43023
  • Screenracer #4790
    Azért nem, mert hiába lézerpálya, akkor sem fogják centiről-centire lemodellezni a pálya felszínét, legfeljebb random elhelyeznek néhány anomáliát és kész. Ha megcsinálnák minimum NASA cucc kellene hozzá. Egy JÁTÉKban se fognak ekkora melót belefeccölni. Azért kiváncsi lennék mondjuk a Ferrari szimulátorára vagy akármelyik csapatéra, hogy az mit tud. :))
  • b-type
    Én olyan E30-t már hajtottam, amihez utólag illesztették az M-s csomagot, bár egy kicsit erősebb lett mint a gyári M-s.
    ...kakucsring-n is, meg örkényben az euroringen is volt szerencsém megpróbálni, és eltekintve a valós és a virtuális különbségtől, én nagyon elégedett vagyok.
    ..bár ezek viszonylag alacsony sebességű pályák.
  • lac coo
    De ettől függetlenül az egyik legjobb kis formula amit vezettem :)))
    Picit lehetne segg riszálósabb, de hát ez ilyen ...
  • lac coo
    "Guys, we have "THE" formula Abarth, 20 meters under our offices several times every year. We use AC one to prepare newbies and to train veteran drivers. We had access to any kind of data that exist, and the telemetry (at vallelunga, same track) says that our DOES it on the same way: second gear, full throttle, no dangers, full grip...
    Laptimes are difficult to compare. Before driving the real one, Instructors brainwash drivers on how much does cost to even scratch one, how much to bend a suspension arm ecc ecc
    But you don't know how many times we could literally overlap telemetries...
    You have to live with it."
  • lac coo
    Nem lehet igy menni vele, par orat beletekertem :)))
  • Alexease
    Ha esetleg valaki varna, akkor ne tegye:P

Kunos:
    "Tt will not be implemented in this version... night racing is not supported."
    "No it is not planned for v1.0 at all. It would require a deep rewrite of the entire rendering system."
  • Alexease
    Meg kell probalni olyan kort menni vele, mint valamelyik videon igazabol;D Valszeg azon a kornyeken kezd el ugy viselkedni:P
    Persze szamit a gumitipus, tapadas, homerseklet stb.

Bar sose vezettem ilyen autokat, ami az AC-ban van, de egy leheletnyit mintha megbocsatoak es/vagy fun-jelleguek lennenek. De nem is tapostam ki a beluket eddig, az is igaz.

Valahol az iR es az AC kozott lehet az igazsag;) Mindketto eleg kozvetlen forrasbol epitkezik es ipari, es meg egyik sincs kesz (bar az iR ugy nez ki, de igazabol nem;P).
  • Alexease
    Jelenleg tobb tucat dolgot lehet hianyolni (eleve nincs AI, race, online stb). De ez azert beta, hogy fokozatosan keruljenek bele a dolgok, lehessen kozben javitani. Elobb utobb lesz tores is. Egyelore odaig jusson el a program, hogy mindenkinel elindul, megy, mukodik, hasznalhato stb.

Ha valaki nem akar szenvedni, tesztelni, az ne vegyen beta/early-access programot, varja meg a veglegest;)
  • Alexease
    Ez alapbol az F5, de csak korlatozottan lehet, egerrel es eger gorgovel, az auto korul. Eredetileg a gumikat es felfuggesztest akartam megnezni, mivel setup kozben latni ahogy valtoznak a beallitasok (hasonloan mint az nKP-ben).

De Photomode-ban lehet barmerre mozgatni a kurzorral.
  • precise
    felhasználtam a képed ac hu fbcsoporthoz
  • Fox44
    Mivel én is ember vagyok, így bennem is van bug.:D De nem baj, majd egyszer talán Isten kiadja az emberből a 2.0-át.
  • lac coo
    Miéééééért ????.

• precise
    Szerintem az iR csak szolgáltatásokban tartalomban, körítésben van felette. (plusz a kb 5 év amióta 1.0 volt) Elég sokat toltam iR-t, bár az uccsó évet totál kihagytam. De ennek az az oka, hogy valami nem kerek ott és egyszerűen nem tetszik, nem élvezem.
  • lac coo
    Á játékban így nem viselkedik soha az tuti :))) Ha határon is mész vagy elkezdi tolni az orrát, vagy szép lassan csúszik valamerre.... FVA-ban, ott ilyen virgonc volt a forma1 Ferka :))))Ráadásul pattog is mint a fene a játékban :)))) Ugrál mindenhol ha kell ha nem, nem megcsúszik ,hanem oldalra szökkelget ...
  • raczger
    Mert full más beállításon autózik, mint amit te próbáltál a játékban? Próbáld ki kemény gumin, kevés leszorítóerővel hideg időben, lehet ugyanígy fogsz csúszkálni.
    Mellesleg a videó második felében már nem nagyon csúszkál, lehet, hogy bemelegedtek a gumik? :D
  • lac coo
    Játékban így nem lehet menni vele, teljesen másként viselkednek a gumik...Szép lassan csúszik , inkább utcai autós érzés ...szerintem .De kíváncsi vagyok mondanak-e rá valamit fórumon :))De persze ettől még nagyon jó, ezzel megyek a legtöbbet, de szerintem köszönő viszonyban sincs ez a gumi azzal ami játékban van :)))De gondolom majd piszkálják, NKP is hetente teljesen más gumival jött amíg sikerült jól eltalálni ...

Jó érzés vezetni mindent , de igazából a ferrari se olyan nagyon ferraris,,
  • bardocz
    Mert az autó határait meg se közelíted? :) Nekem is full más volt az a két kör, amit mentem vele :) De elsőre a GT2-es bmw is furcsa volt. Most meg imádom.
  • lac coo
    Jogos a kérdés: mitől homlok egyenest más a játékban ? :))))
  • Czobi
    Köszi!
  • SirAlo
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=193684938
  • Czobi
    Sziasztok!
    Hogy lehet megoldani, hogy menjen dx10.0-án is? Mit kell átírni és hol? Ebben tudnátok segíteni?
    Előre is köszi!
  • lac coo
  • SirAlo
    Azert az iRacing meg folotte van :) az a legjobb csak az ara nagyon huzos
  • Skypack
    Nálam a + és a - gombokkal megy :)
  • precise
    Azért mókás, hogy van ember aki a két játékot egyáltalán egy kategóriába gondolja. és megpróbálja őket összehasonlítani.

Ha már szóba került a törés, az már az nKP-ban is meghaladta a korát, pl egy felfügg törésnél nem balra/jobbra húzott a kormány, hanem leért az autó alja a megfelelő helyen. Az AC-ben jelenleg jelzi a sérülést, pl ha az autó alja súrolja a magasabb rázókövet már sérülést jelez, ennek pedig a hasmagasság beállításánál lesz kiemelkedő szerepe. Az igaz, hogy jelenleg, még nincs hatással az autó viselkedésére, csak színekkel jelzi, de gondolom később be lesz kapcsolva a valós sérülés.

Van azért egy varázsa annak amikor konzol fanok osszák CARS topicban, a CARS fanok meg AC topicban. AC fanoknak azonban nem nagyon van hova menni, mert a jelen állás szerint ennél nincs feljebb. Ráadásul egyesek a játék kipróbálása nélkül is ugyanúgy osszák...

• lac coo

Kamerát hogy tudtad mozgatni ? Nekem a kamera app nem akar életre kelni ....
  • lac coo
    Az NKP-s pályák nekem is nagyon hiányoznak, igaz kamu, de rohadt élvezetesek voltak ! Remélem egyszer átportolja őket !

Kis Fiatot emlékeim szerint jobban lehetett csapatni NKP-ban mint most, nem volt ennyire orrtolós ....
  • lac coo
    Gondolom majd lesz benne . Be lehet most is kapcsolni ini-ben, de egyelőre csak jelzi, nem történik semmi.
    De CARS féle grafikára itt ne számíts, arra ott van az , bár ott is csak csicsa, megmaradt az is az ezeréves törésszimulációnál ...
  • endy papp
    Mért a kocsi már törik ????,vagy faltól falig lehet csapni.....
    Minden következmény nélkül.
    valahogy ezt a részét nem nagyon hiányolta senki ,pedig egy szimnél alap lenne,még a pCars-nál is van ,nem csak vizuális ,pedig még nem jelent meg....
    Itt erről még hírét sem hallottam,vagy ez is csak majd egyszer belekerül megoldás lesz?
  • Fox44
    Ja!:D Azért írtam, hogy szerintem. Nem tudom pontosan, hogy mi folyik ottan. Lehet, túl nagy a teher.
  • lac coo
    Ki más tehetne róla, öreganyám ? :DD
  • Fox44
    Nem olyan kevés az.:) Tegnap az első patch után, azért volt felháborodás. Egyébként meg, szerintem Kunos tehetett arról tegnap, hogy a hivatalosan megadott minimális gépigény alatt is elindult. Sőt, már TP-nél is.

• lac coo
    Őőőő...és pont ez tetszik benne ? :))
  • Jackal
    Elcsábultam én is. Pár kör után azt kell mondjam nagyon tetszik maga a kosi mozgás-csúsztatás, fizika. Elhitteti veled azt az érzést, mintha meg tudnád fogni, aztán ha a gumi megtapad csúsztatás után(ferkánál), mégse :)
  • raczger
  • bardocz
    ATi-nál tudtommal nincsen ilyen kavarás. A geefroce-val azonos generáció tudta a dx10.1-et. Azt néztem, hogy most annyiért lehet ilyen kártyát kapni használtan, mint amennyi a játék:)
  • SirAlo
    Aki FPS-t akar nyerni annak ajanlom kikapcsolni a reflekciot, eleg sok fps-t nyertem vele es az autoban ulve nem is latol semmi valtozast ( nem fenylik az autod )
  • Solt
    Már késő... megjelenéskor megvettem! :D
  • Alexease
    Abbol van a felreertes, hogy DX11-nek lett reklamozva, es megis megy DX10.1-en (ami amugy normalis). A masik benezos dolog, hogy DX10.0-an eredetileg nem megy (most mar piszkalassal igen). A harmadik, hogy ugy latszik, az azonos sorozatuk kartyaknal is lehet kavaras (a lentiek alapjan az nVidia-nal biztos, ATI-t nem ismerem).

De valszeg keveseket fog erinteni, mert kevesen hasznalnak olyan regit mint en, akinek meg mar 10.1, az ugy sem vesz eszre semmit az egeszbol, mert mukodik rendesen.
  • Fox44
    Csak azért írtam, mert nem lenne jó, ha hülyeség terjengene a játék körül.:)