43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az szerdán szokott jönni. :) -
Mikor jön már a scirocco? Péntek van :):)
Bocs mindenkitől, ezt nem hagyhattam ki :) -
Dehdehdeh...billeg
-
Na arról nem tudtam, köszi. :)
rF2-ben nem vagyok járatos. :) -
Na jó, de hogy ezt a károgót minden topikban laccoo-nak hívják, az azért már durva :D
Bocs ezt nem tudtam kihagyni :))) -
precise #5707 Mondjuk minden játék topikjában vannak hivatásos károgók. Ha angolok lennének az ember azt is hihetné, hogy a konkurencia fizeti őket.
Nekem is van pár gondom a játékkal, de azokat úgyis orvosolni fogják, leírhatom minden nap 10x hogy hogy ez így még nem jó de az max arra jó, hogy a többiek láthatják, hogy egész nap a gép előtt ülve unatkozok és nincs jobb dolgom mint papagájkodni. -
Ugyan ez az utcai M3-sal, vagy a Ferrarival is megy? :) -
precise #5705 Ha bármilyen autóban eltudod tekerni a kormányt full balról full jobbra, anyi idő alatt mint a 270-es kormánnyal játszó jó ember akkor ugyanezt fogod tapasztalni. Azért nem látni ilyen videókat a való életből ,mert ember nincs akinek ilyen gyors lenne a keze. De érdekese módon az f1-es autók amikor gumit melegítenek simán produkálják azt amit a vidiben a megmondó ember. Talán mert hasonló a kormány szög.
Nincs ezzel semmi gond, a videó szempontjából, más kérdés, hogy minden egyes ponton van még mit FINOMhangolni de amit a videóban látunk az nem erről szól.
-
GPx8 #5704 Szerintem ez egy eléggé speciális autó. -
Igen számolják, bár azt hiszem ebben az rF2 a legjobb. -
A gumin az elfékezett részt flat spot-nak hívják. És azt már az LFS is számolta! Ez tuti!
Talán a NetKar is (ebben nem vagyok biztos), de valamilyen szinten biztos, hiszen a sokszor elfékezett gumi nagyon rázott. :)
iR számol ilyesmit, vagy ebben (is) vezet az AC csapata? :P -
szancsopanza #5701 Azért szerintem elég szépen lehet "pörgetni" a valóságban ;) :D Pedig ez nem tűnik egy "szerencsekeréknek" :)))
-
Próbáltam, szörnyű. :D
A Damper emelésével a kormány egyre jobban beszorul/nehezebb lesz ahol éppen van! Ellenkormányzáskor meg még nehezebb visszahúzni egyszerűen "beszorul". Tehát azt a kis FFB segítséget is elvesztem ezáltal. :) Nem jött be. :) -
Na erről jó hallani, mert akkor talán képben vannak a jelenségről és egyben fent van a javítási listájukon. :)
És hogy nem velem van a baj amiért ezt túl erősnek érzem. :P -
Neeeeee, azt hittem egész délután próbálgathatom majd. -
Estét írtak. -
Holvanmárapatch. -
Screenracer #5695 http://drifftartclub.com/forum/index.php?topic=181.0 -
Így tovább nézve tényleg vannak érdekes részek. -
Tényleg nem látod ahogy visszatekeri az ürge? Ha befordulsz az autóddal egy utcába és újra egyenesbe hozod, te tekered a kormányt, vagy lazán hagyod, hogy magától egyenesbe álljon? Ez utóbbi történik, nem? Nem te állítod középre a kormányt, hanem a kerék - itt meg az ürge húzza egyik irányból a másikba. Húzza??? Megpörgeti mint a szerencsekereket. Hol itt az FFB? :) -
Nem tudom mit kéne néznem itt, és miért nem lehet megcsinálni ffb mellett. Én valószínű nem tudnám, de én beismerem, hogy béna vagyok, nem gondolom azt, hogy azért mert vettem egy kormányt, úgy kéne tolnom mint Keiichi Tsuchiya. -
BSZ, B Type ! :) -
Az csak zaj az ffb - ben, rakj ra egy kis szurot, illetve semmi esetre se vedd feljebb az erot a driverban 100%- nal.Gondolom emiatt nem szamol ffb - t allo helyzetben, bar az mar Netkarban is ilyen volt, es igazabol ezzel haladni kell :) -
endy papp #5689 Már letöltődött a frissítés ???
Vagy csak estére lesz elérhető? -
Másnál is van olyan, hogy a fékpedál tengelye 4-5%-ig random bevillan? Mintha szar lenne a poti. De nem az, mert más játékban nincs ilyen, ez csak AC-ben jelentkezik. Úgyhogy nálam a fékpedál tengelyének tartománya 5%-nál kezdődik.
Meg álló helyzetben rezeg a kormány (g25), mintha a járó motor rezgése átadódna a kormányra. De közben megnéztem valami felfüggesztéses appot, ha áll az autó, akkor a kis pálcák csak forognak. Mintha a felfüggesztés nem tudna mit kezdeni a nyugalmi helyzettel. -
Ja, az egy Challenge 458-as slick gumikkal.
Biztosan erősebb is, mint az AC féle utcai autó.
-
Valami mas, igen, de a gumija jobb sokkal :))Meg ugy az egesz ugy egeszeben sokkal.virgoncabb. -
Az egy Challenge 458-as, nem? -
Pontosan ugyanezt csináltam a minap. Én még ilyen gyorsan még nem töröltem játékot, mint akkor a Carst. :) -
Fekero allitas nem lehetseges valahogy ? Nekem nagyon nehez kezelni, a pedal ut tobb mint fele csak disz, kicsit gaz finoman adagolni......Gammat meghuztam kicsit, de az ugy nem az igazi.
Igen, tudom, hogy igazibol se lehet allitgatni, de ez kb olyan mint a kormanyszog vagy nehopont vagy ffb erosseg, egyeni igenyek szerint hasznalhato csak..... -
FVA Ferrariba erdemes atulni :) -
Nézzétek meg ezt a tekerést... ha a progiban te 100%-on használod az FFB-t, ilyet nem csinálsz... de még 50%-nál sem. Különben meg jól látszik, hogy visszakormányzásnál is tekeri a srác és nem magától tekeredik vissza. Itt kérem nincs FFB. 0%
-
PCarshoz hasonlítgatod az AC-t?:D -
Ne viccelj már! 900 fokon nem pörgeted el ennyi idő alatt a két véglet között. Lacoonak meg abban van igaza, hogy a drift videókon tuti 0 ffb-vel játszanak és mellé "csak" - irreális módon - a középrehúzás van feltekerve. Hülyeség az egész. Jah... LFS-ben én is "driftbajnok" vagyok. Olyan kilométeres kihúzásokat produkálok, hogy magam is röhögök rajta. Ha Aris "driftbuzi" és ilyen fizikát tol, akkor tuti reális lesz - driftre. Ettől nem félek. A kérdés inkább az, hogy minden autónak ilyennek kell-e lennie? -
Érdemes kipróbálni, hogy az AC-ben megtett pár kör után átültök egy másik autós játékba (pl. valamilyen simbim-es, vagy én pl. a pcars legutóbbi junior buildjével próbáltam), ott megtenni 2-3 kanyart, majd vissza az AC be. :) -
Sztem nézz körül a menüben mégegyszer, mert azért itt a versenyvonalon kívül bent maradt még némi rásegítés. Mert keress valami normálisabb kormány beállítást, mert ilyet valóságban senki nem csinál, hogy 1 mp alatt 2x tekeri a kormányt jobb maxról, bal maxra. :P Ennyi erővel beleköthetünk abban is, hogy fejtetőn csúszva mennyit tapad az autó a kavicságyban. Szvsz irreális dolgokat ne teszteljünk már. -
Nem tudom, nekem kikapcsolt FFB-nél szinte nulla ellenállás van, megpörgetem és koppig forog . -
Nem is értem ezt a fizikai motorozást, F=m*a, hát ezt nem lehet elrontani :D -
mas: ma jartam egyik haveromnal aki igen sokan latott ember autok teren, ha nem is minden esetben soforkent, de ult mar vegig dakart kamionban es ult mindenfele palya autoban, baja rallys kocsival egyszer haza is hozott a munkabol, na az nem volt egyszeru mutatvany, mert nem aprozta el :)
Sok ev alatt sem tudtam ravenni, hogy jojjon probalja ki magat itt mit tudna. Bar ma kiderult ult mar o igen komoly szimulatorban is cockpittel, mozgassal az sem tetszett neki.
De mint mindig, ma is addig tartott a tema, mig elkezdett peldalozni mindenfele erohatassal ami itt nincs, neki enelkul nem er semmit az egesz, mert ez a moka igazan. Aztan szoba jott, gumihofok, kopas, benzin mennyiseg, mondtam mar ilyenek regota vannak. Erre mondott valami szot, nem jut eszembe, amikor megcsuszik a gumi es azon a reszen feldorzsolodik a betonon, "szoros" lesz talan, hogy az, hogyan befolyasolja utana a gumi es a te eleted. Mondom ennyire nem astam bele magam, de tudtommal ilyet nem figyelnek meg, amikkel mi jatszunk.
A driftet egybol fikazta, hogy ott sincs az az ero ami teged oldaliranyba belepresel az ulesbe, sem az amikor ketszazrol 20-ra lassitasz es szinte belilusz a biztonsagi ov alatt annyira feszit.
Erre lejott a felesege, aki szinten ult egyszer-ketszer olyan autokban, amiben en csak szeretnek. Mondta, hogy beleult valamilyen palya auto kagylo ulesbe, epphogy belefert szelteben. Aztan az elso kanyarban a hungaroringen, arra lett figyelmes, hogy szelteben mar siman elfer az ulesben a keze is sajat maga mellett, ugy osszepreselodott oldal iranyba:)
Aztan pont szoba jott Szalayb is korbevisz par kor erejeig talan 100 000-ert, na es olcsobban is lehet beulni komolyabb palyaautokba is, kb utana jarjon a szam :)
-
Solt #5673 Nem értek a fizikai motorokhoz, de ahogy én gondolom, megadják a motornak, hogy mi alapján számoljon, és abból alakul ki a végeredmény. Gyanítom, hogy a mi alapján-ba nem tartoznak bele a szélsőséges esetek... szerintem nem véletlen, hogy nem lehet a steering lock értékeket babrálni egyelőre... :)
Szerintem túl szép elgondolás az, hogy van egy engine, ami mindent számol, és onnantól megy minden a maga útján. :))Ha így lenne, akkor valóban úgy kéne reagálnia ahogy íród...
Abban meg 100%-ban egyetértek, hogy messze nem tökéletes még... viszont kár olyan dolog miatt ostorozni, ami irreleváns egy szimulátorban. (gyenge FFB + 270 fokos rángatás)