43023
  • Jackal
    Ja, megint visszaszámolnak 4 napig, aztán beharangozzák a DLC árát :)
  • Szabi #7076
    arckönyvre való profilkép és borítókép csomagot :DDD
  • cstibikeee
    Úgy tűnik idén még kapunk valamit. Marco fb oldalán: See you around on December 31th, for our gift to the community.
  • Screenracer #7074
    http://en.wikipedia.org/wiki/GTR_2_%E2%80%93_FIA_GT_Racing_Game

Azért az túlzás, hogy a GTR 2-nél dupla tartalma lenne(már a készre gondolok). Nem beszélve az AI-ról és a multiról. :P
  • lac coo
    Az a baj az én pénztárcám elég válogatós ! :DDD ( És vékonyka is jellemzően ...)
  • Alexease
    Valszeg sok a dupla/tripla szavazat, sot valszeg olyanokis szavaztak akik meg nem vettek meg (warez vagy csak tervezik), de ha ezt a szamot, az FB like-okat, a Steam-es adatokat osszegyurjuk, akkor valszeg/talan a 20000 vasarlo meg van.
  • Alexease
    Ha az AC tartalmakat szamolom at, akkor az ~300 EUR kornyeken fajna az iR-hez:D Majd' tizszer dragabb;)

De mint irtam, felesleges hasonlitani, az iR-nel a bevetelek nagyreszet az 5x annyi ember, a 3 kontinensen talalhato szerverparkok, es az Amerika/Europa/Ausztralia/Japan reszeken talalhato, lassan 100 palya scannelese emeszti fel.
  • LESCO
    Ok kiegyezhetünk abban, hogy jó ez így, ahogy van.
    Akkor imádkozok egy jó netkódért, és azért, hogy nem menjen a sok tartalom a minőség rovására.
    És akkor én is örülni fogok. Addig meg fizetek mint a katonatiszt :)
  • Timbu
    Szóval 45 000 szavaztak a Nordschleiféra? Az nem semmi, ha hozzávesszük azokat is, akik nem arra szavaztak (mint pl. én; sőt, Le Mans-ra sem szavaztam). Még ha van pár fake szavazó is, arányaiban elkelhetett ennyi példány, ha a Kunos hivatkozik rá.
  • lac coo
    Ezért van itt ilyen bódogság, meg jövő tervezgetés ! :DDD
    De ez jó dolog, nagy dolog, én örülök neki, és gratulálok nekik !
  • lac coo
    Egyszerű matek az egész : itt lesz jó pár pályám, egy valag jó autóval, mondjuk 5 évig amíg nem lesz AC2, vagy akár amíg élek ... IR-ben ugyanez a tököm tudja mennyibe állna meg, plusz 5 évig havidíj, hogy egyáltalán be tudjam kapcsolni :DDDDD
  • Alexease
    Igen, kozben utana nezegettem, es a max. 10000-re saccolt tabor lehet hogy keveske volt;)
  • Alexease
    Az iR-t kizarolag csak abbol a szempontbol erdemes hasonlitgatni es ertekelni, hogy csak is online program, a megszallott online versenyzoknek, sok-sok szabadidovel. Ilyenkor boven megeri. Mas szempontbol nem is erdemes osszevetni semmivel.

Termeszetesen horror ara van, ha valaki csak AI-val akar korozgetni, neha online zuzni, vagy 1 ligaban versenyezni.
    Vagy ha valaki hozzaszokott, hogy ingyen kapja Kis Pista moddertol az autentikus aktualis F1-es sorozatot (persze meg a valos szezon elott):DDDDD
  • lac coo
    Marco Massarutto: Is wrong for you maybe, not for 45 000 users who voted to have it.
  • LESCO
    Az iR-t nem kell fejlesztened ahhoz, hogy élvezetes legyen. És a legjobb időszakot a Specracerrel töltöttem, alap pályákon, alap bajnokságban. A mostani gumimodell nem jön be nekem, nem érzem az autót. Majd ha 2 év múlva megint jó lesz, előveszem. Enni nem kér.
  • Alexease
    Mivel csak elorendeles, akar 1 perccel utana is lehet a "soon" :) Ugy se kapsz semmit;D
  • lac coo
    Jah, csak embert alig találni megfelelő időpontra :) Már a szutyok Barberrel is az volt a bajom, a kutya nem jött arra napi 3 versenyre :)))

amikor meg belekeveredtem egy balhéba, kényszerből !!!! körözgettem egyedül, hogy hozzam az SR-t ....Nekem ez dühítően szar rendszer volt ....ráköltöttem mittudomén 5-20 000 Ft-ot, és nincs semmim :)))Tök jó !

Még csak a nagy mérnöki fejlesztést sem ismerem el, meg hogy az atyaúristen teszteli,. bólint rá, mert akkor nem változna évente az egész hobelevánc :))) Semmivel nem jobb mint bármelyik szim, és drága , bárhonnan nézzük is ...Persze ha maradok tiz évig a Pontiac Lime Rock versenyeknél akkor még egész olcsó :)))Vagy ha maradok valami promó cuccnál új és új reggel ...Ok, van 70 pálya, szépen hangzik, mennyibe is fájna az nekem ???? A bérlet másra megy, pluszként van a tartalom ...

Szerintem viszont jól kitalálták: aki rákölt 200 ezret az már akkor sem hagyja veszni ha már hányingere van az egésztől ! :)))

De mindegy, ez nem ide tartozik, valóban semmi köze AC-hez, más világ a kettő ....
  • Norbi1990
    A bűvös szó:
    "soon"
  • cstibikeee
    Aris: Soon after the release of Assetto Corsa v.1.0 final, we will be opening our 1 month pre-order phase, providing you with a 50% saving on the final package – that’s right, 10 cars and the Nordschleife.
  • Alexease
    Szamodra semmit nem jelent, mert valszeg hozzaszoktal, hogy a modderek ingyen dolgoztak neked:)
    Mintha a GT-hez hasonlianad, hogy ott, ezert a penzert, 1000 ilyen csillogo autot adnak:D
  • Alexease
    Az iR elofizetest evi 35-40$-bol ki lehet hozni, ha hasznalod rendesen (igaz, csak online van), akkor 0$ :)

Es ez NEM csak egy berleti dij, hanem ezert a penzert folyamatosan fejlesztik a programot, 24/24-es szerver elerest biztositanak, ~40 verseny sorozattal, ~40 autoval es ~70 palyaval!

Raadasul az iR-t nem homemade programrendszerekkel fejlesztik, ingyenes kulso programokkal, hanem bitrol bitre. Nem hiaba 32/64 bites, PC, Linus es Apple, es "hamarosan" DX11.

De teljesen felesleges hasonlitani a ket programot, foleg a ceget, az iR valszeg 10x annyi kezdo- es szellemitokevel, lehetoseggel indult mint az AC.
  • lac coo
    Nincs az az olcsó ár ami ne lenne sok csak egy bérlésért ! Pont nem az ár ami sok, hanem a rendszer egy kalap szar .... :)
    Hál istennek én idejében dobtam az egészet a francba :)

IR-ben béreltem volna a folyamatos plusz, kb rám kényszerített tartalmakat, aztán a 200 000 -et dobom a kukába, az nekem miért is jobb ? :DDD
  • Jackal
    Asszem jó lesz nekem a mod-os nord is fél évvel korábban, ingyé :)
    Elég nagy hype-ot csináltak a semmiből...
  • LESCO
    Én nem szoktam anyázni sehol, összekeversz valakivel.
  • LESCO
    Az árakról egy szót sem mondtam, a rendszerről beszéltem. A te hozászólásod pedig kb. alátámasztja amit mondtam.
    Több ilyen vagy hasonló rendszer kell, és akkor lesz árverseny. Erről szól a piac. És amikor a iR-t dícsértem, akkor főleg az online rendszert emeltem ki pl a 24/7 szerverekkel, nem a bérleti díjakat.
    De ha már itt tartunk, az AC-t hiába veszed meg örökre, ha 5 év múlva jön jobb engine, jobb grafika. Nem fogják fejleszteni. Kijön egy új verzió, és veheted meg megint. Az iR modellje azt vetíti előre, hogy ha jön egy engine fejlesztés, azt megkapod, mert előfizető vagy. Fent tartanak neked egy rendszert, amit folyamatosan használhatsz. Ezért fizetsz. Felejtsük már el ezt a bérlés dolgot. Mit érsz egy megvásárolt szoftverrel 5-6 év múlva? Semmit. Bérelted 5 évre, 30 euróért. Utána kuka.
  • lac coo
    Vesszünk már össze ezen, anyázósan, elvégre karácsony van ...!
  • lac coo
    Így van, én az autómban centire megmondom a négy kerékből melyek csúsznak és hogyan ,mennyire ....Egy játékban ez nincs ugyebár ....
  • LESCO
    Hát szerintem versenyautót vezetni nem olyan nagy ördöngősség.
    50 kört megcsinálni következetesen, kb hiba nélkül, az már igen. És ehhez érezni kell az autót, ha meg megcsúszik, meg kell fogni. De ami az iR-ben engem kiborít, hogy ha megindul 50-nél a Ford GT vagy a Corvette hátulja, kb el is engedheted a kormányt, mert megy a levesbe.
    Azt se felejtsd el, hogy itt fele annyi, vagy mág kevesebb infód van a környezetről, mint a valóságban. Ennek megfelelően kell játszhatónak lennie egy programnak.
  • lac coo
    iR üzleti modellje egy fos.. kell a halálnak, az tényleg rablás, lehúzás !
    az nem a jövő, hanem egy időzített bomba, addig fog működni, míg valaki hasonló rendszerben emberi áron adja a játékát , és nem csak bérbe !!!... Utána iR tönkremegy ....
  • lac coo
    Mit nevezünk mindennek ? :)))

A jó szimulátor nem csak úgy megcsúszik aztán mozi.. mint rf vagy IR régebben ( manapság nem tudom hol tart ...nem is érdekel .), hanem jelzi, érzed ,tudsz korrigálni, és a korrigálás nem egy ördögi dolog, ezt saját tapasztalatból mondom :))))Ezzel is meg lehet úgy csúszni, hogy már sok tennivaló nincs, míg soknál ezzel ellentétben, csak úgy tudsz, hogy nincs mit tenni :)))) Vagy hiba nélkül mész, ami meg dög unalom, kell a fenének :)))
  • LESCO
    Én viszont örülnék, ha olyasmi sülne ki belőle, mint az iR.
    Mert szerintem az a jövője minden szimnek. Kammer jó üzletember, de a programozgatása évek óta zsákutcának tűnik. Hegeszt egy gumimodellt évek óta, ami szerinte űberkúl lesz, ha kész lesz. Csak minden updattel újra kell tanulni az autót, mert akkora a különbség az előzőhöz képest. Kunos ügyes programozó, de a NKpro sokmindenre nem volt jó az önfeledt timetrialon kívül.
    Valaki hozza már össze őket egy kávéra... :)
  • bardocz
    Márpedig az közelebb áll a valósághoz, minthogy én szinte minden csúszást megfogok.
  • Dietrich
    pont arra a pályára gizdultak, amit én speciel utálok? :p
    inkább lett volna több autó, több pálya mint ez a zöld fos.
  • lac coo
    Szim az ahol ha teletankolom az autót, egy ici picit szemmel láthatóan megül az autó ...Mint itt az F40 :)
  • LESCO
    Ezzel egyetértek...
    Nem hiszem, hogy egy szimnek nehéznek kell lennie ahhoz, hogy jó legyen.
  • lac coo
    Hát kinek mi a HC szim :))

Nekem nem feltétlen az ha egy kört nem tudok menni vele, vagy ha ötven oldal csúszka, kapcsoló van benne :))))

És ugye ki a HC szimes ?! Mert hogy én nem az tuti, a napi átlag fél- egy óra laza játékkal :))) Nem is tudnám élvezni ha ez annyira profi karrierről szólna mint IR ....
  • lac coo
    Hát kinek mi a HC szim :))

Nekem nem feltétlen az ha egy kört nem tudok menni vele, vagy ha ötven oldal csúszka, kapcsoló van benne :))))
  • LESCO
    Hát nem tudom...
    Én lehet, hogy kevesebb autó-több pálya verzió mellett tenném le a voksot, ha szimet adnék ki. Pl 5-6 BMW teljesen felesleges szerintem.
    Az early accessel nincs bajom, meg a DLC-vel sincs, szeretek fizetni azért ami jó vagy jó lehet. Csak akkor legyen is.
    Jó lenne egy jó AI, de méginkább örülnék egy jó online rendszernek. Mert meggyőződésem, hogy minden sikeres játékot az online közösség tart hosszú távon életben (lásd iR, World of tanks, Il2, stb, stb...)
    Kunos ügyes srác, a NKPro az egyik legjobb szim volt. Szerintem a legjobban lehetett érezni az autót, a beállítások közötti különbséget. Az IR-rel ez a bajom leginkább...Nagyon GPL-es még mindig itt-ott.
    Csak hiába jó a fizika, ha nem lehet vele lebonyolítani egy értelmes online bajnokságot, akkor sajnos hamar vége van.
    Ez a program ígéretesen alakul, csak félek, hogy elvész a sok licenszben, meg a dlc-ben, aztán a rendszer maga megreked egy szinten.
  • bardocz
    Kipróbálhattam az iR-es T49-et, és ezt tényleg nagyon könnyű vezetni. De attól még élvezetes.
  • Alexease
    Lazan elofordulhat, hogy mindenre van licenszuk, vagy legalabis lehetoseguk;)
    Lehetoseg szerint nem autonkent kotik a szerzodeseket, hanem konszernekkel, gyartokkal, markakkal, csapatokkal stb.

Amugy minnel tobb DLC-t es hasonlot tudnak elor eladni, annal tobb penz folyik be, remelhetoleg annal tobb embert tudnak alkalmazni, ha a programozasra nem is, de legalabb a tartalomkeszitesre.

Lehet hogy nem HC szim, talan nem is akar az lenni.
    De meg egy Forza/GT-PC-klon-szeruseg meg lehet, olyan amire sokan vagytak, csak "normalisabb" autokezelessel es mukodessel.

En mindig akartam ilyen lazabb, sok autos, foleg utcai-sport cuccot.
    Az SRW jo hangzott, bar regi es fapados engine, de legalabb sok valtozatos autoval. De sajnos total csod, foss a offline resz:/
    Meg az ACR-re is raizgultam, pedig az total simcade kategoria, de a celnak boven megfelelne. De nincs cockpit, kicsit hulye az AI es csak gagyi 3 koros versenyek vannak:/