43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Lesz belőle 100% ez nem is kérdés. Ez most arra jó hogy a kompatibilitási és irányítási finomításokat megcsinálják. Aztán ha jön a teljes tartalom akkor már kész játék lesz, nem kell ezekkel foglalkozni. Rfactor 2 egy összehányt moslék ehhez a bétához képest is. Graffal semmi gond, az autók gyönyörűek a pályák okésak, az összkép látványos és szép minden pályán és minden napszakban, minden autóval. Grafban ez a legösszeszedetteb az Iracing mellett. -
Ha valaki 43-at vagy 42 megy akkor igen:D -
Screenracer #4828 Ebben valószínü igazad van, de ha már kifizettem, akkor ráérek kivárni, mégha soha nem is lesz kész, addig is folyamatosan kapom hozzá az új tartalmakat, meg a miegyebeket. :))) Ez most, már megvan és ha Kunosék tartják a szavukat, akkor két hetente jön hozzá mindig valami új. Ja és amíg nincs kész nem igazán adhatnak ki pénzért DLC tartalmakat, tehát ők is csapda helyzetbe kerültek ezzel. :)) -
Biztos, jó a játék kipróbálható része, de sajnos ez még nagyon messze van egy kész játéktól. Szerintem amennyiben rohamosan nem fejlődik, bővül a játéktartalom hamar alábbhagy majd a lelkesedés, mert az óra elleni körözgetést azért egy idő után meg lehet unni még élvezhető autókezelés mellett is, lást Tech Preview! Majd egy év késés után nem hogy teljes játékot, de még teljes értékűnek sem nevezhető DEMO-t adtak ki. Még ha ez az a PUBLIC DEMO lenne amit nem sokkal a Tech Preview megjelenését követően (azt hiszem 2013 február), nem sokkal későbbre ígértek. Bár mondjuk lehet, hogy az csak jó alaposan megkésve. Azért vagyok szkeptikus mert közel 2 éve az rfactor 2 hasonszőrű verziója, ennél azért előrehaladottabb állapotban jelent meg, mégsem készült el a végleges változat a mai napig sem! Itt pedig még sem AI, se multi, a tervezett karrier módról már nem is beszélek, amik ugye a teljes játék részét fogják majd képezni. Ja még egy nagyon fontos dolog ki is maradt a felsorolásból, mégpedig a fejlesztői eszközök (Developer Tools)rendelkezésre bocsájtása, hiszen ez lenne az egyik fő csapása a játéknak. Addig pedig amíg ezek nincsenek, modellezgethetnek orrba szájba a modderek, azt a hajukra kenhetik. Most megjelenés után patch-elhgetik naponta, vagy akár naponta többször is, de szerintem ez sem sokáig fog tartani. Ezek amúgy sem túl nagy volumenű változtatások, módosítottak itt ott egy két paramétert amiért sírt a nép és publikálták. Szóval kíváncsi leszek mikor lesz ebből teljes játék, de hogy én addig amíg meg nem jelenik, egy centet sem adok érte az tuti!
Persze örvendetes, hogy az eddig elérhető tartalom azért a nagy többségnek elnyerte a tetszését, bár a grafikát firtató hozzászólásokat azért megmosolyogtam. Becsapósak ám a screenshot-ok, és a mobilos videók! Anno a sreenshot-ok alapján az rF2 sem a kapott látványvilágot reprezentálta! -
Embertelen jó a Ferrari
-
endy papp #4825 Én is így voltam vele,engem is ez a kép fogadott
Ezt a lepattanót kár lett volna kihagyni......
-
Igen, ez igaz, egy időmérőn ez már necces lenne:) De ha a lentebb lévő M3-as kört nézem, akkor ahhoz képest kisangyal vagyok :DD Arra szoktam figyelni, hogy belülről ne vágjak, és életszerűen maradjak rajta, kifele meg szélesítgetek, ez igaz.
#4813 Csak a látvány miatt vettem fel :D -
En nem lattam a videoban semmi kirivot vagy szabalytalant.
Amugy is, van a progiban buntetesi rendszer, aki gyors kort akar menni, azzal is meg kell kuzdenie (megtalalni azokat a helyeket, hol mennyit enged;P). Nincs ebben semmi extra, igazabol is beprobalkoznak mindenhol:) Csak ott a birak dontenek:P
De nem mindenhol egyseges a buntetes, nem automatan a feher vonala figyeli, valszeg manualisan vannak beallitva a buntetes zonak. Ami vagy jo vagy nem. Talalkoztam olyan kanyarral ami eleg szigoru, de olyannal is amit lazan lehetne korlatozni (kulso iv, 2 csucspontu kanyar, sokat lehet nyerni a lekerekitessel, 2 auto szelessegnem is kienged). -
Az már nem lassú.
-
45 eleje de csak ma kezdtem nézegetni:) -
endy papp #4820 Félre értés ne essék nem kötözködésből írom.
De 2x simán 4 kerékkel a pálya mellett mentél,(amit látni lehetett)ebből az elsőn még a rázón se voltál kívülről,hogy a többit kicsit,ne is mondjam.
Ha úgy is megy az össze hasonlítás az iRacinggel ott a kicsi hibáknál amikkel lementél 2 kerékkel a pályáról, már elvette volna az időd,nem ezeknél a 4 kerekeseknél.
Ennek fényében lehet nézni az időket.
Mert bizony sokat lehet nyerni -veszteni ilyen mértékű vágásokkal szélesítésekkel.
Persze mindenki ott megy ahol akar csak ugye mindennek oka van,hogy is születnek azok az idők.
Természetesen dicséret szépen körbe mentél.
-
Egy érdekes dolgot fedeztem fel tegnap. :)
A KTM-en alapból ki van kapcsolva a TC! És bármerre kapcsoljuk mindenképp azt írja hogy ki van kapcsolva. Ergo mikor először kikapcsolnám, akkor kapcsolom be. :D
Csak kajak nem mindegy hogy tényleg ki van-e kapcsolva... :)
Szóval egy kövér gázzal nem árt meggyőződni róla hogy is áll a kapcsoló. :)
Más autóba nem néztem, vagy nem tűnt fel.
-
" the plan is to get AI and multiplayer in as soon as possible.. everything else is long way behind in priority."
-
Napról napra jobban belezúgok. :) Zseniális. :) -
elgyengültem, nem bírtam ki.. és legalább fény derült egy rejtélyre is.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GPx8 #4815 Tegyetek fel még videokat!
-
Biztos gyorsitva is van a video !!!! :))))) -
Ebből sokat látni:D külső és semmi adat:D -
-
Szep mondat voooot !
Amugy ez ilyen jobb nem lesz, ennyit tud..... -
1:43.992, ez tőlem jó. -
mi az a lassú?
viszonylag stabilan megyek, de a '42 még odébb van :)
-
W aWaW Wah #4808 fizikálisan a játék alátámasztotta magát viszont a grafika terén módozatokat követel maga után szerintem egy kicsit meg beigérék nem hogy ha megjelenik lesz a nayg grafikai javítás -
Mivaaan ? -
W aWaW Wah #4806 a grafika fog még javulni szerintetek idén?
elvielg a teljes játékba full grafika lesz benn a Gamestar szerint -
A fenébe, muszáj lesz megvennem. 
-
Appok telepítése nem csak annyi, hogy berakom a játék könyvtárába? Leszedtem egy gumimelegedés nézőt, de nem sorolja fel jobb oldalt. -
Formula abarth-al mennyit mentek Silvertoneba? -
Hünnye de elszoktam a szimezéstől:DDD De a GT2 imola kurva jó:) csak lassú vagyok mint a dög:D
-
számomra értelmetlen.
Egyrészt mivel a felsoroltak miatt soha egy métert nem mentem az iRacing-l.
Másrészt én tényleg nem szimesnek készültem, gyereknek sem azért tologattam a matchbox-t, ha lehetőségem van rá akkor kocsizok.
ezért van egy lélektani határ, játszom ha időm engedi, mert sok jó arcot ismertem meg így is, és sok élményem van. De az iRacing az már sok nekem.
Ezért értelmetlen mennyire jó meg minél jobb, annyira nem lehet jó mint szeretném. :) -
Felhasználás szempontjából, de nem a fizikáról, ffb-ről beszél. -
Ezzel csak azt ismerted el hogy valoban ez a legjobb szim most, ha a penzet nem nezzuk akkor az iR vezet -
Screenracer #4798 Mennyi pénzt? 45+35 Eurót? Na, jó csak hülyülök, gondolom nem nekem címezted.
-
azt értettem ez alatt, hogy ha ennyi pénzt áldozom egy autószimulátorra, akkor inkább ráköltöm a kertben álló kocsira, és pályázom vele.
Mivel ezen a ponton/lélektani határon/lécen túl van, ezért elvből nem fogom elkezdeni, legyen bármilyen jó, mivel a pályán kocsizásnál semmi nem jobb.
Ezért nem lehet sztem összehasonlítani az iRacing-t, más szimekkel, mert itthon egyfajta vízválasztó. ez már inkább a profi szimes kategória nálam, én meg az nem akarok lenni. -
Screenracer #4796
-
Azért az iRacing kicsit más, én akkoriban komolyan elgondolkoztam, már nem is tudom kinek adtam a kódomat...és elkezdtem építeni a több éve álló autómat, kisebb-nagyobb megszakításokkal használom is (most van a nagyobb mert több volt a ló mint a Capri blokk).
Ezért én soha nem fogom használni azt a programot, leverte a lécet. -
endy papp #4794 Értem én .
Csupán megkérdeztem.
Az ok egyszerű volt amiért nem próbáltam ki nem volt a kártyámon zseton a hétvégén.
No meg ahogy írták a 3 moncsisok fps-ből eléggé hiány van,na mind1 majd alakul..... remélem javítanak ezen részén is.
Ezt is csak azért hoztam fel mert ha már mindenek felett áll mint azt egyesek beállítják azét 3 moncsin is fusson rendesen,ha már szim,akkor alap.
Mi lesz ha 15-20 AI,vagy netán online ellenfél lesz a pályán .....kapcsoljon mindenki 1 moncsira vagy kösse Paksra a gépét.
-
Screenracer #4793 :DDD Most olvasom az újabb szösszeneted. :DDD Ember, mivagy te? Ovodás? Ilyen fan, olyan fan. :DDD Gondolod, ha valakinek valami tetszik akkor utána szemellenzőt vesz fel és másra rá se nézhet? CARS fan vagyok mert megvettem és AC fan is vagyok, azért vettem meg. És az osszák az felszólító mód, amúgy helyesen osztják. :DDD Neked viszont nem kellene, ha nincs miből.
-
endy papp #4792 Azért tisztázzunk valamit.
Én nem vagyok semmilyen fan.
Az hogy össze hasonlítottam a kettőt még mindegyiket tudom ott kezelni ott ahova való.
Csupán a törés miatt kérdeztem.
Mellesleg te is mókás vagy mikor bevallottam kijelented az utóbbi 1 évben nem mentél iRacinggel de megmondod róla a tutit és felé helyezed egy félkész hiányos játéknak,amin még bőven van mit csiszolgatni pár évet.
Akkor nem én vagyok a fan ugye.
Igaz nem próbáltam a játékot,de ettől még látom és tudom mi az amit tud nyújtani a jelen állapotban......
(A NKP-val nem keveset mentem versenyen,gondolom a fizika rosszabb nem lett itt se ,az AC TP itt van a gépemen .)
No ezért használom majd napi szinten az iRacinget ,de hogy megnyugtassalak az AC-t is ki fogom próbálni idővel.
-
GPx8 #4791 Hát én drukkolok, hogy kitartson Kunosnál ez a lelkesedés, nem szeretném, ha itt is magkapnánk a "majd, ha kész lesz, addig kuss" nagyképű szöveget, miután hónapokig nincs semmi hír. (Láttunk már ilyet is).