43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Adjak ghost-ot? :D
Hát uncsi ja de nézd a jó oldalát, addig sem löknek ki a kamikáze almák a public szerón. :D -
endy papp #5551 Van róla valami infó a multiról, hogy mikor is lesz?
Mert ahogy eddig kinéz 1 autós játék lesz ez..... még jó darabig
Legalább nem kell sietnem a vidi kari vásárlással,nekem egyedül uncsi karikázni.
-
Akinek van Ukran elerese, olcson (19.99$) vasarolhat AC, akar ajandekba, eladasra:D
http://store.steampowered.com/app/244210/?cc=ua -
Igen az is jó, csak sokszor meggajdul és mellémér. :)
Egyre jobban várom a multit. :P -
Én meg kikapcsolom a ghostot mert kurvára zavar főleg amikor már minimálisan faragsz akkor mindig rajtad van, azt én is láttam amit Alex írt.
De inkább azt az appot használom ami realtime írja hogy menniyvel vagy pluszban vagy mínuszban a besthez képest:) Nekem ez jobban bejön. -
Ezt nem tudtam. Fasza program lesz ez. -
Jah nagyon jól ki van találva, az eddigi legjobb, egyáltalán nem zavaró más progikhoz képest. :P
Próbáltam állítgatni az átlátszóságán de még nem sikerült igazán áttörőt alkotnom csak a színe lett más. :D De végülis nem zavar alapon sem, szóval hagyom is. :) De hogy sokkal jobban feltüzel mint egy uncsi körözés az tény. :P -
Lehet allitani a Ghost-ot, hogy mettol meddig mutassa es milyen atlatoszosaggal.
Ami poen az AC-ben, meg mashol nem lattam (bar en sem vagyok nagy ghost-os, kiveve iR-ben, de ott full realtime:P), hogy be lehet allitani, hogy a leggyorsabb korod, mennyivel legyen elotted. Ha 1 masodperc, akkor a starttol eppen annyival fogod kovetni, lehet faragni a tavolsagot;) -
Engem pl. nem zavar mert mentem is ott elég sokat még az elején Race/GTR ligában de elfelejtettem mindent és nem tudok belépni:D a vegyem fel a kapcsolatot az adminnal meg annyira nem majd foglalkozom vele:) vagy lesz valami gyári cucc:) -
Az autókról már sok képet láttunk, most anélkül egy képecske. :)
Frankón el lehet játszadozni a fényekkel, nagyon tetszik. Csináltam jókat csak ide nem engedi felrakni, csak ilyen kicsiben. :S
Videó még viccesebb. :D
-
Ha picit előttem van, akkor zavar a kilátásban. Sosem szerettem. -
De mé nem jó a jó? :)
Nekem oltári nagyot segít, mikor már idegbajt kapok, hogy miért nem tudom az első szektort megcsinálni ugyanolyanra, csak rendre tizedekkel lassabbra, aztán szép lassan rájövök ahogy látom elkezdem utánozni magam. :P
Az meg plusz lendületet ad ha végre előrébb vagyok. :P
És még mindig kipróbálnék mások ghost-ját ám. :P -
A ghost a második, amit kikapcsolok a segítségek után. -
GHOST, és rögtön látod. :P -
Amúgy ez az app törli ki az összes pályán a telemtriát, ami van a boxba a leggyorsabb körről? Amióta felraktam, sehol semmi. A menüben írja mi volt a legjobb időm, csak amikor fél másodperccel lassabbat tudok csak menni, jó lenne megnézni mit rontok el. -
Esetleg a nickneveket bele lehetne csempészni az jó lenne. VSR-ben amikor a nascarban be lett nevezve a teljes név, akkor még alig indultam pár versenyen, ötletem nem volt, hogy melyik nickhez ki tartozik, plusz ts-en is úgy szólították egymást, eltartott egy ideig, míg rájöttem ki kicsoda :DD -
Köztes megoldás lehet ha, teszem azt Arisztid Taszilónak hívnak :))) -
neilszab #5535 b-type, tökéletesen megértem a gondodat, évekig én is csak a nick nevemet használtam az interneten mindenhol, és soha nem voltam hajlandó kiadni az igazi nevem, tetszett az anonimitás, elvégre akkoriban erről (is) szólt az internet... sőt mikor az első Masters tagságomat intéztem, pár percre komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nyomok egy Cancel-t csak e-miatt.
Másfelől a Masters hozzáállása is érthető, ősidőktől fogva ez a alapelv, mindenki vállalja a nevét és ezáltal a felelősséget is magáért, senki nem "bújik" nicknév mögé, így tud a dolog valóban komoly lenni (persze nem csak ettől). Nos ez a szabály a Masters szerverein van csak érvényben, viszont az AC Rankot készítő csapat már eleve ebben a szellemben "nőtt fel", így talán az is érthető, hogy az elveikből nem szeretnének engedni, ha már a saját munkájukról van szó.
Szóval csak jelezni szeretném, hogy maximálisan megértem mindkét álláspontot és annak ellenére hogy nem egy kardinális kérdésről van szó, az elvekből valamelyik félnek engednie kell (ami pedig mindig nehéz), hogy jól tudjon működni a dolog...
Én mindenesetre mindkét frontot megpróbálok kampányolni kicsit az ügy érdekében.
-
Ez jó vas :)))
Remélem ez már kicsit virgoncabb lesz ,nem ez a lassan megúszó, keresztben cammogó mint az eddigiek :))) -
Akkor itt a 3. auto is:) Mar csak a palya(k) kellene(nek):P -
-
Az, szerintem jelenleg a legjobban osszerakott auto..... -
Még csak most néztem mekkora jó ez az xbow:)) szar lenne multiban:) -
A kod alapjan, elvileg/talan lesz benne valami. De lehet, hogy csak a kulso lehetoseg miatt van benne, ok nem csinalnak hozza semmit;) Bar ezek csak szamok, kibirna a szerveruk;P -
Egy LFS world szerű cucc remélem lesz:) -
Jaja Norbi/Marki a Ferrari team:DDD -
Én is épp ezt akartam kérdezni, én anno úgy tudtam, hogy a jelenlegi változatban is lesz ilyen online ranglista, sokáig kerestem is. (ha már tényleges multi nincs benne) -
Nem irtak semmi ilyenrol. -
De miert olyan surgos ez, miert nem varjatok meg a hivatalos cuccokat, ott is lesznek ilyen online nyilvantartasok, nem ? -
Lesz majd, rsr oldalan talan, ami volt a tp-ben is.
Engem iracingben meg se lehet talalni, mert ekezettel regeltem, fakjuangolok felkialtassal, csak a forumbol lehet ramenni a profilomra, ha irok oda :D -
Na törölték is az időket :))
Akkor erről ennyit, majd ha lesz nemzetközi akkor oda jó leszek a nick-l is. -
Alex detto, pedig vele csak egyszer futottam össze, de a polgári nevét írná ki sehova sem tudnám tenni, de az hogy Alexease úgy élből ok.
Tied szintén.
De pl Kiss Norbi is egy-két évig LFSNorbi volt a kocsija oldalán. :)
-
Előbb utóbb megtanulja az ember a társait így is-úgy is. :)
Valahol el kell kezdeni.
#5518: nem rád értettem az agyament nevet, sajnos voltak ennél sokkal rosszabbak, sértőek is... mégis hagyták úgy.
Na mindegy a Mastersen ez a reál név jól bevált dolog. :)
Csak a rankom szórakozik. :( -
Pont ebből van keveredés mindig:) Hogyha azt írod hogy Sanzik tudom ki az de ha a real nevet akkor rohadtul nem:DDD pedig 15 éve ismerem:DDDD -
Nincs agyament becenevem :) ...na jó itt az sg-n igen. :)
Minden autós játékban ez a nevem. Sok mindenkivel találkoztam már, és bszki Ingy-t sem tudom a rendes nevén szólítani, ahogy Juan-t sem tudtam :))
..HunRing-n kint voltunk 10-20 fő között, és semmilyen problémát nem okozott, akkor tud ha tovább akarunk lépni a kapcsolatban...ahogy aludtunk Sanzik-nál is, és milyen finomat ettünk. :)) Ott ahol már család van ott persze más.
Én a GTR Masters-t is megértem, ...de nem tartozom oda, bár 2005-ben reggeltem oda :)
Szal most nem érzem indokoltnak.
-
Ez egyedül a GTR Mastersnél volt régen meg ugye bejött az iRacing...
Szerintem nem igazán ettől lesz komoly egy bajnokság... elég komoly volt a LFS is mégsem real nevek voltak... -
Nem kell ékezetet írni. :P Azért egy komoly bajnokság valós nevekkel megy. :)
Biztos láttatok már ti is olyan közvetítést ahol mindenféle agyament becenevek voltak, hát gyönyörű volt... :S :( -
Sokaknak a sz.gepen, szoftverekben, regisztraciokban, login-ekben sokkal jobb, egyszerubb, megbizhatobb a nick-nev, foleg a magyar hosszu es ekezetes dolgok miatt. Es ez amugy sem valos szeria;)
Nalam 1 monitor, es nem lehet feltolni a tetejere. -
Hát de mé nem jó valós névvel versenyezni? Melyik valós szériában indulnak álnevekkel? :D :D :D
#5511: igen 3 monitorral így vagyok én is nem tudom 1-el fel lehet-e rakni maxig. :) -
Elnézést hogy figyelmen kívül hagytam a valós név megadását, nem érzem indokoltnak, aki kíváncsi rá, annak elmondom :)
Nem vagyok GTR Masters ligatag.