43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #8319 Milyen időmérő feltöltő appot ajánlasz?-e helyett ha nem tudom a közeljövőben működésre bírni.Amugy lesz a játékban olyasmi lehetőség mint pl a forza-ban(régen ezen hotlapoztam)hogy egyből feltölti az időket és meg tudom nézni ki mit ment? -
Screenracer #8318 Most ezt zrikálásból mondod vagy tényyleg nem értetted meg, hogy mire utaltam?
Semmi köze nem volt a játék minőségéhez. Az jó lesz, ha kész lesz.
Most nem igazán tetszik, mert fércmunka nagyrészben, másképpen mondva olyan 30%-os készültségü. Én azt mondom, hogy úgy 60-70%-osan kellett volna kiadni legkorábban, mert mire eléri a 100%-ot addigra elmúlik az ujdonság varázsa és azokon kívül már túl sokan nem fogják venni, akik már most megvették. Tehát nem lesz pénz utánpótlás és nem biztos, hogy Kunosék tudják majd finanszírozni a további fejlesztéseket, DLC, Patch, stb. -
Timbu #8317 Szerintem pont a pályákra kellene rágyúrniuk... Autót minden tehetségesebb modder tud csinálni belátható időn belül, pályát nem annyira. Laser scannelt pályát meg senki. Érdekes az a kérdés is, hogy ha megvan egy autóra a licenszük, már jönne DLC-ben, viszont közben megcsinálja egy modder... Nincs is kedvem hozzá, hogy végigpróbálgassak egy tucat modot, hogy találjak közülük egy jó minőségűt. -
Akkor nem tudom ....régóta kigyomláltam a játékból azt az appot ... -
Tyuki80 #8315 Elvileg megcsináltam,de nem működik.Ugyanazt írja ki mérés helyett:Please update app! -
Itt az oldal alján letöltöd az újat és kicseréled a régit . -
Tyuki80 #8313 Valaki segítsen legyen szíves!
Tegnap feltettem az rsr live timing appot,ki is próbáltam egy kört ,fel is írta,meg is találtam,ma viszont updatet kér tőlem és addig nem is mér.Hogy tudom az appot updatelni?Sehol nem találok olyan opciót.Köszi!
-
Nem is értem miért pénzügyi szempontból kell ezt megközelíteni !? :))
Akkor a Codemasters Dirt volna a világ legjobb játéka ..... -
azért azt ne felejtsd el, hogy nem 500 alkalmazottat kell kifizetni mint a nagy játékoknál ;)
a szeptemberi DLC már bejelentve, de nagyon meglepődnék ha március vége és szeptember között nem történne semmi :D -
-
Screenracer #8309 Hát ha van más bevételi forrásuk is ezen kívül, akkor lehet, hogy annak a nyereségéből folyatnak ebbe és érdemesnek tartják majd hosszabb távon bővíteni az AC tartalmát. Én speciel jobban örülnék, ha Kunosék bővítenék, évről-évre, akár DLC-k formájában és nem modokkal bővülne. ;) -
Eladas szempontbol szerintem mindegy, maximum plusz-minusz tizenhusz szazalek lehetett volna a kulonbseg. Ez csak PC, es teljesen keszen sem kozeliti majd meg a komolyabb cegek "jatekait", amivel igazi eladasokat lehet produkalni.
Bar a pontos eladasi adatok titkosak, de az oromkodesbol es az innen-onnan csordogalo adatokbol szamomra az jon le, hogy jol teljesitett. Persze nem egy Codies-hez vagy konzolos cimhez kepest (azokhoz nem is lehet hasonlitani), hanem "magahoz", Kunoshoz, az nKP-hez, es valszeg az rF2-hoz kepest is.
Lehet hogy licenszek vannak benne, sok az auto es szepen csillognak, de ez akkor is reteg jatek es az is marad.
Kunos egyedul, ilyen programozassal es ilyen keretrendszerrel, nem tud(na) olyan rendszer es koritest epiteni, amivel valodi tomegeket lehetne megfogni.
Szerintem a kituzott es realis celt boven teljesitettek: megfogni/megtartani/atcsalogatni az nKP-seket es szimeseket, es behuzni azokbol is egy keveset akik a lazabb dolokat szeretik. A modolast mar nem irom, mert azzal kicsit elkestek, doglodik a dolog;)
De ha hosszutavban gondolkodnak es a nagyobb bevetelre palyaznak, en mindig amelett vagyok, hogy arra a tartalomszolgaltatassal lett volna nagyobb esely. -
Screenracer #8307 Nem azt mondtam, hogy nem jó vagyis nem lesz jó. Azt mondom, mire kész lesz már kutya se fog vele foglalkozni. Eljutnak az 1.3 verzióig és kifullad. Aki ismerte, várta, az már megvette az Early Access-t. A Steamen lassan a kicsúszik az első ötvenből is, az eladási listán. Sokkal jobban jártak volna, ha nem engednek a nyomásnak és egy kész(ebb) verzióval jönnek ki. -
Fizika, FFB ...? :D
Nem megyek bele, azért hagytam rá :) -
Itt el se kezdjetek, mert azonnal torlom. -
Annal azert mar sokkal jobb.
Van benne AI, amibol barmi is sul ki a vegere, mar el lehet bohozkodni.
Lesz benne legalabb 40 auto, de tuti intezik meg a tobbit is. Lehet hogy kicsit kaptafa, de az is eletben tartja, es fenttartja az erdeklodest.
A karriert nem irom (mint ujdonsag), mert nem bizok benne, es mar most sem latok benne semmi extrat. Foleg nekunk, akik tesztelik az Early Access-t.
Annak csak ugy lenne (lett volna) ertelme, ha nem lehetett volna vegig tolni az osszes autot es palyat, nem lenne cheat, es kihivas lenne az autok es palyak megszerzese (amelett persze, hogy ertelmes a karrier, mert szopatos modon nem;P).
Ami nagyon karcsu az a palyak, de majd a publikus modolhatosagnal megoldjak gyors konvertekkel:) -
Nem hát......Hogy is lenne, szar az egész ! -
Screenracer #8302 Nem lesz ebből szar se. Ugyanúgy végzi, mint a netkar.
-
Az nagyjából 2 hónap....rohadt sok minden nem áll még sehogy ! :DD -
Marcius 28-an amugy is 1.0 jonne, vagyis ha tartjak, akkor tuti lesz marciusban online;D Vagyis ez a "marciusban" nem nagy hir:P -
-
cstibikeee #8298 Luca Sodano:
Basically, Marco says we expect (if not weird things will occur) the release of multiplayer for March.
And the McLaren Mp4 GT3 for the next release. -
De legalább látszik, hogy fog az AI rendesen működni ha mindent mindenhol rendesen beállít .Ahogy láttam a lodolást is optimalizálja, sok tipsnál már vígan megy a 20 AI ...
De ami a legjobb az AI-ban, hogy a hátsó versenyzők sem lassúak mindig mindenhol. Inkább talán többet hibáznak , de pl egyenesben kitolják a szemét az autónak, élvezet gyorsulni velük ,sokszor bizony esély nincs , mert hisz miért is lenne ,ugyan az autó ... .Más játékoknál a lasabb AI mindenhol lassabb, egyenesben is , minha lóerőben is gyengébb volna . -
Mugello tényleg jó, de pl vallelunga club katasztrófa. Az balos visszafordítóban lassabban fordul az ai, mint nagyanyám biciklivel kb. Ha ott van egy előttem biztos megcsókolom hátulról, mert addig nekem fizikai fájdalom lefékezni, aztán végigtolom a kanyaron :D -
Én most rohadt jókat megyek Mugellon, a Lotusokkal. az autók is jók, főleg több fajtát összeengedve érdekes különbségek vannak, a Scura iszonyat erős kanyarsebességben, a kis kabrió meg végsebességben ....
az AI is elég jól megy,. egy kis hibája van, ha a közelébe érek hajlamos hanyatt homlok elengedni, sokszor emiatt bele is áll a fékbe ... A gumi szerintem szintén jó, lehet óvni, a piszok azonnal megszivat, első körökben meg para az egész. a műfű meg valami varázslat, az a bizonytalan érzés amit ott visszaad az FFB, az leírhatatlan! :) -
Az még jó, de az egy időben levegőben repülő autók számát tekintve verhetetlen :))))
Bár lehet ezt kár volt kiraknom ide, jön a mumus .... -
Mintha picit könnyen esne le az ajtó. -
Sírtok itt, hogy szar az AI...Próbálnátok PCARS AI-t! :DDDD
-
Kicsit off,de esetemben csak az AC-t érinti.
Szóval már elég régen nem volt időm játszani de most újra próbálkoznék,viszont valami komolyabb problémába ütköztem mert ahogy elindulna a játék kikapcsol a monitor és csak az újraindítás segít. Most kipróbáltam apám játékaival és azoknál is ugyanezt csinálja,a videók még bejönnek de amikor kezdődne a játék vége. Az Ac-nál rándul egyet a kormány és csatt. Drivert már ledúrtam és visszaraktam,próbáltam a legújabb Beta drivert is,az is ugyanez... Mit lehetne még tenni? Win8.1 Radeon HD 4870 -
Idén alakultak. Daytona Prototypeot összeengedték a P2-es autókkal. P1-es autókat viszont kitiltották.
GT verseny jó volt Daytonába. -
Ez remélem új dolog, mert tavaly én még mintha alms futamot néztem volna :DDD Ez érdekes sorozat lehet, a Daytona GT-s corvette marha jól néz ki. -
ALMS már nincs. United Sports Car Championship (ALMS és a GrandAm-et összevonták) van. GT kategóriába vannak a Le Mans GT autók és Daytona GT autók (ezek lehetnének a GT2ők?) -
Azt látom hogy ALMS-ben vannak GT2-es autók. -
Hivatalosan nincs vele bajnokság, mert nem volt elég nevező.
FIA GT wiki -
Picit keresgéltem, de nem találom. GT2-es autókat hol használnak manapság? GT3-nak ott van az a blancplain vagy milyen, azt megtaláltam. De így konkrétan GT2-es bajnokságot csak olyat, aminek 2009-ben vége lett. -
Marmint replay file-t, amit a jatekban tudok megnezni. -
Szerintem ezt is erdemes nezni, a jelek szerint nem vonza a csalokat meg a jatek.
A top10-ben benne lennetek.
idok
Valaki feltoltene egy replay-t 2:04 koruli idorol?
Koszi.
-
Nálam:
(tegnap)
-
Tyuki80 #8281 Köszi szépen!Akkor úgy látom,hogy nem csak nekem nem megy.Ezek szerint van még a pályában egy kis idő.Nagyon szép idő a 2:03 közepe!Grat hozzá!még rágyúrok hátha összejön.Habár ahogy osztja a plusz másodperceket,kétlem:) -
Én 2 03 közepét megyek, és úgy se sikerült még, bár nagyon közel voltam hozzá múltkor... én rég nem vágom ezt a time trialt, hogyan adogatja, számolja a pontokat, időket, és még senki se tudott értelmes választ adni.
Azt se vágom, hogy lehet 8-9 körnél töbett menni time trialban...