43023
  • b-type
    A lentit arra írtam, hogy közúton jó lehet érzetre neked, jónak tűnhet, de amikor te pályára viszed és a másfél tonna kezdi mozgatni a futóművet, az az igazi.
    Mert közúton ritkán tehetetlenül el a kasztni, de egy széles pályán, sóderágyakkal övezve másabb tempót mész.
  • Tomsteel
    FFB-vel kapcsolatosan írta Stefano:

"there will be 3 sliders.. curbs, road and slips."

Remélem ezek nem kamu effektek lesznek. LFS-ben nekem pont az tetszik, hogy semmit olyat nem lehet kikapcsolni, amitől elveszne a természetessége az egésznek, lerak egy autót a pályára és minden úgy történik ahogy kell. ISI-s cuccoknál már onnantól bukta a dolog, hogy ki lehet kapcsolni ezt-azt, ebből is az érződik, hogy az az adott dolog egy generált, mű fícsör.
  • b-type
    Nagyon kevés olyan kocsi van ami közútra is alkalmas és pályára is, régen a Ferrari kis fekete dobozában beriasztott a szervízjel, ha nem mentél elég keményen, mivel a hűtése, a fékek, a kocsi üzemi hője nem arra van belőve hogy városban 40-50, nagyjából meg 90km/h
    Ami pedig ilyen, azaz olyan futómű van alatta, az ráz is,...ha meg nem ráz akkor túl nehéz, ha meg nem nehéz és nem ráz, akkor bármilyen futómű probléma esetén nagyon-nagyon sok pénzt hagysz a szervízben..
    A te C2-t nagyon sokat kibír, de pl. ha belegondolsz Michelisz BMW-s galambütközésébe, vagy akár csak egy kicsi oldal kocc Macao-ban, és úgy elállítódik minden a nem megfelelő irányú ütéstől, hogy képtelenség úton tartani,...és persze sok-sok pénzért rögtön csere.

Tehát utcai autóktól, még ha gyári tunningosak is, ne várj sokat.
    Próbáld ki, tegyél fel normális pályakerekeket a kocsidra, fél év és olyan kerékagycsapágy hangja lesz mint szél.

Akinek van pénze az pályára vesz kocsit, és trailer-n viszi, aki saját lábán megy, az nagyon figyel.
    Aki meg utcára veszi virgázni, az egyfelől rohadt sokat költ rá, vagy megjön az esze és vasárnaponként nagy óvatosba kiáll a garázsból :)

A Lotus, nagyon frankó kis autó, jó tengelytávval, elég kis súllyal...de ennek is megvan az ára.
    Vannak ökölszabályok. mint a súly/lóerő arány, vagy hogy ez nem barátja kényelemnek.
  • lac coo
    Jo, az teny en alapon nem szeretem ezeket az uszalyokat, de nekem kicsit akkor is rulzas ez a billeges.Nekem egy szar C2 van, eleg kemeny futomuvel, de nem hiszem , hogy egy M3 as ennyivel rosszabb lenne.De persze nem ultem meg M3 ban, de ha valoban ilyen, nekem akkor se jon be a jatekban. :)De valahogy a kis Exige egesz vallalhato nekem, pedig tuti az is atomkemenyen tartja magat kanyarban.....
  • b-type
    De ahogy az M5-s sem az, hiába tűnik annak a Brno-i aszfaltcsíkon, úgy ez sem az.. :)
    Értem hogy te annak tartod a játékban, és egyáltalán nem akarom ezt megváltoztatni, nekem is a saját véleményem a legfontosabb :)
    ..de nem értek vele egyet.
    Egyszerűen attól még hogy M3 még nem lesz pályaautó. ..az egy gyári tunning utcai kocsi...és attól még el kell menjen a pár fekvőrendőrön, vagy úthibán félmillás kár nélkül.
  • lac coo
    Hat ebben is egy rakas szarnak tunik, akkor ebben megegyezhetunk......:)))
    De a Z4 az nekem egyszeruen rossznak tunik, olyanban ultem mar.......Szerintem gumi vagy valami miatt kell egy kis trukkozes, azert tunik minden auto kicsit puhanak.
  • b-type
    Pedig eléggé ilyen, Nem tudom, talán volt már kint valaki Brno-ban Motogp futamon...talán Talma miatt, ott láthatod, de ilyen Assen-ben és Sachenring-n is...stb, mivel a Dorna a BMW-vel szerződött.
    Brno-ban nagyon látványos a hodály széles pálya miatt....az M5 (!) BMW úgy néz ki mintha, egy: nagyanyám vezetné, kettő mint valami puha Volvo kombi...
    Pedig tepernek vele, próbálják a közönségnek is mutatni néha, de max egy ásítást ér a dolog, nekem konkrétan egy rakás szr-nak tünt :))
    PEdig tudom hogy nem az, a világ egyik legjobb autója az M5.

De emlékszem újzélandon, Taupo-n a V8 kisteher verseny...hát mintha kamionok mennének, szag volt mindenféle, de látvány egy nulla.
    Egyszerűen aminek normálisabb hasmagassága van, és kompromisszumos futóműve, az egy versenypályán elég sz@rul néz ki...hacsak nem valami régi! Trans Am...mert azok bitangok.
  • Tomsteel
    Én a sebességérzettel nem vagyok kibékülve még, olyan az egész, mintha lassított felvételt néznék.
  • lac coo
    No meg a kis Fiat !!! Az fun, azt még H váltóval is hajtom, pedig utálom ezt a macskakuki váltókart :))))
  • lac coo
    A Z4 feszes ???? Nemááá...Attól félek leesik a kasztni a kerekekről :)))
    Igazi az feszes merev, alacsony széles... Ez messze nem olyan, úgy ágaskodik gyorsításnál....régi 70-es évekbeli autók voltak ilyenek :)

De mindegy milyen, én nem szeretem az ilyen billegős vackokat játékban :))) Majd lesz F1 szerű verda, Zonda R, McLaren, ott majd kiderül az igazság, tud-e másmilyen is lenni az AC ....
  • oneal1
    igazából is az, szóval elvileg jó:)
  • Totti5
    Mentem a Z4-el jó pár kört "határon". Stabil, kezes, feszes. Nincs ezzel baj. M3hoz képest ez sétakocsi.
  • lac coo
    Nálam se driftel, főleg hogy nem is tudok, de érzésre mintha arra készült volna némelyik autó :)))) De ahogy billeg az M3 az szőőőrnyűűű :))))

M3 GT2, Formula Abarth, Xbow...ezek tetszenek, a többi nálam kuka :)))
    De ezzel nincs baj, ez így van rendjén, kinek ez kinek az ...;)
  • bardocz
    Nekem semmi problémám vele. Van, hogy megcsúszik, de egyáltalán nem driftelős. Majd ha megyek gy jó kört felveszem.
  • lac coo
    Nekem az se jön be, égés is lenne ha az Mdrive rendszer így billegne :)))De a Z4 se ilyen, olyanban speciel ültem már, meg sokan, azért elég feszes az is ...Itt kifejezetten mosolyogni való .....
    Szerintem az a baj, hogy egy max két ember csinálta fizikát kicsit olyan szagú a dolog, mintha egyéni ízlés szerint készült volna mindegyik ...
    Vagy nem tudom ... mindenesetre a TP Lotus után én számítottam azért némi feszesebb autóra is :)))) Ennek a fizikának valami régebbi, izmosabb japán utcai-tuning autó állna jól ! :)))

Picit egyenlőre nekem közepes osztályzat, biztos sokaknak ez a fun, hogy kilincsel minden előre, de nekem nem ... Ilyen autó is kell, de nehogy már minden ilyen legyen ...:)))
  • Totti5
    Az punciknak való autó:D

A másik bömbös a bálna, az már férfias! :))
  • lac coo
    És ezt most mire érti ? Mondjuk nekem nem fun ez driftelős , kormány megtartós stílus főleg nem egy formulával :))) Mert ok, hogy fun az oldalazás, meg driftelés egy forma autóval, de kinek mi jön be :)))

Z4-et próbálta már valaki ????
  • Alexease
    Aris: "Real life driving is exciting and fun... we must find out how to recreate this in physics."
  • Norbi1990
    53.4
    Haverom 52.5 :D
  • Norbi1990
    Én benne vagyok :)
  • lac coo
    Idők nagyon nem érdekelnek, tegnap óta azon küzdök ,hogy valami formula érzést csaljak ki az Tattuusból, de nem sok sikerrel :))))
    Ezt a billegős-hintázós-szökellős vackot remélem azért kiveszik idővel belőle, mert most az összes autó ilyen :)))) Egyedül a GT és formula autó nem billeg, az viszont 10 centiket pattan ha kell ha nem :)
  • raczger

Nekem most ennyi sikerült, elég nehéz kombó
  • raczger
    Lenne arra igény addig, amíg nem jön az online, hogy csináljak egy egyszerű oldalt, ahova mindenki fel tudja tölteni a saját hotlapját (annak idejét)? :)
  • Norbi1990
    1:45:116
    Ferrari, Vallelunga kombó :)
  • Tomsteel

Készül a replay is, rájöttem hol tudom elmenteni.
  • lac coo
    Műszerfal-világítás szerintem lesz, van amelyikben már most is van ...
  • oneal1
    oké köszi!:D
  • raczger
    Azért a keresőt szabad használni, googlebe második találat :)
    http://www.racedepartment.com/forum/threads/activate-dev-apps.77212/
  • Szabi #4924
  • oneal1
    oké köszi, és ezt a dev appot hol kapcsolom be?:D
  • raczger
    dev appokat kapcsold be, azok között lesz egy olyan, ahol a driver seat-et tudod állítani
  • oneal1
    sok olyan videót láttam pl ferrari replayeket, ahol a nézet belül középre van állítva, nem rég volt linkelve egy pl:)

váltogatom a nézeteket de ezt sehol sem találom
  • oneal1
    köszi
  • Szabi #4919
    Vallelunga és a Fiat 500 hangulatos kombináció :D

vajon olyan apróságokat terveznek megcsinálni, mint pl. felkapcsolt lámpánál felkapcsoljon a műszerfal világítás, esetleg a zöld lámpa ikon ? :)
  • Norbi1990
    Csak felraktam a semislick gumikat, mást nem állítottam.
  • oneal1
    azt meg lehet tudni mit állítottál a setupnál?:)
  • Norbi1990
    1:55 eleje 54 vége ez a köröm:
  • Jacek
    Én el sem merem mondani min ülök:DDD
  • bardocz
    Jobb oldalrt játék közben hozd elő a help app-ot, és abban annak leírva dolgok.
  • attila46
    Srácok..a játékhoz vannak bill.parancsok..ha vannak hol lelem őket??

köszi