43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát van autó ahol itt is :)
Abból a szempontból rossz, hogy néhány autónál szinte teljesen megeszi a fékerőt, akárhogy nyomod szinte semmit nem fékez.
ABS -el a 458 is néha képes szinte szögként egyenesen a kavicsba menni :)
IR-t nem ismerem, amit használok azokban mindben jobban adagolható a fék ...Mondjuk ott van fékerő állítás is . -
Nem mondtam hogy rossz, csak hogy nekem furcsa, mert szinte nulla olyan autoval mentem eddig, amiben lett volna ABS;) A leggyakrabban a lenti #6508 tipusu, bukocsore varacskolt dobozokkal korozgettem;D
Itt a fek az iR utan teljesen hasznalhato:DDDD Ott mar valoban a pedalut harmadanal fustolos padlofek;P -
Igen szerintem is nagyon rossz ...
De pl McLarenen alig tudom adagolni a féket, olyan érzékeny :((( -
Jonehany autonal erosen hatraltat a beepitett (onboard) ABS, eleg erzekeny, a motorfeket is folyamatosan fogja, nulla megcsuszas es sodrodas, durva alulkormanyzottsag es sinauto erzest ad.
Evora-val korozgettem Vallelunga-ban, laza minusz 1-2 masodpercet jelentett a kikapcs.
Igazabol nem is ertem azokat, akik a gyari ABS mellett meg a segitseget is bekapcsoljak?!:)
-
LoL -
RSR Live Timing for AC Version:2.0.003 -
Patch óta pl a Zondát egész más érzés vezetni. Gázfröccs visszaváltásnál sokkal precizebb, mintha a rugózása is más lenne, illetve ahogy írták más a gázpedál érzékenysége. -
Sajnos szinte nulla a lehetosege:/ Az iR-nek sem volt egyszeru (licenszek, szervezes, utazas), 2 evig csinaltak, es eleg jol optimalizalt engine kell hozza.
Nehany honapja irtam Kunoseknak, hogy ha mar beindult az AC, probaljanak uzletelni az iR-rel, cserelgessenek es/vagy vegyenek scan-eket, pointcloud-ot.
Az iR-be sem artana nehany europai palya (Imola, Monza es tarsai). -

-
Es ha mar ide OFF-olktam, akkor egy onboard kor;D
-
Debilon #6507 remélem ez is lesz majd AC alá is :)
egyik kedvenc pályám :) -
Itt egy cseppet OFF lesz, de mivel ebben is scannelt palyak vannak, es z AC-hez nem lesz ilyen bemutato video, jo vegignezni egyet, hogy mitol jo a scan (pl. pontos es reszletes), es mennyi ido oszerakni egy ilyen palyat.
Lehet hogy nem grafikai csoda az engine, de eppen a reszletesseg miatt jo ranezni.
-
Early Access 0.3.1
- Fixed McLaren MP4-12C toe settings and values on setup screen
- Centered cockpit on McLaren MP4-12C
- Fixed McLaren MP4-12C RPM dial range of motion
- Fixed setup values errors in the Lotus 2-11
- Modifications on Abarth 500 front headlights
- Tweaked wind noise for open cars
- Throttle map modifications for all cars
- Corrected Lotus Exige Roadster Semiautomatic gearbox ratios
- More UI content translated in Russian
- Removed redundant messages from log to improve performances -
Ugyan olyan, mint minden másban, üresben felpörgeted, és berakod egyesbe. Legalábbis én ezt csináltam mindenhol amíg nem volt kuplungom, és nem raktam gombra. -
GPx8 #6503 Mondjuk a kuplungot is meg kéne csinálni gombra, mert nem mindenkinek van 3 pedálos rendszere. Milyen lesz egy start, kuplung nélkül? -
Ha megcsinálnák a kéziféket tengelyre rakhatóra, akkor lenne csak igazán móka, joystickkal nyomni gomb helyett. Mindenhol keresztbe. -
szancsopanza #6501 Nagyon remélem, hogy berakják idővel a ´b´ csoportos quattro-t :) Bár abból azért valószínűleg nincs a garázsban. :) Én azért az SLS-t nagyon várom, hogy végre "autó" is legyen :D -
Tökön szúrom magam, a szavazásnál ott a listába a B csoportos Quattro, és vannak emberek, akiknek GT3-as R8-as kéne. -
A hotlapnál ne legyen kikapcsolva, az a lényeg. -
Lehet hülyeség, de úgy tűnik, hogy replay indításakor menti az időmet. Máskor nem. -
Ezeket minden frissítésnél visszarakta eredetire tudtommal. -
Érdekes. Még 0.1 idején kikapcsoltam az ALLOWED_TYRES_OUT-ot, emiatt practice módban bármerre mehetek füvön, nem lassít be, viszont ettől függetlenül hotlap módban (ami kell az idők feltöltéséhez) működik ez a belassítás.
Juteszembe. Ki lehet kapcsolni hotlap módban a ghostot? -
Negyed óra elteltével feltöltötte.
-
Máshol próbálva megy? -
Ennyi volt nekem is, műfüvet megcsíptem, és ott már átvált pirosra. Lassítós bünti közelébe se jártam természetesen. Azt hittem a piros pötty miatt nem ment, de így most tanácstalan vagyok. -
Full gyári, a dev mode van bekapcsolva fotózás miatt. Tűzfal kikapcsolva, játék rendszergazda módban indul mindig. -
Gyáriak a cfg fájlok? Nálam csak a dev apps van engedélyezve, az összes többi gyári (pl ha ki van kapcsolva az hotlap módban, hogy visszalassítsa az autót vágás esetén, akkor nem menti). -
Nekem mentett időt úgy, hogy piros lett a pötty. Nem volt komoly pályaelhagyás, csak teljesen lesodródtam a rázóra meg a műfűre. -
Mégsem, én feladom. Kínosan figyeltem a zöld pöttyre, így se változik az időm. A legelső körömet feltöltötte, a többire szarik nagy ívből.
-
Azt hiszem rájöttem miért nem menti nekem az időket az RSR, Silverstone célegyenesre ráfordítóban picit szélesebben érkeztem, végig néztem a zöld pöttyöt, utolsó kanyarban már nem volt rá időm. -
Az AC-hez meg nem lattam setup leirast, de vannak hasznalhatok, az nKP-hez is keszult.
Banner alatt az utolso sorban vannak a linkek. -
Arra airtam az elso bekezdest;) -
Jackal #6485 Értem, köszi, mi valóban kuplug + rendes H váltóval nyomjuk, default kocsival, gumi asszem default slick.
Nincs esetleg valahol fent assettohoz jó kocsibeállítós tutorial? (esetleg jó példasetupok is kocsikhoz) amiből ki lehetne indulni? Alap összefüggésekről sejtésem van józan paraszti ésszel, de annyira nem vágom a témát... -
Elvileg figyel jó pár dolgot a program, hogy ne csaljanak, de úgy látszik még nem eleget. Dolgoznak a megoldáson, de legfeljebb, ha más nincs, majd én törlöm az ilyen irreális köridőket. -
Screenracer #6483
Highend LFS wheel. :DDDD -
Screenracer #6482
Na, ki a HC??? :DDDDD -
No de egy perces elony az mar eleg erdekes. :))) -
Szabalytalanul vagni valszeg ritkan lehet, de biztos vannak akik probalkoznak, trukkoznek, tesztelnek.
De laza 1-2 masodpercet jelenthet egy jobb autobeallitas, es tovabbi 1-2 masodpercet a gumivalasztas.
Valodi segitseget szerencsere kevesen hasznalnak, de az autospecifikus dolgok (ABS, TC) allitasa is hozat 1-2 masodpercet. Es nem csak mint "segitseg", auto-palya fuggvenyeben valakinek gyorsabb lehet ABS nelkul, csusztatva, csuszva, farolva, driftelve.
Es az autokezeles (pedalok, valto) is hozhat ismet masodperceket. Egy izmosabb, virgoncabb H-Patternes autonak teljesen mas a kezelese, foleg a fektavok, rendesen hasznalva vagy ketpedal-pillangozva.
De mar az "egyszeru" botvaltos autoknal is (pl. Tatuus, BMW GT2, P4/5) lehet nyerni, ha nem lenyulkalnak fektavon es kanyarban a valtora, hanem csak pillangoznak.
A kameranezet (cokcpit, motorhazteto) es a megjelenito (1 vagy 3 monitor) is szamit.
Plusz nem vagyunk egyformak, abban is van meg 1-2 masodperc:D
A lenyeg, hogy nem erdemes komolyan venni;P
Ismerosok, forumozok idejet erdemes nezni, azokkal probalkozni.
Es ha majd sokkal tobben lesznek fent, ugy is lesznek 5-20 fos csoportok tizedek kornyeken, ott majd elore lehet lepkedni. -
Jackal #6479 és Magione-ban.
Kicsit reggel van még... :) -
Jackal #6478 ui: Lotus Exige