43023
  • Alexease
    DX10.1-es kartya kell hozza, a GTX 260 nem az. Ird at ebben a file-ban (d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/dx11.ini): ALLOW_UNSUPPORTED_DX10=1

Nekem sincs DX10.1-es kartyam, igy megy rendesen (Kunos szerint nem, de nekem nincs gondom vele:P)
  • lacica
    Üdv. A GTX 260 kevés neki???Volt virágboltosom, simán ment,megvettem dr.pénzért,el sem indul. DX 10.1-et hiányolja. Vkinek,vmi ötlet??? Megköszönném!!
  • bigiboi
    Most akkor 4.0 vagy 4.1?
  • Alexease
    Mugello vs. Ferrari 599XX AI-val teljesen jo.
    De csak 1 AI-val redemes probalkozni, mert ugy nez ki egyelore csak egyet tud rendesen szamolni, a tobbi utban lesz a palyan vagy a palya szelen:P
  • bardocz
    Megéri kipróbálni. Facetracknoir, ezt próbáld ki először lehet nálad rendesen működik. Ahhoz csak a webkamera kell, és az arcod mozgását figyeli.
  • swadawa senpai
    Nálam az egér eltünés még mindig nem oldódott meg
  • Jackal
    Thx, akkor majd ha nagyon unatkozom csinálok egyet és rágumipókozom a fejemre :)
  • Alexease
    Aki meg nem latta, oda adtak az oszes auto tempalate-jet PSD-ben, lehet festegetni (../assettocorsa/dev/).
  • Alexease
    Elegge auto fuggo, megneztem az auto Data file-okban is van AI beallitas, sok autonal hianyos. Vagyis vezetni nem tudjak az autokat:P
    De a palyak kozott is hianyosak a file-ok, nehanyhoz meg egyaltalan nincs, vagy csak fapados allitas van.
  • bardocz
    Ebbe nem sokat próbálgattam még, de nagyon jó. 22"-os monitorom van. Mivel a játékban nem ugyan annyit fordul a fejed mint a valóságban így nem fura egyáltalán.
  • Alexease
    Ebben kapcsoljatok ki az AI neveket, mert idegesitok az autok felett: ../Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/name_displayer.ini (IS_ACTIVE=0)
  • swadawa senpai
    Monza, 458vstatuus 100%, ugy hogy hagyott mint ha trabantba lettem volna XD
  • swadawa senpai
    a töltési idö nekem lett csak lassu a kis módositás hatására?
  • Norbi1990
    Ferrari 458 képét a menübe miért nem javították? Nem értek rá? :D
  • Alexease
    Kozben kiderult, hogy auto fuggo a dolog. A Formula Abarth (Magione) teljesen jo, utol sem ertem:) Ugy nez ki az F40 meg friss, nem tudja kezelni az AI. De ez jo hir, mert legalabb nem teljesen droton huzza, latszik hogy kuzdenek az autoval, azert nem tudnak korbe menni.
  • lac coo
    Akkor nem értem.. .most néztem, az F40 nálam kb 90 fokkal többet fordul mint az én G27-em ami ugye 900 fok...

Lehet extra verziót kaptam ? :)))
  • Jackal
    VAlaki játszik ilyen headtracking-el? Csak 3 mnitornál vgy nagy tv-vel jó, vagy ki monitoron is? (elég furának gondolom, hogy jobbra fordulna a fejelm, de a szememnek vissza kell kacsintani a monitorra)
  • Norbi1990
    hotlapon 4 WR-t tartok :D
  • endy papp
    G27
  • Alexease
    Amugy meglepoen jol megy, alig esik az fps, bar igy, hogy max 2-3 auto indul el, es max 1 auto eli tul az elso kanyart, nem is terheli le a gepet;D
    De szepen koszolodnak az autok, igy a tobbieken jol latszik, valoban jo feature, foleg igy, hogy tobbet mennek a palya szelen mint az aszfalton:P
  • Alexease
    Tessek, AC AI extra beta:)

NE nagyon reklamozzatok, mert Kunos gyorsan kiirtja meg ezt a lehetoseget is, Steam-en gyorsan orvosolhato a "problema":)
    Meg nem sokat kiserleteztem vele, most ertem haza 1 oraja, talan lesz valami megoldas, hogy normalisan korbemenjenek, vagy legalabb 1db:P

Az eredeti file-ok benne vannak, az online-t kikapcsoltam (az is ment, de nem frissitette a szervert, azt meg piszkalni kell:P)

AC AI
  • lac coo
    1080 fokos a kormányod? :DDDD

Mert nekem 900 és pl az F40 is többet fordul ....
  • Szabi #6855
    ez az Ai a gyorsulási versenyekre készült, nagy kanyargást ne várj tőlük :DD
  • Norbi1990
    Tanítani nem lehet őket? :D
  • Alexease
    Probalok versneyezni, de meg benaznak:P
    Ez valszeg meg temp AI lesz, talan csak egyel fog normalisan menni. 5-6 autobol altalaban 2-3 indul el a startnal, a tobbi ott marad, azoknak akik elindulnak, mar az elso kanyar is problemat jelent;)
  • endy papp
    A hiba ismét az ön készülékében van....
    Minden kocsiban pont annyit fordul amennyit kell se többet se kevesebbet,a virtuális kormány is, így az én kormányom pont annyit fordul mint amennyit a virtuális.
    Direkt a te kedvedért végig próbáltam őket.
    Szerintem teljesen rendbe van ezen része.
  • swadawa senpai
    majd remélem kiadod nekünk is hogy csináltad ezt, ha ez az amire gondolok ;)
  • precise
    wtf
  • Alexease
    Valami olyasmi:)
  • lac coo
    Alig vártad, igaz ...? :DDDD

Ütközés modell még elég érdekes, túl közel nem kell menni a másik autóhoz :))
  • bardocz

Bathurst felmerült annyiszor, hogy berakjam ide érdekességként.
  • bardocz
    Észrevettétek, hogy a GT3-as bmw-n van egy váltás jelző, amit soha nem fogsz látni a kormány miatt?
  • bardocz
    Te most jól látom hogy varázsolsz? :DD
  • Alexease
    Meg piszklanom kell, mert az elso kanyarban 5-bol 4-en elmentek a susnyasba:DDD

• lac coo
    A minicockpit app miatt fagyott ...
  • lac coo
    Nekem a drag race azonnal lefagy amint beérek a célba ...
  • lac coo
    Gondolom azt még nem tudom állítani, hogy a virtuális kormány annyit forogjon mint az enyém ? Zavar, hogy némelyik autóban több mint 900 fok, és pörög mint a fene :)
  • Tomsteel
    Jött egy gyors javítás.
  • swadawa senpai
    Amugy megvam az első hatalmas hiba :), eltünik az egér néha néha, :((( lol xD
  • lac coo
    Nekem legtöbb játéknál az volt a bajom, hogy "nehéz" megfogni, vagy bármit csinálok nem is ehet beleszólni ... Pedig nem olyan ördöngős dolog, még jégen sem .:) Most jó idő van erre ,nyálkás az út, iszonyat jókat csúszok a jó kanyarokba :DDD