43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ezeket csak be kell maaolnod a content/cars/aufoneve/skin konyvtarba. -
Azok kesz skinek, csak be kell oket masolni a kornyvtarba. -
d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content/cars/bmw_m3_gt2/skins/ -
ezt szeretném be szerkeszteni! -
Szerteszet:) Mihez tartozo DDS file-okat?! -
Tud valaki segiteni hogy a DDs fájlokat hol tárolja a játék? -
GPx8 #6351 Egy pályaautó bármikor agyonver egy árban hozzá közel álló szupersport autót a pályán. (Egyébként Ferrari 458 ~230e USD vs Radical SR8 RX ~162e USD).
Az alábbi videóban ráadásul a Ferrari nem is a síma utcai verzió...
-
endy papp #6350 Majd minden polgárnak ilyen van.....
-
Me utcai auto ,aze, a polgarok autoja !
-
Karikáztam kicsit az új McLarennel... hááát nem vágott hanyatt. A Ferrari jobban tetszik. Ez nagyon billeg.
-
Ez izgibb .. :) Bár ez házituningos, fixre hegesztették a telokat az autókban ;)
-
-
Solt #6345 Valahogy így vagyok én is... :) Persze az is tény, hogy vannak még hibái. -
Jó persze, nekem is benne van negyven órám, de idegesít, hogy tudom, hogy jobb is lehetne, Kunostól mindenképpen ! :) Nem úgy ülök én se elé, hogy lássuk hol a hiba, megtalál az magától is ..:)
De mikor egy GT autó 3 -zor pattan fel a földről 15 centi magasra... az kiveri a biztositékot ...nálam legalább is .
De pl KTM-et, 2 11-et én is imádom ! :) Az csillagos ötös ! De ezek a feszes felfüggesztések valahogy nem sikerülnek AC-nek ... Remélem dolgozik még rajta . -
Nálam nagyobb kritikus nem nagyon létezik a témában, mégis levett a lábamról, ennél komolyabb vezetési élményben nekem gép előtt még nem volt részem. Mclaren nálam is távol áll a 458 direktségétől, a Ferrari egyértelműen etalon. Zonda pedig mintha a Mennyországba csöppennék. Nem tudok betelni vele, imádom az egészet a hibáival, mindennel. Ez a legnagyobb előnye, hogy eléri azt, hogy ne keressem nagyítóval az esetleges hiányosságokat, bele lehet feledkezni a fincsi tejszínhabba. :) -
Erre majd ránézek te mit érzel... :) -
Én sem értem most mi a gondod a drifteléssel. :)
Általában mindennel lehet driftelni és? Attól még nem az lesz a gyorsabb vezetési stílus. :P Viszont van idő fogni és ez a lényege.
Illetve lenne, mert én nem tudok driftelni. :D Én csak pályaautósan tudok közlekedni. :P Ha drift van akkor már időt vesztettem. :)
Szóval tőlem végigdriftelhetik a pályát, ha elmegyek mellettük nem látnak többé. :D Már ha nem előlük indulok. :P -
Nem kovetkeztetek semmire :) Jobban fordul lassu kanyarban mint ebben a Ferka, ennyi.....ez megcafolhatatlan teny ! -
Dehogy....Honnan veszed... ? Mindegy, magan velemenyem, ez van....Azert atulve nkp - ba, Kunosnak kijar egy ejnyebejnye !!! :) -
Há nem érted, az se jó, mert akkor olyan mint egy sínautó:D
Hihetetlen, ne egy C2-ből következtessen, hogy milyen vezetni egy 570 lovas ferrarit... -
Az kéne hogy ne lehessen megcsúszni, vagy mi? -
Persze nem olyan szar mint amennyire karogok, de ez egy AC...Ha NFS vagy CARS volna azt mondanam.baravo, de ennek ez nagyon felemas....Ok, meg nincs kesz, csak ha mindenki odaig van, mert lehet keresztben menni vele, akkor ilyen is marad. De felek tole ez ilyen marad, mar nem a legfontosabb a szimulacio, kicsit lazabbra vettek, penzt akarnak keresni.Marpedig a sok vevot ugy tunik nem erdekli, hogy sok hibaja van, bugos , felkesz, mert lehet driftelni :))) -
OFF
Ezt nézzétek meg... tükröződés mi? :P
ON -
Erre bármennyit felrakok, hogy jobban fordul a C2 -öm a az Eagle gumikon mint ebben a Ferrari, lassú kanyarban !!! :DDDD
Nem azt mondtam, hogy soha nem lehet eltalálni a féktávot ..... -
Igen a C2-est is biztos megküldted rendesen... Ne viccelj már egy utcai autó alulkormányzott! Pláne ha normálisan megküldöd. :D
A Ferka gumi gondod se értem, ezek a jelenségek nálam elő sem fordulnak. :D Atomstabilan fékezek akár íven is. Persze meg kell találni a tempót vele, mivel nincs szárnya így kiseggel a lendülettől! De ha a tapadáshatáron vesze d akanyrt (nem jóval gyorsabban) akkor simán kezelhető a dolog, ahogy az életben is. :)
Bánj vele finomabban, ez nem F1. :P Ezeknek az utcai verdáknak idő kell míg befordulnak, míg megállnak stb stb, nem "sínautók". -
Le lett fikázva az igazi is, hogy nem olyan játékos, mint egy Ferrari, meg nem annyira élményautónak készült. Ettől még szerintem a játékbelivel tök jól lehet keresztbe kijönni a kanyarokból. -
Hát gondolom mivel pillangós, ebben a McLarenben nem kell kuplungolni :) -
Hát ha egyszer jobban fordul 60 -nál mint ebben a Ferrari, mit csináljak :))) Nyilván abból indulok ki ami van :)) -
Nekem nem tetszik ez a tükröződés. Nem tudom, hogy minek csinálták, randa lett. Hacsak nem az AI miatt... Olyan az egész autó mint egy tükör, indokolatlanul csillog-villog... az persze igaz, hogy nálam ezzel nyertem +10 FPS-t, de akkor sem tetszik. A szaturáció csúszka nagyon jó... végre nem bugyizöld az égbolt a sötét cockpitből kinézve.
A McLaren meg sz@r... de ilyen lehet az életben is.
-
Igazán kölcsönadhatnád már a fejlesztőknek a C2-esedet, abban benne van az örök igazság :))) -
Az automata kuplungot mindig erdemes kikapcsolni, az segitsegnek szamit;P
Amelyik auto automata, azt le kell programozni:) -
Hát egy középmotoros McLaren nem biztos, hogy alul kormányzott :))) Bár szerintem ez nem az, csak féktávon, még ABS-el is azt várom, hogy lassan megállok és csak nem fordul egy picit se :)
De pl az én C2-esem se az :))) De a pl a Ferrarival jártam úgy, hpgy fékezés közben 30-al nem fordult semerre, olyan szinten dobja a tapadást a gumi fékúton ha az ember egy picit is kormányoz közben .... Meg fene tudja, igen van rajta index meg minden, de szerintem ez messze nem egy utcai autó :DDD
A lengéscsillapítókra és a fékekre, és/vagy fékezés közben a gumik viselkedésére nagyon rá kellene gyúrniuk ......
McLarennél vezetéssel nagy bajom nincs , kivéve a féket, az horror, szépen fogható, végre nem atomstabil gázadáskor. az automata kuplung elég érdekesen gondolkodik, azt így érdemes kapásból kikapcsolni .
Csak az a rossz lengéscsillapítás ..... -
Melyik utcai autó nem alulkormányzott amelyiket megküldik mint atom, azaz mennek a tapadáshatáron? :D -
A frissités óta nállam is vacakol az ffb:( -
A fék az teljesen rossz én szerintem.
A féktávok nagyon bizonytalanok. Van amikor megáll van amikor nem, pedig ugyanott fékezem.
Más bajom nincs, ez is alulkormányzik mint a Ferrari a lassú kanyarok közepén meg végén ha nem driftelve akarsz kijönni. -
Nem egyről beszélünk. Ha az AC-ben valami megindul akkor kb vége is. :D
De mivel utcai verda az MP4 is ezért sokkal kisebb tapadásra, könnyebb blokkolhatóságra és kisebb fordulékonyságra számítottam. Ehhez képest tök jó. :)
Mondjuk azt nem értem hogy miért érzékenyebb a kormányom közép tájt... utána már érezhetően normálisabb, na mindegy majd megszokom. :S -
Könnyen átcsapódik, ami nem csoda, de azért nem vészes. Az ffb meg folyton túlvezérli magát nálam, egy rendes kormánnyal jobb lenne. -
Nalam meg epp a 458-at lehet megfogni konyebben, az ha megindul meg is lehet fogni, de ha a Mclaren elindul akkor nagy az esely hogy ott is marad :D -
Én meg ezzel tudok tök jól menni. :P Sőt kicsit sokallom is a tapadást. :)
F458-hoz képest ez sétakocsikázás. :D -
Ez jóóóóó??? :DDD
Ez a jelenlegi felfüggesztés számítás alkalmatlan egy ilyen autóra ....
A fékek-gumik talán ennél a legrosszabbak, alig lehet adagolni ,rögtön eldobja a tapadást a gumi .
És ez hintázó érzés az FFB-ben... ááá, az a halálom .......
Ilyen egy McLaren ?