43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Amit mondasz, azt értem. És az tény, hogy picit fura. De FFB nélkül el sem jutsz addig a ponthoz, mert már rég megforogtál. Persze ha te is 270 fokon hazsnálod a 900 fokos kormányt(jó vétel volt :DDDD), akkor el tudod forgatni úgy, de 900 fokon nem hinném, hogy sikerül. Vagy az én kormányommal van a gond, és csak ennek van FFB nélküli állapotában rohadt nagy ellenállása. -
Sikerült végre nekem is megvennem az AC-t, így utólag lehet kár volt...
Szerintem ha szidjuk a SimBin-t az R3E miatt, akkor a Kunos-t is lehetne nyugodtan az AC miatt. Ez a futómű fizika egy-két autó alatt egy rossz vicc... -
Solt #5670 Nem igaz, nem ugyanez a helyzet! Az FFB azért van, hogy megpróbálja visszaadni azt az ellenállást, ami a való életben is van. (Gumi, kormánymű, stb) Ha leveszed az FFB-t, akkor olyan, mintha "levennéd" a gumik tapadási ellenállását... mintha egy megemelt autó kormányát rángatnád. Ehhez hozzáadsz még egy irreális kormányszöget, és csodálkozol, hogy a kapott végeredmény irreális!?
Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem érdekel, hogy ilyen szélsőséges körülmények közt miképpen reagál... az a lényeg, hogy normális használat mellett milyen... ott pedig minden nyűgje ellenére is már most is kurva jó.
Kétlem, hogy a fizikai motor elkészítésénél az lett volna az elsődleges szempont, hogy miképpen reagál gyenge FFB-re és irreális kormányszögre... Állítsd be rendesen, és, ha úgy találsz anomáliát, akkor arra azt mondom oké, ez így nem jó... De ez a gyenge FFB-s 270 fokos rángatás... nem kommentálom inkább.
(a helyedben én le is venném a youtube-ról) -
Na jó, de ha szimulátor, és elvileg számol mindent, jó gumi van akkor ez hogy történhet meg ??? :)))) Kettőt ránt, falnak megy azt ennyi ...
De tényleg kár is egymást heccelni ezzel, valami megmondhatatlan jóság van benne, ez nem kétséges, de azért ez még messze nem tökéletes ....
Remélem sikerül nekik hamarost túlesni az AI-n , multin, és akkor lesz idő csiszolgatni, az nagy kár lenne , ha így maradna . -
Solt #5668 Igen, valóban vannak sajnos furcsa dolgai, de a linkelt videón lévő megközelítés már a ló túloldala. -
Én ott húztam fel elsőnek a szemöldököm ....középrehúzás, meg damper effekt...? Az minek kellene egy normális ffb-hez ? :)
De kár is erről beszélni, majd fél év múlva esetleg, ha elkezdi rendberakni ;) -
Magad is kiprobalhatod 900 fokon, ugyanez a helyet. Akkor meg arra fogod, hogy miert gyenge az ffb? Ha eleg eros vagy, akkor ugyanigy tekered. Itt a jatek fizikajaval van a baj ennyire egyszeru. Remeljuk ragyurnak hamarosan erre is.
-
Solt #5665 Próbáld ki azt a kormány beállítást, amit a hivatalos oldalon ajánlanak. (G25/27 első verzió) Szembe megy az eddigi beidegződéseinkkel, de nekem nagyon bejön... -
Simán ki lehet hozni elég vicces dolgokat, nem kell semmi trükk hozzá :)))
Van baja elég, nem sokat kell trükközni, hogy megadja magát :(((
Irreális használat mellett is reális viselkedés kellene, azért szimulátor, mondjuk jelen estben szörnyethalás a falon :))) -
Na ne magyarázd meg :)))
Ellenkormányzol, de sok kicsit vissza kéne, ott olyan erővel tart ellen hogy ihaj :)))) ez már TP-ben is ilyen volt , bár gondolom azóta nem nyúlt semmihez :)
De mindegy, driftről nem is akarok beszélgetni ,nekem az annyira ökörség úgy ahogy van :))) -
Volt az a videó, ahol a 458 lett tesztelve erős kormánnyal, és az az ember is mondta, hogy az ellenkormányzás után, amikor irányba áll az autó, az még nem az igazi. Nade ffb nélkül ellenkormányozni...hát persze, hogyne. -
Solt #5661 De nem tudod, és ez a lényeg! Irreális használat mellett, még jó, hogy irreális a viselkedése... egy 800+ fokhoz tartozó steering lock érték mellett te 270 fokos beállítást használsz... mindezt gondolom jó gyenge FFB mellett... -
Lol. Kikapcsolva az ffb-t a két motornak és a fogaskerekeknek kurva nagy ellenállása van. És az ffb ellenkormányzásnál lehet még nem tűnt fel, de forgatja neked a kormányt. Nem kell semmit csinálni szinte. Kikapcsolva megrántom a kormányt, fele olyan sebességgel forog, mint bekapcsolt ffb-vel amikor megcsúszik. Marhára nem tart ellen. A lentebb említett életteli race07-ben, na ott az ffb ellen kell dolgozni. -
Így van!
Amúgy én sem hiszem hogy FFB nélkül lehet driftelni... Hiszen akkor nem pörögne magától a kormány irányba.
Sajnos a visszahúzást én sem értem hogy miért kell hozzá ekkora erő (normálisan beállított kormány esetében). Más progikban a visszakormányzás sem erősebb (ennyivel), és segít is hogy azt mikor kell csinálni, itt kicsit ez fos, totál a megszokásra vagyok csak utalva, ami meg még nincs. :D -
Azért szimulátor, hogy szimuláljon :)))
Én is szeretem vezetni ,de néha felhúz a sok hülyeségével, olyankor egy órára kikapcs :)))) -
Solt #5657 Persze, hogy van még mit javítani, de, ha már szimulátorról beszélünk, akkor szerintem az a fő szempont, hogy valós használat mellett mit mutat. Ha normálisan beállított FFB-vel és 900 fokra állított kormányzással ilyet lehetne csinálni, akkor azt mondanám, hogy nagy a baj...
Minden nyűgje ellenére, normális használat esetén olyan vezetési élményt ad, amit nem nagyon tapasztaltam eddig... -
Pont azért lehet pörgetni, mert nulla ellenállás van :)))
De közismerten nem épp driftpörgetős barát az ffb, mert ellenkormányzás után ha vissza is kell kormányozni, elég rendesen ellentart ....
FFB-vel ha úgy pörgeti valaki mint ezek, akkor akármi legyek :))) -
A lenyegen mit sem valtoztatna, ha kelloen gyorsan tudod tekerni ide-oda a kormanyt 900 fokon, ugyanez tortenne. Ez igy nagyon nem franko, mintha droton huznak. Irrealis a viselkedese, nem az, ahogy tekerem a kormanyt, megsem a billentyut nyomtam jobbra-balra.
-
Nem tudom ezt honnan szeded. Nulla ffb-vel, persze. Esélytelen lenne ellenkormányozni, ha nem segítene az ffb mellette. -
Béta, az ok, azért mondom, hogy van még mit javítgatni :)
Miért a kuplung nélkül, nulla ffb-vel kormányt pörgetős drift az reális ? :))
Pedig mindenki arra élvez ( sajnos...) ....És az az awesomephysics ha ez működik :))))
De reméljük a legjobbakat, Kunos Netkar-t se hagyta annyiban, sokáig tartott de csak azért is összehozta, ott is volt ezer féle gumi mire jó lett :) -
Ez megvan az F458-ban is, és gondolom még pár autóban. Én is idegbajt kapok ettől, mert így olyan mint ha nem lenne lineáris a kormányzás, merthogy nem is az. :D
Kicsit fura megszokni, nagyjából már sikerült de vészhelyzetben (nagyobb csúszásnál) vagy driftél marhára nem jön jól, ilyen szituban rendre eldobálom a vasat. :( Még mindig el nem tudom képzelni hogyan driftelnek akkorákat oly könnyedséggel... -
Solt #5651 Nekem csak annyi látszik, hogy egy béta állapotú program irreális körülmények közt van tesztelve. -
De valóban nem értik hogy működnek a gumik, ilyenkor látszik :))))
Egyetértek vele, rengeteg munka van még ezzel, reméljük ha összedrótozza az AI-t, multit, ráér majd a fizikára is ....
Szerintem túl nagyot akart alkotni, és most kicsit bele van bonyolódva, nem úgy működnek a dolgok ahogy tervezte .... -
Solt #5649 Most erre mit mondjak? Próbáld ki 900 fokra állítva, normális FFB-vel, és máris nem fogsz ilyen irreális viselkedést tapasztalni... -
Nem kell, hogy komolyan vegyen barki is, mivel a palyat sem ismerem, csak elindultam az ismeretlenbe, par korig jol jonnek ezek a zold csikok :)
Solt: 270 fokra allitott g25.
-
Majd megmondják, hogy nem kell így rángatni , nem arra való:))) -
A bekapcsolt szamarvezeto miatt nem biztos hogy komolyan fognak venni;) -
A drift mod nem másik fizikát jelent, hanem számlálót, pályát .... -
Solt #5644 Mégis mivel sikerült ezt prezentálni? -
Arrol nem beszelve, most megneztem, a TC-t tenyleg kikapcsoltam mielott elindultam. Szoval, ha ez lesz a szimulatarok uj kiralya, akkor van meg min dolgozniuk. -
az elején a rángatás nagyon valósághű
-
Eletemben eloszor elinditva a teljes verziot, az elso auto valasztasom (a lotuson kivul) elso kanyar bevetele, ami 10 perce tortent, ha mar driftrol volt szo, igy alltam neki.
Ha barmilyen jatekban kulon kod szukseges, hogy "drift" uzemmodban menjen a jatek, az maris elarulja a keszotoit, hogy nagy humbug az egesz fizikajuk szerintem.
Ha ilyen konnyu vezetni a ferrarit, amit megporditeni sem lehet, (mindig igy kezdem egy uj jatekkal, rangatom a kormanyt), tobb mint erdekes, driftelni annal konnyebb, miert kellene ehhez barmit kiadni? tiszta lfs, szinte elronthatatlan az egesz.
-
A trailerben 30 mp-mél miért remeg, ráng a kormány ? Csak nem ebben is codemasters féle okosság lesz ? :) -
Vallelunga rázóköve nem bugos? Hatalmasat fog az autókon. A kis formulával pl tizedeket lehet azzal veszíteni, hogy a nagy egyenesre ráfordulásnál a külső íven használom. És a T49-essel is ezt vettem észre. Olyan, mintha a kocsi hasát verné oda, miközben megyek rajta. -
Az M3 GT csak nekem furcsa : mintha a kormányzás egy kis középső szakaszon sokkal lassabb lenne mint máshol... Vagy ez valami setup fail ? :) -
Hétvégén ráfekszek az új pályán és akkor szűkítem a kört. Nem lesz annyi "vagy". :)
Amúgy tényleg nagy szükség van a pálya autókra. -
+1 ! :)
Van GT autó most is, de az meg olyan "semmilyen " , legalább is nekem ..... ( már amikor nem pattog éppen 5-ször egymás után az úton :)))) Egy Race07-ben több élet volt .... -
Ebben a drifthez leginkább kézifék használat hiányzik :)))))
Mondjuk hál istennek nem is érdekel, de azt tök komolyan mondom, hogy aris mellé fel kellene venni más fizikást is, mert ez másként nem is tud gondolkodni :))) Hogy egy közvetlen, fürge Ferrariból hogy lesz ilyen úszkálós, orrtolós fajta azt nem is értem :))
Mondjuk nem igen érdekli ki mit mond, kb mindenkit elküld a fenébe, hogy ő már vezetett ilyent, ott áll alattuk a garázsba stb stb ...:))) -
Nincs ezzel a drifttel semmi baj - pont az a jó, ha mindenki megtalálja benne azt mit szeret -, csak ne az legyen, hogy az összes autón az érződik, hogy driftre van hangolva, mert a francért sem akar rendesen kanyaródni, csak ha gázzal fordítja az ember. Erre mondtam, hogy jönnek majd most a pálya versenyautók... és csak bütykölik nnnna.
-
GPx8 #5633 Szerintem az Lfs jól egyensúlyoz az élvezetes játék és a HC szim. között. Ezért is lett annyira sikeres.