43023
  • Alexease
    Ezzel kismillio ablakot lehet elocsalni, a telemetriatol a fizika nezegetesig mindent.

Es itt van lehetoseg autonkent pilotapoziciot is allitani, es elmenteni.

Hasonlo mint a TP, de itt mar nem kell gepelgetni, kitettek sokmindent APP-ba.
  • lac coo
    Különbségek nálam is vannak de egyik se jó :)))
    Rázókő effekt van nálad ??? Meg bökdösi a kormányt a középső laza részek mellett? Érzésre gondolom nálatok olyan egyszerű-de-nagyszerű mint NKP ...?

Régebben volt a TP-ben az appok között ffb mérő, az most nincs már, én nem találom ...
  • Alexease
    d:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfgassetto_corsa.ini

[AC_APPS]
    ENABLE_DEV_APPS=1
  • Alexease
    Nalam "tokeletes" az FFB (G25), semmi gondom vele, nem tudom mi lehet nalad:/

Driverben az FFB ero 110%, a jatekban 140%. Semmi dampert es filtert nem hasznalok, minden linearis.
    A kormanyattetel trukkosebb, mert nem lehet az autoknal attetelt allitani a garazsban, igy nalam a driverben 900 fok, a jatekban, autotol fuggoen 450-650 fok.

Vegig teszteltem az autokat, es ugyanazon a beallitason, egymashoz kepest, teljesen jok es logikusak az erzesek (attetel, erok, kozeprehuzas, rangatasok stb.).

Egy luxus sport autoban, sose lesz kozepen olyan rangatos es kozepre tarto ero, mint pl. az Abarth Formulaban.

Ha csak a BMW-ket tesztelem egymas utan (regi, izom, sport, GT), teljesenjok a visszajelzesek es kulonbsegek.
  • bardocz
    Hm, lehet én néztem el, mert néha különbségeket kicsikarnom, de nagyon egyenletesen melegednek a gumik a gyári beállítással, és amiket változtatok egyelőre, azok ezt nem igazán befolyásolják.

#4384: És mégis hol kapcsolom be? Meg le ne írd rendesen,tényleg :DD
  • lac coo
    Ha bekapcsolja a fejlesztői appokat, akkor van egy elég jól használható ....
  • lac coo
    Igazából bármit állítok, csak az erők változnak ,maga az ffb nem, ugyanolyan lapos marad , semmi effekt nincs..... Még a nagy fekvőrendőrökön is úgy megy át, hogy semmit nem csinál az ffb ....
    Valami iit a erők vágásánál lehet bugos szerintem ....

TP valóban jó volt, minden vacak átjött, semmi csicsa, de minden volt ....
    Ott nem tudtam felrakni 60 5-nál feljebb az erőt, itt akár kétszázra is mehet ....
  • Alexease
    Az APP-ok kozott nincs valami guminezegeto resz?
  • maross
    Valoban, nem lattam. Gondolkodom még rajta, emberi aron meg tudom szerezni. Vegleges megjelenes mikorra varhato, mert csak ezt latom "Megjelenés dátuma: 8 Nov 2013"
  • Ginger17
    El nem tudom képzelni, hogy mi a franc lehet nálad. Nálam pl. tökéletes. A progiban és a driverben is 100-100% az ffb és minden rezdülése megvan az ennek az autónak... illetve majdnem minden. A Blokkoló kerekek valahogy nem jönnek át. Csak hallom, hogy beállt a kerék a hangból, de nem érzem. Mindenesetre elképesztő, hogy mondjuk a GTR2-ben, vagy itt mekkora különbség van a két autó között... pedig elvileg mindkettő ugyan az az autó, csak más a szim motor. Amikor feltetted a progit, nem tekertél rajta semmit? Csak feltoltad 200-ra az ffb-t? ...és ha a driverben 200 és a progiban 100? Csak tippelgetek - gondolom márt kipróbáltad.
  • Alexease
    iR nalam is tokeletes, rF2 elmegy, hasznalhato, CARS mar nalam is felejtos.
    Jelenleg nincs gondom az AC-vel, sokkal gyorsabb mint a TP volt. Ott ugyanilyen beallitasokon ~50fps korul ment, itt megvan a fix 60fps, es ugy, hogy felhuztam 1600x900px-re (dozsolok:P).
    AA es tarsait nem hasznalok, sem motionblurt, a tukrozodes meg minimumon.

Es persze egyedul, ha lesz AI az mar kerdeses:P
  • Alexease
    Ezert Early Access (beta), hogy most olcsobb, de kicsit bugos;) A vegleges ar 45EUR, ami szerintem korrekt (a tartalmat, a csapatot es egy 55EUR-os evente kiadott Codies F1-et tekintve).
  • lac coo
    A BMW M3 GT nálatok milyen ? Atomkemény rángatós ffb van nálam, rángat mindenfelé, kb más játékban ilyen mikor afalnak megyek ,,, Kerékvető vagy egyéb cucc ott sincs .
  • bardocz
    Erre valami? Ahogy nyomom, hogy back to pits, visszaáll minden kerék hőmérséklete az eredetire.
  • lac coo
    G27.
  • bardocz
    Régebben nem volt egy kép egy hillclimb kocsiról? Mert Trento az látom lesz benne, de azt nem találom. Az 1200 lovas lotust nagyon várom.
  • SirAlo
    Gepigenye mennyire eros szerintetek ? En mar csak ez miatt is felnek megvenni, IR tokeletesen fut, rf2 is , pCars mar felejtos nalam
  • bardocz
    Ott van az oldalukon, hogy 45euro lesz.
  • cselt
    Milyen kormányod van?
  • lac coo
    Hát érzésre ugyan az kb :))))

NKP jó, TP mindig is jó volt, úgyhogy valószínűleg ők piszkáltak valamit, mi most szopat, szóval bekaphatják :DDDD

Kollégámat rögtön le is beszéltem róla, mondtam neki várjon warezra, és próbálja ki mielőtt így jár mint én ....
  • maross
    arma3 early access-bol kiindulva ez is dragabb lesz amint megjelenik.
  • GPx8
    Nem a pCars-t vetted meg újra?
  • lac coo
    Fúúú, nálam nem hogy jobb középen, de kifejezetten lyukas, ha meg mozdítok rajta akkor jön a szokásos visszalökdösős vacak ....
  • Alexease
    Mindenkinek mas es mas gondja van;) En mar annak is orulok hogy elindult, es a lenyeges resze mukdik rendesen. Az AA, FXAA, blur es hasonlo "extrak" nalam mind OFF, a tobbi mind LOW, igy nincsenek ilyen gondjaim;P Az nKP-hez kepest meg igy is sokkal jobb, vagyis mar nyertem a dologgal.

Az iR-hez kepest mar kerdeses a grafika, leszamitva az auto csillogast, de azt meg ugy sem latom az autobol, jo az OFF-nak, ugy is rengeteget zabal;)
  • Alexease
    A kormany drivert probaltad ujratelepiteni, frissebbet nezni hozza (vagy regebbit)? Esetleg ha fut, a Logitech profilert kiirtani?

Most KV kozben megnyitottam vagy 40 topikot, ami kormany, kezeles, FFB, cockpit stb. Tobb kormany gond is van, de egyerteluen csak 1-1 tipusra es azzal mindenkinek hasonlo gond nincs.

Nekem lenyegeben ugyanaz mint a TP volt (bar kozvetlen a ez elott nem teszteltem TP-t, turelmetlen voltam:P), de talan kozepen meg erosebb, razosabb is egy kicsit.
  • lac coo
    Micsoda gondjaitok vannak ! :))))
  • cstibikeee
    Sziasztok! Van az a probléma, hogy AA + FXAA egyszerre nincs. Olvastam erről a RD fórumba csak nem igazán értem, hogy mit is kellene csinálni, hogy egyszerre működjön. Tud valaki segíteni? 7870-es VGA-m van.
  • hezi
    Egy okkal több, amiért ki kell kapcsolni a gázelvételt :)
  • lac coo
    Nem. Azok jok, azokkal csak rontanek rajta. Amit jatekoskent tudtam, azt mar kiprobaltam.Nagy eredmeny nincs eleg vacak....Talan majd javitjak.
  • Ginger17
    ...ja, meg a Steering Settings-ben mi ez a "gamma", meg "filter"? @laccoo nem ott van nálad valami eltekerve?
  • Ginger17
    Az grafikánál az AAS-t mindenkinál csak 4x-ig engedi állítani? A TP-ben 8-ig ment a csúszka (nálam).
  • lac coo
    Persze, ott atomzsir.
  • GPx8
    Ha most visszalépsz az Nkp-ba, akkor ott jó az FFb?
  • lac coo
    Hehe ... Driver 100 %, játékban 200 %, legerősebb damperral, olyan kis öregasszonyos így :)))) Lazán két újjal vezethető , de legalább nincs benne ( akkora ) lyuk, igaz effekt sincs semmi, csak egy kis ellenállás néha egy kis rángatózás ....
    Occulus kellett ebbe, meg rádió, ajtónyitogatás ! Kapja be Kunos ! :DDD

Na jó, nem sírok tovább, ebben csak kunos fog tudni segíteni, rengetegen vagyunk ilyen szarban :))) Igazan maradhatott volna a régi pure NKP FFB, azzal legalább nem volt baj :))))
    Igazából nem is értem minek piszkált meg mindent a lazább játékosok felé nyitás miatt,ez abban a rétegben simán nulla, a kutya nem fogja ezt megvenni szimeseken kívül ....
  • bardocz
    A probléma az, hogy sima lecsúszásnál is csinálja.
  • raczger
    Eddig 5 elmentett replayből csak kettőt tud lejátszani. Lesz bőven javítanivaló.

A photo mode-ból hogyan lehet kilépni? Dev appok között van.
  • oneal1
    köszi!:)
  • Alexease
    Bar osszessegeben sok a panasz a progira, de azt mindig erdemes szerintem megbologatni, hogy az autolista, meg igy harmadara csokkentve is, eleg kellemes, foleg ilyen kidolgozottsagban es fizikaval!!

Az SRW kezeben van hasonlo stilusu, de brutal mennyisegu auto licensz, de hat...
  • lac coo
    Persze mindent próbáltam ..Luca ajánlott beállítást G27- re : sriverben 100 % ,játékban 95 0,15 damperrel ,de így aztán igazán langyos meleg foss az egész, középen kb nulla effektel :)))
    Egy az egyben ACR nálam az egész.
    Szóval én feladom, amit én megtehettem már megtettem, újraraktam megnéztem néhány tucat beállítást, innentől már valamit kódolnom kellene a driverben vagy a játékban ,de azt most meghagyom másnak :))))

Várok, talán megcsinálja, ha nem akkor megy a szemétbe, árkád szar FFB-vel nem játszom ....

• raczger
    2 perce futottam, 2:13.684 :P Kéne setelgetni, csak sík hülye vagyok ahhoz, 12-be mindenképp be kéne menni