43023
  • Jackal
    Én is észrevettem érdekes időket, Mugello az erősebb H váltós lotussal mi megyünk kb 1:27-et meg 1:26.5-öt(de akkor már eléggé ki van centizve minden)
    Pár embernél meg látok 1:22-t... Azt csak úgytom elképzelni, hogy levágta izomból a kanyarokat.
  • lac coo
    Az az 1:20 -as idő Mugelloban Lotus 2 11-el, az mi ?

Visszafordult a lezárt szakaszon ? :DD
  • raczger
    Néha nem azonnal ment, csak 10-20mp-vel később, de eddig nekem mindent mentett.

#6461 bardocz: köszi erre én is gondoltam már, szóval a következő frissítéskor benne lesz:)

Steam loginnál nem tudom egyelőre mi lehet a baj, eleve ugye a steamnél is van valami bug, de lehet, hogy nálunk is, sütik engedélyezve vannak? Anélkül nem fog menni.
  • lac coo
    Értem .
  • nortsen
    Először a jatéknak kell támogatni, de eddig nincs kimenet rá.
  • lac coo
    Az ECU ABS-t TC-t nem jelöli a rank, azért nem mindegy egy Ferrari 0 TC vagy 1-es TC :))) Legalább is én nem látom sehol ....
  • Tomsteel
    Mégsem, néha ment, néha nem. Én visszaraktam a másikat, bocsi.
  • Tomsteel
    Rendszergazda módban tűzfal nélkül megy nálam is.
  • bardocz
    Nekem így hotlapban már jó.
  • Tomsteel
    Nekem sem ment, bármit csinálok, első körömet mentette, azóta semmit. :(
  • bardocz
    Oh, én is csak practice modban próbáltam, csak a sztímes acsívment miatt mentem 10 kört eddig hotlapban :D
  • lac coo
    Mondjuk arra figyelmeztet is nagybetukkel :) De eslore en is belefutottam.... :)
  • Norbi1990
    Akkor a Hotlap mod volt a bökkenő :D

Köszi.
  • Alexease
    - Csak Hotlap modban ment
    - Erdemes a tuzfalat kikapcsolni es/vagy engedelyezni
    - Adminkent futtatni az AC-t
  • bardocz
    Én steam-el sehova sem tudok bejelentkezni, gőzöm sincs mi lehet a jelszavam :DD
  • Norbi1990
    Nekem se mentett, de észlel, hogy új tag vagyok.

Steam bejelentkezés nekem nem működik valamiért. Steam oldalán bejelentkezek, majd visszadob az oldalra úgy, hogy nincs bejelentkezve.
  • bardocz
    Egy ötlet: a world records menüben a pályák oszlopa az maradjon fix, szóval ahogy görgetek oldalra, az végig látszódjon. Mert most így eltekerem oldalra, és már el is felejtem melyik sok melyik pálya.
  • bardocz
    Nekem nem mentett el az időmet. Pedig fut az app elvileg, és az oldalukon ott vagyok, hogy üdvözöl a fedélzeten.
  • lac coo
    Hát..a te döntésed, akkor minden jót neked, szevasz !

( Ha már ennyi eszed van , magadra vess....)
  • b-type
    persze, ahogy írtam, hibának értékelem hogy komolyan vettelek, levegőbe nem beszélek, mivel pedig sokat vagy itt, így ez a topik is kikerül a kedvencekből. :)
  • lac coo
    De ma mentem akkor ezek szerint bekapcsolt lifttel KTM-el is, és nem tűnt fel, hogy elvette volna a gázt .
  • bardocz
    MAguktól blipelnek kikapcsolt autoblippel is.
  • lac coo
    Tenyleg az ilyen felautomata , pillangos autokhoz kell az auto blip, lift ? Mert moat be volt kapcsolva ezek szerint, es en is blipeltem meg o is... :) Lekezeli ezeknek a gepeknek magatol, vagy nekem kell bekapcsolnom a segitsegek kozott ?
  • lac coo
    Akkor gondolom ha mar igy kisztottuk egymast, be is fejezhetjuk a temat ? Majd este rakok fel videot, ha lesz kedvem, de sok ertelmet nem latom, megint megmagyarazzatok miert is jo ez, es hot hulye vagyok hozza :))))
  • b-type
    semmi gubanc. Ért már nagyobb csalódás is :)
  • GPx8
    Látjátok feleim, ezért szeretem én a KRP-t. Az egy igazi gokart szimulátor, amihez mindenki érdemben hozzá tudna szólni, mert bérgokartot csak vezetett már mindenki.
    Ráadásul igazi gokart versenyző srácok segítik a fejlesztést, akiknek tényleg áll egy-két igazi gokart a garázsában.
    De ott nincs nagy pörgés, mert a többség a csili-vili sportautókra izgul, akárki akármit is mond... :D
  • lac coo
    Akkor jó akkor működik :)

A fenébe azért ilyen fura az blip, mikor kijött nézegettem, mert olyan fura morgó hangja volt mikor blippeltem , úgy maradt, most meg duplázik :DDD
  • bardocz
    Pedig ha Laccoo néven mész, akkor látom, hogy a McLarennel Imolában körözgetsz, auto blip-pel :P
  • lac coo
    Ez van ! :DDDD Azért túléled , nem ?

Ezek után gondolod akár még levegőnek is nézlek ??!!A zt gondolsz, mondasz csinálsz amit akarsz, hajrá ! :P

C2 THE BEST !
  • b-type
    Gyere a csúnya dolgoddal..
    Jó gondoltam megvitatjuk amit szerinted csak a vak nem lát, szal hogy mi a gubanc, ...de a driver-hez nem nyúlsz mert az gagyi, videót nem csinálsz mert nem, köridőt nem mondasz mert nem.
    De engem elküldesz a keresőbe, és én vagyok a hülye mert el is mentem, komolyan azt gondoltam, hogy legalább beírtad már és azt fogom látni amire gondolsz.
    DE NEM.
    Szal ha ennyire levegőnek nézel, akkor bármikor jöhetsz a csúnya dolgaiddal, azt itt fejeztem be. Eddig vettem komolyan a problémádat meg a nickedet.
  • lac coo
    Nekem sehogy nem akar bejelentkezni steamel se kis betüvel se sehogy .
  • lac coo
    Na erre inkább nem mondok semmit ......

Ha nem látod nem látod, mit érdekel engem nyisd ki a szemed ....

A stílusra nem is reagálok, mert abból csúnya dolog lenne ! :)
  • b-type
    Na ne szórakozz velem, Azt mondod sz@r akkor mutasd meg hogy mi sz@r bszki.
    ..és most azon rágtam be hogy beírom hogy AC bug...erre kidob egy csomó köze nincs dolgot.
    Aztán beírom hogy Assetto Corsa Bug, és erre bedob pár videót. Sorolom:
    -neki megy a kerítésnek, erre az kilövi a pálya másik oldalára.
    -álló helyzetben elcsúszik az autó
    -nekimegy a korlátnak és az autó átmegy a korláton.
    -egy fordulatszám ugrálás.
    -és egy betöltési probléma, nem a kiválasztott autó és pálya.

Ide figyelj, mutass már valamit ne az időmet rabold, ha meg nem tudsz semmit akkor szólj bszki és csinálok valami értelmeset.
    Ez leveri a lécet, de most komolyan, nekiállsz fikázni valamit, amiről semmit nem tudsz mutatni, de még csak nem is veszed a fáradtságot, hogy keress, hanem engem nézel hülyének??!
    Csinálj valamit Lacco mert most komolyan megváltozott rólad a véleményem, nálam az a minimum hogy komolyan veszem a témát, és a vitapartnert.
    Engem ne intézz el egy ilyen mondattal:
    "De ha nem látod, hogy pattog mintha nem is a Föld bolygón lennénk, és nem és autó lenne, vagy nem látod, hogy néha egybites a csillapítás akkor mit csináljak , :)"
    Ami nyilvánvaló hülyeség, mert ezzel játszom már hetek óta, vagy komolyan veszed a témát vagy menj a rákba bszki.
    ...írjak be ezt azt a keresőbe...fszomat, de komolyan. Honnan veszed a bátorságot?!
  • Totti5
    AC 900 fok animáció, GT6 300 körül. Nyilván ha 900 fokon van a kormány a játékban az animáció meg 3szor kisebb tartomány, akkor így néz ki vizálisan, ezért sem megyek belső nézetből mert nem jó.

Amúgy 2 napja tolom, FFB-je nagyon fasza lett, kormánnyal nagyon jó, de sok minden másban rettentő igénytelen és ugyan az mint a GT5.
  • Jacek
    Fanboykodás aki nem látja hogy pattog idétlenül néha, de te emg bele lovalod magad ahogy én szoktam...
    De az már a legalja amikor itt C2-zik valaki.. az aztán konkrét megindokolt válasz:)) biztos ő csak a pedálos autóig jutott...
  • lac coo
  • raczger
    RSR Live Timing
    Megjelentünk, szívesen várok visszajelzéseket, a webes felületet másodmagammal csináltam, a többit az rsr csapat :)
  • precise
    volt már? Érdekes, hogy a REAL driving simben nem is nagyon kell fordulnia a kormánynak, hogy az autó kanyarodjon.
  • lac coo
    PL FVA ban a kers úgy működött, hogy álló helyzetben megnyomva felpörgött a motor ...:)
  • lac coo
    De ha nem látod, hogy pattog mintha nem is a Föld bolygón lennénk, és nem és autó lenne, vagy nem látod, hogy néha egybites a csillapítás akkor mit csináljak , :) Ettől még jó, de nyilván ha ez nem lenne még jobb lenne :) És nyílván adódik helyzet mikor ezek miatt a bugok miatt kifejezetten rossz ahogy viselkedik .... Videozni most nem fogok, nem tudok, nézelődj a csatornámon van egy pár kis videó ....Vagy beírod , hogy AC bug és tessék ... :)

De nem az a jó mondat, hogy szerintetek jó, inkább nektek így (is) megfelel :)