43023
  • neilszab
    Azért ebből a szempontból az LFS nekem kicsit gyanús... játszi könnyedséggel lehet szép hosszú és finom drift-eket húzni vele, én nem hiszem, hogy a valóságban ez ennyire egyszerű és magától értetődő lenne és magamról sem gondolom, hogy akkora fene nagy tehetség lennék. Nagyon élvezetesen és hihető, de mégis valahogy szerintem túlságosan könnyen adja magát a drift LFS-ben...
  • szancsopanza
    jó sok a "vagy" ;) :D Akkor már csak ki kellene szűrni mi is a hiba :)
    Miért az LFS-en kívül van más sim is amiben lehet driftelni? (és köze is van a valósághoz) És nyilván azzal nyomod ami van!
  • TeeBeee
    Csak ehhez a drift pályához hiányzik a drift verda. És szó nincs róla hogy lesz-e egyáltalán. Vagy ha nincs akkor legalább setupolható lehetne a kocsi úgy mint az Lfs-ben. Jelen pillanatban én úgy érzem, hogy vagy az autó, vagy a beállítása, vagy az FFB vagy esetleg a gumi nem alkalmas egyáltalán a driftre. Vagy a kormányom vagy én.
    De egy szó mint száz, nyomába se ér az LFS driftjéhez. Ott művészien lehet tolni és mindamellett még hitelesnek is érzem. Nem véletlen, hogy magyar drifterek is azzal gyaksiznak.
  • szancsopanza
    Szerintem csak annyit akarnak elérni, hogy némi bevételhez is jussanak belátható időn belül. Így sokkal szélesebb körben terjed majd a híre. Mellesleg a "földi halandó" is tudja élvezni, (és ez a kulcsa a dolognak) nem csak a fanatikusok. Direkt jó a sok utcai verda, nem szakad el a valóságtól. Csak gondoljatok bele mióta toljátok, és hányan kerültek csak a Közelébe pl.: egy Mclarennek, de szerintem még M-es BMW-t is nagyon kevesen vezettek. Szóval viszonyítási alap erősen közelít a....
    Remélem minden más is követi a valóságot majd. :) Azt is el tudom képzelni, hogy direkt így adagolják karácsonyig a dolgot és látják mire van igény. ffb-kormányszögvariállás - minek? akkor hol marad a küzdelem? :)
  • Alexease
    Az online-rol nagy a csend, de az AI-rol legalabb rendszeresen panaszkodik;) Idojaras es az ejszaka be sem volt tervezve, vagyis az "nem hianyzik".
  • Ginger17
    Higyjétek el, hogy az online rész nagyon gyerekcipőben van még... az AI-ról pedig a nyári panaszkodás után semmi info nem jött. Időjárás? Phahhh...
  • Ginger17
    Ezt a drift hülyeséget, nem az elmúlt két hétben csinálták... kész volt az már egy éve is. Ott vannak Aris régi videói. Azokon már javában driftel a BMW-vel. :P Az elkövetkező hetek "frissítései" már tutira tavaly is készen voltak. Nagyon lassan haladnak. "Csak" foltozgatnsk - monjuk van mit. Kitalálták, hogy a már kész(!) tartalmakat okosabb két hetes időközönként kiadni, nem pedig egyszerre, mert így az érdeklődés folyamatosan fenntartható.
  • GPx8
    A drift-mód nem ördögtől való, egy szimulátorban, miért ne lehetne driftelni? Viszont nem azt vártuk, hogy egyedül körözgessünk.
  • Ginger17
    Ezt írtam a múltkor is, hogy normálisan nem is lehet közlekedni, csak kilinccsel előre... :/ nagyon nem tetszik ez a sok utcai autó, de most majd jönnek a komolyabb GT cuccok. Kiderül, hogy mi van.
  • GPx8
    Hú, lesz két új showroom is! :D
  • Skypack
  • Tomsteel
    Drift módot nem tegnap kezdték el fejleszteni, ha tényleg az lesz a 2 hét nagy dobása én tökön szúrom magam.

• Norbi1990
    Szerintetek az mitől lehet, hogyha replayt sokáig nézem akkor elkezd csíkokat rajzolni a képernyőre a játék?
    Eltűnnek, kirajzolódnak, nagyon gyorsan. Olyan mintha vga probléma lenne, de más játékba nem találkoztam ezzel a problémával.

Valakinek már előfordult ilyen?
  • lac coo
    Drift a menő :))) FFB kikapcs, kormányszög megvariál és lehet csapkodni :))) Alig találok AC-ről videót ami nem drift ....
    Ehhez hozzájárul az is, hogy Aristotelis is csak a driftben látja a jóságot, , lassan komoly bajban lesz a játék, ha csak ő egyedül csinálja a fizikát :)))) Merthogy a Ferrari 120-nál olyan alulkormányzott, hogy megmozdulni nem tud, de egy nagyobb gázra rögtön keresztbe ugrik, az elég vicces :)))
  • Alexease
    Ezt irtam multkor, ettol feltem, hogy eloobb lesz drift mod mint ertelmes szolgaltatas (AI, online).
    Ezutan valszeg beletoljak majd a Drag modot is...
  • bardocz
    Gumikopás.
  • MauroN
    a tyre wear mit takar?
  • GPx8
    Inkább AI lenne, mint drift-mód...
  • Ginger17
    Sokan kínlódtak az AA beállításokkal. A mellett, hogy nem lett jobb a látvány, az FPS drasztikusan esett. Kiváncsi vagyok, hogy mit műveltek vele. Lehetett eddig is állítani a 8x AA-t és mellé a 1-6x FSAA is működött, de külön az INI fájlban kellett bütykölni. Remélem most már rendben van.
  • Tomsteel
    Fura is lett volna egy ekkora volumenű dolgot kiadni 1 nappal a tényleges nagy patch előtt.
  • bardocz
    aristotelis
    • 7 minutes ago

Hello everybody, Aristotelis from Kunos Simulazioni here.
    We haven't released the update yet. The changelog is a leak that we don't really know where it came from and it's not even complete as the actual update has even more content than this changelog describes.

The update is scheduled for tomorrow as promised.
    Sorry for this, but we don't know where it comes from. Thank you all for your support.

• Tomsteel
    Anti-Aliasing 4X-nél nagyobbra emelése lehet?
  • Tomsteel
    Egész nyugodtan. :)
  • Tomsteel
    "Improved AA algorithm selection"

Ez vajon mit jelenthet?
  • Ginger17
    Lenyúlhatom ezt a Ferraris sort? :)
  • bardocz
    Nekem sem szedte még le.
  • Szabi #5606
    van drift mód a frissitésben :D
  • Tomsteel
    Világos, de én még azon is meglepődtem volna, ha holnap tartalmakon kívül más is szerepelt volna a listán. Le a kalappal!

(nálam még nem elérhető egyébként a javítás)
  • Szabi #5604
    szerintem szépen le van írva... hibajavítás, holnap meg majd jönnek az új tartalmak..

(nálam nem tölt frissítést a Steam)
  • Tomsteel
    Ezmiez?
  • hungary27
    pálya fényességét hol tudnám levenni?
  • Tomsteel

• Tomsteel
    Nemrég lőttem én is pár képet.

• Szabi #5599
  • lac coo
  • lac coo
    Az ilyenekből soha nem lesz semmi .....
  • Danecay
    Na hát ez is még nagyon messze áll attól, hogy MOD legyen! :)
  • precise
    http://www.virtualr.net/1998-nissan-primera-btcc-for-assetto-corsa-previews

• bardocz
    GT2-es bme-vel mi a max sebesség, amit elértetek? 279 fölé még nem sikerült jutnom vele.
  • cstibikeee
    Így már nekem is megy ha kikapcsolom. AVG-t használok én is.