43023
  • Alexease
    Valami serules megis van benne, mert a Lotus49-cel utkoztem, es iranyithatatlan lett;) Semmit nem latni, de mar nem lehetett rendeses kormanyozni. Talan a gumideformalodas lehet bugos, lehet ott szamolt el valamit.
  • Alexease
    Mivel a modolasra is alapoznak, mashogy nem megy;)
  • lac coo
    Mondjuk szerintem számítottak erre , előbb vagy utóbb ...:))
  • Alexease
    Szerintem inkabb az autokat feltik, valszeg veluk vannak komolyabb licensz-szerzodesben.

A 3DSimEd tucatnyi file-formatumot nyit es ment, raadasul fizetos, valszeg utanajartak a jogi dolgoknak.
    De ha Kunosek bekemenyitenek, es rauszitjak valamelyik csapat, gyarto, marka, akarki ugyvedet, akkor meg akarmi is lehet belole:)

Kaemmer (Papy, NR2003, iR) is pert nyert (vagy valami hasonlo), pedig az emberek 99%-a ellene volt;D Azota is rinyal, nem hiaba olyan az iR rendszer es felhasznalasi feltetele (berleti dij), mint amilyen;D
  • lac coo
    Gondolom az autokat leszarja, de a palyak mar eleg ervagas....
    A 3D simed-es csokat nem fogja meghurcolni ? :))))
  • Alexease
    Ebbol nem kiszedni kell, hanem belerakni:D Autot nem, azzal nincs gond, palyak kellenenek.
  • lac coo
    Jajj..... :) Lesz belole valami idiota rf mod :))))
  • lac coo
    Lehet, bar ez lassitas azert van ennyi...
  • SirAlo
    Lehet allitani a fust merteket nem ? Ugy emlekszek nekem lehetett allitni
  • Alexease
    AC/KN5 importer - Kunosek tokon szurjak magukat:D

• lac coo
  • Alexease
    OFF, ha mar x)

A SimBin is kuzd az AI-val, bar egyszerubb helyzetben vannak, mert ok megorokoltek az alapot az ISI-tol.
    Allitani nem lehet, Adaptive, ami viszonylag jo "talalmany", mert nincs fix bealitasa, hanem a jatekoshoz merten rakjak ossze, tanuljak meg egyre jobban a palyat. Vagyis nem konzol-style vagy Codies CatchUp, ahol csalnak, hanem a jatekos idejehez kepest lovik be a mezony erosseget.
    Eleg jol egyutt marad a mezony, folyamatosan pizkalnak hatulrol.

Az AC-ban egyelore az a gaz, hogy neha nagyon durvan mennek, egymastol jo messze fixen szetszakadnak, es ha megelozok valait, csak bizonyos tavolsagon belul probalkozik, aztan inkabb lemarad.

AI-vel el lehet vele szorakozni, bar ez a "lehuzos" DTM kiegeszitese, az alap cucchoz se hire se hamva az AI-nak:/ Nem is ertem, idiotak...

• lac coo
    Én maradtam le valamiről ,már van gumikopás?

Vagy vót csak én nem vettem észre ? :)) De teljesen jó, a formula lágyon nagyon nem nehezen bírta a10 kört, mondjuk pár füstölés volt, mert kiforgattak, de ez a 90 %, a már használhatatlan kategória ...

• bardocz
    Úgy volt, de én úgy emlékszem azt mondták jön majd az 1.0-val, mert annyit csúsznak, hogy bele tudják majd rakni készen.
  • lac coo
    SPA az nem az első DLC, ami az elővásárlóknak ingyenes ?
  • bardocz
    Spa az jön a megjelenéssel együtt, mert annyira eltolódott az egész, hogy belefér.
  • lac coo
    Szerintem még előbb is lesz egy DLC, a SPA meg néhány autó ...
    De tartalmat akár most tudnának hozzárakni, azzal nincs gond, az nem függ a készültségtől .
  • bardocz
    Nem szeptemberben jön dlc ként nordschleife? Csak mert akkor bele kell húzniuk.
  • lac coo
    De nem a minimum a lényeg, ha hozzáér azért komoly cucc kell, hogy eldöntse, kiszámolja, hogy deformálódik, horzsolódik de átmegy felette, vagy beakad ....Az tuti, hogy AC bugos, nem kész, de én ettől a dologtól nem várok csodát, mert ez lehetetlen :) A nyakamat rá, hogy mindenhol úgy van, hogy vagy bármi van nem akad be, úgy van megírva, vagy fel van emelve a cucc és nem is ér úgy hozzá :)))
  • bardocz
    GT2-es, igen, alacsony, de a valóságban átmenne rajta pattanva, nameg törve. De pl a McLaren is megáll Magione egyenes előtt, hogy túl szűken fordulnál, és eltalálod a rázót, ott is csak át kéne mennie pattanva. Csak az nem feltűnő, mert ahhoz nagyon el kell kúrni, kb csak véletlen fordul ott az ember.
  • Alexease
    De az rF1 10 eves, abban talan 5cm volt a minimum. Az rF2-ben mar millimeteres szmitasok vannak. Valszeg az AC sem centikben szamol.
    Az AC szerintem egyelore meg bugos, rafer itt-ott egy kis allitgatas, meg amugy is valszeg kicsit (ahogymar irtam) TESCO-gazdasagos megoldasokat tartalmaz:)
    Jo lesz ez, majd kiforrja magat, kell meg neki 6-12 honap.
    Ha lesz 1.0, lesz ideje elovenni egy-egy fo funkciot, atgondolni, finomitgatni, ujrairni stb. Jelenleg minden "mukodik", aztan annyi;P
  • lac coo
    De le is bontja, rögtön box, aztán gemover :))))

Én azon az állásponton vagyok, hogy ez ilyen, amivel eddig játszottam talán mindben ilyen volt, azt pontosan tudom, hogy rf-ben fel volt emelve "félméterre" a hitbox, mert ez ilyen, annyira komoly ütközésfizika nincs ezekben ....

Kinek mi a jobb: rF2 ben bármin átmegy mint valami tank, kb csak a kerék ér a talajhoz ....Nyilván beállításfüggő is, természetes ha lent van inkább beakad .....
  • Alexease
    A fenakadas nem csak auto, de auto beallitas fuggo is lehet. Ma en is felakadtam egyszer Silverstone-ban Lotus Evora-val;)
  • Alexease
    Azert a valosagban, foleg ha versenyre elokeszitett az auto, padlolemez van vagy burkoljak a dolgokat, nem log le a karter vagy az oljatekno a foldre:DDD
  • Alexease
    Sokaknak kizarolag csak az online kell, azon kivul minden felesleges:) Pedig valoban szukseg van offline/online eventekre, AI-ra es karrierre is.

Az AI-t nem az online-nal kell osszevetni, nem ahelyett van, hanem amelle. Nincs vele semmi gond. Az hogy nincs egyelore online, az vagy technikai gond (meg nagyon gaz) vagy uzletpolitikai (nem tudjak vedeni, a warez miatt kenytelenek minnel kesobb kiadni, hogy addig is vegyek az emberek:P).

A karrier sem art ha van benne. A GTL-t rendeszeresen felrakom/fent van, es elorol elkezdem:) Jobb mint a hotlap vagy a veletlenszeru, tetnelkuli AI korozgetes.

Az ejszaka azert egy cseppet bonyolultabb. Kell hozza hogy az autok vilagitsanak is (ne csak lampa effekt legyen:P), azt a fenyt (dinamikus!) szamolja palyan es auton, shadereken, vessen arnyekot stb. Plusz a palyakra is kell vilagitas.
    Utoljara Kunos azt irta, az meg nem all sehogy, majd kiderul.

A 2 honapot csak a jelenlegi verzioszam es a kethetes periodusok miatt irtam;) Ha elkezd trukkozni a szamokkal, akkor 2 ev is lehet:) De nem huzhatja sokaig, max 3-4 honap, mert itt a DLC eladasok is hozzatartoznak a tervezet bevetelhez. A mostani 25-35EUR "nevetseges" osszeg ezert a programert, a csapat/tartalom/fejlesztesiido/mas-programok fuggvenyeben.
  • lac coo
    Melyik autó ?

Amúgy valószínű leér az alja, valóságban rögtön motor leáll, kiszáll, játékban ezek a súroló ütközések gyakran bugosak, általában továbbmegy az autó, de néha beakad . ....
    Vagy nem kell lecsúszni, vagy ha ott kóricálsz feljebb kell emelni ....

Én most pár autóval mentem ott oda-vissza, nem volt gond .
  • bardocz
    Imolában a visszafordító előtt ha lecsúszok az ívről kijáraton, akkor konkrétan megáll az autó, picit felemelkedik, átfordul, egyáltalán nem valóságos.
  • Totti5
    Ai-t nem kötelező használni, de attól hogy kerül bele még lesz benne multiplayer is.
    Karriert nem kötelező majd használni, de ahhoz hogy piacképes legyen muszáj beletenni ráadásul ha jó is lesz akkor azzal csak nyerünk, de ezt sem kötelező használni.

Hotlap ugyan olyan mint eddig én nem láttam bugot benne, még sosem találkoztam olyannal hogy autó fennakadt volna valahol. Olyan volt hogy megborítottam az autót a kerékvető külső széléről, de az is ritka.

Napszak már van, éjszaka már csak 1 lépés innen, így amiatt nem kell aggódni lesz...

2 hónap múlva megjelenik az 1.0? ez nekem új.
  • lac coo
    Olyan játék nincs amiben minden autó jó !
    A Zonda szerintem is szar, mindig is az volt, most is :)
    A KTM atomjó, még így félkészen is bármi mellé oda lehet állítani ....
    Mondjuk én szerencsés vagyok, mert ezek GT meg szupercar-ok, nem igen érdekelnek :DDD a többi meg nagyon jó ! Eső, meg ilyen majd lesz, vagy nem... rF2-ben is van de minek, inkább ne is lenne ! :)) És engem ezek sem érdekelnek, eső minimum Codemasters szinten nézzen ki ,de olyan meg nem lesz, más meg minek ....

Nekem az ütközésmodellel sincs bajom, pedig mentem alacson és kemény M3GT-vel , nem akadt be sehol ....Ritka bugog előfordulhatnak, most valaki felrakott egy videót, na puff neki ....
  • Tomsteel
    Sajnos kicsit egyetértek ebben, én egyelőre úgy érzem, hogy minden frissítéssel romlik a vezetési élmény. Elég a Zondát megnézni, elég sokat hajtottam annak idején, nagyon jó direkt volt, közlékeny, most meg már lövésem nincs arról, hogy mi következik. Ez a borzalmas "collisions detection" meg hab a tortán. Elment a kedvem a hotlapozástól is, így ez most nem jó irányba halad vagy legalábbis haladt ezidáig. AI is kellett mint púp a hátunkra. Multiig próbálgatja majd az ember, de azután senki nem akar majd mesterkélt, mű és végtelenül bárgyú ellenfelekkel körözni. Ha belegondolok, hogy karrier, és minden egyéb marhaságot terveznek a végleges változatba úgy, hogy nincs egy normális sérülésmodell, multiplayer, csalás-kontroll, stb... 2 hónappal a "végleges" változat előtt. Ahelyett, hogy AI-val cs*szik el az időt, inkább napszakváltást, időjárást fejlesztettek volna. Ezt se értem, hogy miként fog belekerülni ez a két dolog, ha az 1.0-ból hiányozni fognak...
  • Screenracer #8129
    A legjobb tudomásom szerint a gumifizika nem különíthető el a felfüggesztéstől. Vezetési élményként meg javaslom, hogy próbáld ki a netKar-ban a Fiat 500-at és az AC-ban is. Rádöbbensz, hogy mire gondolok. Kunos már tudott jobbat is ennél. :)))
  • Screenracer #8128
  • lac coo
    Ne gyere már ide a ratyi logóddal, mert idegesít minket ! :DDD
    Főleg ha hülyeséget beszélsz ...
  • Totti5
    Nem mindegy mert vezetni most is bitang jó.
  • Szabi #8125
    0.6.2
    - Improved collisions detection & AI response
    - Cpu warning is the same for all the languages
    - Fixed smoke on replay exit
    - Drift mode :: minimum bonus seconds
    - Difference displayer now display the difference on total time
    - some gui fix
  • Screenracer #8124
    Tök mindegy milyen gumik vannak, mert amíg a felfüggesztés fizikája erre épül,

addig ez ... Nagyon sok meló van ezen még.
  • lac coo
    a múltkori gumi update óta most próbáltam először az F40 -et, hát így most elég irgalmatlan állat lett :) És Mugellon gyönyörűen megy az AI F40-el, nem is érnek egymáshoz ...!
  • GPx8
    :)
  • Alexease
    Egyelore semmi ilyesmi nincs benne, free-dodgem:)
  • GPx8
    Ok. Akkor nem csodálkozom, ha ütközés(ek) után nem húz el a kormány. :)