GeriDoc
    Hát ha fölötte nem is, de kb. az a szint. Ne felejtsd el, hogy az F1-eseknek borzasztó rossz a légellenállása. Kasztnival simán 400 fölött mennének. Brutál mind a kettő.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.11.26. 20:42:11
  • bardocz
    Érdemes megnézni a mai LMP1-es autók köridejét olyan pályákon, ahol F1 is megy, és utána számításba venni, hogy a gumik többet bírnak ezeken az autókon, meg az egész megbízhatóbb hosszútávon. A kigyorsítás lassú kanyarokból különösen nevetséges, főleg amikor egy GT autó is van előttük, mintha azok egy helyben állnának közben. Technikailag szerintem bőven az F1 fölött állnak szinte minden tekintetben.
  • Ludowik
    http://rescars.com/wp-content/uploads/2015/02/Nissan-GTR-LM-NISMO-Skinless.jpg
    na így nézne ki